Sziasztok! Van egy eladó golf Iv 1,4 16v-hez való ültető rugó szettem kocsiba még nem volt. teleszkophoz volt,de már előte lett vásárólva rugó,úgyhogy nem lett használva
MOMO FIGHTER 7x16 eladó. 5*100 osztokör, tehát VW, TOYOTA, SUBARU tipusokra...... A szett 3 hétig volt autón, szinte új. Ára ebben a havas időben potom 70,000-ft/garnitura. (Új ára 28,000 körül lehet...)
szasztok érdeklődnék golf4-eshez vezérmüszijjak cseréléséhez hol találok információt??? valami szervizleirást ilyesmi hogy kell cserélni beállitás nyomatékok szükséges szerszámok stb. kösz
Sziasztok!Van egy Golf4-em és szilent lengőkart kellene cseréltetnem benne.Milyen összegre számíthatok, mennyibe kerül ez az alkatrész?! Köszi előre is!!
VAN ELADÓ KÉZI AUTODIAGNOSZTIKAI MÜSZEREM! Az egyszerűbb 20e.Ft és lehet vele hibakódot olvasni törölni illetve légzsákot nullázni. vw csoporton 1991-től napjainkig! Másik műszer komolyabb az ára 45e.Ft fentieken kívül ez szerviz/olajcserét is nulláz és elő adatokat olvas! ez is 1991-től napjainkig kezeli a vw csoportot de ez még más obd/obdII -s autokat is kezel!
Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom lebontani bal hátsó ajtónak a belső burkolatát golg4-ben. Az ajtókilincsel van valami gáz, mert nem tudom kinyitni az ajtót kivülről. A központizár rendesen működik, szerintem valmi szétakadt belül.
Haliho VW Golf Fan társadalom. Van egy VR6-osom. És nem tudom milyen színűre fessem. Nem "nagy" dolog. Egy modellautórol van szó. Mindeképpen egyszínű lesz. Minél gyáribb. Narancssárga esetleg kék. Talán piros. Van e favorit szín. Amit általánossgában kedveltek. Előre is köszi.
wilcooo Van Golf topic nézz át oda, töbször volt szó GIV-ről. Sajna sem a GIV sem a Bora nem a megbízhatóságáról híres, ezek már nem olyan tartósak mint a GIII/vento páros:((
Nemreg lettem egy 2002-es Golf IV 1.9 TDI kombi boldog tulaja, a bibi csak ott van, hogy a kezikonyve es az osszes utmutato francia nyelven van...
Tudna nekem valaki kuldeni egy magyar kezikonyvet, vagy esetleg ha letoltheto valahonnan, bar en eddig nem jartam sikerrel a neten valo keresgelesben...
Esetleg az angol is jobb mint a semmi, de a franciaban nincs aki segitsen...