Keresés

Részletes keresés

Berlusz Móni Creative Commons License 2012.04.20 0 0 761

Áááá, ezeknek nem az számít, hogy mi van valójában, vagy hogy az ott élők mit tapasztalnak.....   Képesek kétségbe vonni a közvetlen tapasztalatot is!

:-s :-s

Náluk a lényeg az, hogy mit mond a pártközpont, vagy Mező Ricsi, és hasonszőrű eftásai... :-s

Előzmény: Törölt nick (668)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.20 0 0 760

Ahhoz jó sok ember kellett volna az USA-ból.

Azt nem az USA szervezte meg, hanem Rákosi kommunistái a padlássöprésükkel, a személyi kultusszal, az emberek félelemben tartásával. Egy rossz szó és már vittek is. 

Persze egy komcsi nyilván csodálkozhatott. Milyen kurva jól éltem akkor nyilván más is, és mégis. Hálátlanok ezek az emberek.

Tudod te mennyi pénzt ölhetnek mostanában a ballibsi pártokba? Sokaknak érdekük az IMF megállapodás, egy készséges Bajnai féle alak, egy baráti privatizáció. 2014-ben lejár a földvételi moratórium.

Na aztán mégis ugyanolyan kevésbé elfogadottak, mint bukásuk után.

Előzmény: maxel (754)
kátyja Creative Commons License 2012.04.20 0 0 758

1956 konkrétan csak lázadás volt.

A természet joga szerinti jogos .

A kis geci hazaáruló Hegedűs meg ránkhívta az oroszokat.

Ez nem igazán polgárháború volt....

Előzmény: Törölt nick (753)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.04.20 0 0 757

Most kell, amikor még el sem követett semmit?

Sajnos nem láttam, ki javasolt ilyesmit (tehát csak sejtem, hogy vmi kizárólag saját magát demokratikusnak tartó egyén volt....) , de fantasztikus, hogy a demokrácia bajnokai miket szeretnének.... :-s :-s :-s

Előzmény: kátyja (655)
Lordbradock Creative Commons License 2012.04.20 0 0 756

Ez afféle balliberális dolog, hogy valamiről nem "illik" beszélni, de ezt nem szabad elfogadni. 

lehet hogy neked van igazad ebben..

De akkor mi a véleményed az alábbi szösszenetről:

"A magyar nemzeti erők teret akarnak foglalni maguknak az Európában élő fajok sorában. Ennek keretében, amit a velük élő cigány lakossággal kapcsolatban vízionálnak, nem más, mint a" nulla megoldás" felé hajló közönséges agyrém!

Mindenesetre pontosan megmutatja, hogy, ez a faj semmit sem fejlődött az elmult 60 évben, és nem képes az önálló létre sem.

Árja fajunk viszont a jövőben kiváló, és hűséges szolgát lelhet bennük, megtartásuk ezért indokolt, és érdemes."   

egy "rendes" német náci csupán és csak kizárólag ennyire méltatja a magyar nácikat...

Mi erről a véleményed??

Előzmény: Törölt nick (745)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.04.20 0 0 755

-etnikai szempontból a népszámlálás pontos számokat közöl minden 10. évben..

:-)))))

Mi nálad a "pontosság" kritériuma...? :-D

Legutóbbi mérés: 194e - vs. valóság, ami úgy 6-700.000

Előzmény: korieander (637)
maxel Creative Commons License 2012.04.20 0 0 754

Már 56 előtt sem volt, dehát akkor szervezték meg Amerikából. Pénz kell hozzá öregem.

Előzmény: Törölt nick (753)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.20 0 0 753

Gondolkodjál már Kátyja, le is írtam. 

A polgárháborúk nem azért szoktak kitörni, mert ugyan senki nem akarja, de időnként mégis kell, nosza akkor csináljunk egyet. Azt nem mondom, hogy nem lehet kezdeményezni a dolgot, de azért eléggé nyilvánvaló, hogy elég jelentős társadalmi támogatottságának kell lennie.  56 pld. nagyon nem jött volna össze, ha legalább 4 millió nem gondolta volna azt a tízből, hogy neki nincs vesztenivalója. 

Előzmény: kátyja (750)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.20 0 0 752

Ugyan már. Ez egy kis vidéki település polgármestere. Gondolod, hogy ballibsi oldalon itt viszont csupa Einstein van?

