Mennyire ismered az autókat? Nagyon?
És a nem hétköznapi típusokat?
Egy fórum a nem mindennapi, ritka autóknak!
Ha tudod, írd ide milyen típusú járgány van a képen!
2010 körül láttam az M3-as autópályán elszáguldani 200+ felett egy szuper sportkocsit. Sajnos nem láttam a márkajelzését sem, mert előzésből tértem vissza 130, ez meg úgy elment mellettem, mintha álltam volna.
Formára szemből Königsegg Agera és Lamborghini Huracan féle, tehát alul kiszélesedő hullámos légterelői voltak, és mintha elől is függőleges légbeömlői lettek volna, de nem tudtam szemből jól megnézni mert folyamatosan villogott az összes LED-jével és elkápráztatta a szemem.
Hátulról sosem felejtem: 3 darab kör kipufogója volt háromszög formában elrendezve fent 1, alul 2 csövön jött ki a füst... (Ferrari 458 italianak 3 kipufogója van, de azok vízszintesen vannak elrendezve).
Még csak képeken sem láttam ilyet! Rengeteg autós játékot kipróbáltam, azokban sincs ez a kocsi.
Mi tudja megmondani, mi lehetett? Azonnal háttérképnek be is állítanám :)
A Wikipedia szerint az '56-os modellfrissítéssel került a tankbetöltő a rendszám mögé. Ha ez igaz akkor a képen látható autó korábbi kellene, hogy legyen. Bár mindig érdekes kérdés, hogy egy modellév mikor is kezdődik:)
gondolom modellevolúció + divatba jött a lehajtható rendszám mögé rejtett nyílás amit egyszerű volt zárva tartani lecsukott kofferajtóval és nem kellett záras sapka...
A választ elfogadom , eddig jutottam én is ! :) Nem tudom , mi a magyarázata , hogy némelyik képen ott a betöltőnyílás , de a többségen nincs . S mind a Ford , mind a Simca változatnál rejtett betöltőnyílást hoz alapból . Talán felszereltség függő volt , vagy gyártási év közben módosítottak rajta ?
Mai szerzemény ez a fénykép , amin sajnos nem lehet látni a rendszámot , pedig nagy valószínűséggel magyar van rajta . Nem is hoztam volna így el ezt a képet , ha egy hétköznapi autó lett volna rajta . Viszont ez nem az ! :) Szerintem egészen pontosan nem lehet ennyi részletből megfejteni , de lehet , hogy valakinek sikerül ; ) Én kb 90 % tudom , hogy mi ez ....
A sötét kocsi egy 1949 -50 -es Pininfarina karosszériás Fiat 1100 . Jobbra mellette az ezüst színben egy Fiat 2300 S coupe , balra tőle a kis piros egy Zagato karosszériás Fiat Abarth 1000 .