Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 2018.05.02 -3 1 1301

Áááá, dehogy, csak nagyon megharagudtam rá, amikor "lerusnyázta" nőtársait! Azóta sem sikerült szépítenie nálam, pedig nem is vagyok "rusnya"! :-)

Előzmény: Mlle. Grenelle (1298)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2018.05.02 0 2 1300

A Berki mindenkit átver, és senki nem bír hosszabb távon megmaradni mellette...

Előzmény: ga_zsi (1299)
ga_zsi Creative Commons License 2018.05.02 -3 0 1299

Úgyis nagyon megértették egymást az Ázsia expresszben. 

bár mostanában olyan hírek is keringenek, hogy Berki igért nekik valami alamizsnát, ha nekik adják kiesésükkor az amuletteket, de nem láttak még belőle egy petákot sem.

Előzmény: Ilhilla (1297)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2018.05.02 0 2 1298

Néha nagyon pikírt vagy... 

Előzmény: Ilhilla (1297)
Ilhilla Creative Commons License 2018.05.02 -2 2 1297

http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/munka-nelkul-maradt-a-a-nagy-duett-sztarja/5d6keex

 

Ha teper egy kicsit és körbehízelgi "télaput", talán  még műsorvezető is lehet a FEM3-nál, mert ott a "nagyszerű" Berki éppen társ nélkül maradt, kiutálva maga mellől Baukó Évikét! ...ott aztán "rusnyázhat" Csillácska kedvére! :D

Ilhilla Creative Commons License 2018.05.02 -3 2 1296

Nem is értem miért vállalta el... egyébként nem tudom másnak is feltűnt e, de van egy unott és kimért tekintete, főleg mikor az értékelést

 

Gondolom,kiemelt gázsit kap, a színházban éppen ráért és egyáltalán nem mindegy, hogy hetente 800-900 ezer ember látja őt szerepelni.

Ő mindig is olyan "úrfis" külsejű volt, aki fentről szemléli a "pór" népet,  mióta öregszik, egyre jobban kiütközik rajta ez a tulajdonsága? Mondjuk Jocin és Kaszán mi mást is nézhetne! :-)

Előzmény: TonyBrasco (1294)
Magdi60 Creative Commons License 2018.05.02 -3 1 1295

És nincs igaza? Ez a zsüri mi? Mi a múltjuk, képzettségük, tapasztalatuk? Odakönyökölnek, és Ivánkám... ezt csináltad jól, ezt rosszul..., elhittem neked, nagyon ott volt! - hát köszi.

Előzmény: TonyBrasco (1294)
TonyBrasco Creative Commons License 2018.05.02 -1 3 1294

Iván szerepeltetését (főleg amatőrként) én sem értem, vérprofi mind énekben, táncban és előadásban. Nem is értem miért vállalta el... egyébként nem tudom másnak is feltűnt e, de van egy unott és kimért tekintete, főleg mikor az értékelést hallgatja.. Tán már maga sem akar ott lenni, legalábbis ez van sokszor az arcára írva... Mintha magában azt mormogná, "ne osszátok már nekem itt az észt kisgyerekek"...

TonyBrasco Creative Commons License 2018.05.02 -2 1 1293

Adél már az X-ben is csodálatos volt... Én már akkor láttam benne azt, amit sokan csak mostanra realizálnak...

Előzmény: crossfire1 (1291)
TonyBrasco Creative Commons License 2018.05.01 -3 1 1292

Nem tudom csak nekem tűnik úgy, hogy Keveházi művésznő belezúgott Ádámkába?! ...meg amúgy Zsuzsika is kicsit Ivánkába...

crossfire1 Creative Commons License 2018.04.30 -5 1 1291

vélemény:

 

Csobot-Rózsa: azt hiszem, nekik drukkolok, igaz, h Gyuri bácsi too much, de kedves páros. Adél sokat fejlődött az X óta.

