Balla András: A fák grafikája című kiállítást Hódmezővásárhelyen az Alföldi Galériában (dr. Rapcsák u.16-18) november 21-én, vasárnap 12.00 órakor nyitják meg.
Zoom-nál az AF microadustment nem biztos, hogy tökéletes, mert általában a két vége (nagyobb zoomátfogásnál a közepe is akár több helyen) más-más eltérést mutathat és a váz nem veszi figyelembe a zoomtávolságot, azt csak szervízben tudják úgy hangolni.
Tehát fixnél szuper, de mondjuk a 35-350L obinál a gyári szervízkönyv szerint 4 helyen kell élességet ellenőrizni/állítani, ebből ugye 1-1 az eleje-vége :-|
Ezt nem kellett a vázhoz igazítani, bár a 7D-vel ez nem bonyolult művelet. Egyedül egy 70-200/2,8 IS-t [:)] kellett minuszban állítanom, de az sajnos csak kölcsönben volt nálam. :) Amit ez úton is köszönök!
Az jó obi, nekem is volt. Bár az egyetlen obi volt, amit kalibráltatnom kellett az összes közül ami volt eddig (kb. 20 különféle volt, tán még több is majd összeszámolom). Utána viszont a legjobb alapobi volt 40D-men.
Apukám is elő szokta adni időnként ezt a történetet különféle verziókban... :)))
A legjobb az volt, amikor járó motorral zárta bele a kulcsot a kocsiba, valami éjszakai időpontban kint a határban.
Én, ha a csomagtartóban matatok, mindig benne hagyom a kulcsot a csomagtartó zárjában. Ott lifeg amíg pakolok. Aztán ha lecsukom, be is zárom a kulccsal. De ha beletenném a csomagtartóba a kulcsot mégis pakolás közben, akkor se záródna be amikor lecsukom, mert csak a kulccsal lehet bezárni.
A Tiéd gondolom olyan, hogy az utastérből nyitható a csomagtartó is, mint a motorháztető, igaz?
De jó Neketek. Pénteken dolgozás, szombaton fokozott házifeladatok, vasárnap temetőkörjárat (rohanva). Ma kiszabadultam, de Mártély inkább horgászásra volt jó reggel. Fogtam vagy 3-4 m-nyi csukát, ebből hazajött 90 cm, kicsit nehezen. Mint gondos ember szépen beraktam a cuccom a kocsi csomagtartójába, majd a ráhullott leveleket lesöpörtem a kocsiról, csak mielőtt lecsuktam a csomagtartót szépen beleraktam kulcsot. Hát finoman szólva ku.....a kizártam magam az autóból. Ilyen vagyok én! De semmi baj, jó kis várakozás után fotósok tűntek föl a parton, szépen hazafurikáztak, a pótkulcsér, és így már 1 óra helyett fél 5-re haza is értem. Itt is nagyon köszönöm a taxit. És itt a bezárt kulcs a szabadulás után. Kérem nyugodtan röhögni, más hülyeségén lehet a legjobban.