Nagy kihívás. Egy teljesen ismeretlen PNA hardware a legkisebb támogatás mellett.
Legyen ez a hely az ahol összelapátoljuk az összes fellelhető információt!
Közbe rájöttem az on/off kapcsoló nyitjára. Off állásban is el lehet indítani a masinát de használni nem. Az érintő képernyő iktatódik ki nem reagál semmire. Ahol Off állásba kapcsolok, ott fagy meg és csak On után lehet tovább macerálni. Gondolom, ez a gyalogos üzemmódba jön jól. Nincs véletlen belepiszkálás elállítódás.
ON-OFF kapcsoló, mint a neve is mutatja, kikapcsolja a szerkezetet, míg a felső kapcsolóval csak alvó állapotba küldöd.(javslom az on-off kapcsoló használatát.
Idő: menüböl az autómata időbeállítást kapcsold ki.
Ez mitől van "failed to open file: poi_brand.spr exiting appl" és hogy javítható?
Hajrámonor Danii1_v2 féle van fent.
Másik kérdés: A kütyü jobb oldalán található egy kapcsoló (on/off) az mire szolgál? Eddig nem tapasztaltam semmit sem akku sem táp üzemmódnál. Arra gondoltam, hogy a táp esetén használatos de off álásban is tölt és indul.
Még két dolog szokott előfordulni: 1., Az óra beállítás időnként elállítódik vagy nullázódik. 2., Néha csak a reset megnyomása után hajlandó elindulni. Erre valami orvosság?
Hogy lehet nála elérni, hogy elkezdem beírni duna ez lenne a "dunaföldvári út. 2" ő viszont a duna utcára egészít ki és nincs több karakter beírási lehetőség a duna után. Nem tudom megadni a címet így. Van erre valami megoldás?
Egyellőre még elég sok tanulnivaló van mert eddig a guglit használtam. Ezeket a kütyüket nem ismertem közelebbről. Ami nem tetszik, hogy az aku gyorsan lemerül. Ki kell alakítani sürgősen a járgányon a szivargyújtó csatit és a 48V-ot legalább elfelezni.
Navigációs szoftvert nem tartalmaz és csak annyit írnak, hogy be kell állítani a ****.exe elérési útját. Utána szépen bemutatja a menűket, beállításokat.
Enyi!
Egyenlőre készenlétbe hejeztem a 4 Gigás (HAMA SDHC) kártyán Hajrámonor 9630 hsz-ében letölthető MobileNavigator.zip-pet és várom, hogy feléleszthető legyen a rendszer.
Most nézem a madaras újságot és holnaptól van benne Alpha Navigo GPS (3,5", MP3, WMA, WAV, JPEG, USB csatlakozás, belső memória: NAND flash: 64 MB, SD kártyahely) 9.990,- Ft. Az újságba lávő képen ATD felirat van a kütyü alsó káváján.
Ennyi róla az infó!
Mit lehet erről tudni? Mennyire használható? Mi kell hozzá még, hogy használható legyen?
hello mindenki. nekem is van egy ilyen kütyüm, de csak most kezdtem tanulmányozni. tettem rá egy igo primot amit ebbe a fórumba találtam, müködik jol de csak a saját kártyáján, ha egy másik kártyára felteszem a igo primot akkor azzal már nem idul. valami az a bajom hogy nem talál jelet, próbáljam meg elvinni valahová? vagy mit tegyek.köszi
2007 Karácsonyára vásárolt 6 ikonos A-N318-om akkuja megadta magát. Mivel a készülék még jó, ezért azt kérném, hogyha valakinek van elfekvőben egy tartalék akksija, esetleg használaton kívüli, hibás, rossz kütyüje, akkor legyen szíves privátban megkeresni, hogy egyeztetni tudjunk a részletekről.
Első lépésként töröld ki teljesen a Save mappát. Ha újraindítás után is előjön az üzenet akkor Licensz gondod van. Jelezd és töltök fel megfelelő licenszeket.
Az előző hozzászólásom óta odáig eljutottam, hogy a CarTrek 600-as navi a letöltött Igo8-al részben éltre kel. A szitu a következő. A letöltött progit felmásoltam a mem karira, de a mappát és az indító exe fájlt is át kellett neveznem "MobileNavigator"-ra. Itt jön a gond, mert amikor az indító ikonra kattintok, a következő hibaüzenetet kapom: "The application failed to start last time. Do you want to reset to factory defaults and lose all your POIs, tracks and settings?" Amikor itt vagy a yes vagy a no gombra kattintok, előjön egy következő hiba üzenet "Program application database cannot be found." Mi a teendő? Aki ért hozzá, akár e-mailben is elmagyarázhatná. Segítségeteket előre is köszönöm.