Keresés

Részletes keresés

Jasmine-20 Creative Commons License 2013.04.20 0 0 1068

köszönöm a drukkot Ez-Ben :D mindent megteszek mi tőlünk telik. egyszer már majdnem legyőztük az említett Sanyit csak elhagyódtam  a kanyarban XD

van egy hónapom h feltuningoljam a gyereket :D holnaptól kezdődik a kiképzés :P már tudom is mit viszek a kimittudra  :D

marco72 Creative Commons License 2013.04.20 0 0 1067

:D

És hajrá Sanyiiiii!

Előzmény: ez-Ben (1064)
marco72 Creative Commons License 2013.04.20 0 0 1066

Kedves Jasmine-20!

Idén a szamarak is főszerepet kapnak! Május 19., a Csacsinap csak az övék lesz - és természetesen Önöké, kedves Szamártenyésztők-és tulajdonosok! Hamarosan összeáll a részletes program, és akkor ide is feltesszük.

Előzmény: Jasmine-20 (1063)
marco72 Creative Commons License 2013.04.20 0 0 1065

Kedves Nixi13!

Szeretettel várjuk, szamárral, vagy szamár nélkül is! :)

Előzmény: Nixi13 (1062)
ez-Ben Creative Commons License 2013.04.20 0 0 1064

:))" Kapcsold az ötödik sebességet "! ( Hajrá Imike !:)

...önbizalomnövelőnek játszd le Iminek az Indul a bakterház-ból a Sanyi...Sanyikám !!! Lovas jelenetét. Győzni fogunk ...............> ( Hajrá Jasmine-20 !:)

Előzmény: Jasmine-20 (1063)
Jasmine-20 Creative Commons License 2013.04.19 0 0 1063

ha nem töltelékprogram lesz a szamár akkor ott a helyünk XD még van időm tuningolni kicsit Imit h végre legyőzzük Sanyit :D

Nixi13 Creative Commons License 2013.04.19 0 0 1062

Jól hangzik! Kár hogy messze van. :( De csacsi nélkül talán bevállalható, mindenképp szeretnék menni. :)

marco72 Creative Commons License 2013.04.18 0 0 1061

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Kedves Szamártenyésztő!

Vajon az Ön szamara lehet Sanyi legyőzője???

A Balatonlelle -  Rádpuszta Csárda és Szabadidő Centrum idén is megrendezi az évről-évre nagy népszerűségnek örvendő Csacsinapot.

A pünkösdi hétvégén, május 18-án adunk otthont a Nemzeti Vágta Balatoni Előfutamának, majd másnap, másnap május 19-én a szamaraké lesz a főszerep: ezen a napon szervezzük meg a Csacsigaloppot és a Szamárszépségversenyt, és az idei évben a Csacsi „Ki mit tud?” is színesíti a programot. 

Nevezési díj idén sincsen, és lehetőség van több csacsival is nevezni a versenyekre!

Bővebb információért és nevezési lapért keressen minket: 06/20/50-94-191; info@radpuszta.hu .

Keressük a mi Sanyink ellenfeleit: nem lesz könnyű dolguk: a rádpusztai szamár tavaly már harmadszor nyerte meg a csacsigaloppot…

Reméljük, hogy versenyzőink között üdvözölhetjük Balatonlelle- Rádpusztán a pünkösdi hétvégén!

Rádpuszta Csárda és Szabadidő Centrum

Jasmine-20 Creative Commons License 2013.04.01 0 0 1060

Jasmine-20 Creative Commons License 2013.04.01 0 0 1059

Imike a nagyon okos :)

később video is lesz ha az ég is úgy akarja :)

http://indafoto.hu/jasminee/image/18254533-e61f06e2/364683

Jasmine-20 Creative Commons License 2013.03.28 0 0 1058

Ez-Ben nagyon locosló lázban égsz XD

ez-Ben Creative Commons License 2013.03.28 0 0 1057

:))...hát ez csodaszép ! a végén még valamelyik Locsoló is "felpróbálhatja"... ( Zabla >:)

