Minden, ami kép.
Vizualitás, képi világ, dizájnnal, látvánnyal, fotókkal kapcsolatos elméletek, élmények és ízlés... Várok számotokra kedves képeket is, leírással, élménybeszámolóval, asszociációkkal, etc. (de nem csak képeket).
Voltam kirándulni pénteken és azt vettem észre, hogy némely kép alján olyan csík van, mintha elforgattam volna. Be is tettem egy mintát. Ez miféle hiba lehet? Nem nyúltam hozzá Photoshoppal (leszámítva a nyilat, de a csík előtte is ott volt).
Annyi változás történt, hogy kaptam apától egy 512-es memóriakártyát. Eddig nem tapasztaltam ilyen meglepit a géptől, nem csaptam oda, nem ugráltam rajta stb.
Még a hérics kép is pocsék lett. A keltikések se lettek százasok, de úgy döntöttem, a mai napot egy "hangulattal" fejezem be. Címe: Közelgő vihar a rózsaszín ruhás nő mögött. Eredetije: odvas keltike a Kamara-erdőben. :) És most lelövök mindenki mást, aki képet töltött fel a netre. ;)
Kööööösz! Meggyőztél legalább 4 órára, hogy társulástant tanuljak inkább. :) Basszus, azért volt "pár" fotó, ami nagyon belémtalált.
Az én mostani szottyadásaim javarészt pusztás "tájképek", de lehet, rámásolok egy meztelen Brad Pitt képet, hogy szélesebb körben izgalomra leljen. Viszont elkaptam egy tavaszi héricset, idén az elsőt, ennek úgy megörültem a dzsindzsa közepén, hogy a pupillámig tekeredett a szám. Ezt majd felteszem azé'.
Kösz, épp most jöttem haza egy fotózós kirándulásból, de most már, azt hiszem, át se töltöm a képeket. Először láttam a Tieidet, akkor már kételkedtem, hogy meg akarom-e nézni a mai termést, de miután végigböngésztem az ajánlott oldalt (nem csak a lovakat), hát, asszem, hagyom a fenébe... ;)
Kimentem tegnap a virágkiállításra fotózni. Kevés eredménnyel, mert alig volt fény. Viszont többedmagammal lekéstem az utolsó buszt, így háromnegyed órát gyalogoltunk a nagy puszta közepén.
Én múlt héten vettem egy új masinát, ma végre napos idő volt, ki lehetett próbálni. Albatrosz három héttel ezelőtti képein még havas a táj, most pedig lassan virágba borul minden.
Ami engem illet, a Canon D5-öt is jól megsirattam.
Azt elhiszem. Bár én rajta könnyen túlteszem magam, mert még megközelítőleg sincs esélyem arra, hogy legyen egy. Az E-330 viszont valamennyire esélyes, ezért piszkálja a csőrömet, hogy még (nagyon) nem most.