Ajánlom figyelmetekben a 3484-es bejegyzést. Itt található az útvonal a kajás lehetöséggel. 9-9,15 között találkoznánk a jelölt OMV benzinkúton Veszprémbe. 10 órakor indulnánk tovább a Fehérvári találkozót követően! További megálló és pihenő a térképen jelzett pontokon (természetesen ez módosítható) !
Ennek a sok csórónak tartanál egy rövid beszámolót a motorshown látottakról, merthogy te jártál ott ahol mi nem jártunk, de jártunk volna. Képet sem bánunk.
Most nem tom a települést, majd visszakeresem, egy Vadász étterem, pizzéria a kiszemelt hely. Valaki jelezte már, hogy volt ott és jó hely! Kaja nálam központi kérdés, az volt az első amit kinéztem, hogy hol legyen! :)
ez jól esett:)))én is szeretlek:))sietek ahogy összeszedem magam.kicsit sok volt anyagilag a kocsi és a motor felújjítás.(nem Philip munkadíjjára gondoltam)és akkor a 3 kocsi és motor bizosítást nem számoltam.na de egyszer kell túl lenni rajta.romániai túrám(kocsival )azt is lemondom azt hiszem.jobban érdekelne a nagy túra olasz,ausztria felé. szerencsére innen hetente mennek fogarasra ugyhogy az is tervben van.pár hét és egyenesben vagyok.a mostani túra nekem még amúgy is korai.nagyon nem szeretem a 15 fok alatti hideget.sajna én is öregszem:(.ha kész a motor a környéken elvagyok de 800km fagyoskodás nagyon elvenné a kedvem.
a spuri nem csodaszer:)a halott motorblokkot nem támasztja fel.sajna belenyultam egy szar blokkba.na de 8000 km -t elment még és ment is volna:)az újba is rakok néha tuti hogy takarító hatása az van.ha már 1300 ft ot sajnálok tőle nem fogok motorozni.
Én mennék, úgy néz ki, a Velence körüli beszállóval. Az mikor lenne, és hol? Ja, és újrakezdő/bénácska/lassúkanyaros / kopasz/ 40-es pasik tudják tartani a tempót, vagy esély sincsen rá? :)
Bátyám 4 kisteherbe is használja, azóta bajuk nincsen. Én a saját autómba minden 2 alkalommal. CSöndesebb, jobban megy, és/vagy kevesebbet fogyaszt. Apóson niva 1,7i spurival "vadállat" lesz :) , amúgy nem az :))
egyszer nem is olyan régen azt mondta egy gsxr tulajdonos.biztos nagyon jo dolog az olaj és más adalékok ,de ha idöben cserélsz olajat gond nem lehet.akkor mondta hogy 4000 km és olajcsere.szerintem igaza van.én használok spurit.néha de folyamatosan sosem.ártani nem árt.a mercim dizel abba is szoktam rakni és 2t olajat csak hogy érezze a törödést