A Robert J. Sawyer regénye alapján készült sorozatban a világon mindenki elájul 2 perc 17 másodpercre, hogy hat hónappal előre belepillantsanak a jövőbe, legyen az személyes vagy globális jövő. (Az ABC 4 évadra tervezi.)
Szerintem ez a washingtoni politizálás sokkal jobb volt, mint a szenvelgés a kórházban, a leszbikus jelenet is pozitívum :-), de a végén a lövöldözést nem egészen értem. Az sima hollywoodi klisé, hogy a rosszfiú közvetlen közelről nem tudja lelőni a rendőrnőt, a másik meg (miután elsőre csak megsebezte), nem fejezi be a gyilkosságot, hanem megpróbál elfutni - ezt értem. De azt komolyan gondolták, hogy RPG-vel szétlőnek egy autót, erre sértetlenül kiszállnak mind a négyen (azon az oldalon is, ahol bejött a rakéta) és lelövik a támadókat - vagy átment abszurdba a sorozat?
Színészek, megnéztem nemrégen a Star Trek 2009-est (borzalmas volt, messze a legrosszab szerintem a 11 moziból) és örömmel fedeztem fel Jonnhy Cho-t is.
Miközben az 1x05öt néztem, az a gondolatom támadt, hogy FlashBackre kellet volna venni a címet, de minimum az epizódét. Annyit hivatkoztak, nagyjelentőségü de most előkerülő dolgokra. Főként magukkal voltak elfoglalva, az Üggyel nem, és ezen nem sokat változtat, hogy szenátusi meghalgatáson voltak a Csapat Nagyjai...
Sokért kárpótolt tehát az utolsó 2 perc (és 17 másodperc....-) ). Remélem felrázza őket végre, úgy tűnik, mégis a kinevetett CIA-snek lenne igaza, a kinaiak vannak a háttérben...
nna, simco az egyik negativ figura. sajna számitottam rá és ezzel újabb minusz a sztorinak. valaki irta lejjebb, hogy túl kicsi az univerzum. ezt mondtam én is korábbi hsz-emben. mindenki egy kupacban, aki benne van a lecsóban. nice!:(
A szoméliai vonal egyáltalán nincs gélretéve, a főnök részéről azért az érdektelenség a témában, hogy főhősünk a szomáliai vonallal bizonyithassa tökösségét. mondjuk szar dramaturgiai húzás, dehát ez van. Aztán itt van a kis állitólagos hot szöszi, aki tök antipatikus és szépnek sem szép, persze ő is benne a lényegben. ahh, kezd ez nagyon gagyinak összeállni...ennek tetejébe meg kaptunk egy hobbit külsejű ultra gonoszt:)
Ez a negyedik valahogy gyenge volt. eleje jó, magyar lánnyal, vége jó Dominc Monaghannal. Kedvenceim egyike volt LOSTban, és van olyan ír kocsmai verekedő arca hogy elmenjen főgonosznak. Na de ami a kettő közt történt, az semmi sem volt. Főügynök és fődoktornő nem akarják a jövőt, és tenni akarnak ellene, hiába, segédügynök és segéddoki nem tesznek ellene, csak hagyják a dolgokat folyni.
az eleje nagyon tetszett. a képi megjelenítés, a hangulat + Björk hatalmasat ütött. aztán jött 40 perc üresjárat ami úgy szépen eltelt. majd a kishobbitos vége megint WTF volt. nekem ez a "kórházban nem történik semmi, de azt erőltetjük" szál nem igazán nyerte el a tetszésem.
letöltéskor az IP cím alapján megnézi melyik országból klikkeltek, és az adott ország anyanyelven szólal meg a lány a buszban. nálunk magyarul, a lengyeleknél lengyelül..:)))
Bár, mint korábban jeleztük, a remek kezdés után némi visszaesés volt tapasztalható az új Lostként is emlegetett Flashforward nézettségében, az ABC csatorna szerencsére támogatásáról biztosította a készítőket és gesztust gyakorolt a nézők felé is.
Ez számokban azt jelenti, hogy a sorozatból május végéig összesen 25 rész mehet le, s valószínűleg tavasszal születik arról döntés, hogy a csatorna igényt tart-e egy esetleges második évadra.
