Kb 40-50 ora hasznalat van a gepben es egy olyan kerdesem lenne, hogy a kontrolleren az xbox gomb korul levo ledek villogasa hivatottak-e jelezni valamit? Mert nem tudom, h csak eddig nem vettem-e eszre vagy mostanaban kezdte azt,hogy 2-3 percenkent par mosodpercig a gomb korul villog mind a negy kis vonal, majd visszaall az eredeti bal felso vilagitashoz.
Esetleg az elem csokkeno energia allapotara hivja fel a figyelmet?Mondjuk a 4 csikbol meg ketto van az elemekben amit a konzol mutat az X gomb megnyomasakor.
Egyebkent ha nagyon tre az elem akkor a zold feny piros lesz?Vagy vhogy jelzi mikor lenne aktualis cserelni az elemeket?
Tovabbi segitsegert ide fogok jonni a kesobbiekben,ha szukseg lenne ra.Amikor mar itt van a konzol.
Sztem 1-2 heten belul tuti megveszem.
Egyebkent olvastam xbox 360 wikipediat es ott a hardwarenel a felsorolasoknal azt olvatam, h 500 MB memoria van ezekben a gepekben, ami sztem vmi felreertes:)
Igen! Teljesen jól gondolod a dolgokat! :) Nincs semmi buhera! A hálózat beállításainál mindössze két portot kell továbbítanni (forwarding) a routeren keresztül. Az a többi netet is használó eszközt nem befolyásolja. Offline módban is használhatod! A mentéseket vagy pen-drive-on, vagy a winyón is tárolhatod (nem foglalnak sok helyet) Viszont -ha módodban áll- érdemesebb lenne a nagy képernyős tv-t HDMI kábellel összekötnöd, úgy digitális képet kapva határozottan jobb minőségben élvezheted a játékokat.
Teljesen kezdo xboxos sem vagyok meg,mivel nincs meg gep sem,de a kozeljovoben vennek,mert manapsag mar elegge elerheto aron kinaljak ujonnan is.(ha ajandek jatekot is beleszamolod 50 ezerert egy uj xbox 360 konzol 2 ev garival egesz elfogadhato.
Szoval meg soha nem volt konzolom, kiveve a wii mikor megjelent egy olyat vettem,de ennek mar sztem 6-7 eve is van. Na,nem untatnalak titeket a rizsaval,a kerdesem xboxhoz vonatkozik.
Ha nekem nem kell hozza az xbox live meg az online tartalom, akkor az int.beallitasokat el sem kell vegeznem?Ettol meg a gep offline funkcioi ugyanugy hasznalhatoak?
Mert a modemet nem akarom itthon buheralni,leven nem egyedul lakom es pl a tv adas is arrol jon.Meg van asztali pc,tablet, szoval a konzolt nem erre vennem.Kizarolag videogamekre.
Pl a menteseknek nincs koze a livehoz/online felulethez?
Mondjuk abbol a szempontbol megis lehet jo lenne hozza net,mert a csomaghoz amit kineztem jar 1 honap live gold elofizetes, tehat-ahogy olvasom lejjebb- lehetne teljes jatekokat letolteni.Helyem lenne agepen, mert a kinezett drab 500 gb belso tarhellyel rendelkezik.
Valamint meg egy utolso dolog:
A media boxom amin a tv adok jonnek scart kabellel van rakotve a tvre.Emellett van egy divx lejatszo is a tv masik scartjara kotve, ennek a helyere menne az xbox.Azt a hagyomanyos scart kabelt kuldik a csomaggal sztetek?
A tv egy nagy kepernyos plaza,remelem a keparannyal nem lenne gond xboxozas kozben.Jonne az teljes kepernyon?
Bocsi a kicsit furcsa krdesekert de megkoszonnem ha valaki egy terjedelmes valaszt adna.
Elmondanád, hoyg pontosan mit kell átállítani a routeren? Én sem tudok semmilyen online contenthez hozzáférni, sőt, még az Xbox live fiókba sem tudok belépni.. köszi!
Sziasztok Tudna nekem abban segíteni valaki h miért nem talàl az xbox live egyetlen online partit sem ahova csatlakozhatnék. A routert már átállítottam a nat tìpusa open mégsincs egy parti se. Eredeti játék. Nem babrált xbox! Előre is köszönöm a segítséget.
Szóval mi is történt itt? Egy "okosító" azt tanácsolta neked, hogy 01-04 sorszámú gépet vegyél mert azok biztosan megcsinálhatóak de Te nem ilyet vettél és mégis meg lehetett csinálni? Megjelölted a gépet ? Minek? A menüben is megtalálod a sorszámát, a hátulján, az usb portok alatt az előlapon és a dobozán is. És miért jó az egy okosítónak ha azt mondja nem lehet megcsinálni azt a gépet amit odavittél okosítani?
Nekem sajnos nincs LIVE-om, de talán a gugliban próbáld beírni az említett hibakódot, és ott hátha dob valami okosságot! A net kapcsolat létrejött egyáltalán?
Karácsonyra megleptem a drága gyermeket egy Xbox 360-nal, meg is volt az "öröm bódottá", viszont az Xbox Live-hoz való kapcsolódással gondom akadt... (Tudom, hogy meghekkelték karácsony előtt, de elvileg már kéne működnie). Szóval a lényeg a lényeg: a kütyü végigvisz a Live-fiók létrehozásának folyamatán, majd közli, hogy az Xbox-szolgáltatás nem érhető el, és mellékel hozzá egy hibakódot. Érdeklődnék, hoyg ezeknek a kódoknak a jelentése megtalálható-e az Xbox Live valamely oldalán (én nem leltem, de eleht, ez az én lámaságom). Köszi a segítséget!
Sajnos konkrétabbat majd valaki erre tévedő fog tudni neked mondani. nekem se bankszámlám, se live-om nincsen, így az efféle gondok alól -kivételesen- mentesülök. :)