De jó lehetett nektek tegnap, mondom ezt (csak egészen) kicsit írígykedve:) A képeken is látszik, hogy jól éreztétek magatokat, gratulálok! A lányok tényleg fiatalok, sőt, van egy csitri is közöttük:)))
Köszönöm a lehetőséget, hogy egy nagyon jó társaságban, kellemesen tölthettem el a szombati nap második felét.
Jó volt a hal, finom volt Mamics sütije, Kose kétféle bora is remek volt, a "páleszokról" nem is beszélve. A sört nem minősiteném, mert nem ittam, de biztosan az is jó volt mint ahogyan minden.
komolyan és viccesen(nem kívánt törlendő),FANTASZTIKUS NAPUNK volt tegnap!!
A város gyönyörű!!!Lemike,ettünk lángost a Sugó parton !! Beleszimatoltam a vízbe,aminek igazi tavaszi illata volt,a fiatalság zsizseg,élet van a városban. Déri-kertet szépítik nagy erővel,tegnap is dolgoztak. (kicsit megijesztettek a sárga szegélykövek,remélem el tudják majd tüntetni megfelelő növényekkel.Vigyázat!!!A Főtérnél ha lehet nagy ívben kerüljék a sárga köveket!!!Meg minden más szinűt is!!) A lebontott cukrászda helyén még semmi sincs.
A temető ,ha lehet ilyent mondani ,nagyon szép volt.Gondozott és még nem hatalmasodott el a művirágok tengere,mint azt a szentistvániban láttam.
A lényeg:
VENDÉGLÁTÓINK csodás emberek!!!Isten tartsa Őket 120 évig!!! Isteni volt a halászlé(Józsi bácsi műve) és Rali úr frenetikus pogácsát hozott(köszönet Fülecnek!!!) Az italokról majd más beszámol,mert nem meóztam őket,színre gyönyörűek voltak!
és a NÉP.....arra nincs szó!!! Papics Tassig kérdezgetett.Kalocsa környékén tért rá Tibi izmosságára,előtte ecsetelte,hogy Józsika pocakja akkora ,mint az enyém:-))) Vajda úr és CziCzó humora és nyíltszívűsége leterítette őt. Pétert komolynak találta!!!:-)) Kose lelkesedése magávalragadó,ez engem is megnyert,mert eddig nem ismertük egymást!! Főkönyvtárfőigazgatóprofesszorúrról megállapítottuk,hogy rengeteg gondja lehet,aminek nagy része lelkiismeretességéből fakad,de ezt nem is érdemes és nem is lehet mésként csinálni! Oszikával sajnos nagyon kevés időt voltunk:-(( Éredekes módon Papics egy "Winkler" nevezetű egyént is emlegetett,mondván,hogy az nem egy hülye ember.Dunavecsénél derült ki,hogy a Wágnerről beszél,de Pestig (és most már örökre)Winkler marad:))
A csajok mindkettőnk szerint bűbájosak!!!Szépek,fiatalok és hihetetlen kedvesek!!!!
Én már kicsit félálomban választolgattam,hogy életem,ezeket a dolgokat már régen tudom!:-))
Bajára menet már Dabasnál eltévedtünk:-)))visszafelé meg betévedtünk a Tassi betyár-ba,ahol a hatalmas rántotthús végre elhallgattatta Papicsot.Köszönet a hatalmas adagokért,mára is bőven lesz ebédünk:-)))
ISTEN ÁLDJA BAJÁT!!:-)) szerencsések vagyunk,hogy ismerhetünk Benneteket!Köszönet mindenért!
bocsánat a hosszúságért,nem jellemző rám,de még tele vagyok élménnyel és biztos ki is hagytam rengeteg dolgot....