Keresés

Részletes keresés

h.laca Creative Commons License 2006.11.05 0 0 502

No es az alapkerdes? Miert szegte meg Revesz Martiriusz hazank torvenyeit es miert nem engedelmeskedett a rendorseg tavozasra valo felszolitasanak?

Itt jön képbe az amnézia,természetesen szerintem ügyvédi tanácsra.Csak csórikám nem tudja,hogy ez nem mentesíti a felelősség alól,attól még felelős érte.Szóval én is megkapirgálnám azt a mentelmi jogot.

Előzmény: sashimi (482)
Powersystem Creative Commons License 2006.11.05 0 0 501
Amivel nem is értek egyet, de azé nehogy már az összeset úgy állítsátok be mintha mindenki terrorista lenne köztük vagy mifene!
Előzmény: Törölt nick (500)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.05 0 0 500
Pontosan, az a dolguk, nem pedig az, hogy csordában összerugdossák az embert!

Azért etetjük és ruházzuk őket!
Előzmény: Powersystem (498)
Powersystem Creative Commons License 2006.11.05 0 0 498
"akiket Gyurcsány ÁVH-s rendőrruhába bújt terroristái "

Aztán majd ha téged mondjuk az egyik utcasarkon kirabolnának akkor elvárnád hogy ezek a terroristák kerítsék kézre a rablót! Mellesleg még mindig nem változott a primitív stílusod!
Előzmény: smafu (496)
halford Creative Commons License 2006.11.05 0 0 497

a magyar

smafu Creative Commons License 2006.11.05 0 0 496
Ne fogléalkozz vele..
Röhögjél a gyerekeken, családanyákon, családapákon, akiket Gyurcsány ÁVH-s rendőrruhába bújt terroristái szétvertek kardlappal, gumilövedékkel, könnygázgránáttal.
Röhögjél a Kunczéval, gúnyolódj rajtuk, mert ez a liberális tempó !
Előzmény: eke (494)
cserép virág Creative Commons License 2006.11.05 0 0 495

És ezek mind, mind megkapják majd a magukét!

Más baján örömködni?

Az ilyenek mind megkapják,aztán csodálkoznak, hogy nincs szerencséjük!

Képzeld, hogy visítanak majd, ha valami nem úgy sikerül ahogy szertenék.

Előzmény: smafu (492)
eke Creative Commons License 2006.11.05 0 0 494
ez samfu!

"A nyilas interpelláció beállításában a tüntetés úgy szerepel, mintha a közrend fenntartására hivatott rendőrség tervszerűen, előre megfontolt szándékkal véres rohamot intézett volna utcai járókelők ellen, mialatt bárányszelíd tüntetők fegyelmezett formában éppen csak a maguk politikai meggyőződésének akartak szerény kifejezést adni…"

de zsa vű?
Előzmény: smafu (492)
halford Creative Commons License 2006.11.05 0 0 493
Tegnap ott volt volt Szíriusz?
smafu Creative Commons License 2006.11.05 0 0 492
Én tudom, hogy hazánkban minden haladó liberális, annál jobban kiröhögi a rendőrök által összevert embereket, minnél inkább nem értenek egyet velük.
Mert ez olyan liberális izé.. Bemosni a másiknak, aztán kiröhögni, megalázni.
Szórakozni egy nagyot bordatörésén, kéztörésén, bevert fején.

Ennyit tudtok a szadista állat Kuncze zászlaja alatt meg a neveteket.

Előzmény: eke (489)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.05 0 0 491
ehhez Revesz Martiriusz mentelmi jogat a parlament - sajat keresere - megszunteti ebben az ugyben,

Révész a feljelentő, nem a gyanusított.
Miért kellene a mentelmi jogát felfüggeszteni?
Erőd Creative Commons License 2006.11.05 0 0 490
Lassan már mindenkinek lesz művészneve a parlamentben. Illik azt is megjegyezni, hogy tettek érte, hogy megfelelő nevet kapjanak.
eke Creative Commons License 2006.11.05 0 0 489
na na mi őszintén szeretnénk tudni hogy a Libris vérzőfejű mártíisuz az a Mártírisuz e aki csak a kórházban tért magához ahol megmondták neki hogy ő képviselő, ezért amnéziás.
Előzmény: smafu (488)
smafu Creative Commons License 2006.11.05 0 0 488
Csak remélni merem, hogy a liberális Kunczénak is eltöri egyszer egy szintén liberális ÁVH-s verőlegény a bordáit, kezét, hogy egy hasonlóan liberális társa nagyokat röhöghessen rajta.
eke Creative Commons License 2006.11.05 0 0 487
Nekem jobban tetszik az, hogy észrevette hogy a StarWars forgatásán van.
Előzmény: sashimi (485)
eke Creative Commons License 2006.11.05 0 0 486
"A nyilas interpelláció beállításában a tüntetés úgy szerepel, mintha a közrend fenntartására hivatott rendőrség tervszerűen, előre megfontolt szándékkal véres rohamot intézett volna utcai járókelők ellen, mialatt bárányszelíd tüntetők fegyelmezett formában éppen csak a maguk politikai meggyőződésének akartak szerény kifejezést adni…"
Előzmény: keviocsi (484)
sashimi Creative Commons License 2006.11.05 0 0 485
szerintem azért maradt a helyén Mártíriusz mert hirtelen müveleti terület vette körül azon meg nem mert keresztülbotorkálni.

