ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem irigykedem ,áááááááááá dehogy . 80-as évek közepén jártunk erre ,akkor még gyerekek nélkül .Majd egyszer a Vasúttörténeti parkba szeretnék elmenni.
Beépült az okos irányjelző elektronikád is, remekül működik, köszi. Megpróbáltam NKH-kompatibilis módon bekötni, belefaragtam még egy kapcsolót a dobozba, amivel bármikor kikapcsolható. Csak a tápfeszt szakítom meg, mivel a vezérlése az irányjelző-kapcsoló nem használt (gondolom más GM modellekben az egy oldali parkolólámpa kapcsolására szánt) pontjairól megy, a kimeneteit lepárhuzamosítottam az irányjelzpkapcsolóval.
Az ablaktörlővezérlőnél azóta egyszer sem jelentkezett a hátsó mosás alkalmávalelőfurduló kellemetlenség.
Fordultunk volna ki az 51-s útra, az elöttem lévő elindult, amikor feltünt egy motor kb. fénysebességgel... ő fékezett egy nagyot, én meg fékeztem egy kisebbet... oszt csattantunk picit... az első lökhárító 2 helyen sérült (kb. leszarom mennyire), neki gallyra ment a lökhárítója, és a csomagtartóis sérült... nem is tudta kinyitni... hát ez történt, hogy jól induljon a hetem... :))