Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

elam1 Creative Commons License 2013.07.23 0 0 170

Eladó a képeken látható kifogástalan állapotban lévő,egyetlen téli szezont használt
Vredestein Snowtrack 3 gumiabroncs felnire szerelve !
Nagyon megbízhatóan teljesített vizes , havas,latyakos utakon!
A termék csak és kizárólag egyben eladó a szállításban sajnos nem tudok segíteni!!!Tatabánya!

42.000 ft
Eladás oka: eladtuk az autót a téli gumi szett megmaradt,-kiegyensúlyozva tettem el télre -azonnal használható.Adok hozzá ajándékba 4 db új dísztárcsát is!
Opel Corsa B-n volt,-de sok tipusra jó lehet!
Felni mérete : 4x100 5,5 Jx13 ET 46 a képeken!

Méretek:155/70 R13 75T M&S
DOT:DVE8

elam65@citromail.hu

+36209806211

sokakos Creative Commons License 2013.07.08 0 0 169

Sziasztok!
Opel Corsa 1.2 16v 1999 évjárat "C Corsa motoros"
Mindene tökéletes, kivéve az, hogy indításnál hidegen csak gázadásra indul utána tökéletes az alapjárat!
Melegen beindul gáz nélkül is és kb 5-7 másodpercig a leállás határán, a töltéslámpa villogása mellet dadogva jár, majd magától felveszi az alapjárati fordulatot vagy gázadásra is szintén.

Mi lehet a probléma?

Előre is köszönöm!
Ákos

ZS1979 Creative Commons License 2013.07.02 0 0 168

Sziasztok!
Egy '99-es 1.7 dízel Corsám van. Pár hónapja a fordulatszám mérő elkezdett ugrálni, majd pár hete már egyáltalán nem működik. Két napja már a sebesség mérő is elkezdett kicsit ugrálni, aggódom, hogy egy idő után ez is felmondja a szolgálatot. Meg lehet valahogy javítani a kijelzőket, vagy az egész egységet ki kell cserélni? Ha igen, akkor honnan tudnék szerezni egyet?
Köszi a segítségeteket.

ITYU07 Creative Commons License 2013.06.18 0 0 167

Cseréld ki a pollenszűrőt,illetve takarítsd ki a helyét is.A szélvédő alatti rácsot kell levenni,alatta van.

Előzmény: gregtoth85 (166)
gregtoth85 Creative Commons License 2013.06.18 0 0 166

Hello Mindenki

Megvettem eletem elso Corsajat. Egy 2000-s evjaratu 1.0 van szo. Munkaba jarashoz vettem mert a BMW kicsit sok(kkkkk) volt nap mint nap. Minden szuper minde jo, kiveve a szellozobol arado budoset. Mindegyikbol jon, teljesen mindegy hogy hova fujom es mit zarok el.

A szag ami jon az egy lepukkant koz wc ferfi szakasza ahol minden le van pisilve de nem volt rendesen feltakaritva. Szoval durva.

Legkondi nincs az autoban, es nem tudom milyen iranyba induljak. A muszer fal szetszedesetol nem vagyok megijedve csak az iranyt ha tudna valaki azt nagyon megkoszonnem

Elore is koszi

Gergo

nagytomsky Creative Commons License 2013.06.17 0 0 165

Sziasztok!

Van egy ilyen autóm: opel corsa b 1.2i city (1996)

Érdekelne, hogy ez a csoda nálatok mennyit fogyaszt?!

Nem gondolnám, hogynormális, hogy 10Liter/100km. Jó, városon belül, de akkor is. Mit lehet ezzel a problémával kezdeni? (Ne azt írd, hogy add el! ;))
Válaszotokat előre is köszönöm:

Tamás

nagytomsky kukac gmail pont com

McDombi Creative Commons License 2013.06.14 0 0 164

Üdvözletem!
Olyan kérdésem volna hogy, van egy 98-as B Corsa-m amin hátsó kerékcsapágyat cserélnék (Mapco típusú csapágy) és mikor rakom vissza a csavart azt nyomték kulccsal kell meghuznom és ha igen akkor mekorra nyomatékkal?
Segítségetket elöre is köszönöm

