Keresés

Részletes keresés

Little.Lorrin Creative Commons License 2015.11.15 0 1 3489

Szia,

ahogy mondtam, maradtak még képek (ha már másokat is érdekel). És igen, lehet használni a cipőket... Kifejezetten élvezem, amikor "zenélgetek" a csipeszekkel. Mint a szélharang... :-)

Szerencsére, így csipeszekkel a legkisebb mozdulatokat is megérzi - és a legkisebb rángásait is tudom kellő módon "büntetni" vagy "jutalmazni".

Ahogy mondtad: a levétel az izgalmas, nem a felrakás vagy a viselés. Persze, testápolóval, némi masszírozás után a szolgám már nem szokott szenvedni a következményeitől - de amikor lekapkodom róla, akkor azért nem szokta mozdulatlanul tűrni, aminek persze megvannak a következményei :-).

L.

Előzmény: Notica (3488)
Notica Creative Commons License 2015.11.15 0 0 3488

Szia Lorrin!

Most én maradtam le az indexről, arra volt időm ugyan, hogy elolvassam, válaszolni azonban már kevésbé volt elég.

A minőségi képek most sem maradtak el, lehet róluk technikát elsajátítani. Tetszenek a képek, főleg a körömcipősek.

Nem is gondoltam, mire is lehet használni még őket. Nem tudom, hogy van-e, de egy szép bokalánc jól mutatna még!

 

A csipiszes próbára visszatérve, volt lehetőségem próbát tenni. Eddig nem is tudtam, hogy a fa csipeszek eltűntek a háztartásból szóval nekem is csak a műanyagok maradtak. Igyekeztem keskenyeket és egyformákat kiválogatni,mivel legalább 4 típus volt egybe ömlesztve. Sikerült 12-15 darabot szépen a képeken hasonló módon felhelyezni, ami a feltételezéseimnek ellenére nem volt fájdalmas vagy kellemetlen. A dilemma ezután kezdődött, hogy ok, ez megvan, de meddig hagyjam fent. Úgy döntöttem legyen fél óra, amit be is fogok tartani. Nos a fél óra jó elképzelés volt, mert az utolsó percek tényleg most már elég lesz jegyében vánszorogtak, de betartottam. Viszont a szabadulás a csipeszektölrőlt nem részletezném  úgyis van fogalmad róla csak éppen semmit se tudtam ellene tenni. Fél óra elteltével meg kis dörzsölés után azonban már egészen kellemes bizsergés volt. Összefoglalva volt kis meglepetés, elég is volt 1-2 napra, de nem tettem le a folytatásról. Talán nekem is ötvöznöm kellene a kötéllel, vagy az időt növelnem esetlegesen fából készült csipeszeket beszereznem.

Szép estét

István

Előzmény: Little.Lorrin (3486)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.14 0 0 3487

Lorin. Nagyon érdekelne..........mailt írj

Előzmény: Little.Lorrin (3486)


Little.Lorrin Creative Commons License 2015.11.14 0 2 3486

Szia Notica,

végre tettem egy próbát a facsipeszekkel is.

Sajnos, közben nagyon kíváncsiskodott, emelgette a fejét, úgyhogy kénytelen voltam kicsit visszafogni a lelkesedését.

 Igazán felemelő hallgatni, amikor magával foglalkozik - és a csipeszek szinte csilingelnek közben (természetesen még készítettem közben képeket, de azokat inkább megtartom magamnak). Úgyis nagy itt a pangás, nem tűnik úgy, mint ha másokat is érdeklnének a fóromra felrakott anyagok...

Javaslom kipróbálásra - és várom róla az esetleges véleményt is.

L.

Előzmény: Notica (3481)
Lara777 Creative Commons License 2015.11.12 0 0 3485
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.12 0 0 3484

idősebb hőlgy gazdám, taníthatna

Little.Lorrin Creative Commons License 2015.11.11 0 2 3483

Szia Notica,

szerencsére nem váratott sokat magára, hogy újabb foglalkozáson vegyen részt a szolgám :-). És a teszt a facsipeszekkel még szintén várat magára!

Miután egész nap dolgoztam, furcsa tekintettel méregette a megfáradt lábamat. Úgyhogy kénytelen voltam az illetlenségét keretek közé szorítani.

Szeretem elnézegetni, ahogy a kötél és a csipeszek között lüktet, vergődik - és várja, hogy a lábaim közelébe kerülhessen. 