Szo sincs errol. Martiriusz a csaladjaval volt, akik nyugodtan hazaertek. Tehat a kepviselo is tavozhatott volna baj nelkul a helyszinrol. De o visszafordult a rendorok felel, mert allitasa szerint azt hallotta, hogy arrafele atrocitasok tortentek. Nme ahelyen maradt, hanem visszaindult. Tehat Revesz nem artatlanul serult meg, hanem maganak kereste a bajt: a martiriusz elnevezes abszolut indokult.
Előzmény: eke (483)
keviocsi Creative Commons License 2006.11.05 0 0 484
Antidemokratikus posztommunista rendőrterror, békés megemlékezök brutális verése , majd kigúnyolása. Azt gondoltam a hazugsághatalom már mélyebbre nem tud sűlyedni.
Tévedtem.
eke Creative Commons License 2006.11.05 0 0 483
szerintem azért maradt a helyén Mártíriusz mert hirtelen müveleti terület vette körül azon meg nem mert keresztülbotorkálni.
Vagy érezte hogy az erő vele van?
Felismerte DartVédert és papírral ceruzával szaladt felé egy autógrammért?
És közben motyogta hogy a gyerekimet se felejtsétek meg az asszonyt, meg az itt levő szüleimet sem...

sashimi Creative Commons License 2006.11.05 0 0 482
Az, hogy Révész Máriusszal pontosan mi történt, majd az ügyészségi vizsgálat remélhetőleg kideríti.

En is remelem, hogy teljes koru vizsgalat lesz es ehhez Revesz Martiriusz mentelmi jogat a parlament - sajat keresere - megszunteti ebben az ugyben, hogy az ugyeszseg valoban teljes koru vizsgalatot vegezzen. Peldaul szukseg lenne igazsagugy orvosszakerto bevonasara annak tisztazasara, hogy egy eltorott kar es lapocka hogyan gyogyulhatott meg ket hetnel rovidebb ido alatt? A memoriakiesest is vizsgalni kellene. Vajon tenyleg erhette-e RM fejet olyan utes, ami az amneziat indokolja. A zsbbe visszakerult kepviseloi igazolvany kerdes is tisztazasra szorul.

No es az alapkerdes? Miert szegte meg Revesz Martiriusz hazank torvenyeit es miert nem engedelmeskedett a rendorseg tavozasra valo felszolitasanak?
Előzmény: Törölt nick (476)
eke Creative Commons License 2006.11.05 0 0 481
okoskám!

Ezt olvastad?

""A nyilas interpelláció beállításában a tüntetés úgy szerepel, mintha a közrend fenntartására hivatott rendőrség tervszerűen, előre megfontolt szándékkal véres rohamot intézett volna utcai járókelők ellen, mialatt bárányszelíd tüntetők fegyelmezett formában éppen csak a maguk politikai meggyőződésének akartak szerény kifejezést adni…"
Előzmény: Törölt nick (477)
eke Creative Commons License 2006.11.05 0 0 480
na? most akkor megverték vagy feltételezés van?
Ez utóbbi nem hagy nyomot és nem töri el az egy nap alatt hegedő lapockát.
Egyébként a vérzőfejű Mártíriusz a Libri kirakatban ugyanaz mint az a Fidesz képviselő aki a kórházban tért magához? Vagy egy másik?
Nem tom már azt sem hogy melyik lett amnéjzijás? Kirakatos vagy a képviselős?

Előzmény: Törölt nick (476)
cserép virág Creative Commons License 2006.11.05 0 0 479
Szalonidióta
Előzmény: DegeneraBocsinka (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.05 0 0 478
Próbálom magam beleképzelni a huszonéves kisrendőr helyzetébe.Vidékről vagyok felrendelve kb. két hete nyilván ez idő alatt nem láthattam a szeretteimet,hajnal óta teljes menetfelszerelésbe készültségben vagyok.Ráadásul édesanyám súlyos betegen fekszik egy távoli kórházban,eközben ők üvöltözik "kurva anyád büdös zsarú".Ekkor egy kopasz kis mocskosul bebaszott kis fütyi valami segtörlő papírt lobogtatva (később kiderült,hogy révész mariska volt)ugra -bugrált ,rosszul lépett és dodott egy hátast. Elnézést ,hogy megfeletkezve minden bánatomról nagyot nevettem .
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.05 0 0 477
Parancsolj!

Legyél szíves külön kiemelten megnézni az egyes eszközök használatának feltételeit!!!!!!