Pitersonkandurbandi Creative Commons License 2013.05.29 0 0 163

Évekig voltam igy az X 12 XE motoros Corsámmal-a létömegmérő hüvelyén a gyári bilincs már nem szorított ,de egy szerelő se vette észre és a fals levegő miatt nem pontos a keverék (amikor nagyon szív) emiatt a katalizátor jelez és a rendszer leszabályoz-mindig légtömegmérőt akartak vetetni velem,egyer  1 bontos mondta hogy nézzem meg a GM kódját ott van alul és akkor rájöttünk hogy nem is fogja a bilincs ,igy lehet computert nézni-meg mérni ,de minek????

A másik a kartelgázcső ami lehet hogy repedezett ,de alig látszik.

Most a legutolsó dolog ami szinte újjá varázsolta motort ,hogy a pillangóház retenetesen tele volt olajsárral amit a kartelgázból kap.

Előzmény: Temesi Roland (161)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.28 0 0 162

Sziasztok! Már többször jártam úgy, hogy a bal első ajtónál a zár nem működött, így a központi zár sem volt jó. A kilinc lötyögött, nem mozgatta a szerkezetet. Nagyon nehezen megjavult mindig, de végül is azt sem tudom mi a gond. Egyszer megpróbáltam, szét is szedtem az ajtót, de semmit nem találtam, minden jónak tűnt. Valami gond csak lehet! Ha esetleg tudnátok tanácsot adni mit nézzek meg, azt megköszönném!

Köszi: Peti

Temesi Roland Creative Commons License 2013.05.27 0 0 161

heló nekem egy corsa b x10xe motorkódú autóm van és megyek vele egyszer csak megtorpan a motor mitől lehet ez ? segítséget kérek

elam1 Creative Commons License 2013.05.24 0 0 160

Valaki tud segíteni??

Pár hónapja cserélték a komplett kuplungot(tárcsát kinyomócsapágyat stb)

Pár napja az 1 és a hátramenet kapcsolása kicsit gáz!

Alig tudom beerőszakolni és sokszor reccsen is!

Pedál alul fog szinte a padlón!

Próbáltam kétszer is kuplungolni,és elöször 2-be és úgy 1-be tenni de nem segített!

Mivel új a kuplung lehet állítani kéne csak rajta(melyik irányba kell csavarni a csavart-lefele-felfele???)

Esetleg valami tipp,mi mlehet a baj?????????

Tranzitr Creative Commons License 2013.05.23 0 0 159

Üdvözlet!

Keresnék, törött, sérült 5ajtós B Corsat dieselt érvényes magyar okmányokkal. Műszaki vizsga nem fontos.

Köszi!

Tr.

bush999 Creative Commons License 2013.05.21 0 0 158

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy 98-as Corsámban eltört az ülés és szeretném kicserélni. 

Van olyan ülés ami kompatibilis más Opel típusokból???????

Választ előre is köszi

Viking 81 Creative Commons License 2013.05.11 0 0 157

Az kizárt mert egy hónapja cseréltem.Hacsak nem szorul?De mitől?

Előzmény: willy_attila (156)
willy_attila Creative Commons License 2013.05.11 0 0 156
Szia!A helyedben első körben egy szénkefecserét megejtenék, mert a vázolt hiba, hogy kocogtatással indul, egyértelműen arra utal, hogy már elkoptak a szénkefék. Pár ezer forintból megoldható.Üdv.:
Előzmény: Viking 81 (155)
Viking 81 Creative Commons License 2013.05.09 0 0 155

Üdvözlet.

Érdeklődni szeretnék, 97-es B corsához szeretnék önindítót mert a régi csak akkor működik ha minden indulás előtt megkocogtatom.Motorszám X12SZ.Esetleg más motorszámú corsa önindítója megegyezik ezzel?Ha van valakinek kérem jelezze.

Köszönöm.

SubZero911 Creative Commons License 2013.04.27 0 0 154

Tapasztal Opelesek segítségét kérném!

1.4-es B Corsa átesett egy vezérlés cserén. Utána surrogó hangot kezdett el adni, hidegen alig hallható, meleg motornál nagyon. 

