Én az efféle szavazási eredményeken mindig elgondolkodom, t.i. itt az emberek a dolog lényegét szinte teljesen figyelmen kívül hagyják. Tán ebből lehet valamelyest analógiát vonni a politikával kapcsolatban, azaz ott is egy szavazáson az emberek vajon milyen szempontok szerint húzzák be az X-et? Elkeserítő következtetést lehet levonni, és ez nem is csak magyar jelenség, gondolom én :( Nyilvánvaló, hogy erre a politikusok rá is játszanak.
a TV-s toplista március 12-18 idoszakaban mért nézettség alapján a SZJ már az elso 15 (!!!) produkcioba se fér bele !!! Ez megint nagy-nagy sutemény lesz a TV2-tol....Bukta. Pedig az 5let - mint mondottam - nem lenne rossz......
Egyetértek mindenben veled és remélem, hogy tényleg normál méretű jégen lesz a kori finálé. De azért azt is remélem, h Plushenko mellett ha csak egy aprócska helyet is, de szorítsanak a Regőczy-Sallay párosnak.:)
Hát ez a Keresztapa kűr baromi jóóó volt,még Plushenko is megirigyelné!:)Úgy indult ez a bejutási sztori,h a műsor kezdete előtt utána jártam,h belehet-e jutni majd,amikor Plushenko lesz,mert Imádom és feltétlen szeretném Őt újra látni élőben...kérdezősködtem ismerősöket,h nincs-e vkinek tévés ismerőse,aki betudna vinni és végül taláktam vkit,akinek az ismerőse ott hangtechnikus,ennyi!Egyébként meg szerintem a műsor csattanója lesz majd Plushi és sztem úgyanúgy nagyközönség előtt fog zajlani a finálé,mint a Megasztárba a Sportcsarnokos döntők,nem?
Ja még annyit akartam,h aki még nem vette észre,szombatonként megy a Rai uno-n az olasz Sztárok a jégen,nézzétek,ha tudjátok,21.20-kor!
-Klaudia pár héttel ezelőtt: Nézd Roland, tudom, hogy Te színész vagy, de engem nagyon zavar, hogy itt is az arcoddal próbálsz játszani.
-Klaudia most pénteken: Sylvi, imádom, hogy játszol a felső fogsoroddal.
-Xavér múlt héten: Nézd Roland, ez egy korcsolyaverseny, és Szilveszter messze magasan jobban korizik, mint Te, és ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni.
-Xavér tegnap: az igaz, hogy Kata jobban korizik, de egy szín elveszne a műsorból, ha Feró esne ki.
Akkor most hogyan is van ez??
Most amúgy kicsit Regőczy Krisztinában is csalódtam, mert úg érzem, ő mindig korrekt, igazságos és kedves szokott lenni, de hogy még ő is Nagy Feró szorgalmát dícsérje, mikor Feró, úgy kb. 2-3 hete nem mutat új elemet a kötelezőkön kívül, nem reális. Kata meg, hogy helyreállt a sérülése óta, nagyon sokat haladt előre.
Tudom, hogy mindegy, hogy ebben a három hétben Bódi Sylvi, Feró meg Kata milyen sorrendben esik ki, és azt is, hogy Dobó Kata már menekülne ebből az egészből és élné a saját életét, de akkor is furcsa volt nekem ez a tegnapi végkifejlet. Na, mindegy...
A jegyirodákban lehet kapni jegyet, de nem találtam meg a honlapjukat (ha egyáltalán van). Viszont az edzőm mondta, hogy nagyon kell vigyázni, lehetőleg ne hétvégi előadásokra menjünk, mert akkor több fellépőnek egyéb elfoglaltsága akadhat, és még ha plusszba valaki lebetegszik, egy kabarészerű dolog sülhet ki belőle. Ő tapasztalatból beszélt, már belefutott egy ilyenbe.
Ez a Keresztapa nekem is nagyon tetszett, egyre jobban kedvelem Bercit. Kár, hogy már nem versenyez, viszont ennek köszönhetően többet láthatjuk iktthon revüben :-)
hat megmondom oszinten, en nem igazan neztem ezt a musort egyszer sem vegig, neha-neha egy-egy lopott 20 percet, de azt azert sikerult felmernem, h ez a Nagy Fero egyaltalan nem tud korcsolyazni... ami nem baj, ellenben szerintem az mar igen, hogy egy hajszalnyit sem fejlodott az elmult hetek alatt... Szerintem a jegtanc a kecsessegrol, szepsegrol is szol, de semmikeppen nem a csetles-botlasrol... erre a zsuri nem Ferot akarja benntartani?? Es a nezok is... Ezek utan orulok, h nem neztem az egesz musort.
Gondoltam, beleqkkantok már ebbe a valamibe... Hát éppen mit látok.... 50%-50% Egyből Bigbráner feelingem lett. Csak a laptopos Söndör hibádzik.... 8o))))
Dobó Katicát meg nem tudom, miért tartja benn a közönség, amikor annyira menne már szegény.
Jó, de ne ma menjen, és pláne ne Feró ellen. Meg végre kezdi érezni ezt a korcsolya dolgot... De nekem tetszik ám a felfogása. Élvezi, de nem akarja tönkretenni magát miatta.
de kár, hogy ezt nem láttam! :-D csak hallgattam akkor őket - de a végefelé már a hangot is levettem.... viszont Palcsó a saját számában nagyon rulez volt és Hujberék is! de megint azt utáltam, hogy sem az éneklést, sem a kűrt nem lehetett rendesen követni, mert ide-oda kapkodott a kamera.
Végre normálisan szavazott a közönség. Ferónak ma "ég veled", végre megtudjuk, milyen jó nélküle. Ja és Tilla! Ferót már láthattuk így kiöltözve, pl mikor a Lady Karnevált énekelte Lajcsinál. :-)
Dobó Katicát meg nem tudom, miért tartja benn a közönség, amikor annyira menne már szegény.
A maradék négy emberrel maximálisan elégedett vagyok. Ők vagy nagyon lelkesek, vagy nagyon profik, ott a helyük a képernyőn. :-)
Tragikus volt. Oláh Ibolya beleröhögött a dalba, Verával együtt, Ibi nem is tudta folytatni, de végülis a Tóth lány kisegítette. Ibi abszolút nem színpadképes, lerontotta a produkciót.
Azért a zsűri ma is hozta a formáját, de végre meg merték mondani Ferónak, hogy bénán korizik, akinél én is pont azt éreztem, hogy nincsenek új elemei (szemben pl. Hujberrel meg Csollánnyal). Zizi lepontozását, meg Kata felpontozását sem értettem, kicsit közönségmanipulálónak éreztem a pontszámokat itt-ott (értsd: ha adunk Katának sokat, majd kevésbé szavaznak rá, Zizinél meg fordítva -vagy csak üldözési mániám van :)
Az viszont való igaz, hogy Dobó Kata ma először korizott nyugodtan, és még jó is volt (a múltkori második kűrje ugye nem volt túl kidolgozott -érthető módon)