Keresés

Részletes keresés

Genszter99 Creative Commons License 2011.04.06 0 0 2669
Èn azt mondom ne vegyèl tèvèt,vagy ha veszel,cserèlj szolgåltatòt,esetleg upc vagy thom,az mp4,avval tûrhetö az lcd!
Előzmény: csirip46 (2666)
csirip46 Creative Commons License 2011.04.03 0 0 2668

Köszi a választ. 102-est szeretnék......

Minden nap bekukkantok...szorgalmasan olvaslak Benneteket :-)

Előzmény: denespapa (2667)
denespapa Creative Commons License 2011.04.03 0 0 2667

Szia "Csirip"!

A Digi szerelő által elmondottak akkor helytállóak, ha 100 cm képátlónál nagyobb méretű LCD Tv-t akarsz venni. Az ez alatti méretnél lényegesen nem romlik a minőség, de e fölött már valóban jobban látszanak a hibák!...

(Egyébként rég jártál erre!...)

:)

Előzmény: csirip46 (2666)
csirip46 Creative Commons License 2011.04.03 0 0 2666

Tanácsot szeretnék kérni. Digi tányérosom van. A tévémet le szeretném cserélni LCD Tv-re. A Digi szerelő azt mondta, hogy ne tegyem, mert az LCD tvéken a képminőség a diginél sokkal rosszabb mint a "régi" tévéken.  Mi igaz ebből ?

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.01 0 0 2665
jamekka Creative Commons License 2011.03.16 0 0 2664

Sziasztok!

Egy kis tanácsot kérnék!A jelenlegi no-name kábelszolgáltatónkat akarom leváltan műholdas Digi TV-re....Érdekelne milyen a minőség valamint, szokott-e hiba lenni sokszor?

Jelenleg még gondólkozom,h UPC vagy Digi legyen az UPC drágább de lehet jobb a minőség?De ahogy nézegetem a Digi-nél jobb a csatorna kinálat pl Digi sport ect...

Köszi!!!

enndru Creative Commons License 2011.03.15 0 0 2663

"Egyelőre műholdon csak az SD - normál felbontású - csatorna került továbbításra, de 2011 ősztől, az új HD beltéri piacra kerülésével a HD tartalom megjelenése is várható."

DigiSport Plus csatorna elérhetőségei 

Előzmény: billy76 (2649)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.22 0 0 2662
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.13 0 0 2661

Sziasztok!

Két napja szerelték fel nálam a műholdat, Digi csomagra fizetek elő. 171 adót „lát” a készülék, ebből csaknem mind fizetős. A parabóla fixen rögzített, 3 műholdat vesz most. Megfelelő pozícióban van még esetleg hold, amit felvehetnék? Azon vannak szabadon fogható műsorok? Ha lehet, akkor hol találom meg a szükséges adatokat a beállításához?

Másik kérdésem a műsorújsággal kapcsolatos.

Állítólag be lehet állítani, hogy a kiválasztott műsor kezdete előtt figyelmeztessen rá. Kipróbáltam, de nekem nem kérdezett, hanem átváltott. Ez a normális működés a rákérdezés téves infó?

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.02 0 0 2660
LJudit75 Creative Commons License 2011.01.22 0 0 2659

Sziasztok,

Nekem kábeles Digitv-m van, és szeretném HD-ben nézni, már amit abban adnának. Ehhez meg lehetne rendelni egy HD-boxot a digitől, azonban szeptember óta állítólag nincs sehol se. Van ezzel kapcsolatban tapasztalata valakinek? Tényleg nincs sehol se? Én Bp-en keresnék, esetleg Debrecen.

Judy

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.14 0 0 2658
billy76 Creative Commons License 2011.01.05 0 0 2657

szerelő, ügyfélszolgálatot hívd

Előzmény: gergerg (2656)
gergerg Creative Commons License 2011.01.03 0 0 2656

Sziasztok!

HSS 1160 NA a probléma.Össze vissza vibrál meg hülyeségeket irkál a kijelzője és képet sem ad. Mi lehet a gond? Azt hiszem béreljük csak a digitől, mi az ilyen hiba megszüntetés módja?

