SziA!csak az olló jóval több imnt 2000 ft. a csillag mintám szintén nem olcsó, rács is kell, a fém minta szintén 1700 körül van, szóval azokkal ezek nélkül nem érsz semmit, olló és rács , szivacs mindenképp kell, de így is nagyon olcsón adom, akkor marad, kevesebbért nem adom. Szóval a szetthez még 6-8 ezer ft-ot minimum számolj h meglegyen az induló készlet.
Még új vagyok nagyon ebben a technikában,de valahogy nem úgy sikerülek a munkáim,mint ahogy a neten látszódnak! :((
Kérnék egy olya segítséget,hogy a színezés hogy működik hogy látszódjon is a színén.
Én úgy csináltam,hogy előrajzoltama színén,a hátulján domborítottam,szurkátam,azután színeztem szintén a viszáján,mert a leírásban így olvastam több helyen.A gondom az,hogy akármivel színezem a hátulját,a színére nem látszik át kellőképpen,még ott sem,ahol a domborítóval nem mentem végig.
A színén is lehet színezni?
Adjatok már tanácsot,annyira szeretnék én is ilyen szépségeseket alkotni,mint amilyen munkákat mutattok!
Köszönöm a figyelmességedet, jól esik a törődés:))
Nem is a programmal volt a baj, hanem először úgy csináltam mindent, ahogy a másik fényképezőgépnél, és így lett nagyon kicsi a kép.
Most már "belőttem" a megfelelő méretet. Én a Resize Images online programot használom. Ha jön értő ember, akkor megkérem, hogy telepítse, hátha jobb lesz.
Nagyon köszönöm, már le is mentettem. A tiéd is nagyon jó lett. Nekem a pausz mindig elszakadt és elvette a kedvem a próbálkozástól. Én pergamenre csinálom a képeimet , de látom , hogy a pausz sokkal légiesebb .