Hello mindenkinek! Srácok arra kérlek Titeket hoyg segitsetek visszavezetni a csapatba! Egy kicsit letévedtem az utról és visszakarok találni! Sajnos a munka és az ithoni gondok miatt hanyagoltam a csapatot cserbehagytalak titeket. Többször ilyen nem lesz a csapatnak akarok élni! Nehézlesz felvenni megitn a ritmust de tudom hoyg segitenni fogjuk egymást! Ha valaki segitene hoyg merre lesznek edzések és mi hogy működik mostantól azt megköszönöm.
kicsit későn szólok ezért bocsi, ráérne ma valaki, hogy kimenjünk a Margitszigetre kicsit edzeni? AMP-vel már beszéltem (az Ő száma megvolt) és ráér, ... többiek?
Ahogy korábban Prof is írta hétvégére, vélhetően szombatra tervezünk egy kis össznépi Rookie banzájt! A lényeg elmenni valahová még a tábor előtt beszélgetni, iszogatni, bulizni egy jót!
Edzőbák megjelenése természetesen kötelező!
Ötleteket, észrevételeket akár itt a fórumon vagy telefonon is várom!
Vagy mehetünk a szigetre ahol legutóbb voltunk! (erről élménybeszámolót AMP-től lehet kérni) :D
basszus..., akkor csak Én vagyok lemaradva? :( Pedig a fórumon nem láttam bejegyzést róla ebben az időszakban :) ..., aztán lehet, hogy csak vak vagyok...