Micsoda eljárás ez! Április 30-ig volt előfizetésem náluk. Januárban kétnaponta hivogatnak, hogy fizessek elő újra, és nyomatékul ma megszüntették az érvényes előfizetésem:))
Ti milyen módon küldtétek vissza a mintát? Én a Magyar Postára gondoltam ajánlva. Félek, hogy elvész ez a pici boríték. Ne tegyem bele egy nagyobba? Igaz úgy még drágább lenne! Menyibe kerül ajánlva? Emlékszik valaki?
Én nem használom a Family Tree Bilder programot, hanem a caládfámon közvetlen szerkesztem. A személyek felvitelét a családfa oszlopon megjelenő - kiválasztott - személy kerete közepén lévő keresztre klikkelve megjelenok a sötét alapű kép, ahol bővíthetem a családfa tagjait.
Tudja valaki, hogy a Family Tree Bilderben a menü betűparancsai (amelyek alá vannak húzva) miért nem működnek? A programban nincs ilyen beállítás. Köszönöm a válaszokat!
Hmmm. nem is tudom, kellett-e fizetni a szállításért.
Azt kellene figyelni, hogy a valutaárfolyamok ne legyenek nagyon magasak amikor igényled, mert ha éppen a szállításért nem kell fizetni, az árfolyam olyan magas lesz, hogy többe kerül.
Márpedig a forint egyre romlik, magasabb áron fogják átszámolni. Szólni kell a családtagnak, és belevágni, amennyiben érdekel a származásod.
Nem olyan egyszerű, mert 58.500 ft a nyugdíjam, így minden fillér számít. Tudok várni pár hónapot, míg újra 49 nem lesz. Aztán összefogok egy családtagommal, hogy ingyenes legyen a szállítás.
Engem lehet, hogy érdekel a csomag. De nem ismerem ezt a fórumot, tudsz nekem valahogy privát üzenetet küldeni, hogy hol, hogyan tudunk egyezkedni erről?
Sziasztok:) feleslegessé vált a családunkban 2 db my heritage szett. Ha valakit érdekel, itt írjon nekem és személyesen megbeszéljük a részleteket. Úgy látom, most 59 euroért áruljak Magyarországon, én 40 Eurot kérnék/szett.
nekem nem érte meg, nem tudtam meg újat. rizikófaktorom mindenre átlagos, esetleg a körülmények okozhatnak betegséget.
de akinél több rákos, szívbeteg, vagy értelmi fogyatékos stb volt egyenes ágon, annak mondhat valamit a teszt, hogy hordozza-e azokat a beteg géneket, amiket átörökíthet, vagy jelentkezhet nagy valószínűséggel nála bizonyos betegség., aminél nem rizikófaktor az életmód.
Az a helyzet, hogy megvannak a rokonaim, de velük se tartom a kapcsolatot. Úgy értem, hogy pl. másodunokatesókkal már nem. Némelyik ágon van családi találkozó átlag 10 évente, arra elmegyek, de ennyi. Más ágakon viszont teljesen megszakadt a rokonság.
Pl. a nagyapám testvéreinek a leszármazottai már teljesen idegenek számomra, egyszer sem találkoztunk. Ennél távolabbi rokonokkal pedig minek tartani a rokonságot? Max. érdekből lenne értelme, ha olyan fajta lennék, de nem vagyok.
Apai ágon sváb származású vagyok, megvan a családfa, de minek kutassak az iszonyú távoli német rokonokat? Azok már teljesen idegen emberek.
nem lapozgattál a Myheritage oldalon, amikor belépsz, hogy milyen lehetőségeid vannak? ezek között van a családfa állítás is., saját weboldal, fényképeket is tölthetsz fel.
Ez privát, de ha akarod, megoszthatod bármely távolabbi rokon számára is.
Töltsd ki, és minél több felmenőnek tudod az adatait, annál nagyobb lehetőség van távoli rokonság megtalálására.