Tizenhat évvel ezelőtt erősen hittem abban, hogy a fiatal generáció alkalmas lesz arra, hogy hosszú évtizedeken keresztül létre tud hozni olyan demokráciát, amelyet mindenki alkalmasnak tart arra, hogy Magyarország újra Európa elitjébe tartozik. De tévedtem. Azok írásait várom, akik jobbító szándékkal ugyanígy jártak, mint én.
Nyilván olyan hangnemben fogok vele levelezni, ahogy ezt ő teszi velem. Nem akarok én huzakodni. Megbeszéljük, hogy ki mit gondol. Amíg tiszteletben tartjuk egymás véleményét, érdemes társalogni, nem?
Egyébként barátus hajlandó volt belátni, hogy nem helyesen indított.
Tudod milyen kevés az az ember, aki erre képes? Tisztelni kell az ilyet! Én legalábbis igy gondolom! Lehet, hogy barátus nő? Állitólag a nők belátóbbak és kompromisszumképesekebbek!
Olvasd el a saját hozzászólásaidat, szerintem nem ettől vagy nemzetben gondolkodó.
Más
Egyáltalán nem örülök neki és nehezen is tudom elképzeli, de Schmuck is változhat. (ahogyan az érdekei megkívánják)
Sajnos DI okos , de nem eléggé. Határozott és következetes, amenniyre csak lehet. Szerintem senkinek a szekerét nem tolják, ők nem bérencek. DI valószínűleg visszamegy ügyvédnek és effektive tőkét kovácsol politikusi múltjából. Nagy sansza nincs, mert a Dr. Kovács Szilvi, mint első bálos képvselő majdnem leverte a legutóbbi szvazáson. Herényi szépen tartja magát, de tudomásom szerint a Borossal nem túl jó a kapcsolata. Az lenne jó, ha tudnának egy igazán erős fazont pl. Csányit maguk ELÉ tenni. erről nyitottam is egy tpc-t, ha érdekel, nézd meg.
óh, vigyázz, mert már mcfogott a srác. Ő sem hazudik, csak a legjobbat akarja kihozni belőled. Átnéztem a hozzászólásaidat, te is stílust váltottál. A vers különben nekem is tetszik. még huzakodjatok 1 kicsit, szerintem értelmes a vitátok.
Rendkívül okos Dávid Ibolya, elismerem. Herényi a parlament egyik legértelmesebb felszólalója. Nem tudom mit akarnak, nem tudom, kinek a szekerét tolják. Akik nem képesek összefogni, azokra nem szavazok. Dávid Ibolya a minap Schmuck Andor tenyerébe csapott. Azt hiszem ez a vég kezdete nála. Kapkod, mert fél, hogy kimarad, ha lemarad. Értelmes, okos, de a hiúsága, és az irígysége miatt a saját kardjába fog dőlni! Hát erről ennyit!
Látod, ez a pozitív cenzúra. Bocs, de ilyen vagyok. Nagyon érdekel, hogy miért tettél rossz lóra. Ugyanis. ha lényeges változások nem történnek, életemben először!! szavazni fogok pártra is, mégpedig az mdf-re. már megírtam, hogy cédulát most adtam oda először egy mdf-es srácnak. és most vess meg érte! Csak nehogy azt mondd: "Álom, megfojtalak."
SZDSZ-re szavaztam az első szabad választásokon, mert azt hittem, hogy az SZDSZ az igazán radikális antikommunista párt . Úgy beszéltek, és úgy viselkedtek, mint akik ilyenek. Félreértettem őket. Akkor - ebben a tekintetben - vonzott volna a radikalizmus. Mindez csak azért, hogy végérvényesen megszabaduljunk a kommunizmus eszméitől, és azok képviselőitől. Tévedtem.
Az SZDSZ nem antikommunista, sőt! Eleget olvastam, eleget tapasztaltam.
Én mindent elolvasok, és mindenkit meghallgatok. Nem érhet az a vád, hogy csak a jobb fülemre hallok. Döntöttem, és azt hiszem nem rosszul. Természetesen sok javítani valót látok a jobboldal politizálásában, és ha erre lesz módom, hangot is adok a véleményemnek. Nem bánnám, ha meghallgatnának.
A szélsőjobb nem érdekel.
Őket is meghallgattam természetesen, de nem találtam semmi olyat a mondanivalójukban, ami számomra figyelemre méltó lenne.
Az MDF rokonszenves - volt!
Antallt, Boross Pétert kifejezetten megkedveltem, amikor rájöttem, hogy rossz lóra tettem. Borosst ma is nagyra becsülöm!
Gyurcsányt, Hornt, Kovácsot eleget hallgattam ahhoz, hogy elegem legyen belőlük!
Ha a fentiek nemzetben való gondolkodást tükröznek, akkor ezt elfogadom!
Mégiscsak múlott sokminden a döntéseiken, minél több idő telt el, annál kevesebb. Az aztékok "kiirtásánál" pl nevetségesebb dolog nehezen képzelhető el, megérdemelték.
