A héten betegség miatt nem tudtam menni. Nem olyan beteség ami az edzést hátráltatná, hanem olyan amiből amíg nem gyógyulok ki (köhögés, orrfújás) nem mehetek dolgozni.. Úgyhogy, ma úgy terveztem kinzek és kiviszem magammal Kriimet, de edzeni nem fogok. Remélem addigra eláll az eső.. és igen ma 4től van. Én ha nem megyek edzeni 90%ban két oka van: munka vagy a halálomon vagyok és ágyban fetrengek.
Hát pillanatnyilag kissé korlátozva van az elkapásban és az orrturkálásban, de ki tudja némi edzésterv módósítás és egy pár étrndkiegészítő és kész a tökéletes TE :D FLEM! te mikor jössz edzeni? és a haverjaid mikor jönnek?
Az ilyen videók után mindenki LineBacker akar lenni! Ha tele lesz a csapat LBkkel, akkor én mit fogok jövőre csinálni?...majd rázom a PomPomot a pálya szélén? :)
A következő videót ajánlanám minden kedves volt, jelenlegi, jövendő, stb csapattársamnak, főleg aki már "nem érzi azt a tüzet", hátha csihol egy kis szikrát a egyhangú hétköznapjaiba és esetleg ellátogat edzésre. Merthát valljuk meg nem népszerű most a csapat kicsiny hazánkban, de azért még néhányan csináljuk a magunk módján ;) szikra
Fasza. De legalább felkerült az pont az i-re. Más Srácok!!! Október 14.-én csütörtökön diáknap a debreceni Tóth Árpád Gimnáziumban. Meghívást kaptunk a diák önkormányzatttól úgyhogy szerintem élni kellene a lehetőséggel. Ma edzés után beszéljük meg hogy ki ér rá.
kedden mennyien leszünk edzésen remélem nem úgy mint csütörtökön ja és fél 6 tol van edzés ám nah mind 1 nem is az lényeg hanem vasárnap 26 dika baszki és mérkőzés lesz gyakorolni kékXD
határozat az elmarad wolves meccsről: http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20100916-2010-013VB%20hatarozat%20Gladiators-Wolves.pdf
egy kis idézet belőle amiből nekem az jön le hogy nem igen kell osztályozót játszani: "...Az elmaradt mérkőzés végeredményét az érvényes divízió I. osztályú bajnokság versenyszabálya szerint 35:0 arányban határozza meg a MAFSZ Versenybizottsága a Budapest Wolves javára. (...) A Debrecen Gladiators a VB határozatát nem tartotta be, ezáltal a divízió I. osztályú bajnokság versenykiírásának 16. pontját megszegte. A MAFSZ VB (...) további 100 büntető pontot megadásáról döntött, egyben a következő bajnoki idényt a Debrecen Gladiators csapata alacsonyabb osztályban teljesítheti a 2011. évre érvényes bajnoki versenykiírás teljesítése alapján."
Nem baj az csak épülj fel és gyere vissza és vigyázzni fogunk rá továbbá XD De ez nem 100% lehet vissza jössz és a másik kezeden megy ki az ujjad :( Kitartás tesó =(
Megvagyok Rásztámán! Kampóba gipszeltek, és nem engednek játszani kb 4 hétig, de ezt leszámítva nincs para. Nem hinném, hogy a hiányom észrevehetően gyengítené a csapatot :) A facebookra posztoltam egy esemény utáni képet, azon látható hogy megmaradok...lehet lálykolni :)
Talán csak azért profibbak mert nem 11en vannak edzésen és ha az edző azt mondja fussatok pár kört akkor nem azt kérdezik hogy miért hanem azt hogy mennyit?