Ma valószínűleg a golyós melletti/feletti szakaszon leszünk, hogy ne a tömegben legyünk a kutyákkal, de jövő héten remélem már közelebb kerülök a pisztrángoshoz is :)
Tesztelve a Pisztrángos a Nánásin, a Czinieltől egy lukkal befelé a város felé. Aranyos személyzet, jó a kaja, de viszonylag egysíkú a választék, pisztráng meg csirke. A levesre méltatlanul sokat kellett várni, de aztán úgy hozták ki, hogy akkor ez most ajándék a késés miatt.
Pénteken kicsit teszteltük a kínai negyedet - gasztrovonalon természetesen. Lehetne oda szervezni egy TTB összejövetelt. Nem Ping, nincs fehéremberesítve a kaja. Az esetek többségében le sincs fordítva, kisszék-hóembert rendel a vendég. :D
ND volt, aki ragaszkodott, kérte. Valahogy nem szerette a gondolatot, hogy a gonoszok tudják, hol lakunk és mikor nem vagyunk otthon. Ahogy mostanság a FB-ra sem nyaralás közben posztoljuk a képeket, csak utána. Én eleve Kata nicket szerettem volna, de az már csak sok számmal volt, és nem akartam PINkód lenni.
Lehet, hogy csak azért, mert minden ember (még én is) kisebbíteni akarja hibái súlyát, ideértve a bírálat komolyságát is, én az akkori időkön való élcelődésnek vettem.