A helyzet az írásod óta csak rosszabb lett, újabb és újabb gazemberségek derülnek ki. Elindult egy lavina, nehéz lesz megállítani, nem lehet már a gyereket visszatolni az anyjába. A kormány minden eszközzel el akarja terelni az ügyről a figyelmet, de hiába a 80%-os média fölénye, ebben sok sikert nem látok.
„A kormány azt akarja elhitetni velünk, hogy a bevételeket az ország az emberek jogos igényei szerint használja fel. Az ellenzék azt mondja, hogy az országot működtetők ellopják az emberek pénzét.”
Nos itt van a kutya elhantolva. Mert el akarja hitetni azt, amit már senki nem hisz el. Éjjel-nappal teljes gőzzel dézsmálják az államkasszát, hatalmas vagyonokat adnak NER-lovagoknak, alapítványoknak ajándékba. Csak hogy a legutóbbit említsem – de lehet, hogy már az óta is csináltak hasonló szemétséget – az Antenna Hungária elajándékozása, majd visszavásárlása egy vagyonért. Pont, mint Visonta…
Nem nagyon kell bizonygatni az embereknek, hogy lopnak, tudja ezt már mindenki.
Üres az államkassza, óriásira nőtt az adósság, már az utóbbi években felvett hitelek kamatai is hatalmasra nőttek, az EU-tól nem jön pénz – jogosan – de a kormány még a választási bukás előtt kiszedi a közösből a morzsákat is.
Igen, azt írtam, hogy választási bukás… ugyanis a mai állapot szerint jelentősen többen szavaznának a Tiszára, mint a Fideszre, ezt már a kormányzó párt sem tagadja. Ha ez így van, akkor az a Fidesznek bukás, ha ennek ellenére mégis a Fideszt hozzák ki nyertesre, akkor azért bukás, - nem fogja már elhinni senki.
Lehet, hogy hatalomra kerülve az ellenzék is lopni fog, nem tudjuk. Azt viszont pontosan tudjuk, hogy a Fidesz milyen mérhetetlen mértékben lop, lopott. Ebből már az emberek döntő többségének elege van.
A kérdés az, hogy ha a Fidesz magát hozza ki győztesnek a választásokon, akkor erre mi lesz a tömegek reakciója?
Kimennek tüntetni, majd este hazamennek, megvacsoráznak és lefekszenek aludni, vagy…?
Van ennyire birka ez a nép, hogy ezt is benyeli? Sikerült a 15 év alatt a Fidesznek ennyire lebutítani, megfélemlíteni az embereket, hogy köpnek egyet, és mennek tovább?
Igazad van. Annak ellenére, hogy rettenetesen nehéz dolog a gyereknevelés az átlagos normális családban is. Ennél nehezebb a normálistól eltérő családokból kapott gyerekek nevelése, de a legnehezebb a bűnelkövető gyerekek nevelése. Mondják a nem eléggé tájékozott emberek azt a baromságot, hogy a miniszter szolga. Azért van szükség a miniszterekre törvényhozókra erőszakszervek működtetésére, mert mi a köznép többsége magunktól nem tartjuk be a szabályokat törvényeket. Sőt a törvényhozók vannak hátrányban mindig. Az sem mentég, hogy nagyon kevés gyereket tudnak az állami neveldékben rendes embernek nevelni, még nehezebb bűnelkövető kiskorúakat törvénytisztelő felnőttnek nevelni. Mindezek ellenére az állam felelősége az, hogy a törvényt nem tisztelőket törvényesen neveljék még a bűnelkövetőket és ne hagyja, hogy arra alkalmatlan emberek rossz munkát végezzenek, visszaéljenek ezeknek a kiszolgáltatottságával. A regnáló kormányok feladata törvények betartatása minden emberrel , kiemelve a saját erőszakszervezeteiben dolgozók törvényes munkája tekintetében. Kiderült, hogy az állam ezt a feladatát