holnap megkeresem a hivatalos linket, ha kell, ott van angol info (is). hotelben vagyok most kulfoldon, egy internetablak nyithato meg egyszerre, es ekezetet is lusta vagyok irni :) bocsanat erte...
Titervizsgálat kell nekik azt tudom, két éve még a hat hónapot is meg kellett várni, mint az angoloknál, de van ismerősünk kint meg tudom kérdezni. Egy valamit tudni kell róluk, hogy ha valamilyen kennel kutyái közül esetlegesen árverés, vagy hasonló gusztustalan eset forog fönt, vagy esetleges szaporítási téma, azonnal kiközösítik még azt is aki ilyen helyről kutyát vesz. ezt nagyon becsülöm bennük, nagyon tudják a genetikai háttereket, és a problémákat is, és mindenféle fajtaspecifikus mentés is van náluk, bár ott igazából nem szükséges.
Érthető, ha kihagyod,..de pénteken én eldöntöttem, hogy nem megyünk és a kutyákat se fürdettük meg, anélkül meg én be nem lépek kiállitásra,ezért csak reggel motyogtam amikor láttam, hogy nem esik,..lehet, hogy nyertünk, lehet, hogy vesztettünk. Barum helyette átkerült végleges gazdijaihoz, ami számára nagyon jó,..és 4 hónapos még csak Avrilnak meg szintén van ideje
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá, mondtam, hogy muszály vagyok saját kocsival menni.....miért nem hívtál fel????????????????????:(((((((((((((((