Keresés

Részletes keresés

Neingang Creative Commons License 2019.01.16 -1 1 728

Jogos a kérdés... :)) Esetleg ha még vezetnek nyilvántartást arról, ki jár adott intézménybe, és anno még középkori módon kötelezően kitöltendő volt a jelentkező neme rovat is? :P (Feltéve, de meg nem engedve, természetesen, hogy a kurzus alatt, ill. végeztével nem váltott senki nemet. :P)

Előzmény: Törölt nick (727)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.16 -1 0 727

Hiánypótló !!! 

De honnan tudjak,  hogy 4 ferfi es 3 no vegzett??? 

 

Erste Studienabschlüsse in Queer History vergeben

 

https://jungefreiheit.de/kultur/gesellschaft/2019/erste-studienabschluesse-in-queer-history-vergeben/

Wic Creative Commons License 2019.01.15 -2 0 726

Ez igaz... van itt valahol egy szolgálati önfőbelövő pisztoly?

 

Előzmény: 3A3a (725)
3A3a Creative Commons License 2019.01.15 0 1 725

legalább itt a gender topikban adjuk meg a nőknek az egyenjoguságot, hogy ők is lehessenek perverz disznók mert különben jönnek a feministák és jól beszolnak a hímsoviniszta dumád miatt...

Előzmény: Wic (724)
Wic Creative Commons License 2019.01.15 -2 0 724

és senki nem mondhatja rólam, hogy perverz disznó vagyok

 

Persze, hisz nem vagy az.

Egy csodálatos nő vagy (most éppen).

:))

Előzmény: 3A3a (717)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.01.15 0 0 723

Én is majdnem bemásoltam... :)))

 

 

Előzmény: Abszolút Igazság (721)
gitana19 Creative Commons License 2019.01.15 0 0 722

https://www.rt.com/news/448804-paris-opera-anti-gay-dancer/

 

A drogozást és az alkoholizmust megbocsátja a a nyugati közvélemény, a PCtől való eltérést nem.

 

"To all men who is doing ballet there is already ballerina on stage don't need to be two. Man should be a man and woman should be a woman, that's the reason you got balls "

 

"A balettozó férfiaknak mondanám, hogy már van egy balerina a színpadon. Nem kell még egy. A férfi legyen férfi, a nő meg nő, ezért vannak tökeid!"

Abszolút Igazság Creative Commons License 2019.01.15 -1 2 721

Ez is jó:

 

"Und morgen will es ein Hund sein oder eine Katze diese Person weiß selbst nicht was es ist und will Politik machen naja gut das passt ja zu den deutschen Politikern"

 

És holnap már kutya lesz vagy macska. Ez az ember maga sem tudja, hogy micsoda, és ez politizál. Na jó, nem lóg ki túlságosan a többi német politikus közül.

Előzmény: ásítósmacska (720)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.01.15 0 0 720

Épp az előbb vittem a nőikvótás topikba... :)))

 

 

 

Jörg S.vor 54 Minuten

 

Was soll jetzt eigentlich eine Frauenquote? Kaum hat man 50% erreicht, meint plötzlich eine der Damen, sie sei ja eigentlich ein Mann - und man kann mit dem Quotengeschacher von vorne anfangen.

 

 

És akkor mi a fenének a női kvóta? Alig érjük el az 50%-ot, akkor egy nő hirtelen azzal jön, hogy ő férfi - és akkor ezt a kvótásdit kezdhetjük előlről... :-DDDD

Előzmény: 3A3a (715)
3A3a Creative Commons License 2019.01.15 0 0 719

most komolyra fordítva - ezeknek a marháknak a 12-13 éves gyerekeit kötelezném arra, hogy ilyen férfi-nőkkel kelljen együtt zuhanyozniuk

 

akkor rögtön lelohadnának, csak sajnos ezeknek a falvédőknek nincsen idejük gyerekre illetve úgy állnak hozzá, hogy "az én vaginámba ne nyúlkáljon senki"

Előzmény: ásítósmacska (718)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.01.15 0 0 718

és ezek a marhák nem fogják fel, hogy milyen lavinát indítanak el...