nem tudta eredményesen sőt törvényesen megoldani, ezért a kormány a kormánypárt a felelős. Most az ellenzék az ügyész a hibázó az önmagát védő viszont a választók fognak ítélkezni. Ez ebben a körben is úgy van, mint a bírósági eljárásban, az ügyész és a védő tudva vagy vélve az igazságot tévedhet, hogy kinek lesz vagy nem lesz igaza az áprilisban kiderül. Emlékszem annak idején, amikor a németeknél nem mínuszban voltak a gazdasági mutatók a jól élő svábok leszarták Merkel asszony migráns simogató hőstettét. Ha a magyarok úgy érzik nekik a kormány miatt megy rosszul, akkor leváltják, ha nem a kormányt hibáztatják, akkor eszükbe sem jut a törvényszegők pedofilok létezése. Szerintem a minden szar elhitetése kevés. A kormány azt akarja elhitetni velünk, hogy a bevételeket az ország az emberek jogos igényei szerint használja fel. Az ellenzék azt mondja, hogy az országot működtetők ellopják az emberek pénzét. Azért emeli az adókat, hogy többet tudjanak lopni, de majd ők adót csökkentenek mivel ők nem fognak lopni. Egy dolgot a kormány és az ellenzék nem meri kimondani mi sem vagyunk sima polgárok sokkal különbek, mint politikusaink dolgozhatnánk többet és jobban. Mert a sok kicsi is sokra megy. Jövőre is lesznek tolvaj politikusok, nem akarunk jobban dolgozni, de egyre többet akarunk arról az asztalról levenni, amire egyre kevesebbet akarunk feltenni.
Nem kell minden intézményi balhénál lemondani a kormánynak. Még azt mondom, lehet, hogy ennél sem kell.
Viszont igen alaposan el kellene gondolkodniuk azon, hogy hogyan történhetett ez meg, hogy több, mint 10 éven keresztül sikerült a nyilvánosságra hozók hangjait elnyomni. Mi lehetett a baj, hogy tudott róla a rendőrség, tudtak róla a felügyeleti szervek, szinte mindenki az érintett intézményekben, és valaki/valakiknek mégis sikerült az ügyet eltusolni.
Csak egy érdekesség; a hétfőn nyilvánosságra került videók 6 hónapja az ügyészség rendelkezésére is állnak, mégis csak a nyilvánosságra hozás másnapján léptek. Miért, eddig miért nem??
És sajnos a kormány megint csak maszatol, látszat intézkedéseket hoz (mi más lenne az, amikor egy ilyen ügyben többek között a TEK-et küldik ki, hogy minél színesebb legyen az operett előadás) és elhárít magától minden felelősséget.
Gulyás G. azt mondta a mai kormányinfón, hogy csak mostantól tudnak felelősséget vállalni a hasonló esetekért... eddig ki a lóf@sz kormányzott 15 évig???
Annyit már megérdemeltek volna ezek a bántalmazott gyerekek, hogy a kormány egyik prominens tagja - szándékosan nem Orbán Viktor írom, mert ő személyiségénél fogva erre képtelen - kiáll a nyilvánosság elé, az azt mondja, hogy BOCS...
Ezt írtam. Az az igazi hír, amit elhallgatnak. És ez oldalsemleges. Ennek kapcsán írom, ha a kormány minden esetben lemond amikor egy állami hivatalban cégnél, ekkora gazemberség megtörténik, akkor az olaszok a maguk kormányválsági világrekordjával sehol nem lennének hozzánk képest. Gondolom te sem hiszed, ha Magyar Péter lenne a miniszterelnök, akkor a beteg emberek hirtelen meggyógyulnak? A gazemberek eltűnnének az állami felügyeletű működtetésű munkahelyekről. A tőzsdei cégek felügyelőbizottsági tagja becsületből kihagyják a bennfentes kereskedést és így tovább?