12 egy tucat, te pld. rá sem másznál, ha nem Jobbikos lenne.

Előzmény: Lordbradock (749)
kátyja Creative Commons License 2012.04.20 0 0 750

"Ez afféle balliberális dolog, hogy valamiről nem "illik" beszélni, de ezt nem szabad elfogadni. "

Leszarom, hogy miről illik beszélni és sem! 

Én azt mondom, hogy volt már elég polgárháborúban részünk-élből 10 mondok- és mindegyik Magyarország kárára volt és csak visszavetette a gazdasági fejlődésünket, illetve csak fokozta a gyűlöletet mindenki között, aki részt vett benne.

Polgárháború többé ne legyen.

Ezt meg kell gátolni a normárlis egyedfejlődés és az Isten akarata szerint is.

Amen.

Előzmény: Törölt nick (745)
Lordbradock Creative Commons License 2012.04.20 0 0 749

Rosszul adták az Oszi szájába, vagy rosszul vették ki,- egal..

A lényeg az, hogy amíg nem került statusba senki sem hitte ebben az országban hogy az emberi kiszserüeés, és gonoszság efféle bugyraiból ilyen magassra lehet jutni..

És lőn, tehát egy ááalmférfi - akár ha AIDS-es, és izzad a tenyere ha kezet fog veled akkor is, és akkor is ez egy  Jobbikos és punktum!

Akinek nem tetszik, teszik, akinek nem az ne álljon szóba vele, és küldje rá az adóhivatalt. Pont.

Előzmény: kátyja (734)
kátyja Creative Commons License 2012.04.20 0 0 746

Ki ne oktass már a vádemelésről, meg a bírósági eljárásról, meg a magyar jogról.:))

Előzmény: Lordbradock (741)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.20 0 0 745

Bocsi, félreértettem.

Előrelátó emberek nyilván megelőznék ezt az állapotot.

Azzal együtt ez persze csak egy gondolati sík, de azért vegyük pld. azt, hogy a 70-es években és később divat volt sárga veszedelemről beszélni, amit persze a legtöbben nem vettek komolyan, inkább afféle áltudományoskodásnak tűnt.

Aztán tessék, ma nem sok minden van ami nem kínai és az is nyilvánvaló, hogy a legtöbb ország gazdaságára nézve a kínaiak már most is megfelelnek e jellemzőnek és mi lesz itt mondjuk, 20 év múlva.

Oszi valójában olyan problémát vetett fel, amely sajnos lehet valós. Az egy dolog, hogy senki sem kívánja, de a II. világháborút sem kivánta senki.

Ez afféle balliberális dolog, hogy valamiről nem "illik" beszélni, de ezt nem szabad elfogadni. 

Lordbradock Creative Commons License 2012.04.20 0 0 744

Bazi legitim lesz, ha elismerik a külföldi hatalmak.

Csak nem fogják.

Nem mintha ez a lázadók vezéreit annyira érdekelné.....

Sőt ha én lennék egy vezér engem sem érdekelne, mert nem hinném hogy a nyugatnak akarnék megfelelni..

Előzmény: kátyja (725)
Lordbradock Creative Commons License 2012.04.20 0 0 741

A bcs. megvalósításához legalábbis előkészületi szint kell- ami már öt év szabadságvesztés.

De itt milyen előkészület történt?

jogos a kérdésfelvetés, de értelmetlen.

Ebben az országban nem az számít egy itéletben hogy mik a tények, -sőt azok számítanak a legkevésbé - hanem az hogy mit mond az ügyész.

És ennél kevesebbért, kevesebb bizonyíték alapján is itéltek már el ebben az országban ezreket!!!

Előzmény: kátyja (724)
kátyja Creative Commons License 2012.04.20 0 0 739

Megvan ez a hangfelvétel valahol, ahol meghallgathatom?

Előzmény: Törölt nick (735)
y1 Creative Commons License 2012.04.20 0 0 738

Az a helyzet, hogy Potyli még józan, ezért nem értitek meg egymást.

Előzmény: Törölt nick (733)
Potyli Creative Commons License 2012.04.20 0 0 737

Aha:-)) Persze

Előzmény: Törölt nick (733)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.20 0 0 735

Az ATV cikkei esetében nem is csodálkozom ezen.

kátyja Creative Commons License 2012.04.20 0 0 734

"A polgárháború ekkor nem úgy tör ki, hogy "fasiszta csűrhék gyilkolásznak", hanem úgy, hogy cigányhordák gyilkolásznak és erre már nem reagál az állam, mert egyszerűen már nincs hozzá elég rendőr."

