Eladó a képeken látható kifogástalan állapotban lévő,egyetlen téli szezont használt Vredestein Snowtrack 3 gumiabroncs felnire szerelve ! Nagyon megbízhatóan teljesített vizes , havas,latyakos utakon! A termék csak és kizárólag egyben eladó a szállításban sajnos nem tudok segíteni!!!Tatabánya!
42.000 ft Eladás oka: eladtuk az autót a téli gumi szett megmaradt,-kiegyensúlyozva tettem el télre -azonnal használható.Adok hozzá ajándékba 4 db új dísztárcsát is! Opel Corsa B-n volt,-de sok tipusra jó lehet! Felni mérete : 4x100 5,5 Jx13 ET 46 a képeken!
Sziasztok! Opel Corsa 1.2 16v 1999 évjárat "C Corsa motoros" Mindene tökéletes, kivéve az, hogy indításnál hidegen csak gázadásra indul utána tökéletes az alapjárat! Melegen beindul gáz nélkül is és kb 5-7 másodpercig a leállás határán, a töltéslámpa villogása mellet dadogva jár, majd magától felveszi az alapjárati fordulatot vagy gázadásra is szintén.
Sziasztok! Egy '99-es 1.7 dízel Corsám van. Pár hónapja a fordulatszám mérő elkezdett ugrálni, majd pár hete már egyáltalán nem működik. Két napja már a sebesség mérő is elkezdett kicsit ugrálni, aggódom, hogy egy idő után ez is felmondja a szolgálatot. Meg lehet valahogy javítani a kijelzőket, vagy az egész egységet ki kell cserélni? Ha igen, akkor honnan tudnék szerezni egyet? Köszi a segítségeteket.
Megvettem eletem elso Corsajat. Egy 2000-s evjaratu 1.0 van szo. Munkaba jarashoz vettem mert a BMW kicsit sok(kkkkk) volt nap mint nap. Minden szuper minde jo, kiveve a szellozobol arado budoset. Mindegyikbol jon, teljesen mindegy hogy hova fujom es mit zarok el.
A szag ami jon az egy lepukkant koz wc ferfi szakasza ahol minden le van pisilve de nem volt rendesen feltakaritva. Szoval durva.
Legkondi nincs az autoban, es nem tudom milyen iranyba induljak. A muszer fal szetszedesetol nem vagyok megijedve csak az iranyt ha tudna valaki azt nagyon megkoszonnem
Van egy ilyen autóm: opel corsa b 1.2i city (1996)
Érdekelne, hogy ez a csoda nálatok mennyit fogyaszt?!
Nem gondolnám, hogynormális, hogy 10Liter/100km. Jó, városon belül, de akkor is. Mit lehet ezzel a problémával kezdeni? (Ne azt írd, hogy add el! ;)) Válaszotokat előre is köszönöm:
Üdvözletem! Olyan kérdésem volna hogy, van egy 98-as B Corsa-m amin hátsó kerékcsapágyat cserélnék (Mapco típusú csapágy) és mikor rakom vissza a csavart azt nyomték kulccsal kell meghuznom és ha igen akkor mekorra nyomatékkal? Segítségetket elöre is köszönöm
Évekig voltam igy az X 12 XE motoros Corsámmal-a létömegmérő hüvelyén a gyári bilincs már nem szorított ,de egy szerelő se vette észre és a fals levegő miatt nem pontos a keverék (amikor nagyon szív) emiatt a katalizátor jelez és a rendszer leszabályoz-mindig légtömegmérőt akartak vetetni velem,egyer 1 bontos mondta hogy nézzem meg a GM kódját ott van alul és akkor rájöttünk hogy nem is fogja a bilincs ,igy lehet computert nézni-meg mérni ,de minek????
A másik a kartelgázcső ami lehet hogy repedezett ,de alig látszik.
Most a legutolsó dolog ami szinte újjá varázsolta motort ,hogy a pillangóház retenetesen tele volt olajsárral amit a kartelgázból kap.
Sziasztok! Már többször jártam úgy, hogy a bal első ajtónál a zár nem működött, így a központi zár sem volt jó. A kilinc lötyögött, nem mozgatta a szerkezetet. Nagyon nehezen megjavult mindig, de végül is azt sem tudom mi a gond. Egyszer megpróbáltam, szét is szedtem az ajtót, de semmit nem találtam, minden jónak tűnt. Valami gond csak lehet! Ha esetleg tudnátok tanácsot adni mit nézzek meg, azt megköszönném!
Szia!A helyedben első körben egy szénkefecserét megejtenék, mert a vázolt hiba, hogy kocogtatással indul, egyértelműen arra utal, hogy már elkoptak a szénkefék. Pár ezer forintból megoldható.Üdv.:
Érdeklődni szeretnék, 97-es B corsához szeretnék önindítót mert a régi csak akkor működik ha minden indulás előtt megkocogtatom.Motorszám X12SZ.Esetleg más motorszámú corsa önindítója megegyezik ezzel?Ha van valakinek kérem jelezze.
94-es OpelB Corsával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Bedugtam a kulcsot, elfordfítottam, hogy indítsak, de nem reagált az autó. A kulcs forog, eljut az utolsó állapotba, de megakad és nem csinál semmit. Kihúztam a kulcsot, de a gyújtás ugyanúgy rajta maradt. Csak az akku lekapcsolásával tudtam ezt kikapcsolni.
Kiszedtem a zárbetétet, de nem látok rajta sérülést. A tok levétele nagyobb munka lenne, de nem tudom, hogy ott van-e a hiba, esetleg a gyújtáskapcsolóban.
Van ötletetek? Találkozott valaki ilyen problémával?
Sziasztok, Olyan kérdesem van hogy az az ablaktörlő motort hátul kicseréltem mert rosz volt, Az első még működött, De ma se elől se hátul nem reagál a bajuszkapcsolóra, a motor biztos hogy jó, Biztosíték lehet esetleg? Hol keressem mert a müszerfalba mind jó, A relékre gyanakszok, de egyszerre mind a ketttő nem hiszem hogy kiment. Mi tilthatott le? Ez egy B corsa
Érdeklődöm, hogy valahol valaki nem tud e metálbordó corsához kar. elemeket.
A következők érdekelnek: bal oldali sárvédő és motorháztető.
Szükségem van még egy bal első lámpára, első lökhárítóra, a lökhárítót tartó első betétre, ennek a betétnek a bal oldali beforduló elemére és egy hűtőre.