 

 

Előzmény: 3A3a (717)
3A3a Creative Commons License 2019.01.15 0 0 717

amúgy szerintem tök jó ötlet - bejelentem, hogy nő vagyok, rögtön kapok róla papírt és aztán használhatom a női öltözőket, zuhanyzókat és senki nem mondhatja rólam, hogy perverz disznó vagyok

Előzmény: Törölt nick (714)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.01.15 0 0 716

Ha ez ilyen szimpla "bemegyek a hivatalba" ügy lenne, akkor tök fölöslegessé válna bármilyen női kvóta és egyéb "gender issue" baromság.....  :-DDD

 

Annak függvényében, hogy milyen gender balance szükséges (pályázatoknál, munkahelyen, stb.), nagy forgalom lenne a hivatalokban bejelentés ügyben...

 

LOL

Előzmény: Törölt nick (714)
3A3a Creative Commons License 2019.01.15 0 0 715
Előzmény: Törölt nick (714)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.15 -1 1 714

A  transzgender törvény reformját követeli a férfiből nővé lett (balra Markus/ jobbra Tessa Ganserer*) Zöld politikus, tartományi képviselő.

 

https://www.afp.com/de/nachrichten/3966/erste-transidente-landtagsabgeordnete-fordert-reform-des-transsexuellengesetzes-doc-1c816i1

 

 

Der erste sogenannte transidente Abgeordnete in Deutschland, Markus Ganserer (weiblich Tessa Ganserer, Grüne), hat eine Reform des Transsexuellengesetzes gefordert. „Es sollte zukünftig möglich sein, daß das bei Geburt angegebene Geschlecht auf Antrag einer Person beim Standesamt geändert wird“, sagte der Ganserer. Der Grünen-Politiker fühlt sich seit zehn Jahren als Frau.

 

Dem Transsexuellengesetz zufolge muß Ganserer zwei psychologische Gutachten vorlegen, um den Vornamen und den Geschlechtseintrag offiziell ändern zu lassen. Dies empfinde er als diskriminierend und als Eingriff in seine Persönlichkeit.

 

 

Jelenleg két pszichológiai igazolás is kell, hogy keresztnevet és a nemének bejegyzését megváltoztassa, ami szerinte kirekesztő és sérti személyiségét. Elegendő lenne, ha a jövőben az, aki más neműnek érzi magát, csak besétál a anyakönyvi hivatalba és megigényli az új nemét, nevét.

 

* gyengébbek kedvéért: ugyanaz a személy

Törölt nick Creative Commons License 2019.01.14 -1 0 713

Sracok,  palyazzatok!! 

 

 

NewstickerWenn Gleichberechtigung, dann richtig – Oxford University gewährt Männern "weibliches" Stipendium14.01.2019 • 11:53 UhrQuelle: SputnikWenn Gleichberechtigung, dann richtig – Oxford University gewährt Männern "weibliches" Stipendium (Archivbild: Teil der Universität Oxford)Die Oxford University hat ein zuvor ausschließlich für Frauen bestimmtes Forschungsstipendium für männliche Bewerber geöffnet: Das Rektorat der Universität entschied, dass das Joanna-Randall-MacIver-Nachwuchsstipendium, das in den 1930er Jahren für Frauen eingerichtet wurde, die bildende Kunst, Musik oder Literatur studieren, "diskriminierend aufgrund des Geschlechts" sei.

Das Stipendium wird aus dem Nachlass des in Großbritannien geborenen Archäologen und Oxford-Absolventen David Randall-MacIver finanziert, der es im Namen seiner Frau Joanna nach ihrem Tod im Jahr 1932 gründete. Er legte damals fest, dass das Forschungsstipendium nur weiblichen Wissenschaftlern gewährt werden sollte.

Mit dieser Entscheidung hat die renommierte Universität erstmals ein ausschließlich für Frauen bestimmtes Stipendium für männliche Bewerber geöffnet. Das Urteil kann Folgen für ähnliche Forschungsstipendien an anderen britischen Hochschulen haben, darunter das Cambridge's Women's Only College in Newnham, das eine Reihe von Stipendien unterhält, die nur Frauen gewährt werden.