"Imádom az öregemberezést, mert az szokott a másik korával külsőjével rugózni, akinek nincs igaza és ezzel akar terelni. ( Na meg a nem kellőképp tanult emberek.)"
"Kedves nyeretlen ifjonc barátom"
Nem tudod te magad se, hogy mi bajod van. Imádtad a kommunistákat, aztán kiszerettél belőlük, majd imádtad a fideszt, akik meg éppen most kezdenek összeomlani...
Nem rosszul fejezted ki magad, hanem a választás eredményét valótlanul írtad ide, mert a Fidesz kapott több szavazatot, mint a rajta kívül indulók összesen. Nem hazudtál abban a bizonyos ügyben, hanem letagadtad.
Imádom az öregemberezést, mert az szokott a másik korával külsőjével rugózni, akinek nincs igaza és ezzel akar terelni. ( Na meg a nem kellőképp tanult emberek.)
50 + százalékot kapott a Fidesz, ami a magyar választási törvény szerint jelen estben kétharmadot ér. Ha bármelyik párt vagy koalíció ennyi szavazatot kap az kétharmaddal fog a jövőben is kormányozni.
Engem nem a véleményed zavar, hanem a tudva valótlan állítások hoznak ki a sodromból.
Azt nyugodtan elviselem ha valaki baloldali vagy jobboldali, de az kihoz a sodromból, ha valaki mindnszarista. Azokat nem szeretem, akik anno Kádárt majd Antallt, később Horn-ot, majd Gyurcsányt később Orbánt szidták. Nekem az igazi rendszerváltás amit Orbán hozta el, kinyírta az általam gyűlölt kommunistákat. Ami igazán gondom, a Macron által kezdett és az őt követő jelenség, amikor egy szélhámos a médiában hülyíti el az embereket. Persze tudom, hogy az építkezés mögött valójában hatalmasságok állnak és megfizetik az emberük futtatóit (gondolok az ATV-re vagy). Sajnos a Fidesz is elkezdte ezt az unszimpatikus kommunikációt (iparszerű átverés, amikor pojácaként megjelenik valahol a fotósával és elhülyíti egy három perces kamu jelenettel az embereket és ezt ontja megállás nélkül) Erre Fóton volt példa. A pasi először radikális jobboldaliként volt sikertelen, majd átállt a vér komcsikhoz, utána médiahuszárként nagy győzelmet aratott. Totál poloska utánzat. Én is jó egészséget kívánok neked!
Tudom, hogy nem kellett volna megkérdeznem, hogy mi van a kisinggel, de ez van, késő bánat…
Úgy látszik nem pihented ki magadat eléggé, a fórum elvonó kúrán. Pedig azt hittem, hogy elmúlt belőled az a zsigeri gyűlölet mindenki iránt, aki nem imádja a fideszt, - belátom, tévedtem.
Arra azért nem igazán számítottam, hogy egyszer csak megjelenik egy öregember vérbe forgó szemekkel és lehazugoz, mert tévedtem néhány százalékot egy szavazás kapcsán. Vagyis nem tévedtem, csak rosszul fejeztem ki magamat, aminek egyébként a végeredményt tekintve semmi jelentősége. (Juteszeme, kiszámoltad már, hogy az össz. leadott szavazatok hány százalékát kapta a fidesz?)
Ne felejtsük el, hogy egy olyan ember hazugozott le, aki hosszú időn keresztül folyamatosan hazudott rólam itt a fórumon. Én nem mentegetlek azzal, hogy hülye vagy, a végeredmény magáért beszél.
