Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Tiltás esetén itt lehet nézelődni: Közlemények - Pol
Eladó egy szép állapotú, fehér Canon EOS 250D kit (váz SN: 243073003374 + EF-S 4-5,6/18-55 mm IS STM SN: 9638003301) minden tartozékkal, szép, hibátlan állapotban. Irányár 190000 ft.
EF-S 2,8/24 mm objektív SN: 2601100610. Első-hátsó sapkával, szütyővel, hibátlan. Irányár 45000 ft.
Canon EF 300mm f/4L USM SN: 116470. Szütyő, napellenző, első-hátsó sapka, kupak. Az AF időnként mintha lassabban indulna, de ez valószínűleg gépfüggő, optikailag tökély. Irányár 230000 ft.
Sigma MC-11 SN: 52679807. Hogy Sony vázon is használhasd az EF objektíveket:) Minden tartozék, újszerű állapot. Irányár 52000 ft.
Vanguard GH 300 T pisztolymarkolatos gömbfej ritkaság Canonhoz, programozható kioldóval:
8 kilóra hitelesített, Vanguard GH-300T gyors cseretalpas, pisztolymarkolatos gömbfej ritkaság, dobozában a gyári tartozékaival. Bármelyik, vezetékes távvezérlő csatlakozóval ellátott Canon EOS vázzal használható, mert adok hozzá ajándékba egy "B" záridőt is tudó, timelapse-re is programozható, időzítős kioldót, aminek a Canon E3-as csatlakozója egyszerűen áttehető rá egy Jack csatlakozópár hozzáadásával (kérésre megcsinálom). Ezen kívül Nikon vázakhoz is van kábele, a többi gyártóéhoz pedig külön árulja a kábeleket a Vanguard.
Ára személyes átvétel esetén 50.000 Ft (30 nap próbagaranciával). A Jack csatlakozók betoldása az időzítős kioldó E3 csatlakozós kábelébe +5000 Ft. Foxpost lehetséges, a vevő terhére.
Kipróbálni Budapesten, Újbudán lehet. Kontakt az innerimages1 kukaca gémélen, vagy a Yodafon ötszázkilencven 16 hatvanegyen. Ha nem tudom felvenni kérlek írj SMS-t, mert sok hívásom van ismeretlen számokról.
Patika állapot, gyors, pontos és atom stabil, az állvány gyűrűn van kopás, ahol az állványba csúsztatják, le is fotóztam Csere nem érdekel, személyes megtekintés Bp. 17. ker
Még mindig eladó szeretett EF 70-200 L IS f/2.8 USM II típusú objektívem. RF-re váltás miatt szeretnék megválni tőle, kissé fájó szívvel. Megkímélt állapotban van, dobozával, papírokkal, tokjával, ajándék Rodenstock UV szűrővel adom. sn: 4620006172
Eladóvá vált Canon 70-200 mm f2.8 L IS II USM objektívem, hibátlanul működik, lencséi por karc és sérülésmentes állapotban vannak, gyors és precíz fókusszal, stabi kiválóan működik, leszámítva a bajonettnél a festék kopást semmi hibája nincs, még a gumi a bajonettnél egyben van. Gy Sz 3170006849.
Eladó egy Tamron tc-x14 tele-konverter Canon EF csatlakozással. A konverter kitűnő, újszerű állapotban van, a feliraton van egy részleges kopás, máskülönben hibátlan. Extra képminőség főleg az új Tamron telékkel.
SN: 001035 Irányár: 129.000,- Ft Személyesen átvehető Somogy megyében (Kaposvár Fonyód vonalon), vagy csomagküldéssel a vevő terhére és felelősségére. Tel: 06harminc2067332 E-mail publikus
Canon EF 135mm f/2 L USM - újszerű, kitűnő állapotban
Kihasználatlanság miatt eladó makulátlan állapotú optikám. 2021 januári vásárlás. Ez idő alatt kétszer használtam. Épp olyan mint amikor kibontottam a dobozból. Természetesen minden gyári tartozékával (doboz is), napellenző és a bőr tok bontatlan. A dátum kód: UH (2019) Ha jól tudom ez volt az utolsó év amikor még gyártották. Széria szám: 297666 Ár: 270e ft. Érdeklődni a hetven 5kettő1 9egy0egy számon lehet.
