Keresés

Részletes keresés

Olga90 Creative Commons License 2019.05.16 0 0 1645

Üdvözlök mindenkit. Remélem, sikerül új barátnőt találni. Magamról röviden: 50-es, Budapesten élő, értelmiségi nő vagyok. Szeretek olvasni, utazni, filmet nézni, sétálni. Kiránduláshoz,színházba járáshoz, közös kávézáshoz, teázáshoz keresek valakit, akivel megbeszélhetjük az élet dolgait. Bízom benne, hogy még ebben a korban is születhetnek igazi barátságok. 

Az e-mail címem: mjudit1005@gmail.com 

Zsuzsi2019 Creative Commons License 2019.05.15 0 0 1644
Sziasztok! Szívesen barátkoznék lányokkal-hölgyekkel, komoly barátság reményében. Magamról röviden: 26 éves vagyok, irodában dolgozom, koromnál jóval éretebb gondolkodású csinos lány vagyok. Budapesten a belvárosban lakom egyedül a két kiskutyámmal:) Nem drogozom, nem dohányzom, viszont alkalmanként szeretek borozni vagy koktélozni. Érdekel a divat, ezotéria, színház, mozi, opera, kirándulás stb. Ha budapesti vagy, és kb 25-35 év közötti, és szeretnél magadnak egy igazán jó barátnőt, akire mindig mindenben számíthatsz, akkor írj bátran! Szeretném leszögezni hogy nem keresem az urak társaságát, sem párkapcsolatot. Igazi barátokat keresek, mondhatni egy legjobb barátnőt. Fontos hogy Budapesten lakj, mert heti szinten jó volna találkozni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj bátran! Előny ha fent vagy Facebookon:) Email: zsuzsizsuzsi782@gmail.com Mindenkinek válaszolok 1 napon belül! Köszönöm!:-)
eszterhargitai Creative Commons License 2019.05.06 0 0 1643

Sziasztok! 

 

21 éves lány vagyok. Sopronban élek jelenleg a párommal. Barátnőt keresek akivel jókat lehet programozni, beszélgetni! Távolság nekem nem akadály :) Idősebb és fiatalabb korosztállyuk is jól ki tudok jönni. Ha van kedved írj nekem: eshorvath@outlook.hu

Törölt nick Creative Commons License 2019.05.05 0 0 1642

Sziasztok!

 

Szellemi foglalkozású férfiként ismerősöket, akár barátokat is keresek a 30-as korosztályból - leginkább a közepéről-, akikkel lehet közös programokat szervezni, beszélgetni, és tényleg keressük is egymást – nem évente párszor és nemcsak „elektronikusan”.

Távbarátságok, levelezőtársak kizárva. Hölgyek kérem ne írjanak, mivel itt nem párkapcsolatot keresek, és nem női barátokat (se szingliket, foglaltakat meg pláne)! Családos/házas, egyéb okokból elfoglalt emberek kivételével bárki szóba jöhet.

 

 

Csak Budapest és környéke (18. kerületben lakom)!

 

 

Nem mobilon keresztül ismerkedem igénytelen egy-két soros üzenetekben és nem felületes emberekkel, akik csak a maguk korlátolt elképzeléseik szerint ismerkednének, és túl hamar ítélkeznek!

Aki gondolja, nyugodtan írjon ide: cresthun110@gmail.com.

 

 

U.I.: Fontos a minden részletre kiterjedő figyelmes, értve olvasás, mert azoknak válaszolok, akik megtisztelnek azzal, hogy veszik erre a fáradságot. Ha így sem akadna ideális jelölt, akkor inkább elvagyok a meglévő lazább kapcsolataimban vagy magamban is.

 

MickeyMan90 Creative Commons License 2019.05.05 0 1 1641

Sziasztok! 

