Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Laci…. Ne írkálj privátban mert nem akarok veled beszélni mit nem értesz ezen és azon ,hogy tőled ingyen sem kell semmi ?! Sem a ringbetét nem kell sem a hangtompi.
Megkaptad a pénzt szuper ,örülj neki !!! Nem javultam meg csak már untam a sírásod .
Bár nem az én (hibás) termékem volt hanem a gyártóé, vagy a forgalmazóé én is csak vásárló voltam. Csupán segítettem azoknak akiknek nincs számlája, vagy nem tudja honnan vagy hogy kell rendelni, vagy nem akar hónapokat várni az érkezésére. Te korrekt voltál, nem is mondtam hogy nem. Te sem én sem tehetek róla, hogy hibásat küldtek. Ma már pont azért nem foglalkozom vele, hogy elkerüljem az ilyen félreértéseket, meg mert egyre több olyan rendelésem volt ami hibás volt és csak én szívtam vele, vagy nem azt kaptam amit rendeltem, vagy meg sem jött, a pénzem meg ugrott.
A számlaszámod egyébként nem tudom, nem őrizgetem senkiét. Az hogy átutalással fizettél ok, de 3 évre visszamenőleg már nincs meg, törlik.
Feri te tényleg ennyire nem érted, vagy csak szórakozol?
Látom egyre visszább hátrálsz az időben. Utána néztem mi az a 3556 Ft amit annyira követelsz rajtam, mert én nem vettem tőled semmit. Hát nem más mint 2020-as!! 3 éves történet.
Vettél egy új töltőszettet tőlem. Én ahogy kaptam úgy adtam tovább. Azt írtad jó, csak a nyomásmérőbe buborékol. Nem mintha tehetnék róla, de ajánlottam hogy, rendelek másikat, és ha megjön, visszaküldöd, és kicseréljük, de azt írtad: "Nem létfontosságú az az óra.Hagyd a fenébe.Tényleg.Lehet azzal tölteni anélkül is,de köszönöm hozzáállásod." Felajánlottam egy nyomásmérőt is önként "ajándékba" a bugyborékoló, nyomásmérőd helyett. De mivel nem sikerült szerezni felajánlottam az árát. Írtam küldj egy számlaszámot és átutalom. Válaszod: "Oké köszönöm,de nem annyira fontos." és azóta se küldted a számlaszámod.
Úgy érzem mindent megtettem amit lehetett, neked akkor nem kellett, akkor most 3 év után miért hánytorgatod fel?
Egyszer már megkértelek, hogy a továbbiakban ha értelmes mondandód van írj e-mailt, mert nem hiszem hogy másokat érdekel, vagy ne állj szóba velem bunkóval és aljassal.
Nem szégyenled magad?Teljesen másról ködösítesz,hogy kié,meg hogy nemleges válasz.Egyszerűen jellemtelen dolog hogy te bárkit kioktass és számonkérj,mikor a te aljas dolgaidról hallgat az ember évekig.Tedd a 19euró mellé a kis 3556ft-omat,és élj boldogan.
Feri! Mondom te nagyon félreértesz dolgokat és rossz vágányon vagy. Tegyük már helyre, mert úgy látom addig nem bírsz nyugodni.
"Próbáltam,privátban" - 2022. Júni. 14 óta nem írtál levelet
Az hogy te úgy gondolod, hogy az én holmim volt ami szerintem meg nem az enyém ... Hát ez inkább sértő, mint egy nemleges válasz, mert azt jelenti hazugnak tartasz.
Egy nemleges válasz nem tudom mióta fenyegetés.
Egyébként meg azt továbbítottam amit a tulaj mondott. Illetve aztán amit még hozzáfűzött az ajánlatodhoz, azt jobbnak láttam kihagyni.
"Ha az én pumpám lett volna biztos lehetsz benne, hogy nem elégszek meg egy egyszerű nemmel," - na ezt érthetted félre de nagyon és kombináltál belőle valami egészen mást, amit én mondani akartam vele. Ugyanis én úgy értettem, hogy akkor valószínűleg pár szóval leírom amit már azóta le is írtam neked, hogy én sem küldök utánvéttel. Te meg itt kiforgattad, hogy fenyegetlek, megpofozlak, meg ilyen badarságok. A te fejedben vannak rossz gondolatok ha ilyenekre asszociálsz.
"Fú de vastag bőr van a képeden te,nem ég a fejed?65eft-os?Alkatrésznek árúltad azt a szart,..."
Egyik az hogy mivel nem az enyém volt, szivességből tettem, nem én mondom mi mennyi, de te engem támadsz miatta. Kicsit tedd helyre magad.
A másik meg hogy te így leszarozod bárki portékáját, téged minősít. Ha szar akkor minek akartad megvenni?
