Keresés

Részletes keresés

NagyB3300 Creative Commons License 2015.10.28 0 0 1250

Na mid van ??? :) 

Alfrédi Creative Commons License 2015.10.28 0 0 1249

Most értem ide. Nem üres kézzel jöttem. Mit gondolsz, mim van?  :)

Előzmény: NagyB3300 (1248)
NagyB3300 Creative Commons License 2015.10.28 0 0 1248

Itt leszek :) 

 

és várom a szakértő véleményed gondolataid :) 



Alfrédi Creative Commons License 2015.10.28 0 0 1247

Este 8 körül ráérsz kicsit?

Én itt leszek. Addig lehet veszek görcsoldót is.  :)

Előzmény: NagyB3300 (1246)
NagyB3300 Creative Commons License 2015.10.27 0 0 1246

Várnak, kiváncsi vagyok arra a rengeteg mondanivalóra fejts ki mindent részletesen!!

 

Én közben elhatároztam, hogy kipróbálom, mi történik akkor, ha a pisilést addig tárogatom, amíg a biztonsági rendszerem be nem indul, és a testem kilöki magából a pisit, minden akaratom, igyekezetem, és trükk ellenére. Azt fogom tenni, hogy eljutok abba az állapotba, mikor már a hólyagom a köldök felé nő, láthatóan kidudorodik, amennyire csak lehet,és már nem lehet eredményesen visszahúzni a hasimat nem tudok már kiegyenesedni, rendesen, illetve a holyagom görcsöl feszül hasogat, és nem érzek mást, csak azt a rendkívül kell pisilnem érzést. Amikor ebbe az állapotba vagyok,  általában úgy van vége, hogy elmegyek lélektani pisilésre, és letolt bugyival ráülök a WC-re és minden erőmet bevetem, hogy kibírjak 4-5 percet abban az állapotban, mintha pisilnék, persze közben minden benn kell hogy maradjon. Aztán mikor vége, akkor mintha minden rendben lenne menni tovább. De egy 30 perc múlva megint meg kell próbálnom a lélektani Pisti, hátha enyhít a helyzetemen valamit szóval megint bemegyek, és megpróbálok újra úgy tenni mintha ..... viszont ekkorra már annyira sok inger ér egyszerre, hogy egyszer csak elindul a pisilés, és hiába igyekszem elállítani, nem sikerül. De most máshogy lesz. Most a WC látogatást kihagyom, helyette azt fogom csinálni, mikor már érzem hogy nem tudok állni, nem erőltetem, maradok űlve, és igyekszem a legkényelmesebb ülő helyzete felvenni. Persze tudom hogy ha ülök akkor is görcsölnek fog fájni és hasítani, de itt jön a trükk, a fájdalom csillapító vagy a görcsoldó... Megvárom még hatni kezd, és elmulasztja kissé a hatalmas pisivel telt hólyagom keltette fájó görcsöket. 

 

 

 

Alfrédi Creative Commons License 2015.10.26 0 0 1245

Ma sem fogok tudni írni, pedig tengernyi mondanivalóm lenne. :(  De majd elmondom ezeket.

Holnap vagy holnapután ráérsz esetleg?

Ha van ötleted egy másik chat megoldásra, amin gyorsabb a géped, szólj!  :)

 

Amúgy nagyon tetszik amit írtál, adtál új ötletet is.  :)

Később írok is.

Előzmény: NagyB3300 (1244)
NagyB3300 Creative Commons License 2015.10.22 0 0 1244

Egy igazi erős és kecses nőnek, minden helyzetben erősnek, és magabiztosnak kell látszania.