Több szerelő is megnézte, nem tudják mi a hiba, azt mondták menjek vele (vagyis a feleségem) nyugodtan.

Valaki azt mondta kopott a főtngely.

Nem tudom, van-e összfüggés, de mostanában meg-megvillan a motor hibajelző is.

Köszönöm előre is a válaszokat.   Ha ven rá mód ide válaszoljatok : hswat911@gmail.com.

EKKM Creative Commons License 2013.04.14 0 0 153

Szia.

E-mail, ment.

Előzmény: w.lacika (149)
Jimmav55 Creative Commons License 2013.04.04 0 1 152

Sziasztok!

94-es OpelB Corsával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Bedugtam a kulcsot, elfordfítottam, hogy indítsak, de nem reagált az autó. A kulcs forog, eljut az utolsó állapotba, de megakad és nem csinál semmit. Kihúztam a kulcsot, de a gyújtás ugyanúgy rajta maradt. Csak az akku lekapcsolásával tudtam ezt kikapcsolni.

Kiszedtem a zárbetétet, de nem látok rajta sérülést. A tok levétele nagyobb munka lenne, de nem tudom, hogy ott van-e a hiba, esetleg a gyújtáskapcsolóban.

Van ötletetek? Találkozott valaki ilyen problémával?

Előre is köszi!

SzürkeQrdas Creative Commons License 2013.04.03 0 0 151

Sziasztok,  Olyan kérdesem van hogy az az ablaktörlő motort hátul kicseréltem mert rosz volt,   Az első még működött,  De ma se elől se hátul nem reagál a bajuszkapcsolóra, a motor biztos hogy jó,  Biztosíték lehet esetleg?  Hol keressem mert a müszerfalba mind jó, A relékre gyanakszok, de egyszerre  mind a ketttő nem hiszem hogy kiment.  Mi tilthatott le?  Ez egy B corsa

Köszike.

glenbenton7 Creative Commons License 2013.04.03 0 0 150

Jó napot!

Érdeklődöm, hogy valahol valaki nem tud e metálbordó corsához kar. elemeket.

A következők érdekelnek: bal oldali sárvédő és motorháztető.

Szükségem van még egy bal első lámpára, első lökhárítóra, a lökhárítót tartó első betétre, ennek a betétnek a bal oldali beforduló elemére és egy hűtőre.

Előre is köszönöm a segítséget

Mail címem publikus.

w.lacika Creative Commons License 2013.04.01 0 0 149

csak azért érdekel mert szeretnék venni egy kisautót, és ez a kategória a kitűzés.

én nem pesti vagyok ,hanem Esztergom mellett lakok és azért érdekel mert csak azért mennék fel .

amikor tudod akkor küldöd, és légyszives valami elérhetőségedet is írd majd meg a mail-ban

Előzmény: EKKM (148)
EKKM Creative Commons License 2013.04.01 0 0 148

A héten el vagyok "havazva". Csak éjszakai képeket tudnék csinálni. Jövőhéten jó lesz?

Előzmény: w.lacika (147)
w.lacika Creative Commons License 2013.03.31 0 0 147

szia

képeket tudnál küldeni?

mail címem publikus.

Előzmény: EKKM (146)
EKKM Creative Commons License 2013.03.31 0 0 146

Tető csomagtartó, vonóhorog.

Előzmény: EKKM (145)
EKKM Creative Commons License 2013.03.31 0 0 145

Szia.

Budapest, XI.ker.

100e  téli, nyári gumi felnire szerelve. Októberig müszaki.

Előzmény: w.lacika (137)
elam1 Creative Commons License 2013.03.30 0 0 144

Igazán nincs mit-szia :)

Előzmény: badboy33 (143)
badboy33 Creative Commons License 2013.03.30 0 0 143

Megkaptam a könyvet, minden ok.Nagyon szépen köszönöm.

Előzmény: elam1 (142)
elam1 Creative Commons License 2013.03.29 0 0 142

Irj ha rendben átment ,megkaptad,letöltötted,szia!!!!!

Előzmény: badboy33 (139)
elam1 Creative Commons License 2013.03.28 0 0 141

Szia -persze átküldöm szívesen-lökd az e-mail címed és megy!

Előzmény: badboy33 (139)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!