Persze, akkor is várja, ha a sarok nem mindig a számára legkellemesebb helyre kerül. :-)

Hát még akkor, ha egyik sarok itt, a másik sarok meg ott nyomja... minden eseteben élmény látni a lüktetést, rángatózást, amit ilyenkor csinál. Oda sem mer nézni, nehogy olyat tegyen, amiért még jobban megbüntetem. Persze, ha még jobban szorul körülötte a hurok, akkor ezt egyre nehezebben tartja be.

Szerencsére sikerült neki, úgyhogy kapott egy kis jutalmat utána :-).

Üdv

L.

Előzmény: Notica (3481)
Little.Lorrin Creative Commons License 2015.11.09 0 0 3482

Szia Notica,

köszönöm. Most képpel nem szolgálhatok - de hát nem lehet mindig, mindent :-).

A fa valóban jobb csipesz - jobban tart, de éppen ezért olyan sokat nem is lehet jól elhelyezni rajta. És valóban, nem a felhelyezés az érdekes, hanem az eltávolítás. Ebben sokat segíthet egy kis hintőporozás :-).

A gyűrűk ténylegesen a tőhöz tartoznak - na de ha már van, csak ki kell próbálni máshol is. Így természetesen a golyóknál erőteljesebb lesz egy idő után a szorítás, tehát érdekesebb lesz az is, ahogy utána paskolgatjuk, sarokkal játszadozunk vele, netán más módon (jég) büntetjük. De hát ahogy már korábban írtam: oda kell figyelni a másikra, hiszen ez nem rólam, hanem róla szól. Fontos (ahogy a csipesz esetében is) az időzítés, az odafigyelés. HA ez nem lenne, valóban veszélyes lenne. Így azonban nem hiszem, hogy problémákat okozhatna, akár hosszabb távon sem.

Remélem, hogy jól telt a szünet - az élménybeszámoló pedig még várat magára, ha jól sejtem.

L.

Előzmény: Notica (3481)
Notica Creative Commons License 2015.10.29 0 0 3481

Szia Lorrin!

Köszönöm, te mindig valami új izgis, jó (minőségű) képeket teszel fel.

A csipeszes megoldásban a fa a jobb megoldás, kevésbé csúszik,mint a műanyag és a rugó is erősebb szokott lenni. Az időfaktorhoz fogalmam sincs. Mivel a csipesz a leszorított területre nem enged vérkeringést az különösebb fájdalommal nem jár, de az eltávolítása után meginduló keringés"kellemetlen, fájdalmas"? érzést okoz.

Ezeket a gyűrűket csak netről ismerem, úgy tudom inkább a szár tövére való, a képen látható helyre, főleg duplán a vér visszaáramlásának akadályozása miatt duzzanatot okoz, ami miatt még jobban leszorítja az alatta lévő területet,ami ettől még jobban megdagad, ezáltal még jobban megakadályozva gyűrűk eltávolítását, így ezektől én óckodok. Ezért én inkább a zsinór híve vagyok, gyorsan, könnyen el lehet távolítani.

Az őszi szünet miatt a csipeszek gyakorlati alkalmazása jelenleg még elhalasztva, vélemény alkotása után nem feledkezek meg a tájékoztatásról.

Szép napot és további jó élvezkedést kívánok nektek!

Notica

Előzmény: Little.Lorrin (3480)
Little.Lorrin Creative Commons License 2015.10.29 0 2 3480

Szép Napot neked is,

maradt még. A facsipeszek egyébként jobbak, azok sokkal keményebben tartanak - és nagyobb élvezetet okoznak, amikor megszabadulunk tőlük. De így igaz, az idő faktor sokat számít benne.

Tegnap viszont túlságosan is figyelt, amikor átöltöztem valami alkalomhoz illőbe, így aztán túlságosan beindulhatott a fantáziája.

Ilyenkor egy kevésbé óvatos nyomás a megfelelő pontra (persze, miután kap egy gyűrűt a megfelelő pontok kiemelésére) és máris elgondolkodik azon, hogy ennyire elkalandozzanak a gondolatai.

Szerencsétlenségére nem reagált rögtön jól, nem csökkent a "fantáziálása", úgyhogy kénytelen voltam kicsit nyomatékosítani, hogy mit is akarok.

Meglepődtem. Nagyon nem volt tegnap koncentrált, úgyhogy kénytelen voltam a két megfelelő pontra koncentrálni - és közben persze megparancsolni neki, hogy az illetlen ágaskodását most már sürgősen függessze fel.