Ez azt jelenti, hogy ki kell vívnia a tekintélyt magának, a többiekkel szemben. Meg kell mutatnia, hogy ő erősebb, és kordában tudja tartani a testét, és a hólyagját is. Tehát ha van egy ivó verseny, amit pisi visszatartás követ, neked meg kell mutatnod, hogy mindenkinél jobban tartod vissza, és direkt mindenkinél több folyadékot iszol. Ha látod a többieken, hogy már teljesen kitöltötte a megivott folyadék a gyomrukat, nem tudnak többet inni, neked akkor kell egy nagy pohárral lehörpinteni, és ravaszul megkérdezni, hogy olyan szomjas vagyok nincs egy kis innivaló? J  Aztán türelmesen szépen várni, és ha már látod a többieken, hogy mocorognak, fészkelődnek TÁNCI KÁLNAK, és már csak úgy tudják visszatartani a pisilést, hogy markolásszák a péniszüket, fogdossák a puncijukat, tekergőznek, és látható a fejükön, és a testükön, hogy minden erővel azon küzdenek, hogy bent tartsák a pisilést. És minden praktikát bevetnek azért, hogy szárazon tartsák a bugyit, és a bokszert.  Neked akkor is kordában kell tartanod a mozdulatokat, meg kell mutatnod a többieknek, hogy Te annak ellenére is fegyelmezetten, és látható jelek nélkül tudod tartani a pisilést, hogy jóval többet ittál, mint ők, és a te hólyagodnak sokkal, több pisivel kell megbirkóznia, mint nekik, Te akkor is úgy tudod tartani, hogy alig láthatóak a jelek. Esetleg ha ülsz, akkor látszik rajtad, hogy kicsit feszültebb a testtartásod, az izmaid feszültebbek, arcodon látható egy pici nyugtalanság, ami azért van, mert tényleg nagyon kell már pisilned, és a hasikádat igencsak feszíti már az a sok innivaló. DE sohasem fogod megtenni azt, hogy látható módon tartod magad. Pisi táncolsz, esetleg markolászod magad, toporogsz, görnyedsz. Ha felállsz, akkor is igyekezned kell a lehető legnyugodtabban és legegyenesebben állni.

( PERSZE, EGY IDŐ UTÁN,  LEHETETLEN HOGY TELJESEN EGYENESEN ÁLLJ, MERT A MEGDUZZADT HÓLYAG, ÚGYSE FOGJA ENGEDNI, DE NEKED MEG KELL PRÓBÁLNOD A LEHETŐ LEG EGYENESEBBEN MARADNI, AMENNYIRE CSAK LEHET. )  És tenni egy kört, a többiek előtt, és megmutatni, hogy igen te is az óta tartod a pisit, mint ők, viszont TE jóval többet ittál náluk.  És jóval több pisi van a hólyagodban, mégsem szenvedsz annyira látványosan, mint a többiek, és pszichológiai előnyhöz tudsz jutni, hogy ha minden erődet összeszedve, leülsz közéjük, és megkéred esetleg őket, hogy tartsatok egy olyan kis játékot, hogy ki bírja tovább visszatartani a pisit úgy, hogy közben befejezi a ringatózást, a lábcsavarást, a pisi táncot, és a markolászást, fogdosást. Csak az akarat erejükre, hagyatkozhatnak, és a Záróizmokat szoríthatják, amennyire akarják( Mert az nem látszik kívülről, hogy mennyire feszült a helyzet ott bent J ) És aki először feladja, és elkezdi a pisi jeleket látványosan mutatni veszít, és meg kell innia valami finomat 

Alfrédi Creative Commons License 2015.10.20 0 0 1243

Mesés, egyszerűen nem találok szavakat!  :)

Tudod, hogy amit írtál, az nem más, mint az én nagy álmom pontosan. :) 

Az álmom nem más, mint egy fiú és egy lány között - kicsit leszűkítve - köztem és egy lány között megrendezésre kerülő pisivisszatartó verseny. Egy ilyen verseny lenne életem versenye, életem napja. :)))))))))))))))))

Nagyon egyetértek azzal, hogy fontos egy ilyen versenyen, hogy azonos esélyekkel induljanak a versenyzők és mindkettejüknek pontos és szigorú szabályoknak kelljen megfelelni.