Az eredetileg az HBO-nak íródott dráma készítői még a premier előtt elmondták, hogy több terv is megfogalmazódott a fejükben, jelenleg 3 vagy 7 évadban gondolkodnak, minden a sorozat sikerétől függ és a tervek szerint az 1. évad 21. részére fogják elérni azt a dátumot, melynek történéseit a sorozat szereplői látják "álmukban". (A Flashforward története szerint ugyanis a világ összes embere elveszti az eszméletét 137 másodpercre, s eközben mindnek látomása támad, melyben magukat látják fél évvel később.)
Ne bosszantsatok ezzel, mert teljesen logikátlan dolog. Majd pont a Flashforward legfrisebb epizódját fogják szinronizálni, amikor:
- A beveztőszöveg, a previously sem volt az előtte magyar és az eddigi részek sem. - Magyarországon még az AXN sem adja, pedig ők fogják valamikor november huszonvalahanyadikától....
A szomáliás szálnak meg a még kb 18 résznek köze nincs egymáshoz, mert akkor még nem tudták, az alkotók, hogy berendelik-e a sorozatot teljes évadra. Akkor még csak 13 résszel számoltak. Szóval szerintem rövidesen ismét előveszik a dolgot. :)
A minden rész végén látható apró vagy épp nagyobb wtf-el szerintem nincs probléma, hiszen ez az egyik dolog, ami miatt a LOST-ért is ennyire rajonganak az emberek. ;-)
egyértelmű :) az elős 2 percet már nemtom hányszor nézem meg :))))) egyébként pedig én is azt hittem hogy szinkronosba nyomják:P:P mostmár csak leírom, mert másnak is így tűnt :D de eddig ez a legjobb, mert pl a vasemberben se a legtisztább a magyar kiejtés, a chicago-ról nem is beszélve...én pont hogy a "heplmi"-t nem értettem a második megnézésig a két nemtokúszni között XD
Ez a logikátlanság a bajom, hogy homlokegyenest más csinál az FBI főnök, mint amit eddig mondott. Persze, le kell ültetni ezt a szomáliás szálat egy kicsit, hiszen van még 18(?) epizód az évadban, nem szabad olyan hamar lelőni a poént - de így nagyon kilógott a lóláb. Az is kicsit zavar, hogy minden epizódot cliffhanger-rel fejeznek be: rendben van, hogy fel kell tartani az érdeklődést, de soknak tűnik. A björkös zenei aláfestést viszont jól megcsinálták.
Kiváncsi lettem volna, hogy a lefülelt piti drogkereskedővel mi lesz. Ő az látta, hogy megcsinálja a szerencséjét hat hónapon belül, erre bőven kereskedelmi mennyiséggel elkapják a rendőrök, minden valószínűség szerint hat hónap múlva rács mögött lesz - ellentmondás a jövővel. Persze, el is engedhetik vádalkuval, de erről nem volt szó...
A hivatal vezetoje direkt nyilatkozta, h xmillio aldozat utan marhara nem fer bele, h ne jarjanak utana minden lehetosegnek. Mondom, h mas sorozatot nez. :)
Ahhoz képest, hogy a negyedik rész eleje pont azzal kezdődik, hogy leállítják a szomáliai események utáni kutatást (nagyon gagyi húzás a szál háttérbe tolására), nem is tudom, ki néz milyen sorozatot...
De miért? Nem kell mindenben örökké a Matériát keresni. A legtöbb sorozat meg aztán főleg nem arról híres, hogy mennyire követi a valóságot.
Az egész csak arról szól, hogy 42 percre kapcsold ki az agyad, dőlj hátra és fogadd be a látottakat. Ha ez sikerül, akkor élvezni fogod adott sorozat, adott epizódját.
aki a társasági ájulás idején épp aludt és álmában látta h mi lesz a jövőben, ő is emlékszik rá tisztán vagy csak úgy dereng mint egy álom attól függően h felriadt-e rá vagy sem?
netalántán ez egy olyan szál amit a storylinerek pont lefosnak?