Keresés

Részletes keresés

harpokratesz Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1009
én most anyagilag padlón, úgyhogy nem fér bele. nekem különösebben nem tetszenek, egy átlagos VK banda (amiből tucat van), de azért szívesen megnéztem volna őket. aki megy, annak jó szórakozást.
Előzmény: e_dora (1008)
e_dora Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1008
akkor inkább nem megy, úgyis drága :/
e_dora Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1007

ki jön még?

a zene egész jó, a kislányos pofákat sajna nem szeretem, de lehet, hogy megyek

Előzmény: x Case x (1003)
harpokratesz Creative Commons License 2007.04.14 0 0 1006
ehhh, hogy mik történnek mostanság...:)

Yoshiki kétnapos J-Rock Fesztivált szervezett az USA-ban, Californiában, Santa Monica-ban (ő Los Angeles-ben él és dolgozik). az időpont május 25-26.
a fellépők: Alice Nine; Vidoll; Duel Jewel; Kagrra; Miyavi; D'espairs Ray; Merry; Girugamesh; Mucc.
hát nem semmi névsor, bár a paraszt Miyavi nekem nem hiányozna, az biztos. a többiek meg rulez. állítólag a jegy is olcsó, de sokan szomorkodnak vagy dühöngenek amcsik, hogy miért csak a nyugati parton lesz, mé' nem mennek a keleti oldalra is. mondjuk tényleg elég nagy a távolság a két part között, de azért én tuti nem sírnék, hanem mindent megtennék, hogy ott legyek:) majd elküldöm az unokaöcsémet helyettem, ő ott él LA-ben:))
harpokratesz Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1005
mé, vártál tőle valamit?:D nem ilyen lejárt 'lemezeket' kell hallgatni, mikor ott a sok jó:)


gackt
Előzmény: e_dora (1004)
e_dora Creative Commons License 2007.04.07 0 0 1004
az új gackt lemez egy akkora egy (cukorbeteg) hányás, a 3. számnál kezdtem skippelni, az utolsóig, haha..
x Case x Creative Commons License 2007.04.07 0 0 1003

vadiúj Gram-Maria kép. Ezzel a felállással / kinézettel jönnek hozzánk is. :) (uhh-uuu.. már csak két hét és koncert.. O_O)

 

harpokratesz Creative Commons License 2007.03.31 0 0 1002
oké, ismerem a helyeteket, szoktam onnan is töltögetni. akartam is volt említeni, hogy oda töltsd fel, legalább mások is le tudják szedni, de később jutott már eszembe. nagyon köszi a feltöltést!
ha netán sikerülne megtalálnom az említett mini-albumot (vannak próbálkozások ez irányba), akkor posztolom neked.
tényleg kár értük (ha már nincsenek), mert kiváló bandának tűntek a jó kis ultra-brutál zenéjükkel.
Előzmény: x Case x (1000)
harpokratesz Creative Commons License 2007.03.31 0 0 1001
igen, tudom már Gothika néven futnak (ezek szerint csak Európában), elég furcsa, hogy kiakadtak a nevükön, mintha nem lenne tökmindegy, nem is értem:) CQ pedig Twisted Clock lett (brrrr!!), ők meg pont fordítva használják a kettős nevüket.
hát akkor reménykedjünk, hogy Baal is eljut hozzánk, netán Aural Vampire is. utóbbi ha jól tudom elég jó haverságban áll Euthanasie-vel, így akár jöhetnének együtt is az év második felében hozzánk.
jah, CQ koncert fotóim rengeteg van, sokat feltettek a netre a nyugati fanok, most a legutóbbi koncertturnéról is, és állítólag borzasztó jófejek, kedvesek, barátkozóak. Hibiki meg egyenesen imádnivaló. de te tudod mind ezt róluk, a szerencsés:))


egy kis elborzasztás a többieknek BAAL - Aural Vampire - Calmando Qual:))

baal
aural vampire
cq
Előzmény: x Case x (999)
x Case x Creative Commons License 2007.03.30 0 0 1000

jaigen, Mushi cucc (Tape M - 2000) mindjárt fent lesz a szokásos helyen (soundofjapan forum / jrock / mp3). direkt linket nem postolok, me' mittomén, hogy nem ütközik-e az itteni fórumszabályokkal. o_O

Egyébként jó kis cucc, kicsit (nagyon) az elsö NIN lemezt idézi zeneileg. A részletek alapján amik fent voltak az oldalukon a mini-album már egyedibb hangzású volt, de azt soha nem találtam meg sehol. de ha tényleg feloszlottak akkor kár értük, mert nagyon korrekt banda vállhatott volna belölük.