3/1995. (III. 1.) BM rendelet
a Rendőrség Szolgálati Szabályzatáról
A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény (a továbbiakban: Rtv.) 101. §-a (1) bekezdésének e) pontjában kapott felhatalmazás alapján a következőket rendelem el:
Tömegoszlatás
68. § (1) Tömegoszlatás elrendelésére - jogszabályban meghatározott feltételek megléte esetén - a gyülekezési törvény hatálya alá tartozó olyan rendezvényeken, ahol a rendőrség a rend biztosításában közreműködik, a biztosítás parancsnoka jogosult.
(2) Ha jogszabály a tömeg feloszlatását a rendőrség számára kötelezővé teszi (1989. évi III. törvény 14. §), vagy tömeg jogellenes magatartást tanúsít, a csapaterő kirendelésére jogosult rendőri vezető intézkedik a tömegoszlatásra.
(3) A szétoszlásra irányuló rendőri felszólítást lehetőleg hangosító eszköz alkalmazásával legalább kétszer meg kell ismételni. Az utolsó felszólítás során a kényszerítő eszközök alkalmazását kilátásba kell helyezni.
(4) A felszólításban közölni kell a helyszínről való eltávozás irányát, és arra a szükséges időt biztosítani kell. A felszólítást a rendőri fellépés megkezdésével egyidejűleg kell foganatosítani, ha a csapaterőt a tömeg részéről közvetlen támadás éri.
(5) Tömeggel szemben a csapaterő a következő kényszerítő eszközöket alkalmazhatja:
a) passzív ellenállás esetén testi kényszert;
b) aktív ellenszegülés esetén rendőrbotot, vegyi eszközt, ingerlőgázt, elektromos sokkoló eszközt, bilincset, pórázon vezetett szolgálati kutyát szájkosárral vagy anélkül, valamint vízágyút;
c) felfegyverkezett tömeg ellenszegülésének megtörésére pirotechnikai eszközt, gumilövedéket, lóháton vagy járműkötelékben végzett kényszeroszlatást;
d) a szervezők, hangadók, bűncselekményt elkövető személyek kiemelésére, elfogására elfogóhálót.
(6) Az alkalmazandó kényszerítő eszközök körét a csapaterő parancsnoka határozza meg.
(7) A csapaterő alkalmazásának részletes alaki szabályait külön utasítás szabályozza.

Előzmény: eke (474)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.05 0 0 476
Az, hogy Révész Máriusszal pontosan mi történt, majd az ügyészségi vizsgálat remélhetőleg kideríti.

De igen életszerű, ha valaki egy olyan tüntetés helyszínén tartózkodik, ahol serényen és csoportosan gumibotoznak a rendőrök, akkor a rajta látható gumibotnyomok nem egy korábbi családi összejövetelen kitört tömegverekedés eredményei.

De itt nem Máriuszról, hanem Kunczéról szól van ám szó, aki képviselő, korábban elszánt antikommunista, a szólás -és gyülekezési szabadság bátor és rettenthetetlen harcosa és most valami miatt nemhogy nem emel szót a rendőri önkény ellen, hanem mit tesz isten, arrogánsan gúnyolódik egy országgyűlési képviselőtársán, akit az alapos feltételezés szerint megvertek a rendőrök.

Ez ám a baj, de nagy!
Előzmény: eke (473)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.05 0 0 475
Ejnye révész mariska nem kelett volna az az utolsó pohár akkor nem b.sztad volna magad a flaszterhez .
eke Creative Commons License 2006.11.05 0 0 474
tőled meg szeretném megkérdezni, hogy mire való a tonfa meg a rendőrbot többi válfaja? Mi annak az okszerű és szakszerű hazsnálazti módja. Egyébiránt nem lkehet hogy a testi kényszert verésnek gondolod?
Előzmény: eke (473)
eke Creative Commons License 2006.11.05 0 0 473
még csak olvashattunk erről a verésről én végre szeretném látni, mert addig amíg csak 6od kézből származó állítások vannak, addig én szkeptikus vagyok...
nem hiszek a csodákban.
Előzmény: Törölt nick (472)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.05 0 0 472
aztán a következő kettő lendületből ráhúz egyet-egyet a hátára vagy fejére.

még megfordult és óbégatott, hogy ő képviselő, mentelmi jog, stb., na akkor verhették szájba...

Nos, itt vannak a bajok, hogy a rendőr intézkedése során a saját belátása szerint megüt, megver bárkit is.

A tettenért anyagyilkost sincsen joga testi fenyítésben részesíteni, amennyiben az nem támadja meg.

Az, hogy valaki a rendőrség felszólítására nem hagyja el a tüntetés helyszínét, nem jogosítja fel a rendőrt arra, hogy bárkit, aki nem támadja meg, megverjen.

Aki nem távozik el a helyszínről, azt állítsák elő, indítsanak ellene büntetőeljárást és majd a bíróság kiszabja a büntetést, de a rendőr nem verhet, ezt tessék megérteni!
Előzmény: Törölt nick (451)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!