Üdv. Tanácsra lenne szükségem. Nem tudom milyen digitális vezérlőt vásároljak a tervezett H0e méretarányú terepasztalomhoz? Felmerült a Roco Multimaus, de azt olvastam, hogy a rendezetlen (kis terhelésnél magas) sínfeszültség miatt nem ajánlott H0e-hez (H0e mozdonyok motorjához). Jelzők nem lesznek a terepasztalon (vagyis csak táblás jelzők lesznek), így csak a mozdonyokat szeretném vezérelni (a kitérők vezérlésén még gondolkodom). Nem lesz nagy asztal(egyenlőre).
Lesz 2db gőzmozdony, 2db dízel, 2db motorkocsi. Egyszerű pálya, rövid szerelvények. Előre is köszönöm a talácsokat. Üdv. Antal
Sajnos nagyon szűkös a hely benne,ezért ki kellett vennem az előkészítő panelt és a panel rögzítő füleit is le kellett
forgácsolnom,hogy elférhessen a dekóder + a hangszórója.
A dekóder sín vezetékeit(áramszedés) az öntvénybe fúrt M1,6-os csavarokkal sikerült rögzítenem,ezt a funkciót a korábban leforgácsolt fülek látták el.
Kapott fülkevilágítást és a helyszűke miatt csak a plafonon sikerült elhelyeznem a dekóderhez nélkülözhetetlen puffer kondenzátorokat a Ledpanel két oldalán.
Egyelőre Traxx villany hang dolgozik benne,amíg kivárom a digitools Mk48 hanganyag elkészültét,
Sziasztok.Kérdésem az lenne hol kaphatnék c 50 es mozdonyhoz hajtást vagy tud e késziteni nekem valaki.A kasztnim meg van hozzá pöpec műanyag fröccsöntés.Vagy gondoltam arnold n e69 es mozdonyára az már kb 12 ből megvan csak nem tudom a tengelytávja jó e?
Üdvözlet! H0e Roco 4tgs zárt kerékpár szállító kocsimat, cserélném 2tglys csillékre 3dbra.Nekem kicsit nagy lett, doboza ajtói nincsenek. Adok hozzá egy + forgó vázat. Mail publikus,fotót is ott tudok küldeni. Köszönöm hogy elolvastad.
A külső vincsi nem feszkóban repült, az már csak utánna volt. :) Egy darabig müködött, aztán beadta az unalmast.
A kalibrált monitorom volt zárlatos én meg rest voltam venni egy újat. Aztán addig küzdöttem, míg elhagyta magát a vinyó. Ezt nevezik kapcsolt megoldásnak. Se vinyó se monitor. :)
Sajnos sehogy. Először az asszony takarítás közben megreptette a külsővinyómat, majd rá pár hétre az asztali gépemben füstölt el a vinyó. így már sajnos esélyt sem látok rá, hogy újra neki álljak megrajzolni újra. Pedig már csak az állomás épület volt hátra.