x Case x Creative Commons License 2007.03.30 0 0 999

Euthanasie (akik azóta már Gothika néven futnak, mert sok európai szervezö problémázott a régi név miatt.. o_O) jön újra idén is, ha semmi nem jön közbe, meg Baal-ék idecsalogatásával is nagyban próbálkozunk, nagyon remélem összejön a dolog, mert tényleg emberten jók élöben. Aural Vampire-röl sajna lemaradtam, mert csak mindenféle eszement távoli helyeken játszottak, meg túlzottan közel volt a CQ/Baal turnéhoz és a kettö azért nagyon durván húzós lett volna anyagilag. @_@ Ellenben youtube-on van fent egypár Aural videó, amit az európai turné alatt csináltak rajongók és azalapján nagyon remélem, hogy egyszer öket is sikerül iderángatni, vagy legalább, hogy a közelbe jönnek majd legközelebb~

 

Ezek meg a Baal / Calmando Qual / DJ Sisen turné berlini koncertjén készültek ^^:

 

 

 

Előzmény: harpokratesz (998)
harpokratesz Creative Commons License 2007.03.30 0 0 998

Case egy angyal vagy:)  igen, nagyon megköszönném, ha feltöltenéd a mushi demo-t, mindegy hova, bármiről tudok letölteni.

 

nekem nagyon fekszik az electro-industrial és goth vonal (főleg együtt), a BAAL album elképesztő, ÁLLAT, csúcs mindenhogy, imádom és nagyon megnézném őket élőben is (nem semmi élmény lehet, vááá). tudom, most Calmando Qual-lal turnéztak itt a kontinensen (ha jól emlékszem), akik meg a leglegkedvencebb bandáim egyike, kicsit reménykedtem, hogy most másodjára talán hozzánk is eljutnak, ha már itt buliznak megint a szomszédban, lengyeleknél. harmadszorra nem szabadna kihagyni, csalogassátok őket ide, Hibikit haza akarom vinni, imádom a pasit:))

Aural Vampire-t is imádom, megvan tőlük is minden letöltve (az a kevés). tudom, ők is mostanában zavartak le egy eu-turnét, feltehetően sikeresen.

amivel régóta adós vagyok magamnak az a Despair, tőlük még nem sikerült semmi cuccot beszereznem, pedig régóta szeretném. látom itt nálatok kapható két album, ehhh. 2Bullet-től van Democratic Violence album, még nem hallgattam meg, mert elég friss, remélem tetszeni fog. húúú, most hallgatok bele Demonoid13-ba, na ez is nagyon állat, meg a Destruct System is. amúgy szerintem Euthanasie is kiváló a műfajban, annak elllenére, hogy ők valamivel populárisabbak az Aural Vampire-vel együtt, én a koncert következményeként nagyon megszerettem őket és mindhárom albumukat, persze az utolsó 3. a kedvenc. meg is ragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak neked/nektek a szervezésért, tényleg felejthetetlen élmény maradt, az meg külön öröm, hogy ők is remekül érezték magukat nálunk, és remélhetőleg jönnek újra.

 

 

 

Előzmény: x Case x (996)
x Case x Creative Commons License 2007.03.30 0 0 997

A koncertszervezés cucc teljesen változó. A nagyobb bandákat (Dir en grey, Mucc, DéspairsRay, stb) akiknek szerzödésük van valamelyik európai céggel vagy kiadóval, az adott cég szervezöi hívják meg, ök szervezik a koncerteket, stb, persze a japán managementtel együtt dolgozva.

A kisebb csapatok ellenben gyakran maguknak szervezik a turnékat. Pl. a így volt a Euthanasie-val is, akik minden országban megkerestek helyieket. A Gram-Maria annyiban más, hogy ott van egy lengyel csaj, aki jóban van a zenekarral és ö hívte meg öket.

Persze belépökkel megsatöbbivel mindig próbálnak úgy kalkulálni a szervezök, meg a zenekar, hogy legalább nullára kijöjjenek. Pl. most a Gram-Maria-ra azért lesz 2500 a jegy, mert heten vannak és emiatt az utiköltség, hotel, stb is lényegesen több, ráadásul csak 4 koncertet adnak, tehátnem is oszlik a költség túlzottan. Euthanasie ugye csak 1000 volt, egyrészt mert tizeniksz állomásos turnén voltak és csak háromtagú a zenekar, ráadásul ott repjegypénzt sem kellett fizetni.

 

Az olyanok pedig mint pl. a Melt-Banana, a Mono vagy a Zeni Geva kis európai booking agent irodákkal dolgoznak együtt és ök szervezik számukra a turnét, amikor a zenekar szól, hogy jönnének majd. vagyis abszolúte zenekar és turnéfüggö az egész.

 

Hogy inkább noname zenekarok jönnek az meg nem igazán igaz.. o_O

Előzmény: e_dora (972)
x Case x Creative Commons License 2007.03.30 0 0 996

Mushi-ról én sem hallottam jóideje semmit, tehát gondolom megszüntek. : Ellenben megvan egy korai demokazijuk (amin a késöbbi mini-albumról is van pár szám, persze még más változatban), azt feltölthetem ha kell.

