Èn azt mondom ne vegyèl tèvèt,vagy ha veszel,cserèlj szolgåltatòt,esetleg upc vagy thom,az mp4,avval tûrhetö az lcd!
A Digi szerelő által elmondottak akkor helytállóak, ha 100 cm képátlónál nagyobb méretű LCD Tv-t akarsz venni. Az ez alatti méretnél lényegesen nem romlik a minőség, de e fölött már valóban jobban látszanak a hibák!...
Tanácsot szeretnék kérni. Digi tányérosom van. A tévémet le szeretném cserélni LCD Tv-re. A Digi szerelő azt mondta, hogy ne tegyem, mert az LCD tvéken a képminőség a diginél sokkal rosszabb mint a "régi" tévéken. Mi igaz ebből ?
Egy kis tanácsot kérnék!A jelenlegi no-name kábelszolgáltatónkat akarom leváltan műholdas Digi TV-re....Érdekelne milyen a minőség valamint, szokott-e hiba lenni sokszor?
Jelenleg még gondólkozom,h UPC vagy Digi legyen az UPC drágább de lehet jobb a minőség?De ahogy nézegetem a Digi-nél jobb a csatorna kinálat pl Digi sport ect...
"Egyelőre műholdon csak az SD - normál felbontású - csatorna került továbbításra, de 2011 ősztől, az új HD beltéri piacra kerülésével a HD tartalom megjelenése is várható."
Két napja szerelték fel nálam a műholdat, Digi csomagra fizetek elő. 171 adót „lát” a készülék, ebből csaknem mind fizetős. A parabóla fixen rögzített, 3 műholdat vesz most. Megfelelő pozícióban van még esetleg hold, amit felvehetnék? Azon vannak szabadon fogható műsorok? Ha lehet, akkor hol találom meg a szükséges adatokat a beállításához?
Másik kérdésem a műsorújsággal kapcsolatos.
Állítólag be lehet állítani, hogy a kiválasztott műsor kezdete előtt figyelmeztessen rá. Kipróbáltam, de nekem nem kérdezett, hanem átváltott. Ez a normális működés a rákérdezés téves infó?
Nekem kábeles Digitv-m van, és szeretném HD-ben nézni, már amit abban adnának. Ehhez meg lehetne rendelni egy HD-boxot a digitől, azonban szeptember óta állítólag nincs sehol se. Van ezzel kapcsolatban tapasztalata valakinek? Tényleg nincs sehol se? Én Bp-en keresnék, esetleg Debrecen.
HSS 1160 NA a probléma.Össze vissza vibrál meg hülyeségeket irkál a kijelzője és képet sem ad. Mi lehet a gond? Azt hiszem béreljük csak a digitől, mi az ilyen hiba megszüntetés módja?
Van egy másik beltérim ami csak úgy lett egy ismerőstől, ugyan ilyen, hogy tudnám rábeszélni hogy párosodjon a kártyámmal?
Szia az jò ha mår nincs gondod,de ha lehetne allisd be az antennåt a 12527h27500 transzponderen a legmagasabb szintre ès nemlesz vele soha bajod.ha megint lesz egy kis csunya idö,a gond megint elöjön.
Amúgy félreértitek, a szolgáltatást nem a tv-hez vettem.A digi már megvan 1 éve a tv-t most sikerült intézni.
De teljesen abban a hitben voltam hogy a digi sport hd felirat és a többi HD sugárzást jelent!
Amúgy olvatam egyéb helyeken h a digi tervezte ennek több mint 1 éve a HDMI kimenetes beltérik bevezetését!!
Felhivtam őket kérdeztem h mi van erre ők nem tudnak semmit és nem is tudnak ilyen lehetőségről!
Sajnos nálam a digi az csak parabolán érhető el!
Amúgy leszarnám csak a bocsi de rohadt digisport érdekel a foci miatt!Nem tom h hogy de megvették a legjobb bajnoskágok jogait és mondom milyen faxa lenne HD-ban nézni a meccseket.
vagy elfogadod ezt a minőséget, amit döntően a hdmi csatlakozó hibája okoz, vagy mész másik szolgáltatóhoz...
a kártyák a beltérivel vannak párosítva, legálisan nem tudod átrakni másik vevőbe...
de hd jelet nem sok helyen kapsz, mert a diginél egy csatornát se továbbítanak hd-ban (max hd jel van konvertálva sd-re és magasabb felbontás miatt jól néz ki...)
nézzél dvd-t a szép full led tv-en, vagy keress olyan szolgáltatót, ahol van hdmi kimenetes beltéri (lehet kábelszolgáltató is)...
Nem feltétlen nem fizetés miatt vannak, nekem is van egy a szekrény tetején, amit még első körben megvettem a digi-től, aztán otthagytam őket, a beltéri meg az enyém lett.
Viszont - szerintem - nincs kódolatlan adás, csak szabadon fogható adókra jó, apósodék meg szerintem nem német meg svéd ingyen adókat néznének.
Apósoméknál több éve van már egy két kártyás hyundai digi beltéri. Most karácsonyra kapnak tv-t a hálószobába is, de sajnos a kétkártyás beltéritől nem tudom sehogy sem átvinni a vékony fali csatornában a plusz koax kábelt és a telefonkábelt a távirányító érzékelőjének a másik szobába. Nem fér el a kábelcsatornában és most volt festve, így nem kábelcsatronáznék. A rádiós AV-infra jeltovábbító a vastag falak miatt nem megy, már próbáltuk.
Viszont a másik szobában van egy fali csatorna, amiben elfér a koax, és így feltennék egy twin fejet a tányérra lentre pedig egy másik beltérit, mivel van 2 db aktív kártyánk.
Kérdés, hogy a mostani aktív kártyájuk a saját beltérihez van-e társítva, vagy azt bármelyik már lejárt kártyás digi beltéribe be tudom tenni és működik? A vatera, tesz-vesz, más hirdető oldalakon sok olyan digi-s beltéri van amire írják, hogy nem aktív a kártyája, de a kódolatlan csatornákat veszi és viszonylag olcsón eladók. Gondolom nem fizették a számlát és ezért tiltották le a kártyát. Szóval elég egy ilyet vennem twin fejjel és összeszerelve már megy is rendesen?
Szóval nemrég vettem 1 Full HD-s LED TV-t amihez Digi + Tányéros előfizetésem van.
Mivel csak valami szutyok Hyndai box-om van ami szerintem baromira nem add le HD-s jelet.Ezáltal a sok reményt füzött HD tévémen olyan kockás kép van hogy csak mesél!!!!
Van -e valami ötletetek?
Utánna nézegettem és nem láttam a digi kinálatában HD boxot műholdas adáshoz!?
Vegyek 1 idegen boxot? Vagy a box az még kevés ? (fejet is kellene cserélni a parabolán?)