Keresés

Részletes keresés

Galahed_ Creative Commons License 2005.01.24 0 0 82

A 1270 megmondja a faxot, vagy talán a vodamail beállításokban megnézed, ( nekem vki berakta, vagy automatikusan ott van ezt nem tudom)

smtp- nek elvileg mennie kell, állitólag a p800-p900 is sokat szivnak vele, fele részben megy fele részben nem megy. Állitólag ha új jelszót kérsz a 1270 től sms ben akkor azzal már megy. Ha kell akkor keresek Neked egy smtp-t amivel megy ha Neked nem jön össze a dolog a vodával.

A 9210 idején még panonos voltam, igy azt nemt'om.

Üdv.

Előzmény: semgza (81)
semgza Creative Commons License 2005.01.24 0 0 81

Még egy kérdés: a voda smtp a régi komplikátorral sem ment?  nem lehet, hogy az OS-ben van valami zür ?

Vagy nyugodtan vigyem be egy irodába, hogy állítsák be rajta a mail-t meg a faxot?

vagy asztalborogatás lenne belöle? ;)

ja igen, és a fax-számomat honnan tudom meg, ha nem írtam fel amit az sms-ben küldtek?

Előzmény: Galahed_ (80)
Galahed_ Creative Commons License 2005.01.15 0 0 80
nem hinnem hogy rosszabb lenne,de amikor utoljara neztem akkor dragabb volt. Megpedig .sokkal. akkor 6ezer forint korul volt 500MB es csak este 9 utan meg hetvegen lehetett hasznalni. A mas idopont felaras volt. A vodanal durvan 7ezer 500 MB es nincs idokorlat.
Előzmény: semgza (79)
semgza Creative Commons License 2005.01.15 0 0 79

miért, a pannonnal  rosszabb a gprs, vagy az email?

en gondolkozom rajta hogy atmennek a vodatol a pannonhoz.

Előzmény: Galahed_ (78)
Galahed_ Creative Commons License 2005.01.15 0 0 78

Nem hiszem, hogy a Pannon ezt megengedhetné magának....

De majd meglátjuk. ( nem mint ha érdekelne mit csinál a pannon, én vodát használok a GPRS és e-mail miatt, az nekem nagyon bevált.)

Noname: nem tudom, biztos kezeli, pont úgy , mint bármelyik más készülék, egy sima olvasó van benne.

De én azért névtelent nem vennék. A névtelen azért névtelen, mert valamelyik nagy gyártó ( nem sok MMC gyártó van)  hibavizsgálatán, műszaki ellenőrzésén, valamelyik paramérerében nem felelt meg a követelményeknek...

( külön, névtelen MMC-t gyártó cég nincs) A gyártásm ha külső beszállító is a cég amelyik gyártja( nagy memória gyártó cégek..), a tűréshatáron belüli memóriákat kivétel nélkül értékesíteni tudja a neves cégek felé is ( ha nem saját néven hozza forgalomba), akkora a kereslet. Nem beszélve arról hogy,miért adná név nélkül ha ekkora az árkülönbség ...

Előzmény: NiCHTMA (77)
NiCHTMA Creative Commons License 2005.01.14 0 0 77

nos, a pannontol azt az informaciot kaptam, hogy "vezetosegi dontes ertelmeben nem forgalmazzak"....

sztereo headsettel elvezheto az mp3-lejatszas?

az A-data-t nem ismerem, altalaban hogy birja a noname kartyakat?

csak mert az eredeti nokias mmc, amibol a 128mb a legnagyobb, 22.900HUF.... :o

nichtma

Előzmény: Galahed_ (76)
Galahed_ Creative Commons License 2005.01.14 0 0 76

viszi, én 1GB -al használom ( A-data)

A korlát 2 GB.-t

Miért ne lenne a pannonnál?  Miféle negativ diszkrimináció ez? :-)

Üdv.