Diesen Standpunkt vertritt unter anderem Catherine Casserley, Rechtsanwältin bei Cloisters Chambers und eine der führenden Experten für Diskriminierungsgesetze des Landes. "Was Universitäten tun müssen, ist ihre Stipendien darauf zu prüfen, ob sie diese wirklich legitimerweise im Sinne des Gleichstellungsgesetzes nur für ein Geschlecht anbieten können und ob Ausnahmen […] geltend gemacht werden können", zitiert The Telegraphdie Juristin.

kukurIQ! Creative Commons License 2019.01.13 0 0 712

Még 2017-ben úgy döntött a német Alkotmánybíróság, hogy hátrányos megkülönböztetés éri azon állampolgárokat, akik nem tudják eldönteni, hogy fiúk, avagy lányok, azért, mert ezt a dilemmát a személyi okmányaik nem tükrözik. Ezt a bölcs döntést a hátrányos megkülönböztetés tilalmából sikerült levezetniük.

 

Zárójel. Mondjuk szerintem nemhogy hátrányos, hanem kifejezetten pozitív, hogy nem írják be a személyibe az e tárgyban elszenvedett döntésképtelenséget. Ha én így lennék vele, örülnék, ha a többiek nem tudnak erről, mert – amilyen bunkó ciszheterók – erre hivatkozva, még más kérdésekben is megkérdőjeleznék a döntésképességemet. Zárójel bezárva.

 

Mindegy, a magas törvényszék a maga végtelen bölcsességében – amihez ezúton is gratulálok – másképpen döntött, és ennek következtében a primitív férfi és nő közé még felvették a „divers”, azaz „eltérő” nemet is, aminek következményeként ezentúl lehetővé válik, hogy tízéves kislányok egy helyiségbe végezzék dolgukat szakállas cukrosbácsikkal, ha azok a történet egy pontján nőnek gondolják magukat.

SŐT EZENTÚL PAPÍRJUK IS LESZ ERRŐL.

A németek szabálykövető nép. Betartják az előírásokat, kezdve a Tigris harckocsi használati utasításától a koedukált illemhelyekig. Ezért aztán úgy látszik, egyiküknek sem jutott eszébe, ami nekem egyből, hogy szívlapáttal kéne jobb belátásra téríteni az ilyen ötletek kieszelőit. Sőt. Még a várható pénzügyi terhek, melyek a vállalatokra hárulnak ebből a döntésből, azok sem riasztják vissza őket, amint arról is olvashattunk.

https://index.hu/gazdasag/penzbeszel/2019/01/09/fenekestol_felforgatja_a_nemet_cegek_kommunikaciojat_a_bevezetett_interszexualis_nem/

Láthatjuk, a vállalati szféra felkészül a törvényi előírások betartására, és pénzt, időt, fáradságot nem kímélve törekszik minél több „eltérő” foglalkoztatására.

Előzmény: 3A3a (711)
3A3a Creative Commons License 2019.01.11 0 0 711

https://aristo.pestisracok.hu/latogatas-az-elmebaj-bugyraiba/

 

Különös napra ébredtek a távoli Germánia lakói január első napján. E nap egyébként is az ébredés nehézségeiről szokott szólni, a fejfájás elleni porokról és a lázas keresgélésről a tegnapi események olyan részleteiről, melyekre amúgy nem biztos, hogy emlékezni szeretnének és amelyek meglehetős gyakorisággal kapcsolatban vannak a nemi identitással is. Ilyen esetekre szokás mondani, hogy az ember azt sem tudja, fiú-e, vagy lány. A németek arra a meglepő hírre ébredtek, hogy ez a helyzet ezentúl nem fog kizárólag az ilyen napokra korlátozódni. Vége annak a primitív, barbár, törzsi időnek, mikor ezt a kérdést szimpla rápillantással (dagadtaknak tükörrel) el lehetett dönteni.

Wic Creative Commons License 2019.01.11 0 0 710

De ha legalább tudna énekelni....

