Keresés

Részletes keresés

utazo71 Creative Commons License 2006.08.03 0 0 132

Szia!

Várjuk a beszámolódat nagyon!!! Úgy gondolom mindnki számára hasznos lehet.

Kedves Mindenki!

Most nyáron biztos sokan jártatok sokfele, jó lenne, ha megírná mindendegyikőtök a jó és rossz tapasztlatait a belföldi szállásokkal kapcsolatban.

Üdv: Tünde

Előzmény: :sn4ke: (130)
utazo71 Creative Commons License 2006.08.03 0 0 131

Helloka!

Schüszterl Károlyné (Rózsika) 26-398-298. Visegrád, Széchényi u. 24

Üdv: Tünde

Előzmény: Pistike (129)
:sn4ke: Creative Commons License 2006.08.03 0 0 130
ha Balatonfüreden jártok akkor kerüljétek azokat a kiadó nyaralókat amelyeknek köze van egy bizonyos Hollik vezetéknevű famíliához. egyelőre ennyit. majd ha jobban megemésztem a dolgokat akkor többet.
Pistike Creative Commons License 2006.08.02 0 0 129
Mi a Rózsa apartmanház elérhetősége?
Előzmény: utazo71 (125)
Dash 9 Creative Commons License 2006.07.25 0 0 128
Köszönöm az útbaigazítást és a jókívánságod! Ha hazajöttünk, írok.
Előzmény: utazo71 (127)
utazo71 Creative Commons License 2006.07.25 0 0 127

Helloka!

A Sió és a Mészáros L. utca kereszteződésénél van a Torkos borz. Reggelente szóljatok, hogy mit választottok. Naponta 11-től 2-ig van a menü. Várom majd a véleményed. Jó pihenést.

Előzmény: Dash 9 (126)
Dash 9 Creative Commons License 2006.07.24 0 0 126
Köszi a beszámolót! Vasárnap indulunk Siófokra, kipróbáljuk a Torkost!
Előzmény: utazo71 (125)
utazo71 Creative Commons License 2006.07.24 0 0 125

Sziasztok!

Most jöttünk haza nyaralásunkból. Kellemes tapasztalataimat szeretném megosztani veletek.

Először Visegrádon töltöttünk 2 éjszakát a Rózsa apartmanházban. 2.500 Ft/fő volt a szállás. A tulajdonos Rózsika végtelenül kedves, segítőkész volt. Aki Visegrádon jár a Fellegvárt, ha megnézte feltétlen próbálja ki a bobpályát! Másnap átmentünk Esztergomba az itteni élményfürdőtől nem igazán voltunk elvarázsolva.

Ezután Siófokon szálltunk meg szintén 2 éjszakát. A Sütő Apartmanházban voltunk, ezt is csak ajánlani tudom. Igaz a parttól egy kicsit távol van, de autóval pár perc alatt ott voltunk a szabad strandon. Az itteni tulajdonos hölgy, mikor megérkeztünk még a kezeit tördelte, hogy megfelel e vajon a szállás, (nagyon szép, modern), üdítővel kínált bennünket. Kérdeztük tőle, hogy hol lehet Siófokon menüt enni, ő ajánlotta a Torkos borz éttermet. Alig akartuk elhinni, hogy Siófokon 430 Ft-ért tudtunk venni menüt. Elég finoman főztek, és elég is volt. A Balaton vize nagyon jó.

Folytattuk utunkat és Mogyoródon szálltunk meg szintén 2 napra. A Bettina panzióban voltunk. A tulajdonos itt is kedves volt. A panzió a főút mellett van, elég zajos volt. Maga belül a lakás is változatos: szép bútorok, szobák, lepusztult fürdőszoba. A szállás itt 2.000 Ft/fő volt.

Nekünk legjobban a mogyoródi élményfürdő tetszett a legjobban, nagyon ajánlom!

Remélem segítettem nektek, ha arra jártok.

További szép nyarat mindenkinek!