Van egy másik beltérim ami csak úgy lett egy ismerőstől, ugyan ilyen, hogy tudnám rábeszélni hogy párosodjon a kártyámmal?

Genszter99 Creative Commons License 2011.01.02 0 0 2655
Szia az jò ha mår nincs gondod,de ha lehetne allisd be az antennåt a 12527h27500 transzponderen a legmagasabb szintre ès nemlesz vele soha bajod.ha megint lesz egy kis csunya idö,a gond megint elöjön.
Előzmény: BPeter01 (2654)
BPeter01 Creative Commons License 2010.12.31 0 0 2654

Köszi a választ.

Nem tudom, nem értek hozzá, viszont 2 napja nem tapasztalom a hibát.

Én úgy logikázok, hogy jól van belőve az antenna, mert akkor a többi adó sem lenne jó.  (de aztán....)

Előzmény: Genszter99 (2653)
Genszter99 Creative Commons License 2010.12.31 0 0 2653
Nemjo van beållitva az antenna szerintem
Előzmény: BPeter01 (2652)
BPeter01 Creative Commons License 2010.12.28 0 0 2652

Sziasztok,

Néhány napja kiépítették nálam a műholdvevőt, megy is minden, kivéve számunkra a legfontosabbat, a minimaxot.

Majdnem mindnen délelőtt pixelessé válik a kép belassúl, elcsúszik a kép / hang.

Összes többi adó jó, minden egyéb stimmel. (jelszint, minőség, stb.)

Más is tapasztalja ezt?

Csak a minimaxért (gyerekek miatt) rendeltük be a digit, erre meg pont az a nézhetetlen?

stones Creative Commons License 2010.12.26 0 0 2651

a lavóros  digitv-hez felesleges a fullHD tévé, mivel nem műholdról nem sugároz HD-ben !  

A  mindig.tv   HD-ben sugározza a  m1, Duna néhány műsorát (az mtv-nek 1 db. HD kamerája van a pletykák szerint)

Előzmény: subaru20 (2641)
stones Creative Commons License 2010.12.26 0 0 2650

ha nem is HD, mégis elég jó minőségben jön a digi sport így is! Élvezhető LCD tévén a PL.

Előzmény: subaru20 (2648)
billy76 Creative Commons License 2010.12.23 0 0 2649

ahogy én tudom tervezik a hd adást, és akkor utána persze kell hogy legyen hdmi kimenetes beltéri..

de minden akkor biztos ha megtörtént...

Előzmény: subaru20 (2648)
subaru20 Creative Commons License 2010.12.21 0 0 2648

Értem!

Amúgy félreértitek, a szolgáltatást nem a tv-hez vettem.A digi már megvan 1 éve a tv-t most sikerült intézni.

De teljesen abban a hitben voltam hogy a digi sport hd felirat és a többi HD sugárzást jelent!

Amúgy olvatam egyéb helyeken h a digi tervezte ennek több mint 1 éve a HDMI kimenetes beltérik bevezetését!!

Felhivtam őket kérdeztem h mi van erre ők nem tudnak semmit és nem is tudnak ilyen lehetőségről!

Sajnos nálam a digi az csak parabolán érhető el!

Amúgy leszarnám csak a bocsi de rohadt digisport érdekel a foci miatt!Nem tom h hogy de megvették a legjobb bajnoskágok jogait és mondom milyen faxa lenne HD-ban nézni a meccseket.

De ez van

Szopacs:(

Előzmény: billy76 (2647)
billy76 Creative Commons License 2010.12.20 0 0 2647

vagy elfogadod ezt a minőséget, amit döntően a hdmi csatlakozó hibája okoz, vagy mész másik szolgáltatóhoz...

a kártyák a beltérivel vannak párosítva, legálisan nem tudod átrakni másik vevőbe...

de hd jelet nem sok helyen kapsz, mert a diginél egy csatornát se továbbítanak hd-ban (max hd jel van konvertálva sd-re és magasabb felbontás miatt jól néz ki...)

nézzél dvd-t a szép full led tv-en, vagy keress olyan szolgáltatót, ahol van hdmi kimenetes beltéri (lehet kábelszolgáltató is)...

