Miután mindenféle rendszámmal foglalkozó topic-kal találkoztam, de olyannal nem ami az 1990 előtt kiadott rendszámokkal, azok történetével foglalkozik, vettem a bátorságot, egy ilyent nyitni.
Arra kérem az ide írókat, az általuk feltett rendszámokkal kapcsolatban a lehető legtöbb információt, képet, évjáratot tegyék fel.
A valódi céges színkombináció ez a zöld-sárga volt, amit modellben készítettem el, de a nyolcvanas évek elejétől már nem költöttek ilyesmire, az új kocsik maradtak a gyári színeikben.
Tanácsi lakások villany és vízszerelői gyorsszolgálata Nysa, Zuk és IZS furgon autókkal, illetve volt egy állványozó, életveszélyt elhárító részleg egy IFA-val, a IX. ker. Üllői út 47-49 sz. alatt, illetve volt részlegük az I. ker. Győző utcában, illetve Zuglóban a Gvadányi úton, meg a Tarkarét utcában.
Egy friss Fortepan fotó elhozta a régen várt FIMÜV-szervezet címkét a Fortepanon! Bejelöltem azt a 3 fotót, amit eddig találtál, ha még találsz, lehet bátran címkézni :)
Koffer felépítménynek nevezték. A Balaton Fűszértnél és Zöldértnél volt egy csomó ezekből. A sütőiparban is, sőt hőszigetelt változatban(szárazjéggel) helyben hűtött portékát is terítettek. Főleg városokon, megyéken belül.
Szerintem azért, mert azzal a nagy dobozzal nem nagyon tudott haladni a sorban, csak úgy ha ő volt a legelső. Városi járatban, még csak elgurult a többi között.