T.Tünde

:sn4ke: Creative Commons License 2006.07.07 0 0 124
nem nem! nem neked szólt ;o)
Előzmény: Daily Telegraph (123)
Daily Telegraph Creative Commons License 2006.07.07 0 0 123
Ezt nekem válaszoltad ? Ne legyél már ilyen titokzatos !
Előzmény: :sn4ke: (122)
:sn4ke: Creative Commons License 2006.07.07 0 0 122
ki gondolta volna hogy már a foglalós pénzt is be akarja nyelni a tulaj. majdnem szarul jártam. na majd mesélek ha le van rendezve az ügy véglegesen.
Daily Telegraph Creative Commons License 2006.07.06 0 0 121

Sziasztok !

Hotel Club Siófokról van tapasztalata/véleménye valakinek ?

Dash 9 Creative Commons License 2006.06.27 0 0 120

Sziasztok!

Tud valaki ajánlani elfogadható szállást Orfűn? Lehetőleg külön fürdőszobával rendelkező szobára, vagy kiadó kisebb házra gondolok, 2 fő részére.

A segítséget előre is köszönöm.

gyongyhaju lany Creative Commons License 2006.06.27 0 0 119
Tavaly egy kisebb apartmanban voltunk, tehát 1 hálószoba + nappali (Liliom), az udvarra nézett, ami picit zavart, hogy ott parkoltak az autók, tehát volt némi jövés menés - de ez már csak kukacoskodás. Asszem 4 apartman van összesen, a panziós szobák, azok is nagyon jók, tavalyelőtt a legkisebben voltunk (Petúnia), tetőtéri szoba lévén annak nem volt erkélye, de azér jó volt, mert volt tetőablak és jól szellőzött.

Az apartmanban van konyha (főzősarok), a panziós szobákban nincs, asszem ez a különbség.

Kutyát csak az apartmanba lehet vinni.

Programajánlók a panzió földszintjén vannak kitéve faliújságra.

Ja, és ha Keszthelyre mentek, a Fő téren (asszem) a templom mellett nagyon ajánlom, van egy mexikói étterem, jót vacsiztunk ott egyszer tavaly.
Előzmény: tengelic35 (118)
tengelic35 Creative Commons License 2006.06.26 0 0 118
A strand kb 10 perc séta. A balaton vize valóban most első osztályú. Ha neagy isten rossz idő lenne amit kétlek,akkor is van mit látni, ellentétben siofokkal,ahol tényleg csak fürödni lehet. Ne tudom hányan mentek de az az apartman ahol mi voltunk pont ránéz a teraszra,ahol a németek elég későig,majd reggel elég korán már kint trécseltek. Talán ez az egyetlen negatívum. Ez egy öt fős apartman volt,lehetőleg ne ezt kérjétek. Sajna a nevét nem tudom,de mindegyik virágról van elnevezve. Ha későn fekvők és korán kelők vagytok,ezt nevegyétek figyelembe. A házigazdák nagyon figyelmesek,érdemes a túrákról kikérni a véleményüket. A reggeli több mint kontinentális. Medencéből a gyerekeimet úgy kellet kiműteni:) Megint csak ajánlani tudom.
Előzmény: pacifül (114)
FARI Creative Commons License 2006.06.26 0 0 117
Akkor könnyű dolgotok lesz. Jó pihit. Majd gyere vissza a beszámolóra.
Előzmény: NIKSA (116)
NIKSA Creative Commons License 2006.06.26 0 0 116

Jul. 2.-án indulunk, autoval.

Előzmény: FARI (113)
gyongyhaju lany Creative Commons License 2006.06.25 0 0 115
Nagyon jó a fekvése a panziónak, mert Keszthely kertvárosában van, de kb. 10 perces sétával elérhető a vasút- ill. autóbuszállomás. Tulajdonképp a Helikon park túlsó oldalától két utcára van. Szóval csöndes helyen, de közel a központhoz (és a strandhoz).
Előzmény: pacifül (114)
pacifül Creative Commons License 2006.06.25 0 0 114

Megnéztem a honlapjukat, amit lejjebb találtam: www.erikapension.hu. Arra lennék kiváncsi, hogy a valóságban is jó helyen van-e a panzió (nyugodt-e, nem a város peremén?) Esetleg beterveznénk egy balatoni hétvégét. Állítólag a víz most elég sok és tiszta.