Summa summárum. Én már rég elengedtem volna a dolgot, te még mindig ezen rágódsz több mint egy éve. Akkor írtam hogy ha segíthetek valamit csak írj, nagyon szívesen segítek, de nem írtad, csak azt hogy milyen bunkó vagyok, hogy csak egy nemet válaszoltam.
"annyit hogy "nem" .köszönés nélkül,kisbetűvel nettó bunkóság" - Inkább el kellene fogadni, és levonni a tanulságot.
Akkor megkérlek, hogy a továbbiakban ha értelmes mondandód van írj e-mailt, mert nem hiszem hogy másokat érdekel, vagy ne állj szóba velem bunkóval. Azt megköszönném.
"Nem baj, én elvileg hibátlan cuccot adtam, azért fizettél akkor olyan is legyen. Esetleg még szóba jöhet, hogy visszafizetem a nyomásmérő árát. A képen látod, 3556 Ft. Ha megfelel ez a megoldás, küldj egy számlaszámot és utalom."
A net nem felejt ugye?Ki hazudik Laci?
Mivel fenyegetel?
B.L.
"Ha az én pumpám lett volna biztos lehetsz benne, hogy nem elégszek meg egy egyszerű nemmel,"
Ez mit akar jelenteni?Csak 35km-re lakunk egymástól,beszéltük is annó hogy érte megyek az átfejtőért személyesen.Mit gondoljak akkor?Megpofozol vagy mi?
B.L.
"mennyire volt pofátlanság egy 65e Ft-os pumpának a 9e Ft-os árából alkudni"
Fú de vastag bőr van a képeden te,nem ég a fejed?65eft-os?Alkatrésznek árúltad azt a szart,nekem pont arra kellett volna!Én semmit nem alkudtam!
"Fenyegeted az embert" Na ezen jót mosolyogtam. Mivel is? Feri te nagyon félre értelmezel dolgokat.
Bocsáss meg, nem gondoltam, hogy egy nemleges válasz ilyen problémát okoz neked. De ha te még mindig azon a "nem"-en vagy megsértődve és azon rágódsz, akkor tedd azt. Szerintem már így is túl van ragozva.
Mivel 3.500ft-al adós maradtál egy korábbi üzletünkből,így10.000+3.500= 13.500ft-ért akartam megvenni a 9000ft-os pumpádat ne kamuzz,ki akart alkudni???Akárkié is legyen az, akkor is te árulod,ilyennel ne takarózz hogy nem a tiéd.Honnan kéne bárkinek azt tudnia hogy te kiét árulod???Ha a sajátod lett volna,akkor mit kapok Laci?Most komolyan mit képzelsz te magadról?Fenyegeted az embert szerinted ez normális kultúrált dolog?És még te nevezel engem pofátlannak.....Az életben nem kell többet tőlled semmi.
Jaaa, mert nem adtam a PCP pumpát oda 10e-ért utánvéttel?
Muszáj vagyok idézni, mert másképp nem megy, én felejtek, de a net nem:
Ferenc K.
Szia,érdekellne a pumpa ,10esbe mehet utánvéttel?
László B.
nem
Ferenc K.
Ahoz képest hogy régi fórumozó vagy,és üzleteltünk is már,elég flegma vagy!
Nem gondolom hogy én ilyen voltam veled Laci.De mindegy.
László B.
Kedves Ferenc
Kicsit túlliheged azt az egyszerű és határozott nemet. De ha már annyira kivesézed, hogy "Nem gondolom hogy én ilyen voltam veled " akkor nem ártana ha elgondolkodnál azon, hogy vajon mennyire volt pofátlanság egy 65e Ft-os pumpának a 9e Ft-os árából alkudni és még ráadásul utánvéttel postáztatni. Ha az én pumpám lett volna biztos lehetsz benne, hogy nem elégszek meg egy egyszerű nemmel, de mivel nem az enyém, csak szívességet teszek, így továbbítottam és ennyi.Ha nekem van valami amit eladok és szeretnéd, nagyon szívesen segítek, de utánvéttel én sem postázok senkinek, már jó ideje.Üdv Laci
pl versenyen x ideig szépen megy ahogy kell aztán gondolt egyet és a poi elmászott jobbra fel , mondom egy könyv kijönne , ne kérd hogy az elmúlt 8 évet idézzem fel , millió dolog ami még hobbi vasnak is sok hiba nem még versenyvasként,versenyzői szemmel nézve .
csak egy a sokból. Lacitól kértem egy alkatrész listát lgv/lg55 höz. én szerettem volna rendelni tőle 1db lgv tömítést 7000Ft
1db hasított csőtőke csavart 9000Ft vagy
1db nem hasított csőtőke csavart 5000Ft
(utóbbi kettőn még gondolkodtam hogy melyik legyen)
majd válasz e-mailben írtam neki hogy akkor szeretnék 1db tömítést és 1db hasított csőtőke csavart így mondom akkor ez 12000Ft plusz posta kérem a szszámot és utalok. Válasz…. Mivel én alkudni akarok 4ezret akkor ő rá rak 4ezret így 20.000+posta vagy ha nem tetszik vegyem meg a gothan 30 ért. Alig bírtam elmagyarázni neki hogy csak elírtam és hogy nem tűnt e föl neki hogy a tömítés és a nem hasított ár az pont 12000?!