Téged nem a véleményem érdekelt, hanem valakinek jó oda kellett mondogatnod, hogy old a feszültséget. Ha sikerült, egészségedre!😊
tudtam, hogy nagyon okos vagy, de hogy egy MNB vizsgáló bizottságnál is okosabb, azt tényleg nem gondoltam volna. 😊
Tényként állapították meg, hogy nem követte el azt, amivel gyanúsították. Amiket itt össze hablatyolsz Magyar Péter állítólagos bűncselekménye miatt az egy olyan zagyvalék, amit szerintem te sem hiszel el. Ha megnézték volna, ha lehallgatták volna, ha ott lettek volna a presszóban, csupa ha, ha. És te kérsz számon rajtam a véleményem kapcsán adatokat, tényeket?? Ejnye öregapám, ismered te a gerenda meg a szálka mesét?
😊
És akkor most lemegyek a te szintedre; Drága öregapám, alaposan becoptad az Orbán mocskos hazugságát Magyar Péterrel kapcsolatban, jól át lettél verve, nem bosszant? Nem tanultál még eleget ahhoz, hogy felismerd az ilyen szedett-vedett, alap nélküli hazudozásokat? Én a helyedben nem védeném az ilyen gyalázatos, mocskolódó bandát. 😊
A gyanú szerint 2023. július 21-én többen, köztük Magyar Péter úgy adták-vették az Opus-részvényeket, hogy tudták, az Opus aznap be fog jelenteni egy részvény-visszavásárlási programot, ami jelentősen befolyásolja majd az árfolyamot, és ezen nagyon sok pénzt kerestek.
Annak ellenére, hogy poloskánk az OPUS felügyelőbizottságának tagja volt, nem tártak felbizonyítékot, hogy tudott arról, hogy hétfőn nagyot fog emelkedni az ára az OPUS-nak. Viszont tőzsdei zsenialitásának köszönhetően pénteken sok millióért vett Opust amit hétfőn irdatlan haszonnal eladott.
A felügyelő bizottságok pont úgy működnek, mint az egyéb döntéshozó testületek. A tagok értesítést kapnak a következő tanácskozás idejéről, napirendi pontjairól.
Ha én lettem volna poloska helyébe, nem mentem volna el azért, hogy letudjam tagadni azt, hogy nem azért vettem pénteken ÓPUS-t , hogy hétfőn eladjam, de mivel hétfőn piszokul felment az ára természetesen eladtam volna.
Ha a bűnüldözők akarják betudják bizonyítani, hogy annak ellenére, hogy nem ment el, tudott a döntésről, mivel mindenkit mindenkor a barátok és az ellenségek a mait technikával lehallgatnak. Az viszont kevés lenne, hogy nem telefonált egy másik tag barátja, hanem egy presszóban találkoztak, ahol egy papírra leírta, hogy ok. Egy agilis nyomozó (ha elment az esze) megkérdezné poloskát kivel találkozott a döntés után a tagok közül, ha letagadná a telefonok cella információiról kiderülne, hogy hamisan vallott és tagadott az informált és az informátor. Azzal együtt ez sem lenne bizonyíték, mert azt mondanák csak megittak egy kávét és mentek a dolgukra.
Én arra gondolok, hogy most elengedték poloskát tudták, hogy ugatni fog, később nagyobbat fog szólni, ha beakasztanak neki.
Te pedig örömmel elhiszed, hogy poloskátok nem volt bennfentes kereskedő.
Milyen érdekes, amikor Kósa elszólta magát és a forinton négyszázszoros áttétellel milliárdokat lehetett keresni, azt a szakemberek tudták, elhitték, hogy gazemberség volt, most ugyanazok poloska esetében elhiszik, hogy véletlenül vett pénteken OPUST.
Kedves nyeretlen ifjonc barátom sokat kell még tanulnod, hogy ne vezessenek meg és jobban jársz, ha nem adod a nevedet bűnözők védelmébe.
Listákra leadott érvényes szavazatok száma összesen 5 654 860
Listás szavazatok Fideszre 3 060 706
Ez a tény. Ezzel szemben a vesztesek mivel hülyének nézik az embereket, azt hazudták, amit Te is hirdetsz. Válassz Te is megetted vagy tudva valótlanul másokat nézel hülyének?