Köszi ha válaszolsz.

Előzmény: tengelic35 (110)
FARI Creative Commons License 2006.06.23 0 0 113
Niksa! Mikor indultok? Autóval, vagy vonattal, busszal?
Előzmény: NIKSA (112)
NIKSA Creative Commons License 2006.06.23 0 0 112
Köszi a tippet, biztosan elmegyünk egy két helyre, jó, ha van támpont, mert innen zalából nem tudni mi vár ott az emberre. Mindenképp beszámolok milyen volt az Egerszalóki fürdő, stb. Szép nyarat mindenkinek!
Előzmény: FARI (108)
pacifül Creative Commons License 2006.06.22 0 0 111

Sziasztok!

Én új vagyok itt, de nagyon tetszik ez a fórum.

Egerszalókon én is voltam már többször, szerintem az átalakításokkal teljesen elvesztette a régi hangulatát, varázsát. Novemberben voltam utoljára, akkor részben volt kész, de már akkor is látszott hogy nagyon igényes hely lesz. Tudja valaki hogy most hogy áll a dolog? Elkészült?

Előzmény: tweety83 (109)
tengelic35 Creative Commons License 2006.06.22 0 0 110
Megjöttünk az Erika panzióból (Keszthely),én is csak ajánlani tudom. Az állítás igaz,jó hely nagyon.
Előzmény: gyongyhaju lany (87)
tweety83 Creative Commons License 2006.06.22 0 0 109
Ajánlom még Egerszalókot. Nem tudom milyen állapotban van most, de nagyon szép a fürdő
Előzmény: FARI (108)
FARI Creative Commons License 2006.06.21 0 0 108
Szia! Mi megyünk Recsk-Parádfürdőre, ami Egertől nincs messze. Nézzétek meg Parádsasvárat, Recsket, Egerszalókon a fürdőt, persze Egerben is nagyon tudom ajánlani a fürdőt, strandot, Mátraházát, Mátraverebély-Szentkútat, Kékestetőt, Mátraderecskét, Tarnaszentmáriát, Mátraházát, Sirokot és Bükkszéken a nagyon-nagyon jó fürdőt. Persze természetesen ne hagyjátok ki Egert és környékét, a Szépasszonyvölggyel együtt. Nagyon jó pihenést, kikapcsolódást mindenkinek. Várjuk a beszámolókat!!!     
Előzmény: NIKSA (105)
Amerigo61 Creative Commons License 2006.06.21 0 0 107
Előzmény: Amerigo61 (106)
Amerigo61 Creative Commons License 2006.06.21 0 0 106

Szia! Ezen az oldalon a "Nevezetességek" alatt találod, amit keresel.

http://eger.lap.hu/

Ezenkívül Lillafüredet és Szilvásváradot is érdemes meglátogatni.

Előzmény: NIKSA (105)
NIKSA Creative Commons License 2006.06.21 0 0 105

Sziasztok!

Kéréssel fordulok hozzátok, a párommal július elején 2 hétre Eger és környékére megyünk nyaralni. Szeretünk szép helyeken barangolni, s ötleteket gyűjtünk merre kéne elindulni, mit érdemes feltétlenül megnézni? A szállásunk Noszvajon lesz a FA Villa Vár-ban, ha valaki hallott már róla, volt ott, jó lenne, ha mondana egy-két szót, milyen étkezési lehetőségek vannak, hol lehet jót enni, persze elérhető áron? Minden információt szívesen, köszönettel fogadunk. A fenti emil cím mellett a másik amire írhattok: fucsiniki@index.hu

Jó nyaralást, túrázást mindenkinek.

tengelic35 Creative Commons License 2006.06.15 0 0 104
Annyi helyesbítést,hogy a bagoly szoba a panorámás:)))
Amerigo61 Creative Commons License 2006.06.14 0 0 103
Kösz az info-t, megjegyzem magamnak ezt a Vadrózsát :)
Előzmény: tengelic35 (102)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!