Mindig azzal szembesülök az életben, hogy lemorzsolódnak az emberek, eltűnnek és csak akkor jelennek meg újra, amikor már szembesülnek azzal, hogy voltak egykor barátai. Mindig szembesítem önmagamat azzal, hogy csak egy pillanat vagyok-vagyunk az emberek életében, talán éppen ezért határoztam el magamat így a nap folyamán, hogy barátokat, kiránduló partnereket fogok keresni a közeljövőben, hogy egymás pillanatai legyünk. Mindig úgy éltem/élem az életemet, hogy nyitott vagyok mindenki felé és így történik meg az, hogy fantasztikus emberekkel ismerkedem meg és alakul ki egyfajta megmagyarázhatatlan szimpátia egymás irányába. Hiszek a vonzás törvényében, számomra a negatív érzelmű embereknek nincs helye az én környezetemben, vagy nem veszek tudomást róluk és így esik meg számtalan alkalommal, hogy egy különleges kisugárzásra leszek figyelmes, majd alakul ki egy beszélgetés, ismerkedés, baráti kapcsolat. Így esett meg, hogy most éppen TÉGED kereslek! kereslek TÉGED akinek nem számít milyen batyut hozott magával az-az ember akivel szemben állsz, mersz adni neki egy esélyt, hogy megismerjen és az életed részévé váljon, hosszabb vagy rövidebb időre. Kereslek! Kereslek TÉGED akinek nem az lesz a kifogása, hogy most anyagi függvény az, hogy kikapcsolódjon két barát, ugyanis ahhoz, hogy jól érezzük magunkat nem feltétlenül kell a zsebünkbe nyúljunk. Amennyiben csak egy futópartnerre, egy korsó sör melletti társaságra, egy mozi partnerre, kiránduló társaságra, beszélgető társra, Mickey Egér hangutánzójára vágynál, írj rám nyugodtan és én válaszolni fogok neked.  A korlátok csak fejben vannak. 

Korom: 28
Lakhely: Budapest
E-mail: atlascontinens@gmail.com

Miochan Creative Commons License 2019.05.03 0 0 1640

Sziasztok!

24 éves vagyok, Budapesten lakok. Én is szívesen barátkoznék, folyton bennem van a mehetnék, de sokszor nincs kivel. Van parkapcsolatom, de az nem ugyanaz. Egyetemre járok még, szeretek csak úgy mászkálni a városban, kiulni a Duna partra egy üveg borral, kávézni, új helyeket felfedezni. Imádok utazni, kirándulni.

Írjatok bátran :)) 

cmio8535@gmail.com

RMárk91 Creative Commons License 2019.05.02 0 0 1639

Sziasztok !

 

Nemrég költöztem Siófokra és szeretnék új barátokat szerezni, egyedül kicsit unalmas akárhová is elmenni. Néhány dolgom rólam: imádok sorozatokat nézni, moziba járni, fesztiválozni/koncertekre járni 28 éves vagyok, így hasonló korosztályban keresek új ismerősöket ! További szép napot mindenkinek !

Vivien R. Szabó Creative Commons License 2019.05.01 0 0 1638

Sziasztok! 

 

Budapesten élek 23 éves lány vagyok. Barátokat keresek közös programokhoz. írj bátran! 🙂 wiiw123@icloud.com

tryo Creative Commons License 2019.04.30 0 0 1637

Sziasztok!

 

Barátot keresünk Bp-és környékéről.

45-50 h.pár vagyunk.

mail:edenke30@citromail.hu

Mmint Creative Commons License 2019.04.29 0 0 1636

Sziasztok!

 

20 éves lány vagyok. Pilisvörösváron vagy környékéről keresek egy legjobb barátnőt aki korban is illik hozzám, akivel megértjük egymást, tudunk együtt lenni, sokat beszélgetni. 

Szeretek olvasni, szeretem az állatokat, filmeket, zenét, fényképezni.

 

Ha szeretnél ismerkedni velem, ide tudsz írni:  mmint1@freemail.hu 

retykristof Creative Commons License 2019.04.25 0 0 1635

Sziasztok!
24 éves srác vagyok, Budapesten lakok, és egy lány társaságát keresem nem kapcsolati célra, nem szexuális célra, egy olyan kapcsolatra, ahol együtt tudnánk társas programokat szervezni. 
Mint pl kirándulás, mozi, bowling, séta, zenélés, esetleg extrém esetben nyaralás is :) 
Szeretnék korombeli átlagos testlakatú lányokat megismerni. Ha kölcsönös az alap érdeklődés, illetve vonzalom, akkor én szívesen benne lennnék :) 
Szép napot mindenkinek!
Email: retykristof@gmail.com

Matt Scott Creative Commons License 2019.04.25 0 0 1634

Sziasztok!