 

Kasszás Erzsi-HT: nem tudom, más is érez-e így, de ha meglátom HT fogsorát, legszívesebben behúznék neki, annyira irritál. Andi aranyos, vele nincs bajom, de hát ő is profi.

 

Kamarás-Kollányi: ebben a párosban is az amatőrnek mondott :D profi a jobb, azaz Kamarás. az ő előadásaik bármilyen műsorban lehetnének extra produkció.

 

Gönczi-Timi: Gönczinél jobb lett volna, ha amatőrként indítják, és lehetett volna egy Pachmann cukihiradós 2. Profitól messze van. Timi aranyos.

 

Kati-Rajmund: kedvelem őket, Rajmund olyan édesen esetlen.

 

Andi-Rippel: nem hiszem, h kapnak még egy rockdalt, így max 2 hét van még nekik...

 

Szabina-kalapos: Szabinával nincs bajom, kedvelném, mint Rajmundot, de a kalapos szörnyű. a védőbeszéde meg simán elárulta, h egy pökhendi alak.

 

Ádám-Krisztina: kedvesek, aranyosak.

 

vanda62 Creative Commons License 2018.04.30 -4 0 1290

Balázs Andi tényleg bájos, eredeti, jópofa, és az ő életkorában és energiájával még akárhová elviszi azt a másik nőt, aki a hátán ül, csak negyven után a szervezet túlterhelése miatt jön a cukorbetegség, magasvérnyomás, az izületi gyulladás, a nőgyógyászati problémák, két ember súlyát cipelni kétszer olyan gyors öregedést jelent. Személyes tapasztalatból mondom. 

Előzmény: Ilhilla (1288)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2018.04.30 -1 2 1289

Hát, ha profi énekesnek nem is, de előadóművésznek biztosan!☺️

Előzmény: Mazsola0070 (1286)
Ilhilla Creative Commons License 2018.04.30 -5 0 1288

- Nikolas remekül énekel, de még mindig kicsit merev a színpadon, nem működik Szabinával köztük a "kémia".

- Gergely Robit nagyon kedvelem, most voltak a legjobbak, Csilla is kezdett énekelni, még nem ejtettem volna ki őket, de a nézők nem kedvelik Csillát,

 Gönczit nagyon nem kedvelem, sokat tévesztett a szövegben és olyan "semmilyen", nem érdemeltek max. pontot,

- Szabó Ádám nagyon  beteg volt, mégis remekül énekelt, még mindig a legközelebbi Sztárban sztár egyik versenyzőjét látom benne,

- Kollányi Zsuzsit eleve nem kedvelem, ezért elfogultan nézem, tőlem csinálhat bármit, nem fog tetszeni, de Iván remek volt, azonban ő is profinak tekinthető, pláne az eddigi dalokban, mutatnia kell mást, mert kiesnek,

- Wolf Katiékat küldtem volna haza, nem megy ez nekik, nem is kapnak jó dalokat,

- Tóth Andi megmentette a párosukat, bár Rippel is jobb volt, mint eddig, a zsűri "szexista" megjegyzéseit túlzásnak találtam, egyébként Claudia gondolatai, szavai is sokszor elmennek ilyen irányba,

- Rózsa Gyuriék ismét jók voltak, Adélka rengeteget fejlődött éneklés és előadóművészet terén, méltó utóda lehetne pl. Oszvald Marikának, illik hozzá az operett,

- Horváth Tamásék viszik ismét a prímet, de Andika sem amatőr, nagyon jól énekel és cipeli a súlyfelesleget.

 

Zsűri: utálom Kasza Tibi örökös "humorzsákoskodását", Adri még mindig gyönyörű, ha nem ülne egyre távolabb az asztaltól,fel sem tűnne, hogy kismama, pedig ilyenkor már "törvényszerűen" elváltozik a nők arca, Jocit pedig sajnálom, nagyon rossz lehet állandóan úgy tartani a száját,  mint egy fogpasztareklám, mint akinek ki van pöckölve.