Hú, nem győzőm mondani, hogy nagyon szeretnék benevezni egy ilyen versenyre.  :))))

És nem becsülném le a lány ellenfelemet, de nem ám!  :))))) Nem igaz az ugyanis, hogy a lányok nem tudják úgy visszatartani és kisebb a hólyagjuk - amiket hallani sokfelől és olvasni egészségügyi könyvekben is. Ez nem igaz, illetve csak egy kis részükre igaz. A lányok között nagyon sokan vannak, akik jobban vissza tudják tartani, mint a fiúk általában. Ha egy ilyen lánnyal hozna össze a szerencse, akkor nagyon nagy kihívás várna rám, az is lehet, hogy veszítenék ellene, de akkor is szeretnék egy nagy hólyagkapacitású és erős akaraterejű lánnyal versenyezni, akkor is, ha nem én lennék a nyertes. :)))) Küzdenék minden erőmmel, az utolsó pillanatig és sportszerűen a szabályokat betartva.  :)))))

Ahogy olvastam a szabályok nagyon szigorúak lennének. Persze ez nem baj, hiszen mindkét félre vonatkoznának egyszerre.  :))))

 

  holnap folytatom az eszmefuttatást  :)  Este holnap tudsz jónni? Jó lenne egy másik chat ami gyorsabb. Beszélgethetnénk a tartogató versenyről, sok fantázia van benne.

Szia:) 

 

Előzmény: NagyB3300 (1242)
NagyB3300 Creative Commons License 2015.10.19 0 0 1242

Szia!

 

Kérdésedre a válasz, én mindenképp egy fiút, és egy lányt ültetnék ebbe a helyzetbe.

Ez igazság szerint egy nemek közötti felmérés lenne, ki az erősebb, kinek van nagyobb akaratereje, ki tudja tovább tartani a pisilést, kinek nagyobb a tűrőképessége, és persze a hólyagja.

A játék úgy kezdődne, hogy lenne egy fiú és egy lány, mind a két versenyző első körben egy teljes hólyagürítéssel kezdené, hogy egyenlő esélyekkel induljanak. Miközben ürítik a hólyagot, emlékeztetem őket, hogy jól használják ki a lehetőséget, és az utolsó cseppet is engedjék ki, mert innentől semmi esetre nem lesz megengedett a pisilés. Miután a hólyagürítésnek vége, a versenyzők leülnek, és kapnak fejenként 2-2 L vizet, amit egy meghatározott időn belül szükséges elfogyasztani.