Mi 25 éves pár vagyunk, Ózdon élünk és van egy 2 éves kisfiunk.
Én természetemből és múltamból fakadóan nem tettem szert barátokra, feleségem pedig messziről költözött ide, hátrahagyva mindent.
Szeretnénk olyan környékbeli (max miskolc, eger, és ezen sugarú kör) párt találni a korosztályunkból, akikkel lehetne közös programokat szervezni, akár gyerekkel akár anélkül. Kirándulás, nyaralás, filmezés, lazulás, vagy csak egy jó kis baráti beszélgetés.

Törölt nick Creative Commons License 2019.04.24 0 0 1633

Még annyival egészíteném ki a leírtrakat, hogy a jövőben aki írna nekem, az erőltesse meg egy kicsit magát és ne gyp-s szintű mobiltelefonos üzenetekkel tegye ezt - amiben se helyesírás, se minimális igényesség nincs -, mint egy éretlen kamasz, mert én nem tudok és nem is akarok ezen a szinten válaszolni senkinek! Lehetőleg kerüljenek az ilyen "gyerekded" harmincasok, meg a felületesek is, akiknek fogalmuk sincs, hogy mit akarnak, vagy hogyan kell normálisan ismerkedni! Köszi!

Előzmény: Törölt nick (1630)
Forroha Creative Commons License 2019.04.23 0 0 1632

Barátnőt keresek (nem a kor, hanem a szimpátia a fontos).

34 éves, budapesti, kedves, figyelmes, érzelmes, megértő, humoros, őszinte nő vagyok. Nem dohányzom. Szeretek utazni, kirándulni, moziba, színházba járni és még sok egyebet. Párommal élek boldogan együtt.

Email: abudapestt@gmail.com
Írj bátran és ismerkedjünk személyesen!

Szofi 46 Creative Commons License 2019.04.22 0 0 1631

Sziasztok! Barátnőmet keresem akinek van kedve beszélgetni néha találkozni. 48 éves vagyok. Ha van kedved írj: karicsszofia@citromail.hu.

Törölt nick Creative Commons License 2019.04.20 0 0 1630

Sziasztok!

 

 

Szellemi foglalkozású férfiként ismerősöket, barátokat keresek a 30-as korosztályból - leginkább a közepéről -, akikkel lehet közös programokat szervezni, beszélgetni, és tényleg keressük is egymást – nem évente párszor és nemcsak „elektronikusan”. Távbarátságok, levelezőtársak kizárva. Hölgyek kérem ne írjanak, mivel itt nem párkapcsolatot keresek, és nem női barátokat (se szingliket, foglaltakat meg pláne)! Családos/házas, egyéb okokból elfoglalt emberek kivételével bárki szóba jöhet, viszont mobilról nem netezek, így nem tudok azonnal válaszolni chat-szerű pár szavas/soros üzenetekre (amik nagyrészt amúgy is tele vannak helyesírási hibával és néha nehezen értelmezhetőek).

 

Csak Budapest és környéke (18. kerületben lakom)!

Aki gondolja, nyugodtan írjon ide: cresthun110@gmail.com.

 

U.I.: Fontos a minden részletre kiterjedő figyelmes, értve olvasás, mert azoknak válaszolok, akik megtisztelnek azzal, hogy veszik erre a fáradságot. Ha így sem akadna ideális jelölt, akkor inkább elvagyok a meglévő lazább kapcsolataimban vagy magamban is.

 

Erika1234 Creative Commons License 2019.04.19 0 0 1629

kozmaerika85@gmail.com :)

Előzmény: Erika1234 (1628)
Erika1234 Creative Commons License 2019.04.19 0 0 1628

Szia! :)
Olyan barátot/barátnőt keresek, akinek lenne kedve ma eljönni velem Keszthelyre egy napos wellnesre Bp-ről vonattal, jókat sétálnánk, megismerkednénk és holnap 1 órás sétahajózás után visszautaznánk Bp-re. :)
Nincsenek barátaim, de most úgy döntöttem változtatok ezen, és nagyon örülnék Neked, ha jelentkeznél.
Nem csak mára keresek barátot természetesen, de ilyen napfényes napot vétek lenne elpazarolni egyedül, a négy fal között.
33 éves férjezett, természetet, könyveket szerető nő vagyok.