Előzmény: Jasmine-20 (1056)
Jasmine-20 Creative Commons License 2013.03.27 0 0 1056
Jasmine-20 Creative Commons License 2013.03.25 0 0 1055

megmutatta többször is :D de megmutatták 1x neki is :P olyat csattant a csonton(valószínüleg az állán) a póni pata h majdnem frászt kaptam h búcsúzhatunk afogaktól de Imit nem zavarta így gondoltam nincs komoly baj...

a locsolokat elirányítanám azokhoz akik szeretik ha büdösítik őket :D én köszönöm kihagynám :P

ez-Ben Creative Commons License 2013.03.25 0 0 1054

:) Gratulálok ! ( Azért Imike bemutatta a jobb hátsót, mindenki megnyugtatására... :)

A nyuszival majd küldök Neked robitussynt, meg 100- Imike színű- papírzsebekendőt.

Majd elfelejtettem meg 100 locslót is...  ( Szép Húsvétot !;)

Előzmény: Jasmine-20 (1053)
Jasmine-20 Creative Commons License 2013.03.24 0 0 1053

eljött a napja h Imi csatlakozhatott az állatsimogatóhoz... minden zökkenő mentesen zajlott nem volt semmi extra csata :D

http://www.youtube.com/watch?v=NhfpMT6vbCE&feature=youtu.be

farkasmentos Creative Commons License 2013.03.17 0 0 1052

Nálam az öregebb nem nagyon szereti a szeles időt,és javarészt a fedett helyen van a három éves kanca leginkább kint a szabadég alatt.Leginkább csak enni megy be meg éjszakára.

Dombalo Creative Commons License 2013.03.17 0 0 1051

Az én csacsim egész télen kint aludt a födött udvaron, de sosem használta az istálót. Mínusz 18 fokban is nyugodtan feküdt a földön kissé bahavazva. Igaz, hogy akkora bundát növesztett, mint egy mackó :) 

Előzmény: Nixi13 (1048)
Jasmine-20 Creative Commons License 2013.03.16 0 0 1050

nálunk nincs olyan egetverően rossz idő... -4 fok néhány cm hó... nem rosszabb mint télen volt. Imi istállóban van így őt nem érinti a kérdésed :)

Nixi13 Creative Commons License 2013.03.16 0 0 1049

Vagy nálatok nincs ilyen szörnyű idő?

Nixi13 Creative Commons License 2013.03.15 0 0 1048

Nálatok hogy bírják a csacsik ezt a szeles, hófúvós időt? Enyém tegnap óta ki sem teszi a lábát a házikójából, de már nagyon mozgáshiánya van... Délelőtt mikor kimentem hozzá kicsit, hogy ne unatkozzon annyira, kiment a házikójából és hívott játszani, futkosni, nagyon nem bírt magával, úgyhogy futottam vele egy picit, aztán rájött, hogy nem volt jó ötlet és fél perc futás után már ment is vissza a védett helyére. :)  

Jasmine-20 Creative Commons License 2013.03.13 0 0 1047

Imre igen ott van a verseny talltam róla videot is... hát szerintem nem megyünk el odáig :) marad Rádpuszta...

farkasmentos Creative Commons License 2013.03.12 0 0 1046

Esetleg van itt csacsitartó Cegléd-Szolnok környékéről???

farkasmentos Creative Commons License 2013.03.12 0 0 1045

Szia Vica!

Amiről a múltkor írtam neked,a feleségem szerint Bácsszőlősön van a csacsiverseny. Ami inkább állítólag móka,bohóckodás,mint sem verseny, de a csacsikról szól.

Egyébként minden változatlan erre felé.Sajna kevés az időm,így már régen tudtam  befogni ez meg is látszik Rozin. :-)

Nem nagyon bír magával.

Előzmény: Jasmine-20 (1044)
Jasmine-20 Creative Commons License 2013.03.11 0 0 1044

Imre ma előhozta szamárénjét --> csökönyös volt mint a fene :@ lehet nem tetszett neki a sarkantyú :D

kisfiam az okosodás útjára lépett és ehhez muszáj a sarkantyú h finomabb érintésre is reagáljon a lelkem... de ma nagyon felbosszantott...

lehet mindenféle bemutatót vissza mondok és maradok a szamarasok között... ott ha ganéskodik mindenki csak mosolyog viszont ha lovasok között szemét akkor levagyok nézve ehhez nincs kedvem... Imi nem áll(még) készen arra h nagyközönség elé vigyük hát várunk...

veletek mi a helyzet?

