Egy dologban nem vagyok biztos. Nem korai ez még? Mármint a teljes pályás letámadás, azaz az szja/nyugdíj/benzinár kombó. Vagy van még a tarsolyban súlyosabb?
eközben a fidesz alelnökei: német pacalos rezsikapitány sziszi, kósa bróker lajcsi, kubatov, meg volt még ugye kati, aki kegyelmet adott pedo témában....
hozz nekem egy konyakot, mert kivagyok, hogy ezek megfellenek ennek a nyomorult országnak
ennek a népségnek megfelel rogán, szijjártó, minden mocskos ügy után...
Én már csak egy kávét kérek! (A konyakot nem szeretem.) Messiás olyan jó személyzeti politikát folytat, mint a nőivel kapcsolatban. Imádom én is, nem csak a fizetett propagandistája.
Hétvégén, vasárnap gyűlik össze Kötcsén az országot kifosztó és tönkretevő NER-horda, élükön a felcsúti dagadt diktátorral. Ott kapják az utasítást a nersevikek, hogy mit kell ellopni és kit kell tönkretenni.
Ugyanakkor lesz ott rendezvénye a Tiszának is. Sok tisztességes hazafival. Ott a Tisza párt néhány új arcát és a párt adósságcsökkentő programját is meg lehet majd ismerni.
Orbánék ész nélkül költenek, most már súlyos adósságba verve magukat. Nem szólnak előre, hogy milyen új adót fognak bevezetni és milyen egyéb megszorításokat vezetnek be. A gazdaság, az oktatás, az egészségügy, a közszolgáltatások romokban. A Fidesz a biztos bukás. Bármi változik, csak jobb lehet. És a Tiszától várhatunk észszerű kormányzást, ahol nem fognak fedezetlenül költeni.