Remélem jelentkezel! :)

Törölt nick Creative Commons License 2019.04.18 0 0 1627

Sziasztok!

 

27 éves informatikus vagyok Monorról. Barátokat és szabadidő társakat keresek. Akár online akár nem. Budapestre járok dolgozni, szóval nem jelent problémát a mászkálás. ( nem csak informatikáról tudok beszélni )
Szeretem az ázsiai ételeket, Barcraftot, macskákat, mémeket.

INFP-T

tygra1991@gmail.com

Máté

Törölt nick Creative Commons License 2019.04.17 0 0 1626

Komoly, kedves, meg értő, csinos, fiatal hölgyeketek keresek. Kedves, aranyos, bizalmas, segítőkész férfi vagyok. 42 éves . 

Matt Scott Creative Commons License 2019.04.17 0 0 1625

Sziasztok!

Mi 25 éves pár vagyunk, Ózdon élünk és van egy 2 éves kisfiunk.
Én természetemből és múltamból fakadóan nem tettem szert barátokra, feleségem pedig messziről költözött ide, hátrahagyva mindent.
Szeretnénk olyan környékbeli (max miskolc, eger, és ezen sugarú kör) párt találni a korosztályunkból, akikkel lehetne közös programokat szervezni, akár gyerekkel akár anélkül. Kirándulás, nyaralás, filmezés, lazulás, vagy csak egy jó kis baráti beszélgetés.

E-mail: mattvv9310@gmail.com

Amarillisz1973 Creative Commons License 2019.04.17 0 0 1624

Szia!

 

Tudsz küldeni egy e-mail címet, amire tudok válaszolni? Az én címem vali197309@gmail.com.

 

Ide is írhatsz. Szimpatikus, amit írtál, bízom benne, hogy sikerül majd beszélgetnünk.

 

Üdv: Amarillis

Előzmény: Törölt nick (1614)
Szilvi 27 Creative Commons License 2019.04.16 0 0 1623

Sziasztok! Én 27 éves nő vagyok, és korombeli barátnőket keresek, akivel napi szinten tudnánk beszélgetni. Olyan barátnőre lenne szükségem, akire mindenben lehet számítani, és akivel bármit megtudunk egymással beszélni... Szabadidőmben általában zenét hallgatok, olvasok, filmezek, sétálok. Szeretem a természetet. Introvertált vagyok, emiatt mindig is nehezebben ment a barátkozás, de idővel képes vagyok nyitni mások felé. Ha Te is hasonló vagy irj! E-mail: sunrise8613@gmail.com

Törölt nick Creative Commons License 2019.04.16 0 0 1622

42 éves, szívélyes  kedves, segítőkész férfi, vonzó, fiatal barátnőket keres. T:06703225942 E:koala76@citromail.hu 

Matamanea27 Creative Commons License 2019.04.15 0 0 1621
Sziasztok
Minőségi baráti kapcsolatot keresek a 30-45 éves korosztály közül Budapesten de írhatsz bárhonnan.
A kor végül is nem számit csak az hogy komoly gondolkodásù legyél ha barátságròl van szò, mert számomra ez fontos. Nekem a barátság egy szent dolog, de persze ez idővel alakul ki. Szeretnék egy őszinte, nyilt barátságot akivel mindenről el lehet beszégetni, aki szereti a természetet, szeret utazni, életvidám és esetleg spirituális beállitottságù.
Külföldön élek, de rendszeresen hazajárok. Szeretem az állatokat, tisztelem az embereket a természetet, imádok utazni, ùj kultùrákat megismerni, szeretek néha őrült lenni és akár estétől reggelig táncolni egy discoban ha ahhoz van kedvem, megázni az esőben, örülni aprò dolgoknak, mosolyogni mert a mosoly másoknak is örömet ad🙂
Ha Magadra ismersz várom a leveled.
csillaglany0003@gmail.com
Sziasztok
Matamanea27 Creative Commons License 2019.04.15 0 0 1620
Sziasztok🙂
Minőségi baráti kapcsolatot keresek a 30-45 éves korosztály közül Budapesten de írhatsz bárhonnan🙂
A kor végül is nem számit csak az hogy komoly gondolkodásù legyél ha barátságròl van szò, mert számomra ez fontos. Nekem a barátság egy szent dolog, de persze ez idővel alakul ki. Szeretnék egy őszinte, nyilt barátságot akivel mindenről el lehet beszégetni, aki szereti a természetet, szeret utazni, életvidám és esetleg spirituális beállitottságù.
Külföldön élek, de rendszeresen hazajárok. Szeretem az állatokat, tisztelem az embereket a természetet, imádok utazni, ùj kultùrákat megismerni, szeretek néha őrült lenni és akár estétől reggelig táncolni egy discoban ha ahhoz van kedvem, megázni az esőben, örülni aprò dolgoknak, mosolyogni mert a mosoly másoknak is örömet ad🙂
Ha Magadra ismersz várom a leveled.
csillaglany0003@gmail.com
Sziasztok🙋‍♀️🌺
Zsuzska261 Creative Commons License 2019.04.14 0 0 1619