Előzmény: Törölt nick (708)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.01.11 0 0 709

Persze szebb lenne, ha még fekete és cigány is lenne,

 

:-))))))

 

 

Előzmény: Törölt nick (708)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.11 0 1 708

Meg is van az idei győztes!

 

Marokkói, meleg, hímnős énekes képviselheti Franciaországot az Eurovízión

 

 

 

http://mandiner.hu/cikk/20190111_marokkoi_meleg_himnos_enekes_kepviselheti_franciaorszagot_az_eurovizion?fbclid=IwAR1gUPL3Ww3Bmnh6oaBXe3VuZLT17D4VF-M58qfJQIbWSNZwZmaxqVPzyJI

 

Persze szebb lenne, ha még fekete és cigány is lenne, de be kell érjük ezzel a langyos levessel. Hátha lesz még jobb induló, de már most látszik, kemény lesz a küzdelem.

Törölt nick Creative Commons License 2019.01.09 -7 0 707

Fenekestől felforgatja a német cégek kommunikációját a bevezetett interszexuális nem

Idén bevezették Németországban a harmadik nemet, amire a cégeknek is reagálniuk kell.

ásítósmacska Creative Commons License 2018.12.17 0 0 706

Naná, hogy nem!

De a lehetőséget sem biztosítják!

Skandallum!

 

 

Előzmény: m54-b (705)
m54-b Creative Commons License 2018.12.17 0 0 705

ott normális nő persze nem indulhat

 

Nem is akar!

Előzmény: ásítósmacska (704)
ásítósmacska Creative Commons License 2018.12.17 0 0 704

elképesztő.....

 

Ugyanakkor, ha transznőknek szerveznek szépségversenyt, ott normális nő persze nem indulhat.... :-s

 

 

Előzmény: Törölt nick (703)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.17 0 0 703

Transznő (bármi is legyen az ...) is indul a Miss-Universe versenyen. Ilyen még nem volt 70 év alatt.

 

Erstmals seit fast 70 JahrenTransfrau tritt im Miss-Universe-Finale an

 

Sie gilt als Favoritin auf den Titel: Erstmals in der Geschichte des Miss-Universe-Wettbewerbs könnte mit Angela Ponce eine Transfrau triumphieren. Das gefällt nicht allen Teilnehmerinnen.

 

http://www.spiegel.de/panorama/miss-universe-transfrau-angela-ponce-tritt-im-finale-an-a-1243993.html

gitana19 Creative Commons License 2018.12.16 0 0 702

Igen, a Miklós tipikus női név. Hülyék.

Előzmény: ásítósmacska (701)
ásítósmacska Creative Commons License 2018.12.15 0 0 701
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.06 0 1 700
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2018.12.06 -6 0 699

A gender tudománytalan barbárság

„Ez olyan emberiesség elleni bűncselekmény, ami csak a nácik és a kommunisták emberkísérleteihez hasonlítható. Egyetemi tanszékek, »tudományos közösségek«, orvosok, gyógyszergyárak, állami hatóságok álltak össze azért, hogy a gyermekek normális biológiai, nemi fejlődését néhány genetikai és pszichiátriai beteg tünetképzéséből kiinduló állítólagos emberi jogi mozgalom ideológiája mentén eltorzítsák és gyakorlatilag megnyomorítsák őket.

Mindeközben az egész gender- és feminista „tudományos” szekta egyetemi lobbiereje nemcsak lapít, hanem minden eszközzel támogatja is ezt az őrületet. A maga hatékony eszközei­vel akadályozza a normális emberek fellépését a gyermekek kasztrálása, miskárolása, torzszülötté tétele és későbbi öngyilkosságba kergetése ellen.

Az egyetemi beférkőzésükkel szerzett intézményi tekintélyüket arra használják, hogy ennek az őrületnek az általánossá tételét, az embernek mint biológiai lénynek a – marxista–kommunista ideológiához hasonló primitív módon – fizikai-pszichikai átalakítását elősegítsék. Mindezt mindenféle természettudományos és biológiai ismeret nélkül művelik, úgy, hogy az emberi evolúció eddigi eredményeit semmibe veszik, és az ideológiájuknak megfelelő humanoi­dokat hoznak létre.”

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!