Kicsit sajnáltam, hogy ennyi időmbe került, míg végre apadni kezdett, de utána legalább nem fantáziálgatott, hanem végre minden figyelmét rám tudta szánni...

Minden jót, várom a saját beszámolót,

L

Előzmény: Notica (3479)
Notica Creative Commons License 2015.10.28 0 0 3479

Szép napot Lorin!

Maradt még csipesz a szárogatón? :-)

Kíváncsiságból gyakorlati tapasztalat után nézek, max párom új készletet vásárolhat.

Ruhacsipesz nem túl erős csipeszek, gondolom a hordási idő lényeges részlet.

Üdvözlettel!

Notica

Előzmény: Little.Lorrin (3477)
swingersklub Creative Commons License 2015.10.23 -1 0 3478

Little.Lorrin Creative Commons License 2015.10.22 0 2 3477

Szervusz Notica,

nos, a játékok közül szeretem, amikor engem néz, vagy masszíroz - és közben ráparancsolok, hogy kényeztesse magát. De természetesen nem maszatolhat össze semmit sem. :-) És egyre jobban és jobban kell magán dolgoznia. Ez igazán fel szokta pezsdíteni a hétköznap estéimet :-).

Aztán persze van, hogy nem sikerül megálljt parancsolni - ilyenkor büntetést kap. Például ilyet, ha úgy ítélem meg, hogy túl nagy koszt csinált... :-)

 

Erre remélem nem mondanád, hogy túl laza lenne... minden esetre élmény nézni, amikor megszabadítom tőle. És utána többször is meggondolja, hogy nem figyel eléggé arra, amit mondok, kérek tőle.

Szép estéket! L.

Előzmény: Notica (3476)
Notica Creative Commons License 2015.09.22 0 0 3476

Szép estét Lorrin!

Nem türelmetlenkedtem csak nem tudtam az okát eltűnésednek.

Ez igazán jó kép közeli és éles.

Mik azok a játékok amelyektől habzik és miért nem tud elmenni?

Ha utána kötözöd meg a tövénél megfelelő erősen, akkor nem tud, de előtte?

Nekem szemre jónak tűnik, 5-10 perc elteltével válik el, hogy nem túl laza. :-)

Köszönöm, viszont kívánom én is nektek!

Notica

Előzmény: Little.Lorrin (3475)
Little.Lorrin Creative Commons License 2015.09.21 0 3 3475

Szervusz,

elnézést a megkésett válaszért, de hát vannak az életben más dolgok is, mint a fórumokon való nézelődés.

 

Aztán amikor ezek az egyéb dolgok elmúlnak, akkor persze a szolga könyörgőre fogja, hogy most már vele is foglalkozni kell. Szeretem, amikor már a különböző játékoktól "habzik" a vége, semmi esélye nincsen elmenni - és még kicsit meg is kötözöm, csak a játék kedvéért :-)... Remélem, nem találod túl lazának... kellemes őszi időtöltéseket kívánok!

Előzmény: Notica (3474)
Notica Creative Commons License 2015.08.24 0 0 3474

Szia Lorrin!

Nem történt semmi baj, én tartozom köszönettel a válaszért!

Valóban pár centi a különbség jó és fájdalom között. :-)

Nálam sem a sado-mazo a cél. A mindennapokban nálam a dominancia érvényesül mind irányításban mind

másokkal való elfoglaltságban. Nem preferálom a fájdalmat magamnak legalábbis az erőset nem.Itt a környéken nem nagyon van domina vagy fizetőst lehet találni ,de az meg egész más. Párom meg egyelőre nem vonhatom be ilyen játékba legalábbis úgy néz ki. Így hát saját magamnak vagyok domja, tehát magam kell jutalmaznom illetve "büntetni". Így a bünti kezdetben jó és izgalmas és az idő határozza meg mikortól válik fájdalmassá. Szóval nálam sem a szadizmus, hanem a játék érvényesül.

Szép napot!

Notica

Előzmény: Little.Lorrin (3473)
Little.Lorrin Creative Commons License 2015.08.23 0 0 3473

Szia,

elnézést, hogy csak most válaszolok, nem igazán voltam gépközelben az utóbbi napokban.

A találkozás még az egyetemi időszakra tehető, azonban azóta jópár év eltelt - és nem mind ebben a témakörben :-).

Nem gondolom, hogy ez nevelgetés. Egyszerűen arról van szó, hogy ez egy kettős játék: bár látszólag a szolga szolgál, valójában jobban oda kell figyelnem arra, hogy neki mi a jó, meddig lehet elmenni bizonyos feladatokban. Ezt írtam már korábban is.

