Ha a Nikon rendszeréhez tartozó eszközöket adnál el, vagy vennél, akkor itt a helyed. Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladásra kínálom kihasználatlanság miatt szeretett DSLR gépemet. Még Németországban vásároltam 2016-ban. Ritkán használtam. Vásároltam hozzá egy teleobjektívet, amely már a szettem része, próbáltam vele csillagfotózást, illetve timelaps-et, ezért a vezetékes időzítő kioldó. Szett részei: (minden látható a képen egy objektív kupak kivételével, de az is jár hozzá, időközben megtaláltam!) -Nikon D3300 DSLR Body -Nikon DX VR AF-S 18mm-55mm 1:3.5-5.6 GII Objektív -Nikon DX VR AF-S 55mm-200mm 1:4-5.6 G Objektív -Nikon HB-37 napellenző -Mindenféle kupakok -Yongnuo Yn565EX II vaku -Timer Remore Control (ehhez az átalakítót is adom) -Átalakító kábel -Átjátszó kábel -Töltő adapter (szétszedhető) -Gyári akku -Képen látható fotós táska pánttal
Második tulaj vagyok, doboza nincs meg, a vázkupak utángyártott, így Nikon felirat nélküli. Állapota hibátlan, nekem annyi kifogásom van vele, illetve ez az eladás oka is, hogy régi Sigma obikkal (18-50, 50-200) nem kompatibilis. 50-50%-ban ismeri fel őket a váz, vibráltatja az AF kijelzést, amikor nem. Volt szervizben az egész szett, és azt mondták, hogy a régi Sigma obik eltérő főpaneljével van gond.
Sziasztok, Nikon D300 / D300s-t manapság mennyiért lehet reális áron venni? Nyilván ha szétnézek a piacon, 50-60 ezer forintokat kérnek érte, ami nem tudom mennyire valós érték, lévén régi gép. 30-40 körül nem is kapni? Vagy ha kapni is, gondolom 100+ ezer expokkal.
Eladó egy megkímélt DSLR szett hobbifotóstól, 21468 expóval. Általában évi néhány alkalommal, kirándulás, utazás idején volt használatban, nem napi rendszerességgel. Az alábbiak alkotják a szettet:
Nikon D5500 fényképezőgép, 24,2 MP
Vásárlás időpontja: 2016.08.16.
Vásárlás helye: Artwork Photo Budapest
Szériaszám: 4408442
AF-S DX Nikkor 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR objektív
Vásárlás időpontja: 2019.10.18.
Vásárlás helye: E-Infinity webáruház
Szériaszám: 375391
Amit adok a géphez:
- nyakpánt
- vázsapka
- eredeti akkumulátor
- töltő
- magyar nyelvű használati útmutató
- doboz sajnos elveszett
Amit adok az objektívhez:
- doboz
- első-hátsó sapka
- HB-32 napellenző (ez gyárilag nem tartozék!)
- Polaroid UV szűrő (ezt is pluszban adom)
A megadott ár némileg alkuképes, csere, beszámítás, köszönöm, de nem érdekel. Posta lehetséges gondosan csomagolva. Képeket kérésre tudok küldeni. A szett Hajdú-Biharban található.
Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR objektív eladó újszerű, alig használt állapotban. VR, Af/Mf tökéletesen működnek, a gyűrűk egyenletesen járnak, gumik nem nyúltak. A lencsék por, gomba és karcmentesek.
Sn: 2010814 Ár: 425.000 Ft
Személyes átvétel Budapesten lehetséges, a vevő terhére posta / futár akár utánvéttel is mehet.
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált szinte új, csak kipróbált Nikon 24-120 mm F4 VR objektívem, hibátlan állapotban van minden szempontból. Gy Sz 62115981.
Kihasználatlanság miatt eladó egy kitűnő állapotú, ezüst Nikon Z fc gép egy szürke Nikkor Z DX 16-50 objektívvel, SmallRig markolattal, dobozával és tartozékaival. Csupán ~2.000 expó van a gépben.
Eladó Nikon bajonettes Sigma 85mm f1.4 DG ART és a 86mm-es Sigma UV szűrő. D850-en kiváló pontosság 1.4-en is, kiváló működés, keveset használt, szép állapot, karcmentes. Tartozék: első-hátsó kupak, napellenző, tok. SN:53256536
Ár együtt: 290ezer Ft, szűrő nélkül 270ezer Ft. Megtekinthető: Szentendrei HÉV vonala, vagy egyeztetett helyen.
Eladó a fotókon látható, keveset használt, sérülésmentes, hibátlan Nikon D5200 szett minden gyári tartozékával, dobozában, első tulajdonostól – rendszerváltás miatt.
