Keresés

Részletes keresés

Nagulnov Creative Commons License 2005.06.15 0 0 456

Mit buktak be? Mert a Braun azt mondta - hogy hamis?:) Akkor eddig 1-1.

 

Egyébként is - Szigetvári mit mond? Nagyon hallgat.:O)

Előzmény: toloba (443)
comeback Creative Commons License 2005.06.15 0 0 455
:(( ; ; ; . ; .
Előzmény: qncogi (453)
Nagulnov Creative Commons License 2005.06.15 0 0 454
Ne OFFoljatok - pont ez a céljuk.
Előzmény: comeback (451)
qncogi Creative Commons License 2005.06.15 0 0 453
Bánccsák' a szélkakas karizmatikus szőlőbányász kelement? Ríjjál.:DD
Előzmény: comeback (451)
qncogi Creative Commons License 2005.06.15 0 0 452
Ugyan, az csak az egyik (igaz első) hazugsága a szőlőbányásznak, de ez nem száááááááámít.:)
Előzmény: toloba (450)
comeback Creative Commons License 2005.06.15 0 0 451
Ne bányászolj.
Előzmény: qncogi (448)
toloba Creative Commons License 2005.06.15 0 0 450
Nem kell Orbánt lejáratni, megteszi azt maga is...emlékszel a megfigyelési ügyre?
Előzmény: Fortissimo (441)
toloba Creative Commons License 2005.06.15 0 0 449
Így van....
Előzmény: qncogi (446)
qncogi Creative Commons License 2005.06.15 0 0 448
Ne erőlködj.
Előzmény: comeback (439)
toloba Creative Commons License 2005.06.15 0 0 447
Érdekes, a fidesz épp eszerint cselekszik...bár már megszokhattuk, hogy mindig azt csinálja, amivel a másikat vádolja...
Előzmény: Fortissimo (437)
qncogi Creative Commons License 2005.06.15 0 0 446
Ostobák is ráadásul. Átlátszó kis baromság, majd amikor igazából támadják a szőlőbányászt mutogatni akarnak.
Előzmény: toloba (443)
qncogi Creative Commons License 2005.06.15 0 0 445
Ez a gyanúkampány az amivel a fityeszesek próbálnak szánalmat kelteni a szőlőbányász gyerek iránt?
Előzmény: Fortissimo (437)
Saker Falcon Creative Commons License 2005.06.15 0 0 444
Na, beindult az igazi gyanúkampány! :(
toloba Creative Commons License 2005.06.15 0 0 443
Bebuktak a fideszesek...
Visszanyal a fagyi...


Hamis az Orbán lejáratását célzó dokumentum: a volt államtitkár feljelentést tett


2005. június 15. 18.34

A kormányszóvivő hamisítványnak nevezte azt az Orbán Viktor Fidesz-elnök lejáratását célzó és a fejléce alapján a Miniszterelnöki Hivatalhoz köthető dokumentumot, melyet az egyik napilap és egy internetes hírportál is tálalt.

Sajtótájékoztatóján László Boglár újságírói kérdésre válaszolva leszögezte: a kancellárián ilyen tanulmány nem készült, Braun Róbert, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök volt tanácsadója ilyen tanulmányra megrendelést nem kapott és nem is készített. A szóvivő emlékeztetett arra, hogy Braun Róbert - aki okirathamisítás miatt feljelentést tett az ügyben - tavaly május óta nem helyettes államtitkára a Miniszterelnöki Hivatalnak, így az állítólagos fejléccel ellátott papírokkal sem rendelkezett.

(MTI)
Előzmény: comeback (422)
Fortissimo Creative Commons License 2005.06.15 0 0 442
:))
Előzmény: Nagulnov (433)
Fortissimo Creative Commons License 2005.06.15 0 0 441

Kovács László exKüM Bírósági verdikt: hazudott

Pert nyert a Fidesz a szórólap-ügyben 2003-03-27 11:41 Jogerősen megnyerte a Fidesz azt a személyiségi jogi pert, amelyet Kovács László külügyminiszter, az MSZP elnöke ellen indított a tavalyi országgyűlési választások két fordulója között tett nyilatkozatai miatt.

Előzmény: Fortissimo (440)
Fortissimo Creative Commons License 2005.06.15 0 0 440

igen, papirja is van róla h hazudott..