Amíg iszogatják a vizecskét, addig természetesen kötetlen beszélgetés. És ahogy telik az idő közben telik a hólyag is. és lennének természetesen szigorú szabályok is, Mint mondjuk a 2L vízfogyasztást követően, meghatározott időközönként, meghatározott mennyiségű folyadékot szükséges lesz a résztvevőknek fogyasztani. Miközben fogy a frissítő ital, és telik a hólyag közben folyamatosan egymással szemben beszélgetni kell, anélkül, hogy a legkisebb látható jelét adná bármelyik fél annak, hogy neki bizony már pisilnie kell. Minden lehetséges pisilni kell jelet, és visszatartási formát, (a záróizmokon kívül) mellőzni szükséges. Nincs lábszorítás, mocorgás, fészkelődés, hanem szépen egyenesen ülni, egymástól távol a lábakat, és nem mozgatni le-fel, nyugton maradni.  És minden órában ellenőrizné egy kívülálló zsűri bizottság, ( egy fiú és egy lány ) a versenyzőket. Fel kellene állniuk, egyenesen, (nincs, pisilni kell póz) lábakat terpeszbe, a kezeket távol egymástól, és részletesen ellenőriznék, hogy nincs –e pisi szivárgás minden száraz-e. Aztán a hólyagot ellenőriznék, természetesen nyomással, mennyire telt, és duzzadt, mennyire érzékeny. A versenyzőknek ki lenne adva, hogy ezeket az ellenőrzéseket, mindenféle arcvágás, vagy látható jel nélkül tűrniük kell. A legkisebb pisi szivárgás, a legkisebb foltocska a bugyin, vagy a bokszeren, azt jelentené, hogy akinél a zsűri észreveszi veszített.  Amikor vége egy ellenőrzésnek, a versenyzők kapnak egy nagy pohár innivalót, amit el kell fogyasztaniuk egyszerre, aztán szépen kecsesen visszaülni, vagy állhatnak is, persze mindenféle árulkodó jel nélkül. Ez egy pszichológiai és egy testi megmérettetés lenne, ki árulja el előbb a másiknak, látható jelekkel, hogy pisilnie kell. Ki adja fel előbb a küzdelmet, a teste sürgetése ellen, és ki ismeri be előbb, hogy neki bizony már annyira kell pisilni, hogy csak fészkelődéssel, pisi tánccal, és lábat szorítva kell tartania ahhoz, hogy tovább versenyben maradjon.  Aztán a felügyelő bizottság feladata lenne az is, hogy figyeljék a duzzadó hasikat, és rászóljanak a versenyzőkre, hogy ez bizony már túl furcsa és feltűnő, szóval tessék csak egy vastag övvel, egy szoros nadrággal, visszanyomni, hogy ismét laposnak tűnjön.  Ezt a felügyelőknek kell ellenőrizni, és ha úgy ítélik meg, hogy a hólyagocska nem elég lapos, akkor szorítani az övön, vagy egy has lekötővel rásegíteni. Persze eljön majd az az idő, mikor a hólyag az innivalótól annyira megduzzad és a kívülről annyira fogja nyomni a nadrág és az öv, hogy, egyik fél se fogja tudni elviselni az extra nyomást, és nem fognak tudni ülve maradni. csak úgy, ha közbe fészkelődnek, vagy esetleg állva is csak úgy, ha görnyednek, vagy pisilnem kell, pózt használnak, esetleg pisi táncolnak. A szabályok mikor már annyira kell pisilniük, (Persze a zsűri dönti el) Lehetővé tennék, hogy olyan módon tartsák vissza a pisilést, ami nekik a legszimpatikusabb, egy a lényeg, hogy a bugyi és a bokszer teljesen száraz kell, hogy maradjon. Ha valamelyik félnél a zsűri észrevesz egy pici apró foltot is, ami gyanús, hogy pisilésből származik, a versenyző kiesik. Közben persze lennének különböző feladatok, amiket a versenyzőknek teljesíteni kell. Mondjuk, mikor a zsűri ellenőrzi a szárazságot, és a hólyag állapotot, akkor a lábaknak egymástól távol kell lenni, ilyenkor nincs pisi tartás, és pisi tánc. Valamint a versenyzőknek részt kell venni egy lélektani pisilésen, ahol teljesen végig kell vinni a pisilés teljes folyamatát, persze anélkül, hogy egy picit is pisilnének. A lánynak természetesen ülve, a fiúnak pedig állva. Úgy ahogy természetesen is pisilne, csak most imitálnia kell a pisilést. Körülbelül mind 2 versenyzőnek 5 percet kell eltölteni a mosdóban, ebbe benne kell lennie, hogy levetkőznek bugyi le bokszer le, a lány leül a wc-re, és üldögél 2-3 percet, mintha kiadná magából azt a sok pisit, ami annyira feszíti belülről, aztán feláll, megtörli magát, wc lehúz, és neki ezt végig kell nézni, aztán felöltözés, és alapos kézmosás. Ugyan így a fiúnál is, csak ugye a fiú áll a wc- előtt kezében a szerszám, mintha tényleg pisilne.  Aztán ha ennek vége, akkor elkezdődne egy újabb 5 perces időszak, ahol mind 2 félnek, teljesen úgy kell viselkednie, mint aki most esett át élete legjobb pisilésén. Tehát megint nem szabad mutatni a pisilés egyértelmű jeleit, hanem teljesen nyugodtan szabad csak viselkedni, és mindenféle külső jel nélkül tűrni azt, ha mondjuk, a zsűri arra kér, hogy üljetek le egymással szemben és beszélgessetek anélkül, hogy bárki kimutatná a fájdalmat, amit az extra nyomás okoz a hólyagban, illetve rejtsék el egymás elől a pisilnem kell legapróbb jeleit is, miközben a zsűri ingerelné kívülről nyomkodással a megduzzadt kidudorodó hólyagot. 