Claudia: kevés mint "műsorvezető" és sok mint "háziasszony", nem róla szól a műsor, de ezt nem tudja, olyan "trampli és közönséges", nem segített rajta a rózsaszínű kezeslábas sem (amit elől úgy szabtak, mintha hosszú lenne a lába és lenne dereka, de oldalról látszott, hogy egy hordó. nagyon előnytelen volt, főleg akkor látszottak a "rossz arányok", amikor nem egyedül állt a színpadon).

 

 

Mazsola0070 Creative Commons License 2018.04.29 -2 2 1287

Szerintem ma Klaunak és a zsűrinek levonnak a gázsijából, mert nem emlegették eleget, hogy hányan terhesek a szereplők közül (csak 869-szer).

 

Jövő héten valószínűleg azt jelentik be, hogy a Rózsa Gyuri lett terhes (egyeseknek)...:)) 

Mazsola0070 Creative Commons License 2018.04.29 -2 1 1286

Azért nem lehet véletlen, hogy Gönczi éneklését hallva minden héten felmerül többekben is, hogy ő mitől profi énekes...:)

 

De ekkor ezek szerint, ha a szomszéddal és a sógorral megalakítjuk holnap a Vigyorgó Sószórók Szalonzenekart, és abban nekiállok fahangon kornyikálni, onnantól profi énekesnek számítok?  

Előzmény: Mlle. Grenelle (1285)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2018.04.29 -4 0 1285

De igen. 

Abban a párosban Gönczi Gábor a profi fél, mint a Smile Showtime Band tagja.

Előzmény: Dave985 (1284)
Dave985 Creative Commons License 2018.04.29 0 1 1284

Nem mondjátok, hogy Gönczi Gábort jelölték a párba, mint profit? :D

Pedig azért akartam beírni ide, hogy megdicsérjem Erdélyi Timi az alázatos, direkt visszafogott énekléséért és Gönczit a cukin bizonytalan produktumáért. Juj, így viszont kínos a dolog.

vanda62 Creative Commons License 2018.04.29 -4 1 1283

Nekem is a Csobot-Rózsa, Balázs-Horváth és a Keveházi-Szabó párosok tetszenek a legjobban. A teljesítményükön túl Keveházi Krisztina olyan szép, bájos, kecses, hogy rajzolni se lehet szebbet. 

Fruzsi_na Creative Commons License 2018.04.29 -2 0 1282

Eddig a mai adás tetszett a legjobban. Igazából nem is volt olyan,hogy gyenge produkció.

 

-A személyes kedvencein: Szabó Ádámék és Wolf Katiék szerencsére feljöttek.

 

-Jobbak voltak,mint az előző hetekben: Tóth Andi és Rippel Feri,Gönczi Gábor és Erdélyi Tímea,Gergely Róbert és Megyeri Csilla

 

-Egyre jobban tetszenek: Csobot Adél és Rózsa György,Takács Nikolas és Tápai Szabina

 

-Jók,csak elég nagy előnyük van: Horváth Tomi és Balázs Andi, Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván

 

Gergely Róberték kiesése várható volt. Csilla valóban fejlődött ahhoz képest ahogy elindult. És értékelem az igyekezetét és a hozzáállását. De sejteni lehetett,hogy nem lesznek bent sokáig. Következő kiesőnk a Tóth Andi-Rippel Feri vagy a Gönczi Gábor-Erdélyi Tímea párost tippelem.

 

 

picimadárka Creative Commons License 2018.04.29 -2 1 1281

Szabó Ádám és Keveházi Krisztina:
Jó az összhang a páros között. de hiszen a páros mindkét tagja "színpadképes".


Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván:
Profi produkció volt, egyenletes teljesítmény. (Elnézést a fanoktól, de Zsuzsiéknál mindig ott van bennem, hogy "micsoda előny", hogy mindkét fél profi, bennük van a színpadi rutin) 


Wolf Kati és Fodor Rajmund: 
Jobbak és szimpatikusabbak  voltak, mint a múltkor.

