Szerintem ez az index eddigi történetének mélypontja. Ezt írnám akkor is, ha Szíjjártóval csinálták volna. Ehhez képest a Blikk is korrekt és mértéktartó lap. Ilyesmit sem a Népszaváról, sem a Magyar Nemzetről nem tudok elképzelni, pedig szívesen lemennek kutyába, ha túloldalt kell gyalulni.
valszeg azok, akik itt a legnagyobb kárörvendők, perceken belül felmennek a kedvenc állatosszex-szájtjukra és kiverik maguknak, vagy jó mélyen beleszagolnak a hólajukba, vagy megvakarják a segglyukukat és utána kirágják a körmük tövét
Először arra gondoltam: A szerencsétlennye.. :) De aztán rájöttem hogy annyira visszafele sült el a médiapuska, hogy olyan embert kapott el telibe, aki nap mint nap ezzel vadászik... szóval irtóra rendben van! Megérdemelte! Talán még annyit, hogy ugyanzezt a szánalmat és undort ébresztő eszközt a másik oldal szakértői ellen is be kéne vetni... Hulljanak fikába a z önelégült tapló fejek :)
Ja, az meg egy szép húzás, hogy miközben Mikola a szabadságvágy korlátozásáról beszél, 5 millió szavazót akar behozni, hogy bebetonozza magát, megsérti az egyedülállókat, aközben az INdex első oldalán Szigetvári Viktor a főszereplő.
Mit mondjak, gusztustalan dolog, de ezzel vége is.
Az, hogy a tisztelt jobbosok pedig erről topicot nyitnak... hát, a szellemi szegénység szép színvonala.
Az sem semmi, hogy állandóan kamerával settenkednek a ballib politikusok nyomában, hátha lekapnak valami érdekes arckifejezést, pózt, miegymást. Aztán ha találnak valamit, akkor azonnal kukorékolni kezdenek, mintha legalábbis a Kennedy gyilkosság rejtélyére jöttek volna rá. Holott aki valaha fényképezőgépet vett a kezébe és embereket fotóz tudja, hogy az emberról nem könnyű minden tekintetben kifogástalan képet csinálni, merthogy mozgás és beszéd közben az emberi arc és test állandóan mozog, változik. BÁRKIRŐL, még a bunkómód röhögcsélő fideszesekről is lehet mulatságos vagy gusztustalan képeket készíteni.
Primitív módszer ez a fotózgatás barátaim, a ballib legalább csak a Hócipőben él ilyen eszközökel. Olyan primitívaz eszköz, mint a fideszes jobboldal és a Fidesz maga Orbánostól, Mikolástól.
Gyurcsányi felkérte SZ.V.-t gasztronómiai tanácsadójának. Jaj az apró-villa vendégeinek!! Lehet, hogy putyin ás blair is fikaparféval koronázta meg a lopott villában tett látogatását?