Alfrédi Creative Commons License 2015.10.19 0 1 1241

Szia!

 

A görcsoldó nálam is napirenden van. Próbálok szerezni. Ha kipróbálod, kíváncsi vagyok nálad milyen lesz az eredménye? Nagyon érdekes lesz az biztos. Utánanézek milyenek léteznek......

 

Ha valakinek pisilnie kell és közben ingerlik és macerálják, annak hatása attól függ, hogy kit és hogyan macerálnak. A hólyag nyomkodása mindenkire rossz hatással van. Sokkal nehezebb visszatartania, ha megnyomják a telt hólyagot. Ha pedig keményre van telődve, akkor már az érintése is fájdalmas és kicsit erősebben megnyomva már nem is lehet visszatartani tovább a pisilést.

Ha nem fizikailag hanem pszichikailag macerálnak valamit, az egyéntől függ, hogy hogyan viseli az illető. A víz csurgatás vagy pisilés hallása van akit hidegen hagy és nem válik számára nehezebbé a visszatartás. Ilyen vagyok én is. :) És az egyéb pszichikai ingerek mint pl megijesztés, félelem sincs rám hatással. A hideg idő talán kicsit, de az is inkább fizikai behatásnak számít.

Vannak viszont olyanok (többnyire nők) akikre a pszichikai ingerek nagyon is hatnak. :) Ha viz csurgást hallanak, néha akkor is kell pisilniük, ha nemrég voltak a wc-n. Van akiknél ez a hatás olyan erős, hogy be is pisilnek, pedig előtte nem is kellett pisilniük. Mondjuk ilyen érzékenység ritka, de az elég gyakori, hogyha már kell pisilnie és hallja a vizcsurgást, akkor utána hirtelen sokkal jobban kell neki. Emlékszem egyszer egy nő sorba állt egy nyílvános wc előtt türelmesen, nem látszott rajta, hogy nagyon kellene pisilni. Akkora rá várakozó férfi poénból meglötyögtette a kezében levő ásványvizes palackot. Biztos tudta miért teszi és nevetett is közben, a nő pedig erre hirtelen keresztbe tette a lábát, kérte a férfit, hogy ne tegye ezt. A férfi aztán abbahagyta a lötyögtetést, de a nő még vagy egy percig állt keresztbe tett lábbal, meggörnyedve görcsösen, mozdulatlanul és lehetett látni rajta mennyire szorítja vissza a pisilést. Kibírta, aztán már nem szorította annyira, csendesülhetett az inger és bejutott a wc-be.  Ha tovább lötyögteti a férfi a vizet, akkor viszont nem biztos, hogy kibírta volna.  :)

Nőknél gyakori pl az a pszichikai hatás is, amikor hazafelé menet jön rájuk az erős pisilési inger. pedig lehet, hogy addig nem is kellett pisilniük, de ahogy közelednek a házhoz, hirtelen rájuk jön és az utolsó 1-2 percet lehet, hogy nem is bírják ki, illetve kis híján bepisilnek. Ez állítólag nagyon gyakori nőknél. Én is hallottam sok példát erre és ismerősöktől is és olvastam is, hogy pl a kapualjban, a liftből kilépve, de leggyakrabban a bejárati ajtó nyításakor és a wc ajtó előtt kezd el folyni a vizeletük. Vannak nők, akik szinte mindig alig érnek haza, néha pe is pisilnek, de csakis ilyenkor jön rájuk ilyen fajta pisilési inger. Ez nem véletlen és csakis pszichés akai vannak.

 

Kérdésedre, hogy mit szólok ahhoz, ha valakinek nagyon kell pisilnie és még ingerlik is közben szegényt csorgással és nyomkodással, de mégsem szabad neki jelét adnia annak, hogy pisilnie kell - hát bevallom, hogy ez engem nagyon - nagyon felizgat.  :)))

De most hadd kérdezzem meg tőled, hogy kit helyeznél legszívesebben abba a szerepbe, hogy nagyon tele van a hólyagja, izgatják és nem szabad jelét adnia pisilhetnékjének? 

