tényleg ha belegebedek sem tudok ott lenni sajna, mert csak egy héttel később érkezem haza 3 hétre.
De nagyon szeretnék részt venni ezen a mongol túrán.
Én nem fogom feltartani a csapatot semmiben, eléggé rugalmas vagyok. Megértem hogy ezt nem hiszitek el, vagy látni akarjátok hisz messziről jött ember azt mond amit akar.......
szóval van valami megoldás erre?
igaziból ez nekem is elég szar mert lassan elkezdenék készülgetni énis, de árnyékra sem szeretnék vetődni.....
nem hinném hogy lesz olyan hely a túrán ahol a niva nem fér el, ha igen akkor keresek egy alternativ útvonalat.:)))
szóval remélem lesz valami javaslat vagy "megegyezés" az ügyemben....
:))))) Csapat szellem???? Legfeljebb a tomegsir folott..... :DDDD
Ok van meg ido, kitalaljuk.Januar vegeig viszont jolenne tudni a teljes letszamot. No meg a masik amit jolenne meg beszelni: 1. vasarnap 16:00 elott nem indultok haza. 2. Minden olyan folszereles legyen ott amit kesobb vinni szandekszunk. Most deruljon ki az is, hogy esetleg valami nem alkalmas a tartos hasznalatra, vagy lekell cserelni, mert nem mukodik.
Neked kulon porkoltot keszitek :)))) De ha vagytok tobben akik nem szeretik a HALLEVET, akkor kulon borkolt is lesz. (Szombaton kelleni fog az energia)
na mindegy, ugyis gondolom "motoros ösvényeken" mentek majd ahol én nem férnék el:)))
Ezt ugye komolyan gondoltad, mert viccnek elég gyenge volt :))
Remélem nem az az elképzelésed, hogy Mongóliában majd a motorosok visszafordulnak, ha valahol a terepjáró nem fér át???
és még sátram sincs......
4 hónap azért elég szokott lenni egy sátor beszerzésére :)))
szóval lehet hogy mégis egy kávéházban ismerkedünk meg......
Tudod egy kávéházi beszélgetés során sok olyan "információt" nem kapunk meg, ami alapvető feltétele a részvételnek.
Mondok egy példát (de tudnék még legalább tizet):
A csapat számára nem mindegy, hogy a csapattagok reggel mennyi idő alatt tudják magukat útrakész állapotba tenni (sátorbontás, reggelizés, "készülődés"). Mert van aki 30 perc alatt elkészül, van aki 1,5 óra alatt. És azzal semmi baj, ha valaki 1,5 óra alatt készül el, csak az kezdje 1 órával korábban a készülődést. Mert ha a csapatnak valakire mindig várni kell, akkor az első napokban még picit zavaró, az 5. napon már idegesítő és már kezdődik a konfliktus. Ja és akkor még van hátra 35 nap.
Sorolhatnám még azokat a példákat, amiket csak ilyen többnapos felkészülés során fog az ember észrevenni.
A taborhely, es a gyakorlo palya egy tobb hektaros terulet,amit az oroszok tank,es harc gyakorloternek epitettek. Van nehany meteres dombocska,es van 20meter magas is. Ha tankal elfertek rajta, es harci helyzeteket szimulaltak, akkor valahogy te is elfersz egy terep jaroval:)))
Ok Bike-r, erre gondoltam,en is, de nem zartam ki annak a lehetoseget, hogy esetleg Te nem:)
Az erkezesetek utan rogton megkezdjuk a programot.Sator epitessel, es a taborhely kialakitasaval, majd a masnapi utvonalat ismertetem veletek.Talaltam egy olyan murvas szakaszt,ami raadasul hegyre fol, hegyrol le.Szoval addig tessek latogatni a konditermet :)))Pentek este vacsoraval, en fogok kedveskedni nektek,egy igazi debreceni halaszlevel.
2009.04.17-19 (Pé-Vas) Mongóliai felkészítő és csapatépítő tréning (Debrecen és környéke)
basszus én erre nem tudok menni, pont egy héttel rá lesz szabim. na mindegy, ugyis gondolom "motoros ösvényeken" mentek majd ahol én nem férnék el:))) és még sátram sincs......
szóval lehet hogy mégis egy kávéházban ismerkedünk meg......
Ugye ez az amire en hivtalak benneteket???Mar kinezegettem a terepeket, es a tavokat. Nem fognak csalodni a homok szerelmesei sem, es a dagonyasok sem. Addigra mindenkinek van ideje a gumikat lecserelni, es "turasitani" a bringat.
Baszus gyerekek valaki szóljon a Szilárdnak hogy az időjárás jelentésébe vegyebe hogy 2009 Ápr. 17-19 eső :)))) . Én nem cibálom a mocidat :))) inkább kiviszem a sárból :))) eső ruhát is viszek akkor és ki is pihenem magam előtte :)))
2009.április 3. hétvégéjén, vagyis április 17-19 (péntek-vasárnap) lesz felkészítő össznépi offroadozós-sárdagasztós-sátrazós-egymásagyáramenős-bombázós-romantikus gyakorlás... Szerintem :)
Nem bánnám, ha az a találkozó is a 3 napos felkészüléshez hasonlóan egy 1-2 napos sátrazós-terepezős "buli" keretében történne. Ahogy azt Te is írtad, másképpen viselkednek az emberek egy kávézóban az asztal mellett ülve, és másképpen egy keményebb nap végén szakadó esőben, a motorokat a sárból kiemelve, bőrigázva, fáradtan, stb.
Jelezd, hogy mikor leszel itthon, és megpróbáljuk összehozni azt a találkozót.
szia, én sajnos akkor nem tudok részt venni a felkészítő túrán, de szívesen találkozok a csapatagokkal akkor amikor szabin otthon leszek, ha ráértek. köszi üdv
Gyere el az áprilisi 3 napos felkészülésre és meglátjuk.
Amint azt korábban már írtam, jó összhangban lévő csapattal szeretnék menni. Mivel Téged csak 5-6 hozzászólásod alapján "ismerünk", jó volna személyesen is megismernünk és összerázodni a csapattal.
mereszek vagytok, de aki mer az nyer ugye :) olyan tervben nem gondolkoztok hogy innet elindulni labon, 1v2 biztosito terepjaros (kisbusz terepjaros) geppel, es vegig labon, meg vissza is :) esetleg vissza vonat, bevagoniroz mindent aztan go home? najo lehet mar ezt korabban megdumaltatok csak igy eszembe jutott :)