Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.23 0 0 61

:)

Előzmény: Törölt nick (60)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.23 0 0 60

ott feküdt a BH-s rendszám..... :S

Előzmény: imi972 (59)
imi972 Creative Commons License 2011.01.22 0 0 59

Talán sikerül a link:

 

http://szoljon.hu/galeria/47221

 

Előzmény: imi972 (58)
imi972 Creative Commons License 2011.01.22 0 0 58
Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.21 0 0 57

Vajon ugyan milyen nemzetiségű lehetne??

BH-s rendszámmal kezdődő román.....

Előzmény: juvefan777 (56)
juvefan777 Creative Commons License 2011.01.21 0 0 56

Egy felnőtt és egy 6 év körüli gyermek halt meg abban a balesetben, amely péntek délután történt a 4-es főúton Kisújszállás közelében

 

http://www.hirado.hu/Hirek/2011/01/21/18/Egy_felnott_es_egy_hateves_gyerek_halt_meg.aspx

 

"Az érintett útszakaszon teljes útzár van érvényben. A 4-es főút több szakaszán is terelés van érvényben, a környéken hatalmas a torlódás - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. Beszámolt arról is, hogy a baleset résztvevői közül a kisteherautó sofőrje külföldi, azt egyelőre nem tudni, milyen állampolgárságú"  ...

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.06 0 0 55

esetleg-talántalán nem kellene az í.kú.ról értekezned, ha az irónia és a szándékos heJtelenírás felismerése is problémát okoz...

 

(szerencsére a bolsik mancsa még nem tette ide bea csülkét, úgyhogy egyelőre SZABAD heJJtelenül írni)

 

az "el lehet menni szlovákiába" meg egy szállóige (kopirályt bály feribá), naggyábóla "mexox, vagy mexöx"-xel azonos jelentéstartalommal...

 

 

na, mosthogy mekkaptad a hasznosítási utasítást, koncertálhacc a háesz esszenciájára...

 

(hameg íccse meggy, akkor maraggy a postagalambászatnál... :-))

Előzmény: Törölt nick (54)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.05 0 0 54

????

Előzmény: Törölt nick (53)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.05 0 0 53

nyuszi: hopp! :-))

Előzmény: Törölt nick (52)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.03 0 0 52

Komám, ezt a mondatodat te komolyan gondoltad?:  akinek meg nemteccik, az mennyen el szlovákijába, oszt lyónapot.

 

De nem lehetsz egy nagy IQ bajnok ilyen helyesírással :)

elnézzük neked ;)

Előzmény: Törölt nick (48)
szivats Creative Commons License 2010.12.30 0 0 51

""bordó 4 ajtós Toyota Corolla"

 

Tegnap "megnéztem" BAW-val kezdődik a rendszáma. Vecsésen az elkerülő végén/elején mérték"

 

Tegnap megint "megnéztem" a Corolla rendszámát: BAW-321.

De egyébként (tegnap) reggel ideges voltam, hogy nem képesek a 4-esen eltolni normálisan a havat. Aztán AIrsán lementem a 40-esre, és jött a felismerés. Ott AIrsa és CBercel között egyáltalán nem volt a hó eltolva. Úgyhogy még a 4-estől is vannak rosszabb helyek! :-(

Előzmény: szivats (46)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.29 0 0 50

1részt: qrvára nem.

 

másrészt: közöd 1 szálse.

Előzmény: wadbikaiy (3)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.29 0 0 49

tévedés.

 

korunk pestise a zagysorvadás, ami nálad lát6óan igen előrehaladott állapotban van... :-))

Előzmény: Vízivó (2)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.29 0 0 48

és eme tényekkel a nagyokosok a bőrfotelben miért nincsenek tisztában??? Vagy csak senkit nem érdekel mlg egy nagyobb ember nam hagyja ott a fogát egy hitvány figyelmetlen román miatt...

 

 

 

hátkéremszépem, az úgy vót, hogy 1xvót, hónemvót 1 konferansz helsinkibe, ahol összejöttek az okosok és megaszonták, hogy hol legyen INTERNACIONÁLIS KORIDOR, ami lyól néz kia térképen.

 

márpedig ott aszonták, hogy a 6os vonalába legyen, mert annak a végén van a pöcsnyi plocse, a 4es mentén meg ne legyen, mert annak a végin csak románia-bulgária-görögó-törökó van, meg ilyen szarzsákok.

 

és így is lett.

 

akinek meg nemteccik, az mennyen el szlovákijába, oszt lyónapot.

Előzmény: Törölt nick (15)
Enzo Creative Commons License 2010.12.23 0 0 47
szivats Creative Commons License 2010.12.18 0 0 46

"bordó 4 ajtós Toyota Corolla"

 

Tegnap "megnéztem" BAW-val kezdődik a rendszáma. Vecsésen az elkerülő végén/elején mérték az 50-et.

