Eme rettenetes melegben felsejlett bennem : nem kellene-e szellememet -rengeteg ser mellett- egyebekkel serkentem.
Erre ezt feleltem : De!
Neten megjelent eseteket egyszer-egyszer eszperente nyelven lejegyzem, s ez egyebeknek sem lesz lehetetlen.
Neveket nem kellene eszperente nyelven -mert lehetetelen, nem egyszer- , de egyebeket e nyelven lehetne e helyen lejegyezned.
(Persze, el lehetene rejtenem eme csevej termet egy erre szerkesztett egylet szegletben, de erre rengetegebb ember leledz. )
Gyermekem nyekergett meg kelletlenkedett, nekem meg elegem lett...
When lesz e verseny Lepkem?
Te vezeted, esetleg te szerkeszted feltetteket, de egyebek szerepelnek?
S lesznek cseles feltettek?
Eme Elek rengeteget jegyzett, gyermek legyen, mely ezeket megjegyezze...
deellenben frended, meg netszerkezeted....
Nem szeretem, when melletted letelepedve szerelgetnek veszedelmes frendek, melyek keze esetleg eltekereghet.
Ellenzem ezt, next esetben cepeld el szerkezeted mesterhez s ez szerelgesse Lepkementesen, meg ne szerkesszen be veled keretest, mert esetleg szexes kereteseket keres s ezeket meglesve testveresnedved felhevesedhet, s befellegzett szerelemnek velem...
Mertpersze kettesezerten kettesezetenben lesz, nem lehet ezt elfeledned!
S meg lesz ejtve szextett, mely persze nem lehet rettenetesen heves, mert egy meglett teve elnyekkenhet szertelenkedve, s egy Lepke ereje nem felel meg, elcepelje kerekes szerkezethez, emeleteket lefele...
Depersze csendesen, lelkesen s terjedelmesen szeretlek, te meg vegyes helyzetekkel emeled kedvem szerelemhez, - esetleg belekepeszkedsz fejnyelembe s kezemben kerek fenekeddel felemelhetlek, depersze ehhez nem ehetsz rengeteget, mert egy meglett teve nem emelhet nehezet...
Ellenben el nem kereteselhetem, melyen lehetett veszekedned gyerekeddel. Feleselt veled?
Fekete este lett, melyre befejeztem szerkezeten jegyzetet, melyeket versenyre szerkesztek. Helyesebben be sem fejeztem, emegett nem lehetett rendesen szenderegnem, mert egyre ezen megy eszem.
Egy frendem rendbe tette netszerkezetem meg segedelmezett kereteseket szerkesztenem. Ez kellemes lett, mert e frenddel nemkeveset lehet nevetgetnem.
Emellett ezen es keseregve elmerengek nemegyszer, lesz-e kettesezerten, esetleg neked s nekem menten kettesezerelf lesz rendezve, mely egyet jelenthet, melyet pedzek es, nem lesz beteljesedve, melynek kellene.
Szemtelen tehene! Egyre nemmesszebb kerengsz Teve mellett, egyes jegyzeteket rengetegszer beteszel, esetleg egyszerre nem neszelt fel Teve, leshesse kettesszer meg egyedszer.
Heppentek meg, heppentek meg... te leszel fenekeden megheppentve, nem leszel szende.
Jelzem, lehet, te teszed helyesen, s te nyersz kettesezertenben?
Gyermeked Selejtteve nemzette, s mert telephelyed egy fegyveres-telephely mellett leledzett, egy ezred fejegetett rendszeresen.
Ez persze tetszett neked, de e cejtek elmentek s jelenleg jelenleg, te lefegyveresverekedett tehen legfeljebb centek lebegnek szemed elejbe, de jegyezd meg: nem veszlek el!
Keresd fel - kezedben Leventeve keze - s Selejtteve elvesz, - esze egy csepp sem, erre lehet terveket emelned...
Messze nem ez heppend. Thet keretes, meg egyebek, veled --jesz te Teve-- heppentek meg, nem kellene elfelejtened. Szememben nedved peregnek le, when remember, Teve engem erste fejt le. Nem jegyezve, when csepp Leventeve lett testemben elhelyezve. Hej, thet cejtek!
Messze nem ez heppend. Thet keretes, meg egyebek, veled --jesz te Teve-- heppentek meg, nem kellene elfelejtened. Szememben nedved peregnek le, when remember, Teve engem erste fejt le. Nem jegyezve, when csepp Leventeve lett testemben elhelyezve. Hej, thet cejtek!
Selejtteve lehetett, melyel ezt tetted, depersze ellesve e keretest lentebb, esetleg nekem sem lenne ez ellenemre.
Depersze erste Lepke, - nem rendetlenkedhetek...
Emellett e keretest legkevesebb ezer esztendeje vette le egy rendember, when fejlebernyegedbe szerkesztette jelet, mellyel megengedte: szexxel keresheted kenyered...
Erste beesett egy jegyzet, melyen rengeteg centekre perelnek, mert egy frendem, mellyel egyetemesen tettem-vettem kettes esztendeje, nem rendezett egy helyzetet, mely nem engem terhelt.
Frendem elment, s szervezet, melyben tettem-vettem nekem lett bejegyezve, de nem jelezte e helyzetet s jelenleg nekem kellene centeket pengetnem...
Estefele meg veszekedtem kebles gyermekemmel, - felhergelt...
centkeresdehellyel meg szenvedek.
Jelenleg kedvem cseppet better, de nem fellegtelen.
Depersze emellett sem feledlek s elkeretesellek kellemes helyzetekben, melyekben engem szeretsz lelkesen.