Egyébként ha bejön ez az electro-industrial vonal, akkor vannak mások is, mert az utóbbi pár évben végre Japánban is jobban beindult a goth/industrial színtér, habár persze még mindig nagyon underground az egész, de sorra bukkannak fel az igéretes bandák. Akiket mindenképpen csekkolni kell a a müfajból: Despair, Baal, Demonoid13, Destruct System, Agent Murder, 2Bullet. Ha bele akarsz hallgatni a cuccaikba, akkor click ide (ahol még CD-t shoppingolni is lehet. :D)

 

 

harpokratesz Creative Commons License 2007.03.30 0 0 995

igen, most ez jön be a honlapjuk helyett, ezért gondolom, hogy megszűnhetett a banda is. egy maxi-single jött ki nekik: Black Propaganda címmel, de sehol nem találjuk a letölthetőséget, vagy belehallgatást legalább. nagyon sötét és brutál electro-industrial a zenéjük, szerintem iszonyat jó, még a honlapon hallottam egy-két slampe-t tőlük, ill. most kaptam egy teljes számot, íme: http://www.sendspace.com/file/56b1rj

(mondjuk, amit a honlapról hallottam az sokkal brutálabb volt ennél a song-nál).

 

fotó róluk - mushi

mushi

Előzmény: e_dora (993)
harpokratesz Creative Commons License 2007.03.30 0 0 994
egyetértek. felejtős.
Előzmény: e_dora (992)
e_dora Creative Commons License 2007.03.30 0 0 993
Előzmény: harpokratesz (990)
e_dora Creative Commons License 2007.03.30 0 0 992
a címadó dal tényleg elég uncsi, de a gyorsak jók sztem, viszont még így is felejtős
Előzmény: harpokratesz (991)
harpokratesz Creative Commons License 2007.03.30 0 0 991
the back horn új maxi-single nem egy hűha, szerintem.
harpokratesz Creative Commons License 2007.03.28 0 0 990

Case egy kis segítséget kérnék, ha erre jársz!

 

Létezik vagy létezett egy Mushi nevű electro-industrial banda, hallottam őket valamikor még a honlapjukon, ami mára már megszűnt. Nem tudom, ez egyet jelent-e azzal, hogy ők is megszűntek, mindenesetre semmi site-ot, semmi infót nem találtam róluk a neten, pedig borzasztóan tetszettek. Tudsz-e róluk valamit, esetleg oldalt, letölthetőséget, vagy bármit? Állítólag egy kislemezük vagy mini-albumuk jelent meg. 

e_dora Creative Commons License 2007.03.27 0 0 989
igen, ő az.. jó arc, bár kicsit öreg már.. de bevállalnám
Előzmény: harpokratesz (985)
e_dora Creative Commons License 2007.03.27 0 0 988
Mait friss koncertképeken nem látom, de mondjuk tavaly szült.
Előzmény: e_dora (987)
e_dora Creative Commons License 2007.03.27 0 0 987
igen, Shin, ő volt az énekes, most meg a csaj, Kazha is, és a basszer, Mai még nő
Előzmény: harpokratesz (983)
harpokratesz Creative Commons License 2007.03.27 0 0 986
sorry, nemrég
Előzmény: harpokratesz (985)
harpokratesz Creative Commons License 2007.03.27 0 0 985
nekem nem rég esett le, hogy ez a Yoshii Kazuya = Yoshii Lovinson-nal aki a The Yellow Monkey énekese volt, asszem pár éve megszűntek, ők a '90-es évek egyik jelentős rockbandájaként működtek. van is tőlük vagy 8 lemezem, tényleg jók, de semmi extra.
harpokratesz Creative Commons License 2007.03.27 0 0 984
huhh te, most nézem a fotóikat itt a myspace-n, nekem az AJO tetszik, de nagyon:))
Előzmény: harpokratesz (983)
harpokratesz Creative Commons License 2007.03.27 0 0 983
aha, ő lenne Shin? akkor már értem miért haverkodsz vele :D

(amúgy meg nem két nő volt a bandában? nekem olyan fotóm van róluk, az biztos régebbi).

én kétszer küldtem mailt az egyik kedvenc japi énekesemnek (újévi meg születésnapi köszöntőt), de nem reagált rá, igaz saját dalokat nem küldtem neki, mert olyan nincs, viszont agyon dícsértem a hangját, meg a macskáját. pedig aztán ennél nagyobb bók nem is kellhet egy jrockernek. zokon is vettem nagyon, bár lehet nem kapta meg az üzeneteimet :DDD

Előzmény: e_dora (982)
e_dora Creative Commons License 2007.03.27 0 0 982

nézése, a középsőnek (azt hittem, egyértelmű)

Előzmény: harpokratesz (981)
harpokratesz Creative Commons License 2007.03.27 0 0 981
nade melyiknek van szép szeme, nem látom??
Előzmény: harpokratesz (980)
harpokratesz Creative Commons License 2007.03.27 0 0 980

jah, sorry:D   ott a szélen azt hittem ő van (hasonlít).

 

 

 

 

Előzmény: e_dora (979)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!