Amint látszik: a büntetés és a jutalmazás között igazán csekély (néhány centi) lehet a határvonal :-).

Hogy ez neki is jó legyen, az csak rajtam múlik. Szolgaként neki csak rám és az utasításokra kell figyelnie (ez a játék, ha nem teszi, elrontja a játékot), és megfelelni a lehető legjobban. Nekem kell figyelni minden másra - ezért van az, hogy egy-egy szeánsz nem tart tovább 1-2 óránál. Szerintem régen rossz, ha a büntetés az élvezetes. Neki az az élvezetes, ha a kéréseimnek maximálisan meg tud felelni (szolgálni szeretne és nem engedetlennek lenni). Amit te mondasz, az nem a szolga-mistress játék szerintem, hanem a szadizmus-mazochizmus, ami persze betűkódokban megegyezik - és még a fórumon is beleférne - de mi nem ezt a játékot játszuk :-).

 

ui.: a kötélre is válaszolva, sportboltokban lehet kapni vitorlázáshoz használható különböző köteleket. Nekünk azok beváltak.

Előzmény: Notica (3472)
Notica Creative Commons License 2015.08.14 0 0 3472

Szia!

Nagyon szépen köszönöm a választ és ezer bocsi, hogy eddig nem válaszoltam.

Nagyon szimpi volt olvasni a leírtakat!

A képek láttán látom, hogy megy az a kötözés szorosabban is XD, az anál nálam perifériás terület, bár nem állíthatom, hogy érdeklődésemen kívül áll, ennek oka gyakorlatlanságom is lehet.

Nem tudtam beazonosítani a kötelet, én bakancs cipőfűzőt preferálom, pont jó a hossza bár kicsit lehetne vastagabb. Tudom barkács nagyáruházakban bőséges kínálat van kötélből,láncokból, ti milyet használtok?

A büntetés jutalmazás kérdése kicsit ellentmondásos, hiszen a szolgának érdeke rossznak lennie, hogy büntit kapjon, mivel neki a bünti az élvezetes, legalábbis én így tennék.

Hogyan illetve hol sikerült egymásra találnotok, illetve mióta is nevelgeted?

Szép napot!

N

 

Előzmény: Little.Lorrin (3470)
jo_king Creative Commons License 2015.08.09 -1 0 3471

Sziasztok!

Van itt olyan fiatal lány, aki szívesen kínozná egy fiatal (21 éves) srác farkát, Pesten? Hely megoldott, ill. egy-két eszköz is akad. Sokminden bejön CBT-ből, sorolom:

- Here- és farokkötözés

- Forró viaszos játékok

- Mogyorózás, here-verés

- Hugycső tágítás, kínzás, katéterezés

- Hugyhólyag-dugás

- Herenyújtás

- Tűk herébe, herék szalinoldattal feltöltése, átszúrása

- Elektrosokk

- Gyufa, gyertya, csillagszóró farkamba égetése

- Pisi ivás (nem szigorúan CBT, de akár ide is tartozhat)

 

Ha valaki szívesen játszana, kínozna, írjon e-mailt :)

Little.Lorrin Creative Commons License 2015.08.09 0 0 3470

Szia!

Csak akkor van értelme, ha maximálisan odafigyelek a szolgára. Ez róla szól, nem rólam! Aki mást gondol, az tévúton jár!

A CBT-n kívül fenekelés, bármi egyéb is belefér - amiről mindketten úgy gondoljuk, hogy örömet szerezhet neki. Ez csak megbeszélés kérdése. Ahogy az is megbeszélés kérdése volt, hogy belekezdjünk-e egyáltalán ilyen jellegű játékokba :-)

 

HA jól viselkedik, akkor ilyesmik nem feltétlenül történnek, mint amiket csatoltam :-).

A jutalmazás természetesen akkor esedékes, ha minden utasítást maximálisan követ: ha ez nem sikerül, akkor büntetés (fenekelés, csipeszelés, szorosabb kötözés) történik. Jutalom pedig sokminden lehet: ha különleges jól teljesít, akkor akár még az is előfordulhat, hogy megtekintem, ahogy kényezteti kicsit magát. De ehhez igen jól kell teljesítenie. HA hagy kivánni valót maga után a viselkedése, akkor csak nem büntetem - és esetleg megengedem, hogy kicsit könnyítsen magán a zuhany alatt.

Remélem, hogy válaszoltam.

Szép estéket,

LL

Előzmény: Notica (3469)
Notica Creative Commons License 2015.08.07 0 0 3469

Szia!