Erre gondolt Oszi?

Az ATV cikkéből nem ez jött le nekem:)))

Előzmény: Törölt nick (726)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.20 0 0 733

Gondoltam, megbeszéled magaddal és nem velem. Ha ne, hát nem, itt ezt akkor le is zárhatjuk.

Előzmény: Potyli (731)
Potyli Creative Commons License 2012.04.20 0 0 731

Ha nem erdekel akkor mi a faxnak hoztad ide?

Előzmény: Törölt nick (729)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.20 0 0 729

Bocs Potyli, de inkább értelmesebb vitára koncentrálnék. Nem veled, az valójában annyira nem érdekel, mi is vagy te.

Előzmény: Potyli (722)
Potyli Creative Commons License 2012.04.20 0 0 728

A filatelista a nyilas ellenpolusa?

Előzmény: Törölt nick (723)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.20 0 0 726

Te amúgy hol élsz? Mivel szerintem nem itt, elmesélem, neked.

Szóval arról van szó, hogy általában az emberek azt gondolják, a cigány bünözőket úgy ahogy, a hatalom még kordában tudja tartani.  Viszont a gyerekszám magasan több mint a nemcigányoknál, így előbb falvak, városrészek, majd teljes városok fognak elcigányosodni.

Persze a pontosság végett (és ezt nem a magam védelmében teszem hozzá, hiszen ezt általánosságban így értik)  a dolog nem faji, hanem inkább szociológiai, hiszen nem azért bűnözik mert cigány, hanem azért, mert úgy szocializálódott, de mégis azért beszélünk cigányokról, mert ez rájuk jellemző. (Az okok itt nem lényegesek). 

Na most ha a dolog eléri a kritikus tömeget (egyesek ezt egész közeli dátumra jósolják) kitör a polgárháború, hiszen az állam rendfenntartó képességei éppen a kritikus tömeg miatt elégtelenek.

A polgárháború ekkor nem úgy tör ki, hogy "fasiszta csűrhék gyilkolásznak", hanem úgy, hogy cigányhordák gyilkolásznak és erre már nem reagál az állam, mert egyszerűen már nincs hozzá elég rendőr.

Ez amúgy egy fikció, azaz a "tervek" szerint a kormányoknak előbb sikerül integrálni a cigányokat ahhoz, hogy kialakuljon a kritikus tömeg. (A kritikus tömeg nem önmagában a cigányok számát, hanem az integrálatlan cigányok számát jelzi).

Előzmény: Lordbradock (718)
kátyja Creative Commons License 2012.04.20 0 0 725

Bazi legitim lesz, ha elismerik a külföldi hatalmak.

Csak nem fogják.

Előzmény: Lordbradock (721)
kátyja Creative Commons License 2012.04.20 0 0 724

Beszélni egy alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása  bűncselekményéről nem illegális.

A bcs. megvalósításához legalábbis előkészületi szint kell- ami már öt év szabadságvesztés.

De itt milyen előkészület történt?

Hogy beszélgetettek valamiről, amit Juhász ki sem akar ronbbantani, csak szerinte lesz?????

Előzmény: Lordbradock (718)
Potyli Creative Commons License 2012.04.20 0 0 722

Ne eroltesd ezt , de megis mi az az ellentete a masik oldalon, csakhogy tudjam, hogy trockista, anarchista, vagy eppen kommunista vagyok-e? :-))

Előzmény: Törölt nick (716)
Lordbradock Creative Commons License 2012.04.20 0 0 721

Azzal az apró szépséghibával, hogy az nem lenne legális.

A hatalmat átvevő kormány meg nem lenne legitim.:))

Jó,

Menj és mond meg ezt Fidelnek.....:))))

Vagy mond meg azoknak akik egyre rosszabbul élnek, és napi rendszerességgel hallanak valami új megszorításról. Akkor is beállhatnak közülük egy somóan a lázadásba ha a politikai célokról fogalmuk sincs!

És hidd el: ha győznek az bazi legitim lesz!!!!!:)))

Előzmény: kátyja (717)
Potyli Creative Commons License 2012.04.20 0 0 719

Irtam en olyat?Azt irtam: olyanok

Előzmény: Törölt nick (715)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!