MZ/Y Creative Commons License 2010.12.19 0 0 2646

Sőt, megintcsak szerintem, a régi digi-s beltérik egyáltalán nem jók már, új fajta kártyát vezetett be a digi, amit "nem esznek meg" a régi beltérik.

Ebben mondjuk megerősíthetne valaki, jól gondolom-e.

Előzmény: proki007 (2643)
MZ/Y Creative Commons License 2010.12.19 0 0 2645

Ja és igen, szerintem párosítva vannak a kártyák a beltérivel, nem tudsz csak úgy átrakni kártyát.

MZ/Y Creative Commons License 2010.12.19 0 0 2644

Nem feltétlen nem fizetés miatt vannak, nekem is van egy a szekrény tetején, amit még első körben megvettem a digi-től, aztán otthagytam őket, a beltéri meg az enyém lett.

Viszont - szerintem - nincs kódolatlan adás, csak szabadon fogható adókra jó, apósodék meg szerintem nem német meg svéd ingyen adókat néznének.

proki007 Creative Commons License 2010.12.19 0 0 2643

Hello mindenki,

Apósoméknál több éve van már egy két kártyás hyundai digi beltéri. Most karácsonyra kapnak tv-t a hálószobába is, de sajnos a kétkártyás beltéritől nem tudom sehogy sem átvinni a vékony fali csatornában a plusz koax kábelt és a telefonkábelt a távirányító érzékelőjének a másik szobába. Nem fér el a kábelcsatornában és most volt festve, így nem kábelcsatronáznék. A rádiós AV-infra jeltovábbító a vastag falak miatt nem megy, már próbáltuk.

Viszont a másik szobában van egy fali csatorna, amiben elfér a koax, és így feltennék egy twin fejet a tányérra lentre pedig egy másik beltérit, mivel van 2 db aktív kártyánk.

Kérdés, hogy a mostani aktív kártyájuk a saját beltérihez van-e társítva, vagy azt bármelyik már lejárt kártyás digi beltéribe be tudom tenni és működik? A vatera, tesz-vesz, más hirdető oldalakon sok olyan digi-s beltéri van amire írják, hogy nem aktív a kártyája, de a kódolatlan csatornákat veszi és viszonylag olcsón eladók. Gondolom nem fizették a számlát és ezért tiltották le a kártyát. Szóval elég egy ilyet vennem twin fejjel és összeszerelve már megy is rendesen?

Köszönöm előre is a segítséget.

denespapa Creative Commons License 2010.12.17 0 0 2642

Szia!

Kalkulálható hogy nem fogsz örülni a válaszomnak:

Nem ártott volna tájékozódni a szolgáltatás megrendelése előtt, ugyanis a műholdas DIGI-n nincs HD adás, ez a kábelesnél elérhető jelenleg...

:(

subaru20 Creative Commons License 2010.12.17 0 0 2641

Cs mindenki!

1 kis segitségre lenne szükségem!

Szóval nemrég vettem 1 Full HD-s LED TV-t amihez Digi + Tányéros előfizetésem van.

Mivel csak valami szutyok Hyndai box-om van ami szerintem baromira nem add le HD-s jelet.Ezáltal a sok reményt füzött HD tévémen olyan kockás kép van hogy csak mesél!!!!

Van -e valami ötletetek?

Utánna nézegettem és nem láttam a digi kinálatában HD boxot műholdas adáshoz!?

Vegyek 1 idegen boxot? Vagy a box az még kevés ? (fejet is kellene cserélni a parabolán?)

Segítsetek lécci

MZ/Y Creative Commons License 2010.10.18 0 0 2640
Direkt csak a telefonos részhez szóltam. :o)
De nem magával a készülékkel van baj, tehát nem segít a saját telefon.

Viszont ez meg amúgy is a tányéros digi fóruma. :o)
Előzmény: denespapa (2638)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!