Előzmény: NiCHTMA (75)
NiCHTMA Creative Commons License 2005.01.14 0 0 75

sziasztok,

van limit a 9500-ben az mmc-kartya meretere vonatkozoan?

vagy elviszi az 1gigast is?

ja, es csak mondom, hogy a pannonnal nem lesz... :o

nichtma

Galahed_ Creative Commons License 2004.12.28 0 0 74
Szia! mail ment! En nem probaltam reklamalni. megtettek helyettem tobben is, most varom a fejlemenyeket. Ha atnezel a www.pdamania.hu forumra, ott pl sokan vannak igy vele. Ott is van 9500 forum, picivel jobban pörög mint ez. haliho
Előzmény: semgza (73)
semgza Creative Commons License 2004.12.27 0 0 73

kösz a tippet!

próbáltam, de úgy látszik, nekem nem maradt meg a westel hozzáférésem sajna...

majd szerzek valakitöl.

amúgy nem próbáltál meg a vodánál reklamálni? vagy nem tudtak segíteni?

a másik dologban meg esetleg írj egy emailt info(at)technopop.hu segíthetek esetleg.

Előzmény: Galahed_ (72)
Galahed_ Creative Commons License 2004.12.27 0 0 72

Szia!

Az a dög voda smtp nekem sem megy... 

Viszont a Westelét használom helyette, mail.westel900.net ( hitelesítéssel) felhasználva a régről megmaradt westeles bejentkezési nevem és passwordom.

Igy simán elküldi a voda emiles leveleimet  bármilyen emilcimre. Nekem csak sajna igy sikerült konfigurálni....

Nincs vmilyen ebook forrásod? Keresem a Elelctronic Pocket Oxford english dictionary-t, ebook formátumban. Eddig sajna csak a demo-t találtam meg.

Reader-m az már van S80 ra, regisztrálva, csak a könyv hiányzik. Megvenném a neten  is (csak 18 dollár) de sajna nem tudok fizetni ott a kártyámmal.

Előzmény: semgza (71)
semgza Creative Commons License 2004.12.27 0 0 71

segítenél?

kimenö levél nekem nem megy, valahogy nem boldogul az smtp szerverrel, akármit írok be. neked nincs gondod ezzel? leírnád,nálad hogy megy?

ha az smtp-hez beírom, hogy mail.vodafone.hu, akkor tudok küldeni mailt, de csak vodafone-ra. ez a max. amit elértem.

a webes vodamail tényleg jó lett!

Előzmény: Galahed_ (69)
semgza Creative Commons License 2004.12.20 0 0 70
köszi, ez jó hír, megyek állítgatni ! ;)
Előzmény: Galahed_ (69)
Galahed_ Creative Commons License 2004.12.20 0 0 69

Hóhahóha!

Voda:

Mamár nem.

Beléptem ma délelött, és most már sokkal több lehetőséget kinál a beállitások menü mint eddig, pl:

Most már küldi a feladót ill a tárgyat is ami belefér a 160 keretbe, ha beállítod.

Azt sem tudtam, hogy működik a FAX ( DATAFAX előfizu nélkül is)

Az emilnél a faxrovatban találtam egy számot amit felhivtam és megcsörrent a kommunikátor.

Felbátorodva küldtem rá egy faxot és szépen le is vette...

Eddig azt hittem , hogy ehhez mindenképpen kell a datafax előfizu....    :-))))

Előzmény: semgza (68)
semgza Creative Commons License 2004.12.19 0 0 68

Ja, nekem is az van, a vodánál egy kalap sz.. ilvát sem ér az sms, csak annyit mond, hogy jött egy mail, meg hogy kit hívjak.

A mai vírusos-spames idökben ennek szinte semmi információtartalma nincs.

a Westelnél viszont elküldi hogy kitöl jött, és mi a subject. és azonnal.

Azt nagyon szerettem.

Előzmény: Galahed_ (67)
Galahed_ Creative Commons License 2004.12.19 0 0 67

vodás vagyok, ott is van sms, de nem kedvelem a sok sms csörömpölést :-)

szeretném beállítani, hogy pl óránként nézzen ki a netre a levelekért, és azt töltse is le..

