Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Árcsökkenés 4 000 Ft Foxpost automatába előre utalás után ( utánvét nem fér bele ) kevesebb mint 1000 Ft / doboz.-ra jön ki DE csak egyben postázom kizárólag Foxpost automatába ( ez a legolcsóbb )
FONTOS az 1200 Ft Feladási díjat az ÁR tartalmazza !!
Eladóvá vált Beeman P17 (Weihrauch HW 40) pca pisztolyom, melyet idén vásároltam a győri Combat Zone-ban. Kb. egy 500-as doboz lövedék ment ki rajta (elég pontos).
Azért adom el mert itt az utódja, egy HW 45.
Győrben átvehető vagy előre utalás esetén Foxpost.
Nekem több színben volt több hónap diferenciával mint a dög nehéz Diana 75. Abból is volt három és a középső volt a T01- es. A Retay hosszú dugattyújáratos mint sok más itteni légpuska ami következésképpen egy pilincka semmit érő rugóval van 7,5 joul alá lökve.A dolog vége ilyenkor a hátralökés után amint a rugó nagy-nehezen elrugaszkodik egy rántás a dugattyútól amikor homlokfalat ér. Én most tudtam is mét hozzájutni egy rövidlöketú régi német Ansütz 330-ashoz amit szerencsére nem ismertek és így egy régebbi hirdetésben rátaláltam és mostanra itt van nálam. Az Ansütz GMBh a németek egyik leghíresebb sport- és vadászfegyver gyára. Ilyen puska alig van mert kevés jött be belőle. Királyi darab a maga kis diszkrét durranásával ami pontra mérve 7-7,5 joul között van ami attól függ, hogy milyen lövedéket vett hozzá a gazdája. Egy gyöngyszem ami ideszállítással együtt volt 65000 Ft. A Retay drágább és 7,5 joul alatt semmi értelme mint pl. az én Webley-Scottomat ami szinté zenész a 9,3 cm-es dugóútjával. Ez a helyzet kérem. Ennyi és Heló.
Eladnám Artemis cp2 4.5 légpisztolyom max 400 lövést adtam le vele! Az ára távcsővel 60 ezer nélküle 40 az ár tartalmazza a postaköltséget 2 olajozo patront 1 sima patront valamint 1 bontatlan jsb és a bontottat képet kérésre küldök
Sziasztok ! Hagyatékból eladó Gamo CF 30 4.5mm légpuska szintetikus tusa. 55 000 Ft + posta , képem nincs fél doboz JSB ment ki belőle, doboza nincs meg.
Nem az én puskám csak közvetitek, sérülés mentes , E-mailom publikus, este tudok ránézni..
Van azért mellette több más is. Ez a kettő csak azért maradt meg, mert eladni nem érdemes. Attól jobbak, mint amit kapnék értük. Hogyha unom már a német puskákat, akkor néha ezek is sorra kerülnek.
Nem jól írtam! A léghengerbe természetesen csak a felhúzókar kapaszkodik, a dugattyún van az akasztó helye. Olyan képet nem találtam, én pedig már rég szedtem szét,
Másolhatóak a FÉG alkatrészek,persze az mindig kérdés,hogy megéri-e.Ha jó a Kínai csöve(és befér a tusájába) szerintem érdemes energiát fektetni bele. A Kínai dugattyúja milyen átmérőjű?
Annyira macerás ez a rúgó,de ha egyszer ez az olcsóságról szól, az előállításakor a többlet rúgóanyag és munka esetükben mérvadó! A mérnök tervez(de biztos nem így) viszont a beruházó dönt.:-( Véleményem szerint ez a sütés már összességében is olyan tré,hogy rúgó gyártás helyett,célszerűbb lenne azt megvizsgálni,hogy belefér-e a FÉG sütése a tusba,és arra alakítani.