FOTÓPÁLYÁZAT - Első helyen állok, de szoros az állás, kérlek szavazz, és oszd meg ezt, hogy megnyerhessem a barcelóniai utazást. Minden szavazat számít, pár lépés az egész, 1 perc alatt kész. 1. Katt a Linkre! 2. Nyomj a "TETSZIK"-re a jobb felső sarokban! 3. Oldal alján a képeknél megkeresed a nevem :ILDIKO URBAN (napernyős kép) 4. Nyomd meg a képemnél a "VOTE" gombot! 5. Felugró ablaknál nyomd meg a KÉK gombot, amire "LOGIN IN WITH FACEBOOK" van írva! 6. Mégegyszer nyomj VOTE-ot a képemnél.
Akkor nálatok is a férfi pucolja a halat :-) (közösen fogjuk, de este mindig enyém az utolsó 2 óra a halakkal... volt hogy 20db-t kellett pikkelyezni, darabolni egyszerre. Tiszta nagyüzemnek éreztem :-) )
Köszöbet Kisbergicsnek a halszemért... másként nem jött volna létre ez az összehasonlító "teszt". (előzmények az objektíves fórumban... de lényegtelen)
Én nem akartam FX-re váltani csak a párom. Portréhoz jobb az fx, meg a kevés fényhez... de telézni pl nem. Mindkettőnek van létjogosultsága. A 10-20-t nem is akartam eladni, de nem igazán kényelmes a használata sem DX módban sem zoomolgatva fx-n.
Köszi. Ahogy D7 írta, Mhertelend melletti domboldalban. Van róla dúrvább fotó is - 23m magas épület és a nagylátóba 5m-ről már a teljes épület belefért :-) Na arról már nehezebb felismerni hol is járunk :-D