Sziasztok! Szívesen barátkoznék lányokkal-hölgyekkel, komoly barátság reményében. Magamról röviden: 25 éves vagyok, irodában dolgozom, koromnál jóval éretebb gondolkodású csinos lány vagyok. Budapesten a belvárosban lakom egyedül a két kiskutyámmal:) Nem drogozom, nem dohányzom, viszont alkalmanként szeretek borozni vagy koktélozni. Érdekel a divat, ezotéria, színház, mozi, opera, kirándulás stb. Ha budapesti vagy, és kb 25-35 év közötti, és szeretnél magadnak egy igazán jó barátnőt, akire mindig mindenben számíthatsz, akkor írj bátran! Szeretném leszögezni hogy nem keresem az urak társaságát, sem párkapcsolatot. Igazi barátokat keresek, mondhatni egy legjobb barátnőt. Fontos hogy Budapesten lakj, mert heti szinten jó volna találkozni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj bátran! Előny ha fent vagy Facebookon:) Email: baratkereses94@gmail.com Mindenkinek válaszolok 1 napon belül! Köszönöm!:-)

Enterprise1975 Creative Commons License 2019.04.11 0 0 1618

Üdv! 43 éves Nyíregyházán élő, egyedülálló, nagyon magányos férfi vagyok. Barátok, és sajna társ hiányában Szabolcs megyéből ismerkednék elsősorban hölgyekkel baráti kapcsolatra. Szükségem van Valakire, aki igazi lelki társ lehet. Akivel megbeszélhetünk mindent. Legyen az öröm, vagy bánat, vagy az élet nagy dolgai. Szeretek kirándulni, színházba,koncertre járni,szeretek táncolni és imádok sportolni! Ehhez keresek barátot, akivel jól érzem magam, és Ő is kedveli ugyanezeket az elfoglaltságokat, akivel egy hullámhosszon lennénk. Nem távbarátot,levelezőtársat keresek hanem élő személyes barátot. Ha szívesen megismernél egy Vidám sportos férfit, erre az e-mail címre írj: silverblue@citromail.hu

Lucid_Wolf7 Creative Commons License 2019.04.10 0 0 1617

Sziasztok! 26 éves( nem sokára 27) lány keres barátot, barátnőt Vác környékén. :) Párkapcsolatban vagyok, együtt élek a párommal és két kisfiú tengerimalaccal. Sajnos rólam is lemorzsolódtak a barátok. Picit introvertált beállítottságú vagyok, de közvetlen, őszinte és bármiről lehet velem beszélgetni. Nem szaporítom a szót, aki gondolja írjon bátran: eatpraylove@citromail.hu

Törölt nick Creative Commons License 2019.04.08 0 0 1616

Sziasztok! Barátokat keresek. 19 éves vagyok és Dunaharasztiban lakom. Olyan barátot keresek akit érdekel az informatika világa és a szerelés is az informatikán belül. Igaz barátot szeretnék, remélem írtok majd egy páran. 

 

E-mail: jaskonorbi@gmail.com

 

Magamról még néhány dolog:

 

- Most fogok érettségizni, szeretem az informatikát, és erről nagyon jókat szeretek beszélgetni (most nem nagyon van kivel), szeretem a horror filmeket és a vígjátékokat. Jah és gyengénlátó vagyok remélem ez nem riasztja el a velem egykorú vagy 1-2 évvel fiatalabb barátkozni akaró embereket! 

 

Üdv: Norbi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!