Válaszba még mindig ott tartottunk hogy én alkudni akarok és ha ismeretlen lennék neki már elküldött volna de mivel már találkoztunk és üzleteltünk így “fátylat rá” . (Már kezdett eldurranni az agyam na ilyenkor szoktam stílust váltani. ) még ő írja hogy fátylat rá….vicces! 19€ nak megfelelő Ft-ot is csak bemondásra utaltam neki és még ő kér engem számon?!?!
Tunel betét sem kell mert kaptam …ingyen …. adja el azt is. Ezek után tőle ingyen sem kell semmi. Szóval csak óvatosan az elírásokkal mert rögtön rakódik a vásárolni kívánt portékára pár ezer Ft.
Van spori aki évekig csiszolta és nem lett stabil, regényt tudna írni róla, "hobbi" szinten játszik még vele hogy jó legyen, de versenyre már Waltherrel jár .
Te vállalod és rendezed a dolgaidat becsületesen!Legalábbis itt annak a látszatát kelted,valójában a privát beszélgetések alatt olyan minősíthetetlen hangnemet engedsz meg magadnak hogy az enyhén szólva felháborító!Az üzleti becsületed pedig nulla,az alapján amit én tapasztaltam.De látom mást számonkérni elszámoltatni azt igenis nagyon tudsz.Gratulálok.
Mindenkinek olyan lg55 öt kívánok amilyet tőled vettem és nincs össze kókányolásra azóta sem. Nem műszakilag van vele probléma hanem csak az kis ring ami igazából jelentéktelen de ha már így belém álltál leírtam. Aug 28.án vettem tőled ….milyen hónapokkal ezelőtt jézusom. :)
Ha te nem szólsz hozzám biztos lehetsz abban hogy én sem fogok. :)
Csakis a valósat, de nincs kedvem bemásolni az összes e-mailjeidet, és nem is tartom egészséges dolognak itt cigánykodni, nem hiszem, hogy bárkit is érdekel, ezért csak ezt az egyet teszem be:
"Miről van szó pontosan? Csak mert annyira leszarom hogy elfelejtettem."
Pl. ez és más dolgok miatt mégsem küldtelek el melegebb éghajlatra, mint azt már sokan megtették.
Ha az LG55-el bármi bajod volt, (bár én nem hiszem hogy volt, legalábbis nem tudok róla, ha van ilyen szoktam mondani), miért nem jelezted akkor azonnal (esetleg amikor észre vetted), nem hónapok múlva, miután össze kókányoltad az LG55-öt. De ennek ellenére legyen, elküldöm neked a ringbetétet.
"Veled való kommunikációt most és mindenkorra szeretném befejezni." - de akkor egyen is így
Lacikám….Elutaltam a 19€ -os postát . Csak mert szarházi vagyok. A törött betét helyet ha van benned annyi elpostázod ingyen …vagy eladod másnak kétszeres áron?! Te döntesz.
“ hogy még képet, még méretet, még videót de az ilyen, meg olyan?, még képet” persze így ahogy előadod sokkal drámaibbnak tűnik a történet.
Képet te küldtél magadtól nem kértem egyet sem nemhogy másikat mert nem jó. A fül méretét kértem ….nem kaptam választ ,nem baj mert írtad, hogy lgv/lg55 be való . Igazából az érdekelt hogy méndkét fül megvan e ezt kérdeztem is mert amit vettem tőled lg55 öt a tunelházban lévő betétnek ez egyik fül le volt törve (de nyilván ezzel tisztában voltál) nem mondtam mert lényegtelennek tartottam mostanáig. Ugye nem szeretnéd ,hogy leírjak még egy-két dolgot ….. Ja és videót sem kértem. Csendesítő dugót sajnos nem tudtam úgy megcsinálni hogy jó legyen de fogok tudni csináltatni nem ingyen de tőled ingyen sem kellene. Veled való kommunikációt most és mindenkorra szeretném befejezni.
Nem gondolom, hogy szent vagyok én is hibázok, csak én vállalom, és rendezem. Se segget nem csinálok a számból.
Tamásnak ez a sokadik ilyen húzása. Az még hagyján, hogy fölösleges ugráltat, hogy még képet, még méretet, még videót de az ilyen, meg olyan?, még képet és 35 e-mail után mikor rákérdezek, hogy akkor most mi van, benyögi, hogy "megoldódott". Akkor minek túráztat fölöslegesen?
De legutóbb többször rákérdeztem, hogy biztos kell a cucc, mert németből kell hozassam. 19 € postába-ba került nekem a ringbetétje + a betétek, ami megintcsak nem kellett