Jasmine-20 Creative Commons License 2013.03.10 0 0 1043

közel féléves keresgélés után végre megtaláltam :D 

http://pannonrtv.com/web/?p=16871

Nixi13 Creative Commons License 2013.03.09 0 0 1042

Jázmin, 

bár még kezdő csacsigazda vagyok, de én egy szamártenyésztőtől vásároltam, és mindent nagyon részletesen elmagyarázott, azóta is tartjuk a kapcsolatot és emailben kérdezhetek tőle, folyamatosan kapom a tanácsokat, és ha valami problémám van, fordulhatok hozzá. Tehát fel lettem készítve a csacsival járó "nehézségekre".
Mivel hozzám egy nagyon fiatal kiscsacsi került, ezért nekem kell megnevelnem mindenre, például arra, hogy ne rúgdosson felénk; ne harapdáljon minket és a ruhánkat; adja fel a lábát; stb. Szóval szerintem amire mindenképpen figyelj vásárlásnál, az a viselkedése legyen. Pár perc alatt is ki lehet ismerni egy csacsit, főleg ha agresszív, akkor azt észre fogod venni. 
Én úgy tudom, hogy ilyen idős korban a viselkedésén már nehéz változtatni, ezért is ezt mondom, hogy ez a legfontosabb. :)  

Jasmine-20 Creative Commons License 2013.03.09 0 0 1041

milyen szép tervek :) remélem sikerül :)

helyileg Ti merrefelé vagytok?

mire kell figyelni? szerintem ugyanazokra mint a lónál...én mondjuk nem biztos h a soványságra v a körmöletlenségre kizáró tényezőként gondolnék mert ezek javíthatóak... szerintem lábait fel kell adja esetleg kipróbálni...

lehet a legjobb megoldás ha felveszed a kapcsolatot a szamártenyésztők egyesületével hátha tudnak segíteni :)

szeretnék én is ,még 1 csacskót 1 korom feketét amiben nincs fehér(max az orra) XD

LizaLotti2012 Creative Commons License 2013.03.08 0 0 1040

(nahát, a fele üzenetet lehagyta a rendszer... :-/)

Akkor folyt. köv:

...szóval, aki már tudja, mi a stájsz.

Később szeretnénk kocsiban is használni Őkelmét, kábé ekkorra tervezzük a második LapátFülű beszerzését is, egy szintén nem gyerekkorú herélt képében - Őt a Fiam fogja szamaragolni. :-)))

Ketten szerintem pont klasszak lennének egy kisebb kocsiban, akivel tudok terményt, kiskockabálát szállítani, aztán kocsi nélkül túrázni az erdőn a kutyákkal... stb.

Végül majd Apa kap egy Szépséget. :-)

A vételhez - mire kell odafigyelni, buktatók, egyebek... - ha tudtok valami okosságot írni, azt megköszönöm. :-)))

Szép hétvégét!

Üdv:

JazZ :-*

Előzmény: LizaLotti2012 (1039)
LizaLotti2012 Creative Commons License 2013.03.08 0 0 1039

Köszi a szíves fogadtatást. :-)

Na, akkor kezdjük az elején.

Istálló gondunk nem lesz, legelő gondunk sem, de társaság gondunk sem, már most két kecske várja Őcsacsiságát. :-)

Csacsiszerszámunk még nincs, de ha jól olvastam, túl sok mindenre nem kell számítani.

Azt gondoltuk ki, hogy első szamárnak (mert valszeg követi majd több is ;-) ), egy viszonylag "jól képzett" 6-7 éves kancácskát szeretnénk. Ez azt jelenti, hogy látott már kocsit, meg ember is ült a hátán. Ja, meg viszonylag barátságos is. :-)

Elég régen volt már (4-5 éve is talán), hogy rendszeresen lovagoltam és mindenképpen szeretném újrakezdeni - immár szamárháton. Ezért gondoltam, hogy elsőre olyan csacsit szeretnék, aki már tudja, mi a stájsz. :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!