 

Rippel Feri és Tóth Adri:
Ferinek, nem a hangja az erőssége. Nagy az összhang a páros között.Ma, jobbak voltak, mint a múltkor, ezért most is megússzák a kiesést, pedig a múlt héten rezgett a léc.


Csobot Adél és Rózsa György:
Szimpatikus nekem ez a furcsa páros, sajnos így elfogult is vagyok velük, tehát azt mondom, hogy tetszettek! :D Ők tetszettek a legjobban!

(No, de azt azért elismerem, hogy Gyuri bá' kicsit túl akarja tolni a humort, már-már erőltetett kicsit, de hát, elnézem most az egyszer! :D)


Horváth Tamás és Balázs Andrea:
Andi szimpatikus, kedvelem a humorát, ahogy "bánik a súlyával", és főleg ahogy beszél róla.

De, azért Ő sem az "amatőr" fajtából való! Remek volt a produkció.

Nekem ma, Gergely Robiék és Gönczié voltak a gyengén teljesítők, vagy inkább olyan semmilyenek.

Ami ma nem tetszett, Clau "puncsos színe", és az, hogy ma, a szokásosnál is "szurkálósabb" harsányabb volt.(Pedig ugye, nekem nincs vele bajom!)

martinaxe7 Creative Commons License 2018.04.29 -2 2 1280

Kasszás Erzsi jobban tejjesíít !

schanc Creative Commons License 2018.04.29 -1 2 1279

Felületesen és részekben nézem csak a műsort.

 

Szabináék elmentek, én már utálom a dalt.

Gergely Robiék szerintem egész jók voltak, Csillához a ringyes cafka szerepe nagyon illett :P

Wolf Katiéknál azért a 30 pont erős túlzás volt.

Tóth Andi viszont a mai énekteljesítményével lehet, hogy megmentette a párosukat.

Csobot Adélék nagyon cukik voltak megint, Rózsa Gyurinak egy metronómot adjanak már, hogy tudjon ritmusra énekelni!

 

Gönczi Gáborékat és Szabó Ádámékat nem láttam, Kollányi Zsuzsiéknál csak az értékelést, és azon felháborodtam, hogy csak azért kaptak 28 pontot (csak), mert tökéletes volt meg minden, de mást akarnak látni. Mintha ők választanák a számokat.

Balázs Andit amúgy imádom a színpadon :)

martinaxe7 Creative Commons License 2018.04.29 -3 0 1278

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2018.04.29 -3 0 1277

Anita Ekberg elég vékony volt, nem?

Előzmény: martinaxe7 (1276)
martinaxe7 Creative Commons License 2018.04.29 -3 0 1276

Anita Ekberg felé hízik Claudia

Magdi60 Creative Commons License 2018.04.29 -3 0 1275

Na és a "két gombóc puncs fagyi"-ról egy mukk sem? Bár szerintem egy pille cukorka :-) 

Ások-apa Creative Commons License 2018.04.29 0 0 1274

Szerintem is túlértékelt a zsűri!

 

Szabináék jól teljesítettek, Csilláék gyengék voltak.

(Talán Csilláék az egyik kieső páros?!)

Előzmény: picimadárka (1273)
picimadárka Creative Commons License 2018.04.29 0 2 1273

Gönczi Gábor és Erdélyi Tímea:

Létezik, hogy megint az a helyzet állt elő, hogy az amatőrnek nevezett Timi, jobb, mint a "profi" Gönczi?! (Azért ez igen kellemetlen nemde?!)
A zsűri, túlértékelt!

picimadárka Creative Commons License 2018.04.29 0 2 1272

Gönczi Gábor és Erdélyi Tímea:

Létezik, hogy megint az a helyzet állt elő, hogy az amatőrnek nevezett Timi, jobb, mint a "profi" Gönczi?! (Azért ez igen kellemetlen nemde?!)

A zsűri túlértékelt!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!