 

Kovács László exKüM min megsértette a Fidesz-MPP jó hírnévhez fűződő személyiségi jogát akkor, amikor 2002. április 18-án és 19-én a TV2 Jó estét, az ATV Nap-kelte, az ATV Híradó, a Kossuth Rádió délutáni Krónika műsoraiban, valamint az MTI rendkivüli sajtótájékoztatója során elhangzott nyilatkozataiban azt a hamis látszatott keltette, hogy a Fidesz-MPP hamis MSZP-s röplapokat kíván a kampánycsend alatt szétosztani azért, hogy utóbb hamisan kampánycsendsértéssel vádolhassa meg az MSZP-t." )MN nov 29

http://www.mno.hu/img/0406/kovacsrak1.jpg rakétán repül

 

Előzmény: Nagulnov (435)
comeback Creative Commons License 2005.06.15 0 0 439

a szőlőbányász ygereket

 

Mondjad Robika :DDD

 

 

Qncogi Robika: "Láncos papagáj vagyok"

Előzmény: qncogi (431)
nofene Creative Commons License 2005.06.15 0 0 438
Nofene, mondjuk az előző példáidnak sem volt semmi közük a Fityiszke által hamsított dokumentumhoz, de az utolsónak már Viktorkához se. Elvégre öltek már meg tisztességes miniszterelnököt is, hogy csak Olof Palmét említsük. Az, hogy az éppen esedékes magyart mennyiért tenné el láb alól a Frei által felbérelt álmaffiózó, bár a kérdés felvetése gennyes dolog volt, semmilyen vonatkozásban nem járatja le a megölendő alanyt. Sőt, szimpátiát ébreszt irányában.
Előzmény: Fortissimo (432)
Fortissimo Creative Commons License 2005.06.15 0 0 437

a topic témáját (a szőlőbányász ygereket) érintőt?

 

tovább nem olvastad???:))))))))))))))

 Nem veszed észre h mondig is ez ment.. 1998

 

1. rész
Kommunikációs javaslat a Miniszterelnök úr részére
melléklet: közvélemény-kutatási anyagok

 

Gyanúkampány

A választások szempontjából kulcsfontosságú stratégiai cél Orbán mozgósító képességének gyengítése, mely a Fidesz bázis elbizonytalanodását, s a szavazói kedv jelentős csökkenését eredményezheti. Ez úgy érhető el, ha sikerül a Fidesz szavazóbázis egy részét, elsősorban a jobboldali, konzervatív értelmiséget elbizonytalanítani a „vezér” erkölcsi hitelességét illetően.
Erre a legalkalmasabb módszer a gyanúkampány.

A gyanúkampány lényege, hogy nehezen megfogható legyen maga a támadási pont, ugyanakkor világos legyen, mire vonatkozik az erkölcsi kétség, pl. korrupció. Nem érdemes konkrét pontokat célba venni, mert az ilyen támadások esetleg konkrét cáfolatokkal könnyen kivédhetők. Homályos gyanúsítások ellen szinte lehetetlen meggyőzően védekezni.Vagyis nem egy pontot kell mélyen megszúrni, hanem egy területet megszurkálni, újra és újra megpiszkálni.

....

 

2. rész:
A gyanúkampány szerkezete

Támadási pontok Ügyek Időzítés

Ügynök ügyek(poltikai múlt) Orbán is ügynök volt- új iratok- tsz tisztek nyilatkozatai A Fidesz következőkongresszusa előtt
Korrupciós ügyek(elhivatottság) Orbán, a milliárdos- szőlő ügy- Varga ügy- barátok támogatása- felcsúti földek- luxus ingatlanok (ház, nyaraló)- Orbán bányák- Vitézi-szál (luxus jacht, Adria)- Kékessy szál (francia ingatlanok)- Orbánmédiabirodalma (Magyíar Nemzet, Hír TV, Simicska)- Happy end sztori még a hivatalosminiszterelnök-jelölt állítás előtt2005 tavasz, nyár, ősz2006 tavasz
magánélet(családi élet) Diktátor a családban- rossz szülő- kalandok- cigány származás (csak suttogó propaganda) 2006 tavasz