És sajna nem müxik a 9210 ről megmaradt angol-angol szótáram sem ( collins Cobuild)  :-(

Előzmény: semgza (66)
semgza Creative Commons License 2004.12.19 0 0 66

az idozitett email-t azt mire szeretned hasznalni? hogy lasd, jott-e emailed?

nekem jobban bevalt a westel mailbox peldaul, ami sms-t kuld, ha jott valami levelem.

A kulso telefonbillentyuzettel kapcsolatban meg vegulis nekem is tetszik, mert szebb.

De az viszont objektiv dolog, hogy csak ugy lehet hasznalni, ha nezed.

egysikban van az osszes billentyu, söt, meg azonos anyagbol is van a kijelzo a billentyuk, meg az egesz eleje, szoval kis tulzassal azt sem tudod megallapitani, hogy melyik veget fogod.. ;)

Van amikor a piros gomb helyett a 3-mast nyomom, szóval ilyesmi miatt nem jó.

Előzmény: Galahed_ (63)
Galahed_ Creative Commons License 2004.12.18 0 0 65

Köszi, rákeresek, hátha...  Bár szkeptikus vagyok. Nálam pont azok a prg-k nem működtek amik kellettek volna.

Előzmény: admirális (64)
admirális Creative Commons License 2004.12.17 0 0 64

9210-re létezett egy Active Mail nevű program, azzal lehetett időzítve e-mailt küldeni, és meg az is lehet, hogy műxik 9500-on is.

Egyébként kb 1 hónapon belül tervezem, hogy én is lecserélem a telcsimet 9500-ra, és ezért megnyugtató, hogy jót is hallani róla:)

Előzmény: Galahed_ (63)
Galahed_ Creative Commons License 2004.12.17 0 0 63

Sziasztok.

Én nagyon meg vagyok elégedve ( már 2 napja használom a 9500-t :-), a külső bill-el is, szvsz nekem jobban bejön mint a 9210-nél. ninc gondom a nav gombbal sem.  A belső bill viszont tényleg úgy van ahogy mondod, nekem is jobb lett volna ha van rés a billentyűk közt.

Amúgy nagyon meg vagyok vele elégedve, egyedül (még most) az időzitett e-mail letöltés hiányzik. Nincs valakinek megoldása rá?

Előzmény: semgza (62)
semgza Creative Commons License 2004.12.15 0 0 62

Persze, jó a pöcök, meg minden, csak ironikus próbáltam lenni.

Már nagyjából leírtam ide az új komplikátor föbb hibáit.

Ezeket mondd meg neki légy szíves, pl. hogy a külsö és a belsö billentyüzet is nagyon egy síkban van, semmi domborulat, és így ha nem nézi a kezelö, szinte lehetetlen braille nyelvtudás nélkül kezelni. Ez meglátásom szerint olcsóbbította a gyártást, a régi kopásálló festett felület helyett ez a müanyag biztos hogy könnyebben elöállítható.

A régiben még belül is tagolva voltak a funkcióbillentyük, hogy még könnyebb legyen megtalálni. most több hét után is meg kell néznem néha a feliratot, melyik mi is... a többi belsö billentyü is rossz formájú, kifelé lejt, nem tartja meg az ujjat, és pláne így, hogy nincs hézag a gombok között, nagyon könnyú mellényúlni.

Ha rak valami gyenge világítást is a qwerty billentyük alá, vendégem egy sörre.

Válassza el egymástól a billentyüket kívül és belül, esetleg Pont úgy,

ahogy a 9210-en Tökéletesen meg volt oldva. Ja, hogy akkor nincs meg a 21. századi design? nem baj ! ;)

A Külsö többirányú gomb középsö állása nem elég határozott, külön kellene választani az irányokat, meg az "enter"-t középen, mint - ahogy képen láttam - a 9300-ason van.

