Érdekes, hogy még nincs ilyen topic. Most zajlik a 2007-es Roland Garros férfi döntő. Második játszma, Federer adogat a szetért. Tehát ez egy Nadal topic.
Szerencsére. Nem hagyta, hogy a csaló oltatlanul játsszon az oltottakkal. Különben, ha be is engedik, lehet el sem jut Nadalig, nem volt rendben az idegrendszere.
Nézd, arról nem ő tehet, hogy a csalót lebuktatták és kiutasították, ezért butaság felhozni, hogy szerencsés. Olyan ez, mint megkérdőjelezni azokat a Tour de France bajnokokat, akik a csaláson ért, a sportból kitörölt Armstrong után nyertek. Hülyeség.
Lehet, de ő azt csinálta amit kellett és ami ebből a helyzetből kihozható volt, minden más csak elméleti okoskodás (mi lett volna ha indul Djoko, mi lett volna ha beoltatja magát, mi lett volna ha meg sem születik Federer stb stb stb.). Rafa Nadal megnyerte ezt a GS-t, nem ingyen kapta, a világelsőn kívül mindenki a mezőnyben volt, tehát mondhatjuk, hogy maga mögé utasított mindenkit. Novak ügye pedig azt gondolom Novakra tartozik, neki kell megoldania és neki kellett volna máshogy kezelnie.
Az elején a szervákkal volt a baj.. Medvének meg nagyon ment. Háló is volt rendesen, de Nadalnál ez általában így szokott lenni. 0 2 után, már csak nézegettem, de könnyű volt látni, hogy Nadal feljövőben van. A másodikban már volt lehetőség, de elszúrta. Ez minden Nadal győzelmek legnagyobbika. Ha csak sétálunk 5 és fél órát, hullák leszünk, de Ő nem sétált. Nadalian küzdött. Mentálisan, morálisan győzte ellenfelét, aki folyamatosan károgott, amint leült. Végül is a Big 3 még mindig arat. Hajros Rafa. !!!
Szívességet szeretnék kérni, ha valakinek meg van a döntő, kölcsön szeretném kérni, mert sajnos dolgoztam és nem láttam ezt a sporttörténelmi tettet. Előre is nagyon szépen köszönöm!
Embertelen! Federer csinált valami hasonlót 2017-ben, de ez még azon is bőven túltesz. Djokovics meg soha, neki 2 éve kellett, mire újra elért valamit sérülés után.