Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
hat(szerintem) pont azert mert golyos. Ha felyreallitom es elkezdem masszirozni a golyot ujjal(:D)
nem mozdul a kurzor. Tehat alvoban is majdnem olyan mintha ki lenne huzva (nem olyan erzekeny igy az eger, mintha talpan lenne. Mivel az eger mozgasa is ebresztheti a gepet ezert allitom fejre.
Amugy ma megen felebredt magatol. Mintha el lennek atkozva ezzel az alvo moddal....Elozo win 10emnel is szenvedtem ezzel eleget.
Hol is tudom megnezni, h mi az ami miatt ebredt a gep?Ezt mar egyszer tudtam (miutan itt elmondtatok)
Ma megen sikeres szunyalason van tul a gep. Eger lesz ez sztem, mert fejreallitottam szunyaba rakasnal hajnalban es 11 orat aludt (en meg 8at:)
Egyebkent mindket egerbeallitast teszteltem, magyaran : Akar bent van a pipa az "allow wake timers"nel , akar nincs : Mindenkeppen felebreszti az eger mozgasa a gepet.
Megprobaltam hatha csak egy hiba miatt forditva erzekeli a beallitast, de nem. Mindenhogy ebreszti
Beallitottam azt amit irtal. Az "eger ebresztheti a szamitogepet" checkboxbol kiszedtem a pipat. Igen, alkalmaztam is, plusz ujra odamentem ,h el lett-e mentve. El .
Betettem alvoba, mivel lassan hunynek egyet. Par percig hagytam aludni, majd mielott otthagytam volna a gepet: A fene egye meg nem bizom en ebben az alvo modban, megmozgatom proba gyanant az egeret, h tenyleg nem ebred-e fel. Igen az tortent amit sejteni veltek ..
Marad a fejreallitott eger (golyos egeret hasznalok tehat van ertelme) + aznap 11 orat aludni tudott.
Bar ha ez a beallitas ilyen "nagyszeruen" mukodik, akkor lehet az "allow waking timer"-t tiltani sincs sok ertelme. De az a beallitas is megvan.
Lehet ez az eger ebreszthetoseg forditva mukodik a rendszeren? Marmint ,h disable allapotban van engedelyezve?
Egy maréknyi ilyen shitbucket-cím úgyis köll ide-oda, azok keresztül-kasul meg vannak adva egymás szekuriti-micsodájának, oszt' jóvan. Annyit megmutatnak úgyis belőlük, amiből már tudom, épp melyik kell...
Google kevésbé szopat, vagy mindenféle összetett opciónak kell együt állni, ha olyan nyílt wifire lépek fel ami geoadatbányában nem ott szerepel pld. akkor elég rinyás tud lenni egy pillanat alatt. Van is benne valami.
Rajtam meg mindig az csapódik le, ha együgyű júzer "nálam aztán ne kémkedjenek" módszertannal semmit nem ad meg, vagy egyszer használotos telefonszámot ad, az megszűnik, vagy máshoz van kötve, jelszót elfelejti és akkor oldjam meg... Szóval „Hű-ha! Mindig így kezdődik! Aztán majd jön a futás, meg a sikítás!” PayPal dettó, ott is lehet válogatni, hogy hova kérje, de ügyfeleknél is akkor derül ki mindig, mikor lejár a domain, jajj nem kell már semmire és csak 20 percre állítsam vissza, míg megnyom egy emlékeztetőt és új jelszót állít be. Ez mind tipikus.
De az ügy szempontjából mindegy, látta, hogy a fiókhoz van csatolva, és? Te írtad, hogy meg kell erősíteni és nem az eredeti posztoló. Ezrt írtam, hogy opciót veszel állapotnak, ami úgy hülyeség.
Lehet nem is volt aktív, azt sem tudjuk de kérdezzük meg.
Gyanítom, hogy valamilyen módon az 'új' eszközök* számához és megjelenésük gyakoriságához kötik a nyaggatás indítását, tkp. jogosan és logikusan.
* ... ahol 'új' eszköz lehet akár a megszokott brózer is, ha törölted a sütiket, és ezt - pl. valamilyen hibakeresés miatt - rövid időn belül többször is megteszed.
És? Leírtuk mi van, most meg szokás szerint valami teljesen triviális dolgon értetlenkedsz. Odaadta beüzemelésre, beírta, csókolom. Mi a kérdés? Vagy ez miben válasz arra, hogy a Google egy vicc vagy mi a két lépcső és mi egy második eszköz vagy miképpen. Ezt is más írta, mert a tablet műxik. Én meg éppen most csináltam MS fiókkal, nagy kaland, mondtam havercsajnak, hogy mindjárt jön egy kód a telefonodra és nahát, jött is. Ez másik eszköz, csak Te kezdted el kavarni a hülyeséget, hogy ha jól tudod akkor ez meg az meg másik eszköz. Nem, nem így van.
"Hozzamkerult egy tablet(uj) de csak beuzemelesre. (az illeto megadta a googli fiokjahoz tartozo bejelentkezesi adatokat es kerte h ezzel uzemeljem be keszre a tabot.)"
... és ha ezektől is elzárkózol, akkor mindig lehet annyit nyomkodni rajta, hogy végül beérje egy másik mélcím, de max. egy oda küldött kód megadásával. Sz'al igen, eddig mindig megoldódott egy brózer használatával, legfeljebb egy inkognitó-ablak köllött...