Javaslat az aktuális témákra

Orbán a milliárdos

Új vonal a szőlőügyben; Orbán miniszterelnökként tanácsadója volt a felesége cégének. Az új vonalat egy újságcikk indítja el. Fontos, hogy ne az MSZP köreiből induljon, tehát a Népszava nem alkalmas, mert azt sokan pártlapnak tekintik, így eleve nem lenne hitles a támadás. Három médium lehet alkalmas:
- 168 óra (mellette szól, hogy a Kaya Ibrahim ügyet jól indította el, ellene szól, hogy erélytelen és enm igazán jól pozícionált lap).
- Index (előnye, hogy hiteles forrásnak számít, hátránya, hogy túlságosan autonóm – nem lehet az MSZP vagy a kormány felől befolyásolni, plussz viszonylag kevés emberhez jut el. Második lépésben mindenképp javasoljuk.)
- ÉS (legalkalmasabbnak tűnik, mivel a jobboldali értelmiség egy része is olvassa. A többi újság szívesen veszi át ütősebb témáit.)

3. lap
A cikk nyomán az ügyet felkapja a média, publicisztikák, háttérbeszélgetések, interjúk stb. majd következhet a parlamenti vizsgálóbizottság felállítása az Orbán család meggazdagodásának feltárására.


A vizsgálóbizottság nyilván eredménytelen lesz, viszont több hónapon át elhúzódhat és így hétről hétre téma lehet a sajtóban az Orbán család szőlőügye. Orbán remélhetőleg perelni fog, ami szintén segít, hiszen annak kapcsán is téma lesz az ügy a médiában. Nincs jelentősége, hogy mi lesz aper kimenetele, és milyen helyreigazításokat kell közzétenni, a lényeg, hogy a korrupció, visszaélés gyanúja megragad a köztudatban, és bogár bekerül a Fidesz szavazók fülébe is.

Orbán is ügynök volt

Az ügynöktörvény, mint téma, azért kínál jó lehetőségeket, mert ezzel kapcsolatban teljes a káosz a közvéleményben, senki sem lát tisztán, épp ezért senki sem tudja teljesen megnyugtatóan tisztázni magát, ha a gyanú rávetül, s minél többet magyarázkodik valaki, annál gyanúsabbá válik.

Tekintve, hogy Orbánt köztudottan megfigyelték, nyilván beszervezni is megpróbálták, következésképp kell lennie valamilyen dokumentumnak, ami használható arra, hogy a neve bekerüljön a rendszerváltó elit kompromittálható körébe.

Minél több ismert és köztiszteletben álló személyiségről derül ki, hogy ügynök volt, vagy valamilyen módon együttműködött, annál hihetőbb lesz, hogy Orbánnak is van takargatnivalója.

Diktátor a családban

Javasoljuk a széleskörű információszerzés, adatgyűjtés lefolytatását Orbán magánéletéről, mindenekelőtt a gyerekek iskolai, óvodai előmeneteléről, esetleges konfliktusairól.

Fontos, hogy a támadás mindig hihető maradjon (pl. pedofília, homoszexualitás kizárva).
Orbán igazi macsó típus, sok nőnek tetszik, hihető lehet róla – még a saját bázisa számára is – hogy vannak nőügyei. Felhasználható a már előkerült színésznő ügyek. Ugyanígy hihető róla, hogy zsarnoki családfő: az Orbán családban mindenkinek hallgass a neve.

Elég olyan igaz momentumokat találni az életéből, amelyek kis átalakítással utalhatnak arra, hogy nincs minden rendben a családi élete körül. A gyanúkampányban nem fontos, hogy a támadásnak van-e bármi igazságalapja, a fontos az, hogy a gyanú a célszeméllyel kapcsolatban minél többet szerepeljen a médiában, és egy idő után közszájon forogjon.

Ahogy Kósa Lajos esetében sikeresen bejött a „nem zörög a haraszt” effektus, Orbán esetében is biztosra lehet menni, hiszen az efféle vádak sohasem cáfolhatók teljes bizonyossággal.