Köszönöm szépen a választ!

Természetesen nem szeretnék nagyon kíváncsiskodni de felkeltetted az érdeklődésem.

Szabadna többet tudnom arról mit jelent a "jól viselkedett" és mi a jutalmazás,illetve büntetés?

Azt látom, hogy figyelsz a szolgádra!

A cbt-n kívül más is szerepel a repertoárban és ki volt a kezdeményező az elkezdésben?

Szép napot!

N

Előzmény: Little.Lorrin (3468)
Little.Lorrin Creative Commons License 2015.08.06 0 0 3468

Szia!

Valóban, lehetett volna szorosabb :-). A többlet csomók pedig nekem is a kedvenceim.

Cél igazán nincsen: jól akarom/akarjuk érezni magunkat, tehát amikor már látom, hogy erősen duzzad, akkor valamit kezdünk a helyzettel... ha jól viselkedett, akkor némi jutalmat kap. Ha rosszul, akkor pedig megbüntetem. Nincsen kiképzés, egyszerűen csak megadjuk egymásnak, amire a másik vágyik :-) Vagy amire az egyik... :-) Végül is, ha jó szoros, akkor elég keményre duzzad... :-) :-)

Előzmény: Notica (3467)
Notica Creative Commons License 2015.07.31 0 0 3467

Szia!

Látom, jól eltanultad. Kicsit húzhattad volna szorosabbra.:-)

Tetszik a plusz csomók a kötélen.

Mi alapján határozod meg, hogy meddig van megkötve?

Van konkrét cél, hogy mire akarod kiképezni?

Előzmény: Little.Lorrin (3466)
Little.Lorrin Creative Commons License 2015.07.29 0 1 3466

Szia! Tetszik, és ihletet is adott, amint látod :-). Nem volt rajta sokáig, csak másfél-két órácskát volt megkötözve. A csipeszek sem voltak tovább rajta fél óránál tovább. És mivel jól bírta, jutalomból kicsit simogathatta a lábaimat. :-)

Előzmény: Notica (3465)
Notica Creative Commons License 2015.07.25 0 0 3465

Szia!

Jól néz ki! Mennyi ideig hagytad így és mi a véleményed az én technikámról a 3459-ben?

Előzmény: Little.Lorrin (3463)
marcipan63 Creative Commons License 2015.07.24 0 0 3464

Én is lennék a szolgád szivesen.

 

Előzmény: Little.Lorrin (3463)
Little.Lorrin Creative Commons License 2015.07.24 0 1 3463

Szolgám már megint könyörgött, hogy foglalkozzam vele. Megtettem. Hogy tetszik? 

Szexéhesfiú Creative Commons License 2015.07.12 0 0 3462

Bdsm-et kedvelő hölgyet vagy párt keresek akik imádják a tabu nélküli mocskos perverzebb szexet! 

 

 

 

Én egy sok mindenre nyitott, 32 éves  mások által jóképűnek mondott szexmániás fiú vagyok!

 

Elérhetőségem: fekete.rigo001@freemail.hu

 

(Kérem csak komoly szándékú emberek írjanak! Melegek kizárva!!!)

nmfex Creative Commons License 2015.07.11 0 0 3461

Szia!

 

Nálunk a hölgy a szíjat jobban kedveli. Ezért amikor jól viselkedik és kedveskedni akarok neki, szíjjal szokot kapni fenékre, hátra és talpra.

Én pálcázni jobban szeretem. Volt, hogy frissen szkított vesszővel kapott válltól bokáig. Nagyon látványos lett a végére.

Lovaglópálcával is rendszeresen kap fenékre és talpra. Ha nem vagyok túl szigorú, akkor csak a bőr paskoló végével, ha igen, akkor a pálca részével is.

Ha "nveleni" vagy "büntetni" kell, akkor fapálca vagy nádpálca. Erőssége változtatható enyhe pirosítástól a hurkákig. Amikor kedve van hozzá, és lelkileg is úgy érzi, akkor keményen hurkásra verem a fenekét pálcával, de ezt ritkán engedi.

 

Szóval fegyelmezésre mindenképp pálcázást javaslok. Bemelegítésnek esetleg lehet vékony ruhában, de ha nagyon rossz a lány, akkor meztelenül, esetleg kikötözve. Utána mindenképpen megérdemel egy nagyon kellemes kényeztetést.

Előzmény: Gabidj (3455)
Notica Creative Commons License 2015.06.28 0 1 3459

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!