Előzmény: szivats (20)
Jared- Creative Commons License 2010.12.06 0 0 45

Nem tudom, szerintem naiv dolog azt hinni hogy azért büntetnek mert javitani akarnak bármilyen statisztikán is. Ez tényleg csak  pénzről szól. De jó ez igy szerintem, aki hülye fizessen. Mint ahogy irtam elöbb, legfeljebb arra apelálhatnak a statisztikáikkal a rendőrök hogy néhány félnótás (talán) elgondolkodik a vezetési stilusán.

 

Az hogy egy M4-re mindenképpen szükség van ott nincs köztünk vita. Egészen a román határig lehetőség szerint, hogy minél gyorsabban ki vezessük a román meg moldáv öngyilkosjelölteket az országból. Amit a vasútról mondasz abban egyetértünk, és miután személyesen is érintett vagyok a témában mint vasutas, óriási mulasztásnak tartom hogy vasúton a teherszállitás nincsen sokkal jobban kihasználva. Nevetséges hogy Francia/Németország-Törökország/Oroszország stb relációk nem csak és kizárólag vasúton mennek RoLa-ban pl.

 

Soproni vagyok. Ezért jövök talán a kelleténél kicsit sürübben Ny-Európával mindig mert itt lakok mellettük, meg át is járok minden nap.

Előzmény: gepesz (43)
Enzo Creative Commons License 2010.12.06 0 0 44

Addig vagy biztonságban a kamion mögött, amíg valaki, akinek épp szembe jön egy másik kamion, el nem veszi a biztonságos helyedet.

Utána az árok az, ami a tiéd.

Előzmény: hotrod25 (32)
gepesz Creative Commons License 2010.12.06 0 0 43

Ezt a vitát azért folytattuk, mert kétségbe vontam az álságos hozzáállásukat.

Mármint, hogy azért büntetnek, mert javítani akarják az utakon történt elhalálozások statisztikáját. Magyarul, hogy ne legyen annyi haláleset. Tök nem érdekli még a sánta kiöregedett nyomozókutyát sem.  Hogy kevesebb legyen a baleset, abban érdekeltek lennének, mert nagy aparátust kell üzemben tartani miatta. De ott sem az elhunytak száma a baj.

Szóval innen indult a balkáni hozzászólásom.

De ezt már most ne ragozzuk tovább, mert nagyon elvittük offba a topikot.

Annyit hozzá tehetünk, ellentétben veled(?) én igenis keskenynek tartom a 4-est ehhez a kamion és egyéb forgalomhoz.

Két megoldás is kínálkozik. Az egyik adott is, de a közúti lobbi elnyomja. Arról van szó, hogy adminisztratív eszközökkel vasútra lehetne terelni a teherforgalmat. Párhuzamos a 4-essel.

Másik az autópálya. Annak vannak serény támogatói. Ebből nagy pénzt lehet kilopni, de tőkeigényes. Előbb utóbb kikényszeríti az élet.

És még eszembe jutott valami ennek kapcsán. Amikor épült a Szolnok megkerülő, én mint laikus azt kérdeztem, hogy ha már szűk a négyes, akkor legalább a hídpilléreket miért nem úgy építik, hogy bővíthető legyen? Valamikor azt tanultam, hogy minden út átereztő képessége annyi, mint a legszűkebb pont áteresztő képessége.

Egyébként a 4-es mellett laksz valahol?

Előzmény: Jared- (42)
Jared- Creative Commons License 2010.12.06 0 0 42

Az hogy a rendőrség részéről pénzbehajtásról szól a dolog abban igazad van. De ez máshol is pont ugyanigy van, és nem értem hogy ezen miért van mindenki mindig meglepődve idehaza. Amit fel lehet róni a rendőrségnek az talán az hogy valóban van olyan amikor ártatlant birságolnak meg -direkt. Na és ez a lényeges különbség köztünk és a Lajtán túliak között, nem a pénzbahajtás. 

 

A sportszerüségkedvéért azért hozzáteszem hogy engem viszont kétszer már büntettek meg gyorshajtás miatt a 15 évem alatt. És sajnos mindakétszer igazuk volt. :-)

Előzmény: gepesz (40)
gepesz Creative Commons License 2010.12.06 0 0 41

Hogy ne legyen off. Legyen szó a 4-esről.

Pár napja voltam Szolnokról Debrecenbe. A 4-es KESKENY úton, esős, ködös időben rengeteg őrült kamionossal megterhelt úton nem láttam rendőrt, csak a hajdúszoboszlói bekötő úton. Ha jól észleltem ott mindenkit megállítottak.