Na egy pötty ontopic: fideszes első megingásom a székház-ügy volt. A következő a kormányzásuk négy éve. De meginogtam már minden jelentősebb párt kapcsán is, úgyhogy nem megyek el szavazni, tiszta lelkiismerettel nem sikerülne.
Hát akkor kézcsók. ha most jobban esik megsértődni, akkor tedd. de még előtte azért modd el lécci, hogy te csak a Gyurcsányt utálod és ő (továbbá Horn, Kovács és a hozzá hasonlók) kergettek át a jobboldalra. Nézegetem a hozzászólásaidat és nekem ez tűnt fel, ill. a nemzetben való gondolkodásod.
Vannak itt néhányan balról, akik már ismernek, én is őket, a legnagyobb tisztelet hangján levelezünk egymással. Jó vannak mások is, de ők nem számítanak!
itt senkit nem ismerek, ezért, nálam, mindenki öreg, vagy komám. Amikor katona voltam minden tisztet ezredesnek hívtam. a verset tényleg kiszerkesztem innen. komolyan mondom ezzel szíven találtál.
Ha esetleg 2-el kezdődik a személyi számod, jelezd kérlek, nőkre nem számítottam
Figyelj, öreg én egyáltalán nem védem a Gyurcsány-bandát. De....
Amig az átkosban egy soron kívüli Lada-kiutalás volt a korrupció csúcsa, ma tíz- és százmilliós lenyúlások vannak, mindkét oldalról. Ha így nézzük, iszonyatosan gazdag Magyarország, mert az államtól sehol a világon (na talán Dél-Amerikában) nem lehet lopni.
Ha el is fordultam a fidesztől, attól még nem leszek szoci, nem vagyok az ellensgük. igazán azt zeretném, ha egy konszolidált jobbközép kormánya lenne Magyarországnak kb. 30 évig.
Nekem nem partner az, aki a "keress"-t egy s-sel írja!
Úgyhogy itt be is fejezhetjük az eszmefuttatást, de hogy a koszon kívül valami azért mégis ragadjon rád, küldök neked egy verset, és hát ahogy írtad, jó f.....t kívánok!
Reményik Sándor: Szól a cenzor
Szól a cenzor: Vétó; megtiltom ezt. E hasáb üres marad és fehér! – s az üres lapon gyúlnak lángbetuk, Betuk: mint a tuz, betuk: mint a vér.
Szól a cenzor: Vétó; hatalmam nagy; A semmiségbe vetlek vissza én! – S a fehér lapról láthatatlan sorokban Feltámad az elítélt költemény.
Szól a cenzor: Álom, megfojtalak, Hogy lásd a napfényt: én megtiltom Néked! S szól az Ige: én öröktol vagyok S nem érintnek halálok, születések!
Szól a cenzor: Ez férfimunka volt, Ma nem olvasta senki e lapot! – S szól a fehér lap: tévedsz, jó uram, Látatlanul mindenki olvasott!
Azt azért megállapíthatjuk, hogy az ATV-n balos is , jobbos is szólhat, véleményt alkothat.
Ez a HírTV-n egyáltalán nincs így. Csintalan múltkor lazán lekevert egy balos nyugdíjjast, aki bizonykodni próbált a juttatással kapcsolatban. Elég parasztosan méghozzá. Igaz, elég csökevény a volt szoci alelnök, az biztos.
egyelőre annyit láttam, hogy van sok szabad időd, vagy jó munkahelyed és "évelő" virágcserép vagy. De a cserepet az emberek csak akkor veszik észre, ha csúnya avirág...
.
Sokszor túlságosan is elvont, vagy, gyakran leegyszerűsíted a problémát.
Jó lenne látnom, hogy tényleg tudsz legalább három összetett mondatotot leírni, mondjuk 15 sorban.
ha te élvezed a fingást az asztalodnál ebéd közben, akkor keres olyan társakat magadnak. Vannak bőven, akik itt bolyonganak.
"Csak motívációjuk van, mégpedig a gazdasági és a politikai többségi hatalom megszerzése. "
Nehéz dolguk lesz, mert a hatalom és a pénz átöröklődött apáról, fiúra, komcsiról, komcsira, csak ma már szociknak, vagy szocdemeknek nevezik magukat.
Ennek nincs is jelentősége, csak annak, hogy
"A kommunistától még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt.. "
Nincs tehát már mit megszerezni, vagy legalábbis erre igen kevés esély van!
Mindenesetre törekedni kell rá! Egy biztos, hogy amit a bolsik, szocik, szocdemek összeloptak negyven, meg még nyolc esztendő alatt, abból nehezen fognak akár egy grandot is átadni.
Kérdezd meg Gyurcsányt(Apróékat), vagy Kapolyit, hajlandó-e áldozni a haza oltárán?
Nekem anyám szokta nézni az ATV betelefonálós műsorát. Engem azért is zavar, mert rájátszanak egyes emberek alacsonyabb IQ-jára azzal a műsorral. Elismerem, hogy elég egyoldalú a HÍR-tv műsor is. De, legalább nem primitív.:)