 

Budapest, 2005. február 22.
Forrás: http://index.hu/cikkepek/0506/belfold/braungyanu06/pic18467.jpg

Előzmény: qncogi (431)
qncogi Creative Commons License 2005.06.15 0 0 436
Ez a bukott Kovács volt 2002-ben a később kormánypárt néven futó MSzP elnöke?
Előzmény: Nagulnov (435)
Nagulnov Creative Commons License 2005.06.15 0 0 435

“Két konvoj lépte át a magyar–osztrák határt. Az egyik azt a 3,8 millió Orbán Viktor által aláírt levéltömeget hozta, amelyet a Postának kellett kézbesítenie. A másik viszont az ál-MSZP-s röplapokat szállította” – írta 2002-ben a két választási forduló közötti időszakról a Népszava.

 

 

Szépen bukott rajta a Kovács is.:O))

Előzmény: Fortissimo (429)
qncogi Creative Commons License 2005.06.15 0 0 434
Nem nyugdíjas. Sok jobbos, ifjú nyalonc is telefonál. Több időt is kapnak.
Előzmény: Nagulnov (433)
Nagulnov Creative Commons License 2005.06.15 0 0 433
Hülye ez a Bolgár. Tegnap meg sírt a nyugdíjas rádiójában - hogy mocskolódás mentes közélet kéne.:)
Előzmény: Fortissimo (426)
Fortissimo Creative Commons License 2005.06.15 0 0 432

OV lejáratása folyamatos..:(((

 

 

RTL Klub

Frei Tamás[/b] Országos méretű botrányt kavart A riporter: Frei Tamás 2001április 23-ai adása, melyben állítólagos bérgyilkosok nyilatkoztak az ismert televíziós riporternek. A felháborodást az váltotta ki, hogy a riportban elhangzott a kérdés: vajon mennyiért gyilkolnák meg a magyar miniszterelnököt? http://www.hetek.hu/index.php?cikk=10313 A bérgyilkos - aki nevét nem árulja el, de arcát és hangját adja - Mercedesének rendszáma látszik, csúcskamerát, világosítót és mikrofonost enged járművébe tuszkolódni, plusz egy készpénzzel, nyílt színen fizető, bevallottan csak kérdezősködő személyt http://www.hetivalasz.hu/cikk.php?id=1575

qncogi Creative Commons License 2005.06.15 0 0 431
Mindeféle baromságot bemásolsz vagy csak a topic témáját (a szőlőbányász ygereket) érintőt?
Előzmény: Fortissimo (429)
qncogi Creative Commons License 2005.06.15 0 0 430
Hihetetlenöl komoly volt.
Előzmény: Fortissimo (426)
Fortissimo Creative Commons License 2005.06.15 0 0 429

OV lejáratása folyamatos..

 

Népszava ellen a Fidesz első fokon nyert a http://index.hu/politika/belfold/konvoj1209/ 2003 dec 9

 

“Két konvoj lépte át a magyar–osztrák határt. Az egyik azt a 3,8 millió Orbán Viktor által aláírt levéltömeget hozta, amelyet a Postának kellett kézbesítenie. A másik viszont az ál-MSZP-s röplapokat szállította” – írta 2002-ben a két választási forduló közötti időszakról a Népszava. A Fidesz első fokon megnyerte a napilap ellen indított pert.

 

[

Fortissimo Creative Commons License 2005.06.15 0 0 428

OV lejáratása folymatos..

 

Magyar Hírlap 2001. március 16-ai "Pedig a magyar lelkületben, állítom ma senki se akar - sem Orbán Viktort, sem Kövér Lászlót - likvidálni, bármennyire javára válna ez nemzetünknek." (Sz. Nagy Csaba )

Fortissimo Creative Commons License 2005.06.15 0 0 427

OV lejáratása folyamatos...((

 

[b]Juszt László[/b] MTV I fokon elmarasztalás, rágalmazásért (OV) http://www.jogiforum.hu/hir/104971333327912.php

Juszt László MTV lopásvád, elhalasztott tárgyalás http://www.ma.hu/page/cikk/aa/0/49934/1

Juszt László MTV I fokon elmarasztalás rágalmazásért (Kövér) http://www.nethirlap.hu/rovidhir.php?hirid=2139

 

Juszt László MTV, Népszava (2002 okt 23.i) cikk miatt, II fokon, jogerős miszerint Juszt László megsértette OV jó hírnévhez és emberi becsülethez való jogát, és kötelezte http://www.gondola.hu/cikk.php?szal=31023

Előzmény: Fortissimo (423)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!