Egy vonat 10:21-kor indul Békásmegyerről, a kiírt menetideje azon az oldalon 22 perc, tehát számítás szerint 10:43-kor kell Batthyány térre érkeznie, viszont a valóságban menetrend szerint 10:42-kor érkezik oda. Sőt ha megnézzük a Margit híd oldalát, akkor látható, hogy 10:39-kor van ott a vonat és 3 perc a menetidő, tehát mégis 10:42-re érkezik Batyira. Egy picit érdekes a számításuk. A matematika új alapjait tették le, én legalábbis úgy érzem. :))))
Persze vannak még csavaros dolgok ebben a menetrendben, csak át kell nézni az oldalak közötti összefüggéseket.
Nem volt jó az előző táblázatos menetrend, mert túl egyszerű volt.
Persze ez jobb mert így mindenki összezavarodik és várhat a megállóban és valamikor biztos jön valami ami valahova megy. A busznál megtanultam, ezért van az, hogy büntetlenül mennek el mindenhonnan 5-7 perc eltéréssel a menetrendtől.
Gratulálok a BKV évvégi tájékoztatóihoz. Egy A3-as lap mely csak a karácsonnyal foglalkozik, semmi szilveszter. Ha jól sejtem erről születik egy másik A3-as lap még több pénzért 0 információtartalommal, ja és persze nem látok majd ki az üvegen mert mindent elborít a sok kiragasztott papír, hiszen átfedés van a két irat között. Nem mellesleg rettentő utasbarát szemléletet tükröz, hogy december 15-én jelenik meg a december 11-i közlekedési rend. :)
Mintha ez 15 éve logikusabban, gazdaságosabban, érthetőbben történt volna...
Nem ártana ezeket minnél hamarabb eltávolítaniuk,mert most szombaton lesz ott vágányzár és ha ezek kinn maradnak,úgy össze fogják kavarni az utasokat hogy csak na!
A 166-166A-t is nézd hozzá akkor, azok is újak tegnaptól :-)
Amúgy sejthető volt, hogy ez lesz... Pedig sztem ezért kerültek rá a ForTe kódok a menetrendekre, és ki a megállókba, hogy még inkább egyértelműen be lehessen azonosítani őket...
Hétvégétől a 266-oson is az új, megállóból való indulást tartalmazó menetrendek kerültek ki. Ezeket a menetrendeket a Béke téren sikerült is össze-vissza kirakni őket:
Béke tér (Nagybánya utca) mh.-nál a Béke tér (Királyhágó út),
Béke tér (Üllői út) mh.-nál a Béke tér (Nagybánya utca),
Béke tér mh.-nál a Béke tér (Üllői út), és végül
Béke tér (Királyhágó út) mh.-nál a Béke tér megállóból való indulások vannak kitéve.
Az Örs Vezér tere Kőbányai oldalon Gubacsi út felé pedig kinn van még a 3-as villamos november 12-ei vágányzárjáról szóló tájékoztató! Az Élessaroknál (liget tér felé) is kint van :D
A Blaha Lujza téren a keleti felé menő busz megállóba két darab 173E menetrend van kinn egyik a most érvényes (2010.12.06-tól)a másik pedig a régi lejárt (2009.12.19-től)!
Az Örs Vezér tere Kőbányai oldalon Gubacsi út felé pedig kinn van még a 3-as villamos november 12-ei vágányzárjáról szóló tájékoztató!