Nemrég költöztünk be a házba ami elsőre nagyon barátságos, persze a koszt kivéve.
Takarít valaki mióta ki rúgták a régieket? Szerintem nem...
Szombat óta rendszeres hordja le az egyik új lakó vagy lakók a szemetet a közös helyégkbe vagyis a bejárati ajtó előtti részhez a lakása szemetét...felháborítónak tartom, hogy képes valaki vagy valakik ilyen körülmények között normálisan beilleszkedni a ház életébe.
Mi lehet otthon a lakásában? Vajon a régi szemetét is ide hozta amit az előző lakásában hordott össze? Ne aggódjon kedves mindent szemét tárolónak néző új lakó ha megtudom ki maga oda hordoma alkása elé a szemetét amit az előtérben volt szíves elhelyezni. Azért mert az van kiirva a szemét tárolóra, hogy nem tárolhat ott karont, és egyébb tűzveszélyes anyagot, nem tudom miétr gondolja, hogy az előtérben kevésbé veszélyes?!
Remélem nem fogok többet vagy ennél többet csalódni a házban és a kedves lakó észreveszi magát.
Bár kihagytam, hogy a gyereket meglehet nyugtatni nem kell egésznap hagyni hagy üvöltsön és tőle zengjen a ház még a negyediken is....
Én se vagyok tökéletes de megpróbálok nem belemászni a másik életébe avval, hogy úgy teszek mintha csak én laknék itt.
Szia! A Puskás Ferenc stadion metrómegállóval szemben, a Hungária krtKerepesi út sarkán a kulcsmásoló nekem fél éve 3-5000 Ft-ot mondott erre a kulcsra.
Kedves lakótársak segítségeteket kérném! Lakáskulcsot szeretnék másoltatni, amit 13 ezer Ft-ért vállalnák Kméten. Ha jól emlékszem régebbi lakógyűlésen valaki említette, hogy 2-3 ezer Ft-ért másoltatott lakáskulcsot Pesten. Ha tudjátok, hogy ez hol lehetséges légyszi írjátok meg.
Csak bíztatni tudlak a lakásvásárlásra. Szerintem minden új házban döcögősen indul kicsit az élet, még nálunk is van mit javítani, de szerintem összességében nagy gondok nincsenek. A környék valóban nem a legjobb egyelőre, de ezen a téren is javulás várható.
Tisztelettel megkérnék Mindenkit, hogy a saját beállóját használja! (Akinek nem inge, ugyebár nem veszi magára.)
Tegnap este hulla fáradtan hazaértem, és nem tudtam beállni a saját helyemre. Nem volt vicces. :-( Még jó, hogy a mellettem levő beálló időnként üres (bár ott is többször többféle autó parkolt már). De ez a lehetőség előbb-utóbb megszűnik, mert elkelnek a beállók.
Ha éppen elutazom pár napra és előtte egyeztetünk (!), hogy azalatt valaki beállna a helyemre, nem bánom. De így?!
Lakáskeresésben vagyunk a párommal és az Ambrózia házban is találtunk tetszetős lakásokat!Segítségeteket szeretném kérni,mert olvastam itt hideget-meleget... Összeségében milyen a környék, lakópark, a lakások, lakók, az építettő, a költségek? (1-2. max.3. emeleti világos lakást szeretnénk)
Peti, köszi az infót, de azt én is tudom, hogy festés volt (különben nem vetettem volna fel a témát). Néha szoktam otthon is lenni; észrevettem. :-)
Csak az volt a problémám, hogy az első festés után talán már mindjárt másnap csili-vilire feltakarították a folyósót. :-) A második festés után meg semmi. De nem csak aznap nem, hanem napokon át. :-(((
Kriszti: Anett üzeni, hogy festés volt az első emeleten, ezért volt koszos a folyosó péntekig. Remélhetőleg akkor csak ennyiről van szó, és továbbra is rendesen takarítanak :)
Korai volt az öröm: tegnap már megint nem volt világítás, tök sötét volt a garázsban. :-(
Ez csak addig fog tartani, míg valaki meg nem sérül és akkor jöhet egy jó kis kártérítési per... De miért kell ezt megvárni?! :-( Ahelyett, hogy normálisan - működőképesen - megcsinálják.
MEGINT nem szóltak ELŐRE, hogy festés lesz és vegyük be a lábtörlőket. Tény, hogy a festők felszedték és jól behajtogatva a kilincshez préselték. Már 2. napja próbálom meg kiegyenesíteni a lábtörlőt...
Még 'jó', hogy a hétvégén nem álltam neki letisztítani a bejárati ajtót kívülről a múlt heti festés miatt. Akkor még csak néhány festékpötty volt az ajtón, de mivel még mindig nem ég a folyósón a lámpa (hiába szóltam az illetékeseknek), így a félhomályban amúgy sem lett volna hatékony a takarítás. De minden rosszban van valami jó: ha letakarítottam volna, most a guta ütött volna meg, mert az e heti festésnél úgy összegányolták az ajtót, hogy csak na... :-(
Aug. 3-án - amikor az az 1 fénycső még működött - írtam F. Zolinak (István másolatban) egy e-mailt, hogy a garázs tök sötétben balesetveszélyes és közbiztonsági szempontból sem kellene így hagyni... Választ azótasem kaptamalevelemre és pár napja már az az egyetlen hátsó fénycső sem világít. :-(((
Egyébkéntha elég gyorsan be tudsz parkolni + bezárni a kocsit, akkor még némi "mázlival" a lejáróban világító 2 fénycső (a 3-ból!) némi fényforrást biztosít. Már amit a falak nem takarnak el. Én nem tudok annyi idő alatt beállni (megvárom, mire lezárul a garázskapu; elpakolok mindent az utastérből; lezárom a kocsit), hogy még abban a pici fényben betaláljak a liftig. :-(((
Egyszer (!) mintha már takarítottak volna a garázsban...
nem az egyes helyekre gondolok hanem úgy az egészre....
Szörnyű ami ott van. Csak a benti, hátsó részen ég a lámpa, kosz van, sötét, folynak a csövek,
áll a víz minden eső után (nem, nem ott ahol nincs tető, attól 20 méterre), ki kellene festeni,
és rendbe rakni az egészet mert egy vicc az egész...ez a ház leglepukkantabb része!
Októberben azt gondoltam egy ideig, h majd csak meglesz, megcsinálják, akkor még a lakások voltak fontosabbak, oké, de mostmár augusztus van minden lakás elkelt sztem (max. 1-2 lehet még) és szinte semmi sem történt....
Sziasztok! Sikeresen lebonyolítottuk az első lakóközösségi gazolást a vadkenderrelparlagfűvel szennyezett közös kertben. Kár, hogy ilyen kevesen jöttetek el, kiváló szalonnákat sütöttünk utána. :-)
Szia! Üdvözöllek körünkben! Annyiban pontosítanám sypsyp barátomat, hogy a probléma tavasszal megoldódott, csak a szabályzót kellett átállítani. Igaz, sok idő már nem volt tesztelni, mert jött a meleg, de szerintem sok gond már nem lesz vele.
Sziasztok! Mi is új lakók leszünk (remélem, minél hamarabb költözhetünk), ezért én is szeretném elkérni valakitől az eddigi lakógyűlések anyagát. És egy kérdés, ami a fórumot olvasgatva eszembe jutott: a fűtésprobléma megoldódott tavasszal? Vagy csak azért nem fáztok, mert (elméletileg) nyár van? :-) Előre is köszi!