Megesett szeptember elseje neveldehelyen. Kellemesen telt. Gyerekek elcsevegtek, merre teltek meleg hetek. Gyerekeskedtem es ezekkel, mert rendelted, nevessenek s nevessek. Meglett. Jelenleg rengeteg terhet tettem fejem mellett testemre, s egyesekben kedvem lelem, egyesekben meg nem, de meg kell tennem sebesen.
Frendek cseppet sem nemzetesek, csevejbe sem ereszkedem nemzetesekkel, s nem es ketrectelen verebek. Ez nevettet esetben: melyeket tesznek frendek, megegyeznek elvemmel, de nem e nevet enyveznek cselekedetekre, s erre vehemensen levereseznek.
Jegyzed, ne feledjelek. Rendben, ezt teszem, de mely vesztegel fenn te esetedben? Lehet, egy szemrebbenetre sem reppenek eszedben, lepke messze nem es kedvenc szerzeted?
Egerben jelenleg lehet rendes levet venned, persze nem egyszer ten esztendeje Egerben rendesen kevertek vegyes leveket, s Egerhegy leve nem lett brend.
Teljesen elkeseredtem. Mely szeszet kell vennem, melyet kedvelsz, de lejegyezhetem "e"-vel? Lehet e szesz rettenetes melegben lefejtett? Esetleg pezsegjen?
P.s.: Leventeve nem nyelhet szeszt, mert nem engedem meg.
Egerben jelenleg lehet rendes levet venned, persze nem egyszer ten esztendeje Egerben rendesen kevertek vegyes leveket, s Egerhegy leve nem lett brend.
Teljesen elkeseredtem. Mely szeszet kell vennem, melyet kedvelsz, de lejegyezhetem "e"-vel? Lehet e szesz rettenetes melegben lefejtett? Esetleg pezsegjen?
P.s.: Leventeve nem nyelhet szeszt, mert nem engedem meg.
Tehenecske, te meg felejts el, - eledelszervedben fellelt wejsz elemekhez, melyekkel eledeled szeleteled vered centeket, s rendes szeszek helyett Egerben termett, veresre festett levekkel lenne keretsed legeltetned engem...
Ezzel beverted letzte szeget szekreterbe, melyben eme rendesen meg sem tervezett szextett el lett temetve.
Neked Selejtteve kell, - ezt lehet serkentened erjesztett kecsketejjel es, ennek megfelel!
Lexentebb legyen veled!
:O))))
Ps: Leventeve el lesz terelve egy csendes helyre, s be lesz vezetve rejtelmekbe: mely szeszeket eregethet le kellemesen fejnyelen...
Nem kell elkeseredned, - egyszer-egyszer lehecc nedves, esetleg kellhet ez testednek-lelkednek, mert cseppek levernek szemetet melyet szertelesve lelhetsz...
Te egy eszes, kedves Lepke lehetsz, szeretlek!
S frendek...
Persze ezek jellegzetesen nemzetes frendek lehetnek, elkeseredett ketrectelen verebek, melyeknek elveszett telephelye, s jelenleg nem lelnek egy leveles-elemet sem, melyre feltelepedhetnek.
Verekednek, veszekednek, s nem lesnek gyepmesterre, mely megjelent lent egy nyeles cekkerrel, fenyegetve ezeket.
Elveszett elveken nyekeregnek, s szertelesnek, melyek feleljenek, mert helyzet elkeseredett lett?
S frendek persze gyermetegek, ez nem lep meg, - velem sem estek meg egyebek: frendem rettenetesen meglepetten emlegette erre nem legkellemesebb helyen, mely keblest szerettem...
Frendek terepentekergencek, melyeket kebleden melengetsz s veresnedveddel etetsz...
Reggel kezdesz neveldehelyen, - legyenek veled gyermekek kedvesek, felettesek rendesek s ne feledd el: nevetve kellemesebb gyermekeknek s neked...
Teve, szembe kell lesned egy rettenetessel: nemegyszer esett, rendesen megeredt, s nem vesztegeltem eresz nemfelett, helyette teljesen nedves lett leplem. Csepp eszem ezt sem jelezte, melyet kellene tennem fenn jelzett esetben. Elkerekedett szemed? Nem sejtetted, eszetlen keblesseregletben es legeszetlenebb lepke? Ez lett, nem leplezhetem wejter.
Lesd, este es eszetleneket cselekedtem. Felkerestem frendeket, melyekkel fergetegesen veszekedtem, perlekedtem, emegett ezek merevnek, megveszekedett veresnek neveztek. Meglepetet tettetek, de esmernek ezer esztendeje, lehetetlen meglepnem ezeket. Ellenben engem pecses frendem szerfelett meglepett, mert rengeteg esztendeje csendesen elrebegtem ennek egy rejtett szerelmem, erre elfecsegte emlegetettnek. Nem gyerekes tett ez? Szerencse, nembeesmertem gyerekes frendeket, never nem csevegek el egyetlen rejtettet sem. Csevej mellett szertelen nevetgettem es, mert e frendekkel nem veres nedvre megy eszmecsere, lehetetlen, teljesen nehezteljek ezekre. Esetleg cseppet de.
Meglehet, felettem es mentek cejtek cseppet, fensterben csekkeltem, ez nem thet fresh tehenke, melyet Teve rengeteget szeretgetett, de nem rendes ezt felemlegetned. Egye fene, veszek egy veder sert, s leslek! Ez esetben persze szerved meredjen rendesen, ne leffegjen left-recht esz menetelsz!