Most új hibát fedeztem fel, szintén az éjszakai használatban, vezetés közben, miután sikertelenül próbáltam feloldani a billentyüzárat, ránéztem a telefonra, és szinte vakított a kijelzö fénye, tehát szívesen vennék egy fényeröállítást is kívülre. nem csak kényelem miatt, hanem pl. ha kihangosítóban van, és folyamatosan világít, nagyon zavaró lehet éjszaka. Biztosan tudja a hardware, mert ilyen "soft-start"-osan indul és alszik ki a fénye, gondolom programból. Neadjisten ha automatikus lenne a fényeröállítás, egy fotoszenzorral,  vendégem egy ebédre ;)

Nálam ha kihangosítom, kihagyogat a hang, de ez lehet, hogy csak az én példányom, majd beméretem a rádióját, vagy valami.

általában az a gond, hogy folyamatos odafigyelést igényel a használat, nem simul az ember keze alá, nem egy profi eszköz. 

A régit elég rendesen nyúztam, vagy 3 éve napi akár több száz hívás, szóval nagyon vártam már az újat, pozitív elöítélettel.

Előzmény: kuutamolla (61)
kuutamolla Creative Commons License 2004.12.15 0 0 61

Szerintem praktikus a pöcök, nem zavar, es talan szabaly is (legalabbis minden billentyuzeten van, ertsd qwertyn) h kell rajta jelzesnek lennie, de erre nem eskuszom.

Előzmény: semgza (59)
kuutamolla Creative Commons License 2004.12.15 0 0 60
Megirom nekik.. de mi vele a baj? Nem talalod a scroll kozepso allasat?
Előzmény: semgza (58)
semgza Creative Commons License 2004.12.15 0 0 59

lehet, hogy le akarták hagyni, csak véletlenül rajtahagyták ;)

pedig úgy lett volna szép, ha teljesen sima a felülete a billentyüzetnek,

...söt, lehet, hogy volt olyan javaslat, hogy a számokat se írják ki, úgy még hatásosabb lett volna a tervezöi szándék   !  :)))

Előzmény: kuutamolla (57)
semgza Creative Commons License 2004.12.15 0 0 58

a tervezönek amúgy nem lehet üzenni ?

csak annyit hogy próbáljon már meg éjszaka vezetés közben keylockolt 9500-ról felhívni valakit!

elképesztö, mennyire visszalépés designban ez a telefon a 9210i-hez viszonyítva. és általában is az új telefonokat elnézve, a tervezésnél úgy látom nem a profi felhasználás a cél, hanem inkább a divat kiszolgálása ?

kuutamolla Creative Commons License 2004.12.14 0 0 57
Csak erdekessegkeppen: feltunt mar valakinek, hogy a bemutatott kepeken a cover 5. gombjan egy potty van (ami segit vakon gepelni) , mig a valosagban egy vonal? Lathato hw fejlodes:-)!
kuutamolla Creative Commons License 2004.12.14 0 0 56
Hallottatok olyanrol,hogy vmelyik magyar tv (vagy radio) oldalan volna valami letoltheto hirblokk? Tegnap egy kulfoldi tvtarsasag linkjere bukkantam, es csodasan megnezhettem az aznapi deli hiradot. gprs, realplayer. Naggggyon tetszett!!
semgza Creative Commons License 2004.12.11 0 0 55

nem. tökéletes. 

nem nagyobb az erö, csak hamarabb nyomodik le a középsö gomb.

Előzmény: Galahed_ (54)
Galahed_ Creative Commons License 2004.12.11 0 0 54
nem fogja összetörni az érintkezőt, ill beszakitani a nyákot?
Előzmény: semgza (53)
semgza Creative Commons License 2004.12.11 0 0 53
megjavítottam  a külsö nagy gombot. a középsö érintkezö alá raktam 2 réteg szigetelö szalagot. így már nem kell 15x próbálkozni, ha meg akarom nyomni középen. szinte mindig sikerül elsöre !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!