- Kit helyeznél a szerepbe? - Esetleg magadat? Másokat? Nőt, férfit??????????  :))))))))

És van a játéknak még egy (vagy több?) szereplőja, aki ingerel.  - S ő ki legyen??????????   :))))

 

A fegyelmezett nőről, kinek pisilni kell, egy régi kedves fantáziám jut eszembe. Képzelj megad elé egy századnyi katona nőt, kik egy katonai dísz szemlén fognak menetelni több tizezer ember és katonai előljárók előtt és persze közvetíti a tv is. (ilyen dísszemle persze már kevés helyen van a világon)

A katonanőknek az egyik hülye előljárójuk parancsba adta, hogy mindegyikük igyon meg a felvonulás előtt 2 liter vizet, nehogy a kiszáradás miatt valamelyikük rosszul legyen és elájuljon, mert az nagy blamázs lenne. A nők szépen meg is isszák a vizeket ám a programba becsúszik egy kis késés, olyan másfél órányi. Addigra már mindegyiküknek nagyon kell pisilniük, ám a felvonulási téren erre nincs lehetőség. Sovány testalkatúak mindannyian, direkt a díszelgésre lettek kiválogatva és nagyon szük szoknya van rajtuk. Még várakoznak a parancsra, de már dudorodik mindegyiküknek a hasa a telt hólyag miatt. Telik múlik az idő, a nők egyre idegesebbek. Lesik hova lehetne elmenni, van aki úgy érzi, mindjárt bepisil. De nincsenek wc-k, és emberek mindenhol, messzire elmenni pedig már nincs idő és nem is kapnának rá engedélyt. Többen is a feltünően kidudorodó hólyagjukat simogatják, mert annyira fáj nekik és összeszorítják lábaikat  - próbálva persze nem feltünően, hisz nem vonulnak még, de így is sokan látják őket. Felettesüktől kétségbeesve kérdezik, hogy mikor kezdődik a vonulás, mert ha még mindig várni kell, akkor nem fogják kibírni a vonulás végéig. Vannak akik már most is majdnem bepisilnek. A felettesük erre kiabál velük, hogy akkor kezdődik a bemutató, amikor arra parancsot kapnak, várjanak addig türelemmel és fegyelmezzék magukat, hiszen katonák. Álljanak egyenesen, ne mozgolódjanak, a hasukat pedig húzzák be, mert most úgy néznek ki, mintha a terhesgondozóból érkeztek volna. Lapos hasakat akarok látni! - ez parancs! - keménykedett velük az előljáró. - Figyelni fogom, akinek nem lapos, komoly felelősségre számíthat!!!  Aki bepisil, még inkább!!!  Ki kell bírniuk!!!!!!!  Az egész ország minket néz. Megértették!!!!?????????!!!!!!!!!!!

 

Direkt nem fejeztem be.  :)))  Nem szeretnéd te befejezni?????  Kíváncsi lennék mi lenne a vége.......  :)

Akartam fotót is feltenni, de nem sikerül most.  (a női katonai felvonulással kapcsolatban)

Legközelebb......

 

:)

 

 

Előzmény: NagyB3300 (1240)
NagyB3300 Creative Commons License 2015.10.17 0 0 1240

Szia!

 