Az már nem veszélyes szakasz, nyugisabban lehetett vegzálni, külföldi is elvétve téved oda. Ez kényelmesebb pénzbeszedés. Közlekedésre áldásosabb hatást kinn a 4-esen már jelenlétükkel is elérhettek volna.

gepesz Creative Commons License 2010.12.06 0 0 40

1968 óta van jogsim, azóta vezetek is. KOPKOP Még nemsajáthibás balesetem se volt. Egy ártatlan koccanás nélkül voltam eddig. KOPKOP.

Persze kellett ehhez egy adag szerencse is. Nem a tanyáról jártam be a faluba hetente vásárolni. Vállalati autót is nyüstöltem, bejártam kocsival Rotterdamtól Sulináig.

Kétszer büntettek meg.

Egyszer 20 forintra gyorshajtásért. A '70-es években. (Csepel motorkerékpárral) :-)

Egyszer pedig  záróvonal átlépésért. 30 év múlva.

Harmic év múlva morgás nélkül fizetek. :-)

Szóval nem vagyok egy szabálytalankodó, nyughatatlan tipus.

Persze én sem vagyok makulátlan, de nem is renitenskedem és nem akark senkit se rokkanttá tenni. A keményebbről ne s beszéljünk.

De mindamellett álságosnak tartom a rendőrségi kijelentéseket.

Náluk csak pénzbehajtásról szól a történet.

Előzmény: Jared- (39)
Jared- Creative Commons License 2010.12.06 0 0 39

Lehet hogy senkit sem érdekel, nem tudom, de elsősorban téged kell hogy érdekelljen hogy ne vedd semmibe a másik ember életét csak mert 10 perccel korábban akarsz odaérni valalhova. A rendőrnek itt, ha tetszik ha nem, semmi más dolga nincs mint hogy jó alaposan megbüntessen.

Erről mindig az a történet jut eszembe amikor egy nagyon kedves müsörvezetőnk hisztizett a reggeli müsorában hogy a szemét osztrák rendőr megbüntette x euróra mert nem tartotta be a jobbra tartsot az amugy tök üres autópályán. És nekem ilyenkor mindig eszembe jut hogy ha a magyar rendőrség is elkezdene birságolni ilyenekért, akkor aztán nem győznénk takaritani a "mocskos rendőrállam" tageket a házfalakról az tuti. :-)

És hogy bevételfüggő? Persze hogy az. Kinek nem volt világos idáig hogy nem az. Kapitalizmusban élünk. Igy müködik ez mindenhol szerencsésebb helyeken. De mondom mégegyszer ha nem szabálytalankodsz (nagyon durván) akkor jó eséllyel békén is hagynak. Legalábbis nálam igy van.

 

Előzmény: gepesz (37)
gepesz Creative Commons License 2010.12.06 0 0 38
Előzmény: gepesz (37)
gepesz Creative Commons License 2010.12.06 0 0 37

Ezek szerint vannak balkáni beütéseim. :-) Most is fenntartom, hogy testületben senkit nem érdekell. Emlékezz rá, egy időben hogy tagadták a bevételfüggőségüket. Először a sebességmérők vásárlásának kapcsán derült ki.

Egyáltalán van még figyelmeztetési joguk? Tarifatáblázat szerint automatikusan nyomatják a büntetést.

Legfeljebb a kezdő, kényesgyomrú helyszínelők borzonganak, még bele nem fásulnak.

Előzmény: Jared- (36)
Jared- Creative Commons License 2010.12.06 0 0 36

na basszus, ez most egy igazi balkáni mentalitásra valló beszólás volt: az is egy oka hogy nyilvánosságra hozzák ezeket az adatokat, hogy az a rengeteg gondatlan ego szörnyeteg kinn az utakon tán észbekap, és kicsit visszafog magából. persze biztos a pénzbeszedés is szerepet játszik nem tagadom, de mint ugye mindannyian tudjuk ha nem szabálytalankodsz, kisebb eséllyel b*sz meg a zsaru. ezt még talán kis hazánkban is ki lehet jelenteni.

Előzmény: gepesz (35)
gepesz Creative Commons License 2010.12.06 0 0 35

Ki a fenét érdekell (az érintetteken kívül), hogy hány ember hal meg az utakon? A rendőrség is csak önigazolásként használja az ilyen tartalmú statisztikát a pénzbeszedéséhez.

Előzmény: juvefan777 (30)
gepesz Creative Commons License 2010.12.06 0 0 34

Széles 4-es. :-)))

Előzmény: hotrod25 (32)
hotrod25 Creative Commons License 2010.12.05 0 0 33

Ja, és ezt a most szinte járthatatlan 32 felújítási tervei készülnek el 2014-re, a felújítás persze majd ez után. Röhej

Előzmény: hotrod25 (32)
hotrod25 Creative Commons License 2010.12.05 0 0 32

32 biztonságosabb? Hát én inkább a jó minőségű, széles 4esen gurolok 1 kamion mögött 90-el, mint hogy kiessen a kerék az elaknásított 32-őn

Előzmény: Törölt nick (31)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!