Nikon D5200 váz, 15800 (!) expoval (S/N: 46833xx ) [töltő, akku, könyv, video- és USB kábelek, nyakpánt]
Eladó egy nagyon szép állapotú Nikon 16-35 F4 Vr nagylátó zoom objektív napellenzőjével, első és hátsó kupakjával dobozában. sn.: 321617 Ára: 210.000Ft 190.000Ft
Nikon z6 fényképezőgép, szép állapotban, hibátlan működéssel. A hátsó kijelzőt új kora óta üveg védi, a felső kijelzőt fólia.
Doboz, akksi, töltő jár hozzá, magyar papírjai, de garancia már sajnos nincs, 2019ben vásároltam a tripontnál.
Szerettem, első gazdája vagyok, de az elmúlt két és fél évben kétszer vettem elő. Nálam munkagép volt, az expok 95%-a stúdióban került bele. Másnál még jól szolgálhat... A gumiborítás az FX feliratnál elkezdett leválni. Videora soha nem volt használva (a bal ajtók gumijai talán soha nem is voltak nyitva). Szóval használat látszik rajta, de nem ütött-kopott. Első expotól a gyári markolat volt rajta- így az alja karcmentes. Az apróbb kopások a táska ki-be pakolástól keletkeztek. Adom a gyári dobozát, használatit, gyári töltőt, bontatlan nyakpántot.. nylonzacsikat meg mindent amit sok éve kaptam.
Nikon D750 FX váz. 24 Mp... a többit úgyis mindenki tudja. Serial: 6088171 Exposzám (nem változik) 201400
Nikon MB D16 gyári portrémarkolat. Működését tekintve hibátlan, a gombok szépen működnek, de a gumiborítás csereérett. AA akkutartó adaptere, doboza, nylonzacskói, használatija.. megvan.
Serial: 3013365
A szett ára: 185.000 Ft. (egyelőre nem bontanám szét)
Illetve van még egy Tether kábelem a D750 vázhoz. Ha jól tippelek csak azzal működik, elvben más vázakhoz nem passzol a 8 pines végződés.
Ez soha nem volt használva... de mivel "használt" így legyen az ára 10.000 Ft. Serial nincs.
Eladó jó állapotú Nikon AF-S Nikkor 70-200mm f4G ED VR objektív gyári dobozában, papírjaival, puhatokjával, napellezőnjével, első-hátsó kupakjával (serial: 82066254). Az objektív tökéletes optikai és mechanikai állapotban van, egyetlen apró szépséghibája a feliratról kissé lekopott arany szín (típushiba, fotóstáskában is lekopik idővel). A lencsék karcolás- és gombamentesek.
190 000 Ft
Megtekinthető, megvehető BP belvárosában és Zuglóban. Csere és beszámítás köszönöm nem érdekel.
Kihasznâlatlanság és F-es obik megléte mellett Eladó a képeken is látható külföldön vásárolt pár hónapos, keveset használt Nikon Z 24-120mm f4 full frame milc profi objektív.
Dobozával, puha szövettartójaval, gyári első-hátsó kupakkal valamint gyári napellenzővel.
Serial: 20077096
Por, karc és gombamentes.
Megtekinthető elvihető személyesen Hajdúböszörményben illetve kérésre postázom is ha szükséges vagy Gls és Foxpost küldés megoldható.
Eladó Nikon bajonettes Sigma 85mm f1.4 DG ART és a 86mm-es Sigma UV szűrő. D850-en kiváló pontosság 1.4-en is, kiváló működés, keveset használt, szép állapot, karcmentes. Tartozék: első-hátsó kupak, napellenző, tok. SN:53256536
Ár együtt: 320ezer Ft, szűrő nélkül 300ezer Ft. Megtekinthető: Szentendrei HÉV vonala, vagy egyeztetett helyen.
Eladóvá vált újszerű Nikon Z6 gépem, Nikon FTZ adapterrel, 64 GB Sony Xqd kártyával és kártyaolvasóval, főleg természet fotózásra használtam, hibátlan állapotban van minden szempontból dobozában minden tartozékával. Szerial: 20121125
Eladó szép esztétikai és tökéletes mechanikai állapotú nagylátószögű objektívem. Az árához képest meglepően jó konstrukció, a 36 Mpixelt is szépen kirajzolta. A lencsék karc-és gombamentesek, a szűrőmenet ép. A napellenző egy kicsit lazábban jár rajta, de simán tartja, nem esik le. Első-hátsó sapkájával, napellenzővel, dobozában adom és tudok hozzá adni cpl szűrőt is.
SN: 227490
140.000 Ft 130.000 Ft
Budapesten személyesen átvehető, de csomagként is tudom küldeni. Mailem publikus.
Eladó egy nagyon szép állapotú Nikon 16-35 F4 Vr nagylátó zoom objektív napellenzőjével, első és hátsó kupakjával dobozában. sn.: 321617 Megtekinteni, kipróbálni Budapesten lehet.