A fájdalom vagy görcsoldó szerintem is egy hasznos módszer lehet. Persze az csak úgy jó hogy akkor veszed be mikor már tényleg nagyon görcsöl vagy hasogat a megduzzadt hólyag. És persze a gyógyszernek van hatás ideje amit szépen ki kell várni😉 Egyébként Alfrédi neked mi a véleményed arról ha olyan körülmények között kell valakinek vissza tartania a pisilést vagy minden feltűnés nélkül lepleznie hogy közben ingerlik? Mondjuk csurgatják mellette a vizet, esetleg olyan videókat nézetnek vele ahol folyik a víz, vagy pisilnek esetleg pisilnek előtte a WC-be hogy lássa és hallja vagy nyomkodják a hasiját a duzzadt hólyagját és ezt neki muszály tűrni, mintha nem kellene pisilnie esetleg annyi engedményt kaphat, hogy a hasijának nem kell laposnak lennie lehet hagyni hogy elterjeszkedjen. Esetleg a lábait egymás mellet tarthatja Viszont a klasszikus pisilni kell jeleket hanyagolnia kell. Nincs tánc , nincs pisilni kell görnyedés, nincs punci szorongatás, és olyan dolgok amik kívülről segítik visszatartani a cél, hogy a bugyi maradjon száraz és viselje el a kívülről jövő ingereket. Azt hogy lát mást pisilni, hallja a víz csurgást, nyomják a pisivel teli hólyagját. 

 

Esetleg úgy csináljon csak és kizárólag LÉLEKTANI pisit, hogy közben folyik mellette a csap, és valaki nyomkodja a hasiját ahol a legérzékenyebb. 

Alfrédi Creative Commons License 2015.10.17 0 0 1239

Szia!

 

Ezért igazán nem kell elnézést kérned, mert nem volt jó a neted. Enyém sem szuperál jól.  Viszont valamit csinálni kéne vele, mert ez így örömdeficithez vezet.  :) Ha van valami ötleted, hogy hogyan tudnánk máshogy valahogy kapcsolatba lépni egymással, akkor hallgatlak, figyelek.  :))))

 

Nagyon meg kell dicsérjelek, hogy amikor megszakadt a net, abban az elgyötört helyzetedben is fegyelmezni tudtad magad, szépen illedelmesen viselkedtél. Tudom nagyon tele volt már a hólyagod, de leszorítottad a hasidat és így már nem is látszott rajta semmi szokatlan dudor.  :)

De meddig bírtad még azután, hogy megszakadt veled a kapcsolatom? Amikor az utolsó sorokat írtad, én már akkor izgultam és attól tartottam nem fogod tovább bírni, de te ezek szerint jó kislány voltál még egy jó darabig...  Azután mi történt, mikor minden igyekezet ellenére nem bírtad tovább? Mi lett a pisivel?  Kiértél? Sokáig jött a pisi? Milyen volt pisilni? Milyen érzés volt utána?

 

Egyébként úgy mellékesen, valamelyik nap kipróbálok egy görcsoldót vagy izomlazítót.  :)

Előzmény: NagyB3300 (1238)
NagyB3300 Creative Commons License 2015.10.16 0 0 1238

Szia !!

 

sajnos a netem mostanába hamar elromlik ne haragudj:(

 

egyébként annyi történt, hogy vártam hátha meghavul a net, közben pedig szépen trtogattam a pisiést. Ugy csináltam, hogy feláltam a géptől, és ahogy álltam, észrevettem hogy a hasim már nem annyira lapos,mint amennyire kéne neki, ezért felvettem egy szűk nacit, hogy visszanyomja a holyagom laposra ez sikerűlt is, és elhatároztam, hogy visszaülök, de a legtermészetesebb módon fogom ezt megtenni, tehát még véletlenül se fogom elárulni hogy pisilnem kell, és a nadrág ami a lapos hasiért felelős bizony nagyon ingerli és nyomja a hólyagom. Tehát leültem közben végig figyeltem hogy ne vágjak semmi furcsa arckifejezést, egyenesen üljek, és direkt nyitott lábbakal távolt tartottam egymástól  és igyekeztem nem mozgatni, hanem nyugiba tartani hogy meg mutassam hogy nekem még véletlenül sem kell pisilnem . Aztán kellemesen próbáltam üldögélni közben egyszer egyszer bementem a wc-re hogy mozogjak is, de csak ráültem ruhástól, majd kicsit ültem, lehuztam persze semmi pisi ès vissza 

Alfrédi Creative Commons License 2015.10.16 0 0 1237

Biztos megint a net, én meg itt állok információ éhesen.. :(

Előzmény: Alfrédi (1236)
Alfrédi Creative Commons License 2015.10.16 0 0 1236

Na, mondj már valamit, ugye minden rendben!?

Előzmény: Alfrédi (1235)
Alfrédi Creative Commons License 2015.10.16 0 0 1235

Szerintem pisi már kint.  De csak gratulálni tudok, nagyon diszkréten tartogattad azt a sok pisit, senki nem vett észre semmit.  :)

Előzmény: Alfrédi (1234)
Alfrédi Creative Commons License 2015.10.16 0 0 1234

Úgy izgulok!

Előzmény: Alfrédi (1233)
Alfrédi Creative Commons License 2015.10.16 0 0 1233

Mondjad, hogy vagy? Pisi még bent?  :)

Előzmény: NagyB3300 (1229)
Alfrédi Creative Commons License 2015.10.15 0 0 1232

Ez az, szépen visszamentél az ügyfelekhez, most óvatosan de feltűnés nélkül ülj le!  Már nem kell sokat kibírnod.  Nagyon kemény a hasad?  Feszül a hólyagod, fájdalmas?

Előzmény: NagyB3300 (1229)
Alfrédi Creative Commons License 2015.10.15 0 0 1231

Kedvesen mosolyogj, hogy elnézést, mindjárt visszajövök, és kecsesen állj fel, lépegess ki az ajtón és maj ugyanilyen szépen lépdelve vissza!  Tudom, menni fog!!! :)

Előzmény: Alfrédi (1230)
Alfrédi Creative Commons License 2015.10.15 0 0 1230

Most a főnököd hív telefonon, hogy fáradj át hozzá a szomszéd szobába, de vigyázz, húzd be a hasad és szorítsd a záróizmodat, de semmi egyéb, nehogy megsejtsenek bármit körülötted! 

Előzmény: Alfrédi (1228)
NagyB3300 Creative Commons License 2015.10.15 0 0 1229

kb 8

Alfrédi Creative Commons License 2015.10.15 0 0 1228

Én is nagyon izgulok, de bízom benned!  :)  Nem is kell pisilnem - gondolj végig erre! Talán még fél óra és vége a megbeszélésnek.  Amúgy sugd meg csak nekem, hogy hányas az inger és a feszülés? :)

Előzmény: NagyB3300 (1226)
NagyB3300 Creative Commons License 2015.10.15 0 0 1227

Nem fészkelődhetem 

NagyB3300 Creative Commons License 2015.10.15 0 0 1226

Tudom Behúzómágnes a hasim, ... nem láthatják szerintem  rendben leszek csak nagyon kell pisilnem 

Alfrédi Creative Commons License 2015.10.15 0 0 1225

Júúj, húzd be a hasadat, tényleg látszik ha nem húzod be.  Nem vehetnek észre semmit, még mit gondolnának.....?  És rajtad sem látszhat semmi, nyugodtan kell viselkedned, ez most nagyon fontos.  Te a céget képviseled!!!!

Előzmény: NagyB3300 (1222)
NagyB3300 Creative Commons License 2015.10.15 0 0 1224

nagy lány vagyok menni fog 😉 Egyébként nagy önuralom szükséges csak a lélektani pisihez és nem hagyni a pisilésnek hogy surgessen vagy kapkodóssá válj miatta

Alfrédi Creative Commons License 2015.10.15 0 0 1223

Várnak rád az ügyfelek!!!  Gyorsan menj ki egy LÉLEKTANI pisire, de csak arra!! Azután lelkileg megkönnyebbültem fogadd őket, és ülj le velük a megbeszélésre. Kevesebb mint egy óra alatt végeztek. Légy velük előzékeny, kedves és türelmes. Rendben???

Előzmény: NagyB3300 (1220)
NagyB3300 Creative Commons License 2015.10.15 0 0 1222

Igyekszem figyelmen kívül hagyni  De már a hólyagom látszik 

Alfrédi Creative Commons License 2015.10.15 0 0 1221

Még tartani kell szépen a pisit!!!  Nagyon kell, de szépen kell viselkedni!  Egy illedelmes nő így kell tegyen!!  :)

Előzmény: Alfrédi (1219)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!