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált szinte új Canon 5d mark IV gépem, egy párszor használtam, kifogástalan állapotban van minden szempontból, 9700 expós, dobozában minden tartozékával plusz 2 akksival. Gy Sz 383037001477
Ára 500.000 Ft. . Elkelt
Teljesen újszerű Sigma 135 mm f1.8 Art Bokeh monstrum, hihetetlen háttér mosással, hibátlan állapotban tiszta lencsékkel. Gy sz 5249160
Ára: 380.000 Ft
zinte új Canon 24-105 mm F4 Is II L USM objektívem, keveset használtam hobbiszerűleg, kifogástalan állapotban van minden szempontból. Gy Sz 2005800167
Ára: 290.000 Ft.
Szinte új Godox V860 II vaku, hibátlan állapotban van minden szempontból
Vanguard GH 300 T pisztolymarkolatos gömbfej, programozható kioldóval:
8 kilóra hitelesített, Vanguard GH-300T gyors cseretalpas, pisztolymarkolatos gömbfej, dobozában a gyári tartozékaival. Bármelyik, vezetékes távvezérlő csatlakozóval ellátott Canon EOS vázzal használható, mert gyárilag Canonhoz csak 2.5" Jack kábelt (xxxD és xxxxD szériákhoz) adtak vele, de adok hozzá ajándékba egy "B" záridőt is tudó, timelapse-re is programozható, időzítős kioldót, aminek a Canon E3-as csatlakozója egyszerűen átalakítható xD és xxD szériákhoz egy Jack csatlakozópár hozzáadásával (kérésre megcsinálom). Természetesen minden digitális Nikon vázhoz is van kábele, a többi gyártóhoz való kompatibilitását pedig élőben ki lehet próbálni.
Ára személyes átvétel esetén 50.000 Ft (30 nap próbagaranciával). A Jack csatlakozók betoldása az időzítős kioldó E3 csatlakozós kábelébe +5000 Ft. Foxpost lehetséges, a vevő terhére.
Kipróbálni Budapesten, Újbudán lehet. Kontakt az innerimages1 kukaca gémélen, vagy a Yodafon ötszázkilencven 16 hatvanegyen. Ha nem tudom felvenni kérlek írj SMS-t, mert sok hívásom van ismeretlen számokról.
Nem akarom az üzletedet rontani, de a váz nagyon túl van árazva. Én alig tudtam megszabadulni az enyémtől, makulátlan állapotban volt 100k expo környékén. Ötössel kezdődött az összeg amennyiért elvitték. Most is van több eladó jóval ezen ár alatt és nem annyival több expoval. Szürkeimportos oldalon kevesebb expoval, 100k-val olcsóbban...Szóval gondold át szerintem. Én is ide lőttem be, de ezeknek az ára hullik mint a kő, főleg hogy a MILC-ből is behozták azokat a belépő szintű gépeket amelyek régen tükrösnél is megvoltak. Ez egy nagyon jó gép, én imádtam, de... Nyilván minden annyit ér amennyiért el lehet adni, remélem szerencséd lesz!
112.477 expoval eladó Canon 1DX professzionális Fullframe fényképezőgép. A váz működése kifogástalan, még 4-5x ennyi expo is belemehet gond nélkül. Jár mellé nyakpánt, vázsapka, akkumulátor, töltő és töltőkábel.
Sn: 133017000248 Ár: 325.000 Ft
Személyes átvétel Budapesten lehetséges, a vevő terhére posta / futár akár utánvéttel is mehet.
Eladóvá vált egy Canon 70-200 f2.8 L optika. SN: 23620*
Irányár: 180.000 Ft
Nagyszerűen működik, gyors és pontos fókusz, szépen néz ki, frontlencsén 1 minimális apró valami látható ami nem befolyásolja a képalkotást. Eredeti tokjában, frontlencse kupakjával, egyedi napellenzőjével együtt.
bajonett rendben van, de a kupakját nem találom.
Állványgyűrű is van hozzá.
Képeket nem tudtam készíteni mert ellopták a telefonom :(
Érdeklődni a toozok kukac gmail.com címen tudtok, vagy messengeren szintén toozok néven megtaláltok
Megnézhető, kipróbálható a Nyugati Pályaudvar környékén!
Eladóvá vált Canon 70-200 mm f2.8 L IS II USM objektívem, hibátlanul működik, lencséi por karc és sérülésmentes állapotban vannak, gyors és precíz fókusszal, stabi kiválóan működik, leszámítva a bajonettnél a festék kopást semmi hibája nincs, még a gumi a bajonettnél egyben van. Gy Sz 3170006849.
Eladóvá vált teljesen újszerű Canon 24-105 mm F4 IS L USM objektívem, hibátlanul működik, hobbiszerűleg használtam kirándulások üdülések alkalmával, nem lötyög, nem csúszik, rendben teszi a dolgát. Szerial 4633477.