Nincs mit.:)
Nos, a fotó nem enyém, könyvből loptam, igazából szkennert teszteltem tegnap, úgy lett ez a verskép. Ritkán fényképezek, talán a felhasznált képek 10-20%-a, ami tőlem származik. Az UV-szűrő így stornó, a képbe próbáltam ugyan egy kis ciánt tenni, hogy az eredetihez hasonítsam, az ég jó is lett volna, de nagyon elváltoztak vele a virág-színek, úgyhogy nem variáltam. A fenyőket nem én vágtam el, ez adott volt.
Na látod, a vers az, amit egy óra múlva már meggondoltam, csak épp már nem voltam gépközelben. Mármint hogy a 'jéggé fagy a tér' helyett jobb lenne a 'megdermed a tér'... Ma meg visszagondoltam magam, hogy hangzásban ugyan tényleg jobb, de elvész valami jelentés, ami a virágok miatt kell oda... Úgyhogy nem piszkálom, ez ilyen lett, oszt kész.:)
Köszönöm a tetszésnyilvánítást, meg kell mondjam, vannak fenntartásaim magammal, meg az ilyen jellegű versképeimmel szemben... Tudom, hogy ez pl se formájában, se tartalmában-hangulatában nem haiku, - túl körmönfont ahhoz, hogy az lehessen, de ki akaródzott jönni. Tisztább, egyszerűbb és így nemesebb akár a te versképed, akár